2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sabit durmuyolar ki ultrason boyunca dönüp durdu benimki de. Bi aşağıya baskı yapıyo 20 saniye sonra midemi tepikliyo ben de dedim herhalde kısayım yer yok çocuğa ama yok hepsi aynıymış anacım
Bizim ki Allah var çok hareketli değildi her gittiğimde sanki sahilde güneşleniyor tipini ısırdığım totosu sürekli bize dönük sürekli yan pozisyonda hiç değişmedi ondan dedim bu çocuk ne yapıyor tosuruyormu diye eşim sordu nefes alıyorlar mı adam ilk defa dün anladı ya bişeyleri adama tuhaf geldiyse demekki doktorda anlattı baya konuştular falan işte zaten içinde bulundukları alan küçücük orda dönmeye çalışınca bişişer oluyor sanırım. Bu karın iyice şişince net görcez o zaman yani öyle temenni ediyorum. Bizimki öyle yatmaya devam ederse zor anacım.

Aaa görünüyor mu karnından? Benim daha eşim bile bir kere falan hissedebildi, onu da diyor ki kesin pırtladın bebek diye kakaladın bana nasıl olsa anlamıyorum diye
Ay sen öyle deyince aklıma bi muhabbet geldi. Geçen gene gazdan cayır cayır geziyorum. Mutfaktayim, eşim de oturma odasında iş yapıyor. Durduk yere

Ben: askiiiiaaamm???
Eşim: efendim?
Ben: osurdum gelme
Eşim: tamam canım.

İkimiz de sessizce işimize devam ettik

kendime sağlıklı ara öğün türettim, sizinle de paylaşayım deneyin kızlar 1 rende havuç üzerine de bi avuç çiğ iç kabak çekirdeği tahminimden daha lezzetli oldu

Kızlar ya 25. Haftama gireceğim ama iki üç gündür midem fena bir şeyler yedikten sonra çok rahatsız oluyorum geri geliyor sanki midemden bi yanma bi kötü tat hissi normal mi artık hu haftalarda napmak lazım?

Kızlar ya 25. Haftama gireceğim ama iki üç gündür midem fena bir şeyler yedikten sonra çok rahatsız oluyorum geri geliyor sanki midemden bi yanma bi kötü tat hissi normal mi artık hu haftalarda napmak lazım?
Ay onu bende yaşıyorum benim niye hiç midem yanmıyor çocuğum kel mi olacak diye dertlenirken birden başladı rennie duo ılık süt ve ayva iyi geliyor bana

Kızlar hamileyken hiç sucuk yediniz mi ya normal de sevmem ama hamile olduğumdan beri canım sucuk ekmek istiyor ya Yesem nolur ki
Ben yedim hamileliğm işk aylarında eylülde falandı oda tavuk yemediğim için eşim mangalda sucukla köfte alıyordu ikisini iyi pişirip getiriyordu yiyordum

Ayy tövbeler olsun geçen rüyamda gördüm korkunçtu. Bu haftamdaymışım zorluyor çıkmak için çıkarıp geri sokuyorum ben de yok daha büyümemişsin deyip
Ay bende öyle rüya gördğm bi kere karnımda tekme attı ayağı çıktı dışarı

Normal benimde yanık şu aralar geçen biri süt sağma makinesi almış ya, nasıl memnun musun yazacaktım son anda düştü jeton
Hahah zaten gebelikte baya beynim geriledi gibi hissediyorum unutkanlık hatsafhada bazen eşimi duymuyofum 3kere tekrarlatıylrum duyduğumu anlamıyorum

Hahah zaten gebelikte baya beynim geriledi gibi hissediyorum unutkanlık hatsafhada bazen eşimi duymuyofum 3kere tekrarlatıylrum duyduğumu anlamıyorum
Ay evet ya. Vitaminlerini kullanıyor musun düzenli ? Ben baya saldım son zamanlarda ondandır diye düşünüyorum

İştahımı da etkiliyor ya yemek yemeğe korkuyorum
Akşam belli bir saatten sonra yememek gerekiyormuş birde özellikle mideyi yakan yiyecekler varmış onlara dikkat edince çok sıkıntı olmuyor diyorlar. Mandalina mideyi yakıyormuş mesela bende çok yerim
Akşam 9 10 dan sonra falan yemek yiyor musun ? Birde sade soda iyi geliyor içebiliyorsan

Kuzum normalde yemiyorum daha işte bu başladığı zaman yedim ya o tetikledi sanırım bende mandalina portakal çok seviyorum ya akşam yemeği biraz geçe kalıyor bizim 8 gibi belki oda yapıyordur ya zormuş ama üzdü beni

Kızlar yıllar sonra ilk kez e bebek magazasina girdim 500 liraya emzik var inanamadim her şeyin kalitelisini alacak olsak demek ki bir ev parası harcarız Allah yardımcımız olsun

Kızlar ne zamandır canım söylemesi ayıp çiğ köfte çekiyordu ama dışardakilerde katkı maddesi var diye hiç yememiştim. Sebzeleri de karbonatlı suya yatırdığım için sebzelerine de güvenmiyordum. Birde glukoz falan var onlarda açıkcası şekerimi çok tehlikeye atmak da istemiyordum. Ama ne yaptım nefis yemek tariflerinden açtım bir tarif buldum, evde yaptım, ha dışardaki gibi mi oldu? tabiki hayır (katkı maddesi koymayınca zaten ne bekliyorsun da) ama o çiğ köfte istediğim bitti mi? evet. Dışardan ne olduğu belirsiz şeyleri ve paketli gıdaları yememeye özen gösteren sorumlu bir anne adayı olarak size tavsiye ederim 2 marul bi acı tamam bitti gitti işte. İnanın taş çatlasın 25-20 dk alıyor. Şiştim yeminle kıtlıktan çıkmış gibi yediysem demekki. ayların birikimi resmen çatlaaacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…