2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ana kucağı şundan aldım. Arkadaşımda gördüm memnundu. Yemek yerken ayağı ile sallayabiliyordu hatta bebiş içinde yatarken. Ben letgo da buldum 500TL ye. Kadına hediye gelmiş hiç kullanmamış kendisinde zaten olduğu için. Bugün gidip teslim alacağım.

Bunlar çok kullanışlı. Bebek içinde ufak ufak hareket ettikçe de kendini sallıyor. Ben de birine hediye almıştım geçen sene ilk 6 ayı bana dua etmekle geçti

Ben cok beğendim, güle güle kullan

Günlerimiz aynı bende öyle doğum 17 nisan demiştin doğum günlerinde aynı oluyor zamanında olurlarsa inşallah
Benim de Salı günleri atıyor haftam. Tam 1 hafta var aramızda. Bana da 23-24 Nisan tahmini doğum tarihi dedi

Seninki de kızmış Bakalım hangimizinki gününü bekleyecek kiminki azıcık erken gelecek

Selam kızlar bende şuan sat a göre 21+3 görünüyorum ama ölçümlere göre 22+3 görünüyorum. Bu nasıldır değişiyor mu nedir ne değildir bilmiyorum. Daha kaç aylığım onu bile kestiremedim. 5,5 deyip geçiyorum bende napayım 6 mı 5 mi 23 mü 24 mü başlarım he bide bunla mı uğraşcam

Bu arada bebeğe yatak almayı düşünmüyordum ancak ikea da 2.200 lira gibi 2 kademeli, yatak bulunca almaya karar verdim. Ablamda zamanında o yatağı alıp kullanmış, basit bişi zaten… süsü hayatta sevmem hatta nefret ederim, böyle dantel tül falan öyyyyh hiç bana göre değil, aşırı sadece birisiyim. Tam benlik. E bebekteki yataklar pahalı gelmişti açıkçası bu güzel. Size de atayım belki istifade olur bu arada e bebeğin yarı fiyatı çarşaflar falan orada ona da bakmak isterseniz,*** internetten alışveriş yapılabiliyor şehrinizde ikea olmasa bile, kurulumu çok basit siz yapabiliyorsunuz.

Eklentiler

• IMG_4744.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_4745.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Önden ya da geriden gitmesi haftanı değiştirmiyor, sat’ına göre ne kadarlıksa o kadarlığım diyorsun Ay hesabında ben de şaşırıyorum şu siteyi buldum orda haftamla ayımı söylüyor

Kaç haftalık kaç aylık oluyor diye böyle bir liste var. Şimdi biri sorunca 5 diyorum. 23. haftadan itibaren 6 aylık diyeceğim 27. haftaya kadar.

çok güzelmiş canım güle güle kullan, sabit bir yerde tutacaksan yatağı mantıklı epey

Kızlar dün videoya çekebildim sonunda kızımın tekmelerini. Artık baya sert tekme atıyor eşek sıpası Güzel bir hatıra oldu.
Aaa görünüyor mu karnından? Benim daha eşim bile bir kere falan hissedebildi, onu da diyor ki kesin pırtladın bebek diye kakaladın bana nasıl olsa anlamıyorum diye

Benim de Salı günleri atıyor haftam. Tam 1 hafta var aramızda. Bana da 23-24 Nisan tahmini doğum tarihi dedi

Seninki de kızmış Bakalım hangimizinki gününü bekleyecek kiminki azıcık erken gelecek
Ay kız ben 21i 22 olarak gördüm aynen bş hafta varmış sabah sabah beynim yandı bakalım çok öerak ediyorum ne zaman çıkcak şu bebişler

Bakayım bi yaw millette sorup duruyor birine 5 birine 6 diyorum. Size ne arkadaş sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…