2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben bunu istiyorum ama almanyada "pardon bi steteskop alabilir miyim?" Demek çok zor geliyor, utanırım. Derken internetten sipariş verme seçeneği aklıma geldi, konu kilit.

Kizlar selam 25. Haftadayim. Rutin kontrolden geldim şuan hersey yolunda pazartesi seker yuklemem var. 50 gram yapıyormuş sağlık ocağı doktor 75 gram dedi sizde durumlar nasil

Ulen bu sorum arada kaynamış kimse bi yerine takmamis ya yazıklarım olsun size üzdünüz

Ulen bu sorum arada kaynamış kimse bi yerine takmamis ya yazıklarım olsun size üzdünüz
Hahah mesajını gördüm ama almadığımız için öneride bulunamadım. Biz mama sandalyesini de oto koltuğunu da bebekten sonraya bıraktık, mama sandalyesi neyse bir şekilde hallolur ucuz yollu da oto koltuğu hem önemli hem de pahalı kalem şu an öncelikli değil diğer eksikleri görürüz diye düşündük. Bu iki item için kenara ayırdığın para varsa al bu arada bekletmeden bizim bütçede öncelikli alınacak başka şeyler var diye almıyoruz. Ömür boyu kullanılan mama sandalyesi var bu arada stokke’nin ben ona çok yükseliyorum, belki bebekten sonra çalışmaya başlarsam alırım bayılırım böyle gereksiz harcanan paralara

Kızlar aşırı çişiniz var gibi tuvalete gidip sonra azcık yaptığınız oluyor mu? Bana hep oluyor enfeksiyondan mı acaba yoksa bebişten dolayı mı
Enfeksiyondan olabilir canım seninki benim öyle olduğunda hep idrar yolu enfeksiyonum çıkıyor

Cok saçma şekilde gönderdim bir anda mesajı. Yukarıdaki koltuğu seçtim ben. Yeni doğandan dört yaşına kadar kullanıldığı ve 360 derece döndürülebildigi için seçtim. Biraz tuzlu ama güvenli olmasi çok çok önemli ve 4 yasa kadar olduğu için ücretini kafamda 4e böldüm, o zaman çok gelmedi Türkiye'de bu marka var mı bilmiyorum ama aynısı olmasa da sistem açısından vardır aynısı ya da benzeri. Bir kere alıp kurtulma kafasında olduğum için seçtim. Çok da kaliteli çıktı, astronot koltuğu gibi. Kurması da çok basit ama kendisi 15 kilo Bebek/ çocuk büyüdükçe koltuğun içindeki yastık tarzı şeyleri çıkarıyorsun. İnternet sitesinde video da var, fikir verebilir.

Kızlar aşırı çişiniz var gibi tuvalete gidip sonra azcık yaptığınız oluyor mu? Bana hep oluyor enfeksiyondan mı acaba yoksa bebişten dolayı mı
Ayaklarım üşüdüğünde ve/ veya çok az su içtiğimde oluyor. Öyle zamanlarda hemen su içiyorum öyle bir bardak falan değil, bayagi lıkır lıkır dikiyorum çünkü o çişi az az halinden normal haline döndürmek zorundasınız. Hamile olmadan da kronik sistiti olan biri olduğum için hemen geliyor gelmekte olan diye fark ederim.

Rengi de şahaneymiş bu arada, güle güle kazasız belasız günlerde kullanın, güzel öneri Hafızaya atıyorum ama sen bana çok güvenme, altı ay sonra bir gece ansızın neydi ya senin koltuk diye teglerim acımam.

O renk en ucuz olanıydı fthjdff ama cok güzel çıktı hakikaten. Tegle canım, biz bi bakalım arabaya oluyor mu diye kuralım olmazsa geri göndeririz dedik çünkü bunlar aynı her tava- tencerenin her ocağa olmaması gibi her arabaya olmuyor. O kadar ağırdı ki kalsın arabada ya nolucak ki dursa dedik şimdi her gün arabada bebe koltuguyla geziyorum. Her an elimin altında yani

En önemli şeylerden hatta. Ben cok ikinci el alıyorum hatta hemen hemen her şeyi ama bunu şansa bırakamam. Çocuklarımız fıymasınlar guzum.

En önemli şeylerden hatta. Ben cok ikinci el alıyorum hatta hemen hemen her şeyi ama bunu şansa bırakamam. Çocuklarımız fıymasınlar guzum.
Yok oto koltuğundan kısılmaz, çok haklısın iyi düşünmüşsün. Sana tek sorum neden 360 derece tercih ettin olabilir, o da cehaletimden müsait olduğunda şeyaparsın

Enfeksiyondan olabilir canım seninki benim öyle olduğunda hep idrar yolu enfeksiyonum çıkıyor
Ben de öyle düşündüm sol kasığımın alt tarafında sancım oluyor acaba ondan mı bilmiyorum ama nefesimi kesiyor acıyor imkanları kısıtlı birşehirdeyim bide doktor bulamam bu saatte endişeliyim ya ağrıdan

Zorla içiyorum bende suyu
Bundan da olabilir vucudum susuz kalıyor demekkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…