2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bence bu reflü zencefil ona da iyi geliyor.
Heh bende de sadece boğaz acısı ve diş etlerimde şişme tahriş olmuş hepsi bir gecede olmuş sabah kalktım şok oldum geçmezse artık bende bi kbb ye görünürüm hamileler hasta olmasın yaa

Sagolun kızlar normalde cevap verirdim ama hassas olduğum bir konuydu ve o an kendimi kilomdan dolayı suçlu hissettim benim yüzümden bebeğim iyi incelenemiyor diye üzüldüm... tekrar bir doktor bakıcam artık doktor yüksek ihtisasda ismi Kaan'dı.

kızlar ayrıntılı ultrasonu üniv hast yaptırmıştım
Bugün bu şekilde sonuç çıkmış moralim bozuldu o esnada bana radyolag tek bir kelime bile etmemişti sadece kafası aşırı geride görünüyormuş onu söylemişti.
Acaba kafası geriye doğru olduğu için dudağını yanlış ölçebilir mi ya keşke şu sonuca hiç bakmasaydım

Mama sandalyem joie mimzy, otokoltugum da yoyko bear. İkisinden de memnunum

Sadece kontrol istiyor benim anladığım kadarıyla kesin bir durum yok ya da büyük şüphe yok. Benim anladığım özet ideal bulmadık ama emin değiliz, takibi lazım. Hemen panikleme

Ya ben bunu istiyorum ama almanyada "pardon bi steteskop alabilir miyim?" Demek çok zor geliyor, utanırım. Derken internetten sipariş verme seçeneği aklıma geldi, konu kilit.
Angelsounds diye bi alet varmış ya ondan al. Harika bişey sizin alamanyada vardır

Kız Meine Sterne o nasıl fiyat sen hangi ülkedesin bacım Almanya'dan bunu istesem kargo falan biseyle gönderebilirler mi valla Euroyla çarpınca bile daha ucuz Türkiye'ye göre
Valla ben öyle düşünmemiştim ya hatta arkadaşlarım napalim pahali ama bebek için lazım sonuçta filan demişlerdi

Sonuçta orada şöyle ciddi böyle ciddi yazmamış. Takip edilsin yazmış. Bazılarında da mesrla kalpte falan sorun görüyorlar ya onlara da takip diyorlar. Öyle bişrydir. Çok endişen varsa imkanın varsa özele de baktır. Bir de sana hangi doktor bakto ismini hatırlıyor musun canım

Bursada özelde gidip memnun kalanlar yazmıştı istersen onlara bak canım. Ayrıca bu doktoru kesinlikle şikayet et. Ne demek hastanın kilosu şöyle böyle diye yorum yapmak. Terbiyesizlik

Ya inşallah öyle bir sorun yoktur canım. benim sinirimi bozan bir diğer konu zaten o esnada bana birşey söylememesi oldu. Birde zaten dudağına bakıyorken neredeyse cihazı belimin arka tarafına tutuyordu bende dedim ki çok sol tarafta galiba kadında bana kafasını aşırı geri atmış neredeyse diğer taraftan görünecek dedi. Ya o esnada adam gibi bakamadı ya da baktı bilmiyorum ama madem sorun saptadıysan söyle bana ya da deki adam gibi bakamadım bi yarım saat dolaş gel takrar bakalım de kadının ismini hatırlamıyorum canım

Ay o doktorun adını duydum ben ya ama iyi olarak duymuştum zaten bursa da uzun süre tek perinatologmuş heralde sonra sonra işte birileri ünlenmiş. Havası ondandır onun ben göremezsem kimse göremez falan diye. Boşver yaa hiç sıkma canını bee doktor egosu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…