Burada ne için endişe ettin? Dudağı suboptimal değerlendirilmiş yani, istenenden daha az görüntülenmiş o yüzden ultrasonl takip edilsin demiş. Gros anomali saptanmadı diyor, bu da büyük bir sorun yok demek. Diğer her şey normal. Notu da kendilerini korumak için yazıyorlar, bu ultrason kontrolü ve herşeyi ekarte etmez, elemez demek yani. Bu rapora göre bir problemi yok bebeğin de senin de. Tek zorluk dudağını tam ölçememiş, diğer kontrolünde takip edilcek. Her şey de haftasıyla uyumlu bebeğin. Sen kaygılandırdı detaylıda çıkanlar, bir şey yok.Eki Görüntüle 3353215 kızlar ayrıntılı ultrasonu üniv hast yaptırmıştım
Bugün bu şekilde sonuç çıkmış moralim bozuldu o esnada bana radyolag tek bir kelime bile etmemişti sadece kafası aşırı geride görünüyormuş onu söylemişti.
Acaba kafası geriye doğru olduğu için dudağını yanlış ölçebilir mi ya keşke şu sonuca hiç bakmasaydım
Canım imkan varsa eğer özelde bir de perinatologa baktır hem radyolog hem perinatolog görüşü almış olursun için rahat eder.Eki Görüntüle 3353215 kızlar ayrıntılı ultrasonu üniv hast yaptırmıştım
Bugün bu şekilde sonuç çıkmış moralim bozuldu o esnada bana radyolag tek bir kelime bile etmemişti sadece kafası aşırı geride görünüyormuş onu söylemişti.
Acaba kafası geriye doğru olduğu için dudağını yanlış ölçebilir mi ya keşke şu sonuca hiç bakmasaydım
Kendi tüp bebek doktoruma sonucu attım canım bakalım ne dicek ona göre tekrar gitmeyi düşünüyorum bende yoksa içime hiç sinmeyecek bu sonuçCanım imkan varsa eğer özelde bir de perinatologa baktır hem radyolog hem perinatolog görüşü almış olursun için rahat eder.
Şuan söylediklerin o kadar mantıklı geldiki anlatamam canım zaten düzgün bakamadı o esnada dudağına bakmak için neredeyse belime tutacaktı cihazı. suboptilmal ne demek bilmiyorum int o cümlenin tamamını yazınca yarık dudak geldi suboptil ise dediğin gibi bir anlamı varmış meğerBurada ne için endişe ettin? Dudağı suboptimal değerlendirilmiş yani, istenenden daha az görüntülenmiş o yüzden ultrasonl takip edilsin demiş. Gros anomali saptanmadı diyor, bu da büyük bir sorun yok demek. Diğer her şey normal. Notu da kendilerini korumak için yazıyorlar, bu ultrason kontrolü ve herşeyi ekarte etmez, elemez demek yani. Bu rapora göre bir problemi yok bebeğin de senin de. Tek zorluk dudağını tam ölçememiş, diğer kontrolünde takip edilcek. Her şey de haftasıyla uyumlu bebeğin. Sen kaygılandırdı detaylıda çıkanlar, bir şey yok.
Güzel şeyler olmuş canım maşallah kilo da almaman çok iyi olmuşKızlar kontrolden çıktım bebiş bugün hiç göstermedi ya kendini yüzüne falan bakamadık doğru düzgüniyiymiş ama çok şükür asagilarda hissediyorum hareketini diyordum ya plasenta yukarda ve arkada dedi güzel dedi 330 gram olmuş ya 20inci hafta kendim 5 ayda 3 kg aldım diye bebeğinde kilosu dert oldu bana normal dedi ama haftasina göre baş aşağı da dönmüş gerçi o değişir ilerleyen haftalarda hep ama çok şükür iyi gidiyor herşey kalbinde parlaklık görünüyor ama çok anlamlı değil bu haftalar için dedi doktorum insallah sıkıntı teşkil etmiyordurr
Banada 20/30. Haftalar arasında yaptırabilirsin dedi. Benim aşım var geçen yıldan o yüzden 22 ocakta tek toz olacağım ben senden geçim endişelenme canımbana doktorum ocağın ilk haftası aşı ol dedi. niye öyle dedi bilmiyorum. ben baya geç olucam aşıyı :)
Bence o tam göremedi o an seni endişelendirmemek için de bişey demedi. Önemli bişey olduğunu sanmıyorum. Devlet işte bi daha bakmak zor gelmiştirYa inşallah öyle bir sorun yoktur canım. benim sinirimi bozan bir diğer konu zaten o esnada bana birşey söylememesi oldu. Birde zaten dudağına bakıyorken neredeyse cihazı belimin arka tarafına tutuyordu bende dedim ki çok sol tarafta galiba kadında bana kafasını aşırı geri atmış neredeyse diğer taraftan görünecek dedi. Ya o esnada adam gibi bakamadı ya da baktı bilmiyorum ama madem sorun saptadıysan söyle bana ya da deki adam gibi bakamadım bi yarım saat dolaş gel takrar bakalım dekadının ismini hatırlamıyorum canım
Bence o tam göremedi o an seni endişelendirmemek için de bişey demedi. Önemli bişey olduğunu sanmıyorum. Devlet işte bi daha bakmak zor gelmiştir
Ay inşallah tam ölçememiştir canım az öncede bi arkadaş yazdı suboptilmal tam değerlendirememek gibi bir anlamı varmış sanırım gerçekten tam göremedi raporada o şekilde yazdı. Ben cümlenin hepsini yazdığımda yarık dudak çıkıyor internette ama suboptilmal kelimesinin yarık dudakla uzkatan yakından alakası yok çok şükürBence o tam göremedi o an seni endişelendirmemek için de bişey demedi. Önemli bişey olduğunu sanmıyorum. Devlet işte bi daha bakmak zor gelmiştir
Yok ya sanmıyorum bebek dönüyor zaten sürekli doktorum da hiç risk falan biseyden bahsetmediGüzel şeyler olmuş canım maşallah kilo da almaman çok iyi olmuşbu haftalarda başının aşağıda olması rahim uzunluğu normal olsa dahi erken doğum riski mi taşır acaba ? Benimde aşağıdaydo ultrasonda
Ya hepimiz kaygılanıyoruz çok normal, o telaşla emin olamıyıruz. suboptimal optimalin yani istenen idealin altında demek. Belime tuttuysa görememesi normal, senin bebek kafayı çevirmiş göstermemiş annesiŞuan söylediklerin o kadar mantıklı geldiki anlatamam canım zaten düzgün bakamadı o esnada dudağına bakmak için neredeyse belime tutacaktı cihazı. suboptilmal ne demek bilmiyorum int o cümlenin tamamını yazınca yarık dudak geldi suboptil ise dediğin gibi bir anlamı varmış meğer
Durmuyorlar ki sürekli öyle. Sürekli dönüyolar. Benim detaylıda oturuyordu resmen. 1 hafta sonra gittim baş aşağıdaydı. Sürekli dönüyolar.Güzel şeyler olmuş canım maşallah kilo da almaman çok iyi olmuşbu haftalarda başının aşağıda olması rahim uzunluğu normal olsa dahi erken doğum riski mi taşır acaba ? Benimde aşağıdaydo ultrasonda
21+0 ile 21+6 arasında 22. hafta içinde oluyorsun. Dr banu nun uygulamasında direkt 22. haftadasınız diye yazıyor.Bu saate kadar tüm konuşmaları okumak için burada kaldım resmenher zaman yazamıyorum arada dahil oluyorum bende özel hamişler şimdi her kaynak ve dr farklı söylüyor kafam karıştı. Örneğin 21+4 haftalık hamile birisi 21 hafta dolmuş 4 gün 22 den mi almış oluyor yoksa 21. Haftanın 4. Günü mü olmuş oluyor ? Kesin bilen cevap yazarsa çok sevinirim
İnternete yazdım 9 kg diyince 9-10 aylık çıkıyor bebe. Zaten ilk zamanki puset 6-7 ay en az kullanılıyor. Direkt 9-36 alırım sanırım ben.Kizlar bu oto koltukları 0-18 kg ve 9-36 kg olarak değişiyor ya çocuklar bunları kaç yaşına kadar kullanıyor hangisini almak mantıklı ilk başta puseti oto koltuğu olarak kullanıcaz sanırım o zaman 9-36 almak daha mantıklı olmuyor mu yani 18 kg çocuk kaç yaşında oluyor acaba
Selam, ben 21+4'teyim canım.Selam kızlsr kaçıncı haftalardasınız
0-36 kg olanlari da varKizlar bu oto koltukları 0-18 kg ve 9-36 kg olarak değişiyor ya çocuklar bunları kaç yaşına kadar kullanıyor hangisini almak mantıklı ilk başta puseti oto koltuğu olarak kullanıcaz sanırım o zaman 9-36 almak daha mantıklı olmuyor mu yani 18 kg çocuk kaç yaşında oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?