Kuzum yatak çok hafif istediğin yere taşıyabiliyorsun ablam senelerce kullandım al diyor hatırlıyorum onunkiler kazık kadar oldu gerçi de yatak hafif ama sallanmıyor öyle adi bişi değil.
Aaa görünüyor mu karnından? Benim daha eşim bile bir kere falan hissedebildi, onu da diyor ki kesin pırtladın bebek diye kakaladın bana nasıl olsa anlamıyorum diye
Yani bazı ayları 4 bazılarını 5 haftadan hesaplamış burası. 8.ayın suçu neydi de 3 hafta oldu acaba ben şöyle yapıyorum, her sorana hafta olarak söylüyorum, yani kaç ay derlerse de son adet tarihimi baz alarak söylüyorum. Misal benim hesabıma göre 23 Aralık’ta tam 5 ayı bitirmiş olcam. O tarihten sonra biri sorarsa 5 ay bitti 6ya girdim derim ayları 30 gün olarak hesapladığımız için ben biraz geriden hesap yapmış oluyorum bu şekilde ama daha iyi bence. Sonra son ayda hadi daha doğurmadın mı 10 aylık oldu falan diye darlamasınlar beni
baştan beri ayda bir iki kez yemişimdir herhalde ya. normal zamanda da zararlı hamilelikte biraz daha nadir tüketilmesi gerekiyor ama çiğ tüketmediğimiz sürece çok büyük problem olacağını sanmıyorum
Merhaba, ben de 23+3teyim. Valla ben sorana 6 aylık diyorum 24 gafta hesabı. Ay hesabıyla gebelik 40 hafta 10 ay gibi oluyor zaten, adet tarihi yumurtlama farkı meselesinden.
Ben öyle değilde bu hafta bir kaç kez oldu bildiğiniz vajinamda hissediyorum çok garip bir his anlatamam. Bence bebeklerin konumuna hareketine göre hepimiz farklı yerlerde hissediyoruz
Ben öyle değilde bu hafta bir kaç kez oldu bildiğiniz vajinamda hissediyorum çok garip bir his anlatamam. Bence bebeklerin konumuna hareketine göre hepimiz farklı yerlerde hissediyoruz
Ya ben dün doktora gidince sol tarafta hissediyorum dedim kafası sağdaymış tosuruyormu ne yapıyor bu çocuk titretiyor beni kalbiyle alakası yok yani bahsettiği yerin töbeler olsun bu tekme şeyleri falanda bir tuhaf kıçı başka yerde başı başka yerde attığı yer başka ben şahsen anlamadım dün onu zaten idrar torbası da doluydu sonra işedi mi ne yaptıysa
Ya ben dün doktora gidince sol tarafta hissediyorum dedim kafası sağdaymış tosuruyormu ne yapıyor bu çocuk titretiyor beni kalbiyle alakası yok yani bahsettiği yerin töbeler olsun bu tekme şeyleri falanda bir tuhaf kıçı başka yerde başı başka yerde attığı yer başka ben şahsen anlamadım dün onu zaten idrar torbası da doluydu sonra işedi mi ne yaptıysa
Sabit durmuyolar ki ultrason boyunca dönüp durdu benimki de. Bi aşağıya baskı yapıyo 20 saniye sonra midemi tepikliyo ben de dedim herhalde kısayım yer yok çocuğa ama yok hepsi aynıymış anacım