- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Evet. Tırt marka alma ve güzel pişir. Bende mide yanması yaptığı için çok yemiyorum ama yedim yani canım çektiğinde.Kızlar hamileyken hiç sucuk yediniz mi ya normal de sevmem ama hamile olduğumdan beri canım sucuk ekmek istiyor yaYesem nolur ki
Bizim ki Allah var çok hareketli değildi her gittiğimde sanki sahilde güneşleniyor tipini ısırdığım totosu sürekli bize dönük sürekli yan pozisyonda hiç değişmedi ondan dedim bu çocuk ne yapıyor tosuruyormu diyeSabit durmuyolar ki ultrason boyunca dönüp durdu benimki de. Bi aşağıya baskı yapıyo 20 saniye sonra midemi tepikliyo ben de dedim herhalde kısayım yer yok çocuğa ama yok hepsi aynıymış anacım
Ay sen öyle deyince aklıma bi muhabbet geldi. Geçen gene gazdan cayır cayır geziyorum. Mutfaktayim, eşim de oturma odasında iş yapıyor. Durduk yereAaa görünüyor mu karnından? Benim daha eşim bile bir kere falan hissedebildi, onu da diyor ki kesin pırtladın bebek diye kakaladın bana nasıl olsa anlamıyorum diye
Ben de hep ay veriyorum, hamilelerden başka kimse hafta hesabını anlamıyorMerhaba, ben de 23+3teyim. Valla ben sorana 6 aylık diyorum 24 gafta hesabı. Ay hesabıyla gebelik 40 hafta 10 ay gibi oluyor zaten, adet tarihi yumurtlama farkı meselesinden.
Kuzu benle aynıydı sanki senin. 17 Nisan bizim doğum tarihiGünlerimiz aynı bende öyle doğum 17 nisan demiştin doğum günlerinde aynı oluyor zamanında olurlarsa inşallah
Kuzu benle aynıydı sanki senin. 17 Nisan bizim doğum tarihi
Evet senle aynıydık afra öyle yazınca aynı hafta sandım devreler yandıKuzu benle aynıydı sanki senin. 17 Nisan bizim doğum tarihi
Ay onu bende yaşıyorumKızlar ya 25. Haftama gireceğim ama iki üç gündür midem fena bir şeyler yedikten sonra çok rahatsız oluyorum geri geliyor sanki midemden bi yanma bi kötü tat hissi normal mi artık hu haftalarda napmak lazım?
Normal benimde yanık şu aralarEvet senle aynıydık afra öyle yazınca aynı hafta sandım devreler yandı
Ben yedim hamileliğm işk aylarında eylülde falandı oda tavuk yemediğim için eşim mangalda sucukla köfte alıyordu ikisini iyi pişirip getiriyordu yiyordumKızlar hamileyken hiç sucuk yediniz mi ya normal de sevmem ama hamile olduğumdan beri canım sucuk ekmek istiyor yaYesem nolur ki
Ay bende öyle rüya gördğm bi kere karnımda tekme attı ayağı çıktı dışarıAyy tövbeler olsun geçen rüyamda gördüm korkunçtu. Bu haftamdaymışım zorluyor çıkmak için çıkarıp geri sokuyorum ben de yok daha büyümemişsin deyip
Hahah zaten gebelikte baya beynim geriledi gibi hissediyorum unutkanlık hatsafhada bazen eşimi duymuyofum 3kere tekrarlatıylrum duyduğumu anlamıyorumNormal benimde yanık şu aralargeçen biri süt sağma makinesi almış ya, nasıl memnun musun yazacaktım son anda düştü jeton
Ay evet ya. Vitaminlerini kullanıyor musun düzenli ? Ben baya saldım son zamanlarda ondandır diye düşünüyorumHahah zaten gebelikte baya beynim geriledi gibi hissediyorum unutkanlık hatsafhada bazen eşimi duymuyofum 3kere tekrarlatıylrum duyduğumu anlamıyorum
İştahımı da etkiliyor ya yemek yemeğe korkuyorumAy onu bende yaşıyorumbenim niye hiç midem yanmıyor çocuğum kel mi olacak diye dertlenirken birden başladı rennie duo ılık süt ve ayva iyi geliyor bana
Akşam belli bir saatten sonra yememek gerekiyormuş birde özellikle mideyi yakan yiyecekler varmış onlara dikkat edince çok sıkıntı olmuyor diyorlar. Mandalina mideyi yakıyormuş mesela bende çok yerimİştahımı da etkiliyor ya yemek yemeğe korkuyorum
Kuzum normalde yemiyorum daha işte bu başladığı zaman yedim ya o tetikledi sanırım bende mandalina portakal çok seviyorum yaAkşam belli bir saatten sonra yememek gerekiyormuş birde özellikle mideyi yakan yiyecekler varmış onlara dikkat edince çok sıkıntı olmuyor diyorlar. Mandalina mideyi yakıyormuş mesela bende çok yerim
Akşam 9 10 dan sonra falan yemek yiyor musun ? Birde sade soda iyi geliyor içebiliyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?