2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ne biçim terbiyesizlik ya hamile kadına bu şekilde yaklaşılır mı? Dava etmek lazım böylelerini! Maddi gücün varsa iyi bir Perinatolog yada radyolog bul canım için rahat etmiş olur. Belirgin bir sıkıntı olsaydı söylerdi ama diye düşünüyorum ay Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten.

Ya bak şimdi istanbuldan arabaya atlar benzini köprüyü yakar gidip bütün birikmiş sinirimi o doktordan çıkarırım ha, nereden buluyorlar bu yüzü bu nasıl bir terbiyesizlik ya? Sen neden sesini çıkarmıyosun bacım, niye içine atıp üzülüyorsun sorsana hangi kaynaklarda kaç kilonun üstündeki annelerde ultrasonla görüntüleme yetersiz kalıyormuş da sen böyle süper bir doktora denk gelip bir zahmet bebeğini görebilmişsin? Lütfen üşenme hem hastane başhekimliğine şikayetini oluştur, hem de 184ü arayıp şikayet oluştur. Devlette düzgün açıklama yapmıyorlar onu biliyoruz zaten de onlar da davar bakmıyorlar yani, insanız ayıptır. Özelde iyi bir doktora git canım imkanın varsa, böyle terbiyesiz insanlarla karşılaştığında da yaptıkları terbiyesizliği yüzlerine vurmaktan çekinme. Sana dert olacağına onlara dert olsun sıkma canını

Teşekkür ederim canımm hepsini denicem çünkü baya acıtıyo hamilelikte diş eti şişmeleri falan oluyomuş sanırım onlara da tuzlu su gargarası yapıyorum bakalım iyi gelir inşallah

Oha öküze bak. Takma tatlım, üzülme dicem de valla ben sinir oldum Burda. Hayır yani gercekten asiri kiloluysan da der ki ben hamilelikte iyi bulmuyorum bi uzmana danışın.

E evdekiliyakat da gecen demisti 5 kilo aldim diye bakti odem var mi falan yazmıştı. Ben dün gittim, ölçtüler 74 kilo olmuşum. 6 kilo almışım yani ki şekerden dolayı diyet uyguladığımız için yani o da yoksa birkaç kilo daha fazla olurdu, oh oh süper çok iyi gidiyo dedi. Dedim hamilelik sonuna kadar 80i gecerim o zaman ben. Eee ne var ki normal dedi. Neye göre ayarlayalım ya kendimizi.

Teşekkür ederim canımm hepsini denicem çünkü baya acıtıyo hamilelikte diş eti şişmeleri falan oluyomuş sanırım onlara da tuzlu su gargarası yapıyorum bakalım iyi gelir inşallah
Diş için taze zencefili kaynatıp soğuduktan sonra suyunu da gargara yapabilirsin. Icine çok az (ama cidden çok çok az) çay ağacı yağı da damlatabilirsin. Rica ederim annisler iyi olun hepiniz

Kızlaar bir şey sorucam bitki çayları yasak ya bizlere acaba ıhlamur içemiyor muyuz? Bilgisi olan var mı?
Ihlamur kuşburnu ve taze zencefil iki kupaya kadar içtim ben hastayken. Ama en iyi gelen zencefil çayıydı çok geçmiş olsun

Bende antalya dan geliim kız ayar çekelim şu kimse. Üslup gerçekten kişinin kimliğidir ya bu kişiye bakınca kimliğini tahmin edebiliyorum. Kibirli mahluk. Bizim gibi birisine denk gelmemiş daha o iyi haşat ederdim şahsen. Böylelerine susmamak lazım. Angut.

Böyle bi saçmalık olabilir mi ya. Benim tanıdığım bir sürü insan var kilosu yüksek ama gayet de normal ultrason çekilebiliyolar. Ayrıca hadi diyelim gerçekten o sebepten göremedi, denir mi ya böyle bi şey. İmkanın varsa cihazlar görsün diye değil (çünkü bence alakası yok) için rahat etsin diye git bence özele. Temel iletişim becerilerinden yoksun insanları sağlık sistemine keşke hiç sokmasalar.

Kizlar selam 25. Haftadayim. Rutin kontrolden geldim şuan hersey yolunda pazartesi seker yuklemem var. 50 gram yapıyormuş sağlık ocağı doktor 75 gram dedi sizde durumlar nasil
BEnim hastanede yapıldı ve 75 gr yapıldı canım.

Boğazım çok acıyo ağzımın içi de tahriş olmuş olarak uyandım belki ıhlamur iyi gelir dedim
Bu hafta benim de boğazım çok kötüydü ama hasta değildim, anlamadım kbbye gittim. Ta taa ne çıksın, gebelik reflüsü ve gebelik alerjik riniti. Üstten burun akıntısı mideden asit gelince boğazım pert. Baksanız hasta gibiyim. Neyse gaviscon şurup verdiler sabah akşam ve akşam yemeği kestirdiler. Bir de burun spreyi verdiler gebeliğe uygun, tuzlu su falan asla geçirmedi ve bir tane de suda eriyen balgam söktüren bir şey. Benim kadın doğumcu ilaca çok karşı ve hepsini kullanın dedi ben şok Çok yaygınmış bu haftalarda başlıyormuş. Benimle aynı haftalardasınız siz de. Bende baksanız sanki covid olmuş gibiyim öyle bir boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı ama hasta değildim, ateş yok kırıklık yok kas ağrısı yok.

Doktorun almaz mı yarın erkenden gitsen

Doktorun adı ne ya? Böylelerine üşenmeyip 1 yıldız falan verebilir miyiz? Özele geçip de müşteri kasamasın

Kızlaar bir şey sorucam bitki çayları yasak ya bizlere acaba ıhlamur içemiyor muyuz? Bilgisi olan var mı?
Ya o bir muamma. Bazı doktorlar içebilirsin diyor bazıları ıhlamuru da içirtmiyor. Benim doktorum bana içirtmiyor mesela. Sadece taze zencefili kaynatıp içebiliyorum haftada 1-2.

Bir kere aşırı saçmalamışlar. Benim bir arkadaşım var aşşşırı kilolu ve bebişi oldu. Radyoloğa gitti detaylı ultrasonda ve gayet de gördü her şeyini. Kilosu ile ilgili bir şey de demedi hiç. Nefret etmeye başladım devletteki personelden.

Diş için taze zencefili kaynatıp soğuduktan sonra suyunu da gargara yapabilirsin. Icine çok az (ama cidden çok çok az) çay ağacı yağı da damlatabilirsin. Rica ederim annisler iyi olun hepiniz
Bütün saydıkların şansıma evde var şimdi bütün tuşlara basıcam ve hepsini denicem

Ihlamur kuşburnu ve taze zencefil iki kupaya kadar içtim ben hastayken. Ama en iyi gelen zencefil çayıydı çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım diğer arkadaşım da zencefil çayı önermiş onu içeyim en iyisi

Heh bende de sadece boğaz acısı ve diş etlerimde şişme tahriş olmuş hepsi bir gecede olmuş sabah kalktım şok oldum geçmezse artık bende bi kbb ye görünürüm hamileler hasta olmasın yaa

Ya o bir muamma. Bazı doktorlar içebilirsin diyor bazıları ıhlamuru da içirtmiyor. Benim doktorum bana içirtmiyor mesela. Sadece taze zencefili kaynatıp içebiliyorum haftada 1-2.
Evet zencefil çayını herkesler içiyor sanırım ben de onu denicem ama sıcak bişeyler içmeyi çok özledim her şeyde genel olarak yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…