2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzelmiş canım güle güle kullan, sabit bir yerde tutacaksan yatağı mantıklı epey
Kuzum yatak çok hafif istediğin yere taşıyabiliyorsun ablam senelerce kullandım al diyor hatırlıyorum onunkiler kazık kadar oldu gerçi de yatak hafif ama sallanmıyor öyle adi bişi değil.

Kaç haftalık kaç aylık oluyor diye böyle bir liste var. Şimdi biri sorunca 5 diyorum. 23. haftadan itibaren 6 aylık diyeceğim 27. haftaya kadar.

Eki Görüntüle 3353315
Yani bazı ayları 4 bazılarını 5 haftadan hesaplamış burası. 8.ayın suçu neydi de 3 hafta oldu acaba ben şöyle yapıyorum, her sorana hafta olarak söylüyorum, yani kaç ay derlerse de son adet tarihimi baz alarak söylüyorum. Misal benim hesabıma göre 23 Aralık’ta tam 5 ayı bitirmiş olcam. O tarihten sonra biri sorarsa 5 ay bitti 6ya girdim derim ayları 30 gün olarak hesapladığımız için ben biraz geriden hesap yapmış oluyorum bu şekilde ama daha iyi bence. Sonra son ayda hadi daha doğurmadın mı 10 aylık oldu falan diye darlamasınlar beni

Kızlar hamileyken hiç sucuk yediniz mi ya normal de sevmem ama hamile olduğumdan beri canım sucuk ekmek istiyor ya Yesem nolur ki

Kızlar hamileyken hiç sucuk yediniz mi ya normal de sevmem ama hamile olduğumdan beri canım sucuk ekmek istiyor ya Yesem nolur ki
baştan beri ayda bir iki kez yemişimdir herhalde ya. normal zamanda da zararlı hamilelikte biraz daha nadir tüketilmesi gerekiyor ama çiğ tüketmediğimiz sürece çok büyük problem olacağını sanmıyorum

Güvendiğin bir kasaptan alınca sıkıntı olacağını düşünmüyorum canım. Ben şahsen öyle yapıp yedim. Hazırları tavsiye etmiyorlar ama

Kızlar midesine yakın tekme hissedeniniz var mı ya? Boyum kısa ondan mı acaba. Resmen kaburgamın dibinde hissediyorum hareketlerini

Kızlar midesine yakın tekme hissedeniniz var mı ya? Boyum kısa ondan mı acaba. Resmen kaburgamın dibinde hissediyorum hareketlerini
Ben öyle değilde bu hafta bir kaç kez oldu bildiğiniz vajinamda hissediyorum çok garip bir his anlatamam. Bence bebeklerin konumuna hareketine göre hepimiz farklı yerlerde hissediyoruz

Ben öyle değilde bu hafta bir kaç kez oldu bildiğiniz vajinamda hissediyorum çok garip bir his anlatamam. Bence bebeklerin konumuna hareketine göre hepimiz farklı yerlerde hissediyoruz
Ay o da oluyo valla. Sanki ayağını o tarafa uzatmış gibi bi baskı

Bende diyorum kesin ayağını uzatıyor çıkacak diye ödüm kopuyor
Ayy tövbeler olsun geçen rüyamda gördüm korkunçtu. Bu haftamdaymışım zorluyor çıkmak için çıkarıp geri sokuyorum ben de yok daha büyümemişsin deyip

Ya ben dün doktora gidince sol tarafta hissediyorum dedim kafası sağdaymış tosuruyormu ne yapıyor bu çocuk titretiyor beni kalbiyle alakası yok yani bahsettiği yerin töbeler olsun bu tekme şeyleri falanda bir tuhaf kıçı başka yerde başı başka yerde attığı yer başka ben şahsen anlamadım dün onu zaten idrar torbası da doluydu sonra işedi mi ne yaptıysa

Sabit durmuyolar ki ultrason boyunca dönüp durdu benimki de. Bi aşağıya baskı yapıyo 20 saniye sonra midemi tepikliyo ben de dedim herhalde kısayım yer yok çocuğa ama yok hepsi aynıymış anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…