2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Onun parası şaka mı Pahalı mı yani oraya göre? Bana ucuz geldi
Şu an indirimde. Ben 199a almıştım normalde 279. Bu rengi o da. Siyahi 350ye kadar çıkıyor.

O değil de 20 Euro zarar etmişim size fikir vericem diye kaziklandigim gerçegiyle yuzlestim kıymetinizi bilin içi dolgulu kurabiyeler.

Git la bu forumdan

Eklentiler

• IMG_1680.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 39
Yok oto koltuğundan kısılmaz, çok haklısın iyi düşünmüşsün. Sana tek sorum neden 360 derece tercih ettin olabilir, o da cehaletimden müsait olduğunda şeyaparsın
Bebeği otutturken, kemeri çıkarıp takarken memelerimle çocuğu boğmayam diye. O resim gözünde canlanmistir böyle anneler eğiliyor uzanıyor falan ya. Böyle kendine doğru çeviriyorsun.

Bir de bunları arabaya göre seçmek lazım. Arabanın kullanma kılavuzunda oto koltuğunun hangi yönde kurulması gerektiği yazıyor. Turkcesini unuttum, hani kaza anında pof diye çıkan yastık var ya, o bebek için tehlikeli. Benim arabada şu an gidiş yönünün aksine bakıyor mesela. Onu bilmeden de sipariş ettiğim için dönelsin de ona göre kurarız didik.

Zaten orda da bi yutkunmuştum, bizim paraya çevirince bile ucuz koltuğu. Git baksana bi trendyolda aynı koltuk ne kadar
Ya of şaka bir yana fiyatlar korkunç ya burda da enflasyon gercekten çok kötü, orta sınıf cidden zorlanıyor birkaç yıldır, ama Türkiye'deki gibi bir uçurum söz konusu değil. Ben her yıl iki kere geliyorum ailemi ziyarey etmek icin son geldiğimde mayıs ayiydi, şaşkınlıktan ağzım açık kaldı. Bi kere markete/pazara gittim, eve dönünce paramı düşürdüm sandım yemin ediyorum diyorum nereye gitti bu. Avroyu çevirince bile bir kıymeti yok yani. Allah size kolaylık versin. Hele şu doğum paralarını falan okudukça çok üzülüyorum.

Kızlaar bir şey sorucam bitki çayları yasak ya bizlere acaba ıhlamur içemiyor muyuz? Bilgisi olan var mı?

Kızlaar bir şey sorucam bitki çayları yasak ya bizlere acaba ıhlamur içemiyor muyuz? Bilgisi olan var mı?
İlk üç ay hiç tuketmedim ben ama şimdi arada içiyorum. Yine çok sık değil. Bir de poşet çay içmiyorum, içindeki toz gibi, bitkinin artığı gibi geliyor. Ihlamurun kendisini kullanıyorum.

Selam kızlar bugün Bursa devlette detaylı ultrasona girdim doktor bebekte bi sıkıntı görmedi ama benimle doğru düzgün konusmadi kilolu olduğum için bebegi zor gördüğünü o yüzden bu ultrason sonuçlarına çokta güvenme dedi yanındaki başka doktora benden başkası göremezdi zaten çok şanslı falan diye bahsetti zaten kiloma takık bi insanım çok üzüldüm özele gitsem cihazlar daha net görür mü acaba

İlk üç ay hiç tuketmedim ben ama şimdi arada içiyorum. Yine çok sık değil. Bir de poşet çay içmiyorum, içindeki toz gibi, bitkinin artığı gibi geliyor. Ihlamurun kendisini kullanıyorum.
Boğazım çok acıyo ağzımın içi de tahriş olmuş olarak uyandım belki ıhlamur iyi gelir dedim

Boğazım çok acıyo ağzımın içi de tahriş olmuş olarak uyandım belki ıhlamur iyi gelir dedim
Benim de gecen hafta hafif bir boğaz ağrım vardı. Ihlamur, bir tane karabiber, karanfil kaynatıp ictim, cok da severim. Bende hamilelik şekeri var o yüzden tüketmiyorum ama içine bal da koyabilirsin.

Bi de sabah aç karnına bir kaşık soğuk sıkım zeytinyagina birkaç damla limon damlar iç. Tadı kötü gelebilir ama boğaza şurup gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…