Bunlar çok kullanışlı. Bebek içinde ufak ufak hareket ettikçe de kendini sallıyor. Ben de birine hediye almıştım geçen sene ilk 6 ayı bana dua etmekle geçtiKızlar ana kucağı şundan aldım. Arkadaşımda gördüm memnundu. Yemek yerken ayağı ile sallayabiliyordu hatta bebiş içinde yatarken. Ben letgo da buldum 500TL ye. Kadına hediye gelmiş hiç kullanmamış kendisinde zaten olduğu için. Bugün gidip teslim alacağım.
baby plus Lounge Oyuncaklı Ana Kucağı - ebebek
baby plus Lounge Oyuncaklı Ana Kucağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bugün 24 oldukSelam kızlsr kaçıncı haftalardasınız
Ben cok beğendim, güle güle kullanKızlar ana kucağı şundan aldım. Arkadaşımda gördüm memnundu. Yemek yerken ayağı ile sallayabiliyordu hatta bebiş içinde yatarken. Ben letgo da buldum 500TL ye. Kadına hediye gelmiş hiç kullanmamış kendisinde zaten olduğu için. Bugün gidip teslim alacağım.
baby plus Lounge Oyuncaklı Ana Kucağı - ebebek
baby plus Lounge Oyuncaklı Ana Kucağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
22+4 salı günü 23 olucaz inşallahSelam kızlsr kaçıncı haftalardasınız
Günlerimiz aynı bende öyle doğum 17 nisan demiştin doğum günlerinde aynı oluyor zamanında olurlarsa inşallahSelam, ben 21+4'teyim canım.
Benim de Salı günleri atıyor haftam. Tam 1 hafta var aramızda. Bana da 23-24 Nisan tahmini doğum tarihi dediGünlerimiz aynı bende öyle doğum 17 nisan demiştin doğum günlerinde aynı oluyor zamanında olurlarsa inşallah
Selam canım 24+5 teyim benSelam kızlsr kaçıncı haftalardasınız
Önden ya da geriden gitmesi haftanı değiştirmiyor, sat’ına göre ne kadarlıksa o kadarlığım diyorsunSelam kızlar bende şuan sat a göre 21+3 görünüyorum ama ölçümlere göre 22+3 görünüyorum. Bu nasıldır değişiyor mu nedir ne değildir bilmiyorum. Daha kaç aylığım onu bile kestiremedim. 5,5 deyip geçiyorum bende napayım 6 mı 5 mi 23 mü 24 mü başlarım he bide bunla mı uğraşcam
Bu arada bebeğe yatak almayı düşünmüyordum ancak ikea da 2.200 lira gibi 2 kademeli, yatak bulunca almaya karar verdim. Ablamda zamanında o yatağı alıp kullanmış, basit bişi zaten… süsü hayatta sevmem hatta nefret ederim, böyle dantel tül falan öyyyyh hiç bana göre değil, aşırı sadece birisiyim. Tam benlik. E bebekteki yataklar pahalı gelmişti açıkçası bu güzel. Size de atayım belki istifade olurbu arada e bebeğin yarı fiyatı çarşaflar falan orada ona da bakmak isterseniz,*** internetten alışveriş yapılabiliyor şehrinizde ikea olmasa bile, kurulumu çok basit siz yapabiliyorsunuz.
ay ben şimdi 6 aylık mı gebeyimKaç haftalık kaç aylık oluyor diye böyle bir liste var. Şimdi biri sorunca 5 diyorum. 23. haftadan itibaren 6 aylık diyeceğim 27. haftaya kadar.
Eki Görüntüle 3353315
Aynen öyle oluyormuş. Bulunduğumuz haftanın ayı ne ise onu söylüyormuşuz ben de bilmiyordum. 28. haftadan itibaren 7 aylığım demeye başlayacaksın.ay ben şimdi 6 aylık mı gebeyim
çok güzelmiş canım güle güle kullan, sabit bir yerde tutacaksan yatağı mantıklı epeySelam kızlar bende şuan sat a göre 21+3 görünüyorum ama ölçümlere göre 22+3 görünüyorum. Bu nasıldır değişiyor mu nedir ne değildir bilmiyorum. Daha kaç aylığım onu bile kestiremedim. 5,5 deyip geçiyorum bende napayım 6 mı 5 mi 23 mü 24 mü başlarım he bide bunla mı uğraşcam
Bu arada bebeğe yatak almayı düşünmüyordum ancak ikea da 2.200 lira gibi 2 kademeli, yatak bulunca almaya karar verdim. Ablamda zamanında o yatağı alıp kullanmış, basit bişi zaten… süsü hayatta sevmem hatta nefret ederim, böyle dantel tül falan öyyyyh hiç bana göre değil, aşırı sadece birisiyim. Tam benlik. E bebekteki yataklar pahalı gelmişti açıkçası bu güzel. Size de atayım belki istifade olurbu arada e bebeğin yarı fiyatı çarşaflar falan orada ona da bakmak isterseniz,*** internetten alışveriş yapılabiliyor şehrinizde ikea olmasa bile, kurulumu çok basit siz yapabiliyorsunuz.
Aaa görünüyor mu karnından? Benim daha eşim bile bir kere falan hissedebildi, onu da diyor ki kesin pırtladın bebek diye kakaladın bana nasıl olsa anlamıyorum diyeKızlar dün videoya çekebildim sonunda kızımın tekmelerini. Artık baya sert tekme atıyor eşek sıpasıGüzel bir hatıra oldu.
Ay kız ben 21i 22 olarak gördüm aynen bş hafta varmış sabah sabah beynim yandıBenim de Salı günleri atıyor haftam. Tam 1 hafta var aramızda. Bana da 23-24 Nisan tahmini doğum tarihi dedi
Seninki de kızmışBakalım hangimizinki gününü bekleyecek kiminki azıcık erken gelecek
Bakayım bi yaw millette sorup duruyor birine 5 birine 6 diyorum. Size ne arkadaş sormayınÖnden ya da geriden gitmesi haftanı değiştirmiyor, sat’ına göre ne kadarlıksa o kadarlığım diyorsunAy hesabında ben de şaşırıyorum şu siteyi buldum orda haftamla ayımı söylüyor
Gebelik Hesaplama - Kaç haftalık hamileyim? - Op. Dr. Gönül Çimen
Gebelik hesaplama aracı ile ayrıntılı gebelik haftası hesaplama yapabilir, hangi tarihlerde doktor kontrolleriniz var öğrenebilirsiniz.www.doktorgonulcimen.com
Hmmm buda iiimiş bak buda dursun bir yerdeKaç haftalık kaç aylık oluyor diye böyle bir liste var. Şimdi biri sorunca 5 diyorum. 23. haftadan itibaren 6 aylık diyeceğim 27. haftaya kadar.
Eki Görüntüle 3353315
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?