2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Burada ne için endişe ettin? Dudağı suboptimal değerlendirilmiş yani, istenenden daha az görüntülenmiş o yüzden ultrasonl takip edilsin demiş. Gros anomali saptanmadı diyor, bu da büyük bir sorun yok demek. Diğer her şey normal. Notu da kendilerini korumak için yazıyorlar, bu ultrason kontrolü ve herşeyi ekarte etmez, elemez demek yani. Bu rapora göre bir problemi yok bebeğin de senin de. Tek zorluk dudağını tam ölçememiş, diğer kontrolünde takip edilcek. Her şey de haftasıyla uyumlu bebeğin. Sen kaygılandırdı detaylıda çıkanlar, bir şey yok.

Canım imkan varsa eğer özelde bir de perinatologa baktır hem radyolog hem perinatolog görüşü almış olursun için rahat eder.

Şuan söylediklerin o kadar mantıklı geldiki anlatamam canım zaten düzgün bakamadı o esnada dudağına bakmak için neredeyse belime tutacaktı cihazı. suboptilmal ne demek bilmiyorum int o cümlenin tamamını yazınca yarık dudak geldi suboptil ise dediğin gibi bir anlamı varmış meğer

Güzel şeyler olmuş canım maşallah kilo da almaman çok iyi olmuş bu haftalarda başının aşağıda olması rahim uzunluğu normal olsa dahi erken doğum riski mi taşır acaba ? Benimde aşağıdaydo ultrasonda

bana doktorum ocağın ilk haftası aşı ol dedi. niye öyle dedi bilmiyorum. ben baya geç olucam aşıyı :)
Banada 20/30. Haftalar arasında yaptırabilirsin dedi. Benim aşım var geçen yıldan o yüzden 22 ocakta tek toz olacağım ben senden geçim endişelenme canım

Bence o tam göremedi o an seni endişelendirmemek için de bişey demedi. Önemli bişey olduğunu sanmıyorum. Devlet işte bi daha bakmak zor gelmiştir

Bence o tam göremedi o an seni endişelendirmemek için de bişey demedi. Önemli bişey olduğunu sanmıyorum. Devlet işte bi daha bakmak zor gelmiştir
Ay inşallah tam ölçememiştir canım az öncede bi arkadaş yazdı suboptilmal tam değerlendirememek gibi bir anlamı varmış sanırım gerçekten tam göremedi raporada o şekilde yazdı. Ben cümlenin hepsini yazdığımda yarık dudak çıkıyor internette ama suboptilmal kelimesinin yarık dudakla uzkatan yakından alakası yok çok şükür

Yok ya sanmıyorum bebek dönüyor zaten sürekli doktorum da hiç risk falan biseyden bahsetmedi

Ya hepimiz kaygılanıyoruz çok normal, o telaşla emin olamıyıruz. suboptimal optimalin yani istenen idealin altında demek. Belime tuttuysa görememesi normal, senin bebek kafayı çevirmiş göstermemiş annesi Bir sonraki kontrolünde bakar doktorun. Yüzü belli oluyor zaten büyüdükçe daha fazla.

Bu saate kadar tüm konuşmaları okumak için burada kaldım resmen her zaman yazamıyorum arada dahil oluyorum bende özel hamişler şimdi her kaynak ve dr farklı söylüyor kafam karıştı. Örneğin 21+4 haftalık hamile birisi 21 hafta dolmuş 4 gün 22 den mi almış oluyor yoksa 21. Haftanın 4. Günü mü olmuş oluyor ? Kesin bilen cevap yazarsa çok sevinirim

Kizlar bu oto koltukları 0-18 kg ve 9-36 kg olarak değişiyor ya çocuklar bunları kaç yaşına kadar kullanıyor hangisini almak mantıklı ilk başta puseti oto koltuğu olarak kullanıcaz sanırım o zaman 9-36 almak daha mantıklı olmuyor mu yani 18 kg çocuk kaç yaşında oluyor acaba

Durmuyorlar ki sürekli öyle. Sürekli dönüyolar. Benim detaylıda oturuyordu resmen. 1 hafta sonra gittim baş aşağıdaydı. Sürekli dönüyolar.

21+0 ile 21+6 arasında 22. hafta içinde oluyorsun. Dr banu nun uygulamasında direkt 22. haftadasınız diye yazıyor.

İnternete yazdım 9 kg diyince 9-10 aylık çıkıyor bebe. Zaten ilk zamanki puset 6-7 ay en az kullanılıyor. Direkt 9-36 alırım sanırım ben.

0-36 kg olanlari da var benim oğlum 2 yaşında şu an 13 kg. Kilolu değil normal kiloda bir çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…