2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yıllar sonra ilk kez e bebek magazasina girdim 500 liraya emzik var inanamadim her şeyin kalitelisini alacak olsak demek ki bir ev parası harcarız Allah yardımcımız olsun
Yarın bizde annemle gitcez bakalım zam gelmemiş dedi kız? Her zaman en pahalısı en iyisi olmuyor ya orta ayarlı takılmak lazım fiyat performans dengesi yani…. indirim vardır inşaAllah anneme bebek hastane takımı ile banyo havlusu aldırcam o gönlünden ne gelirse alır da onlara söz almıştım indirim devam demi?

Yüzde otuz indirim var canım Ocak da zam gelir

Yeni doğan 0-3 ay cam canım 6 ay sonrası cam değil kendi tutacağı için cam almadım oğlum da 6 aylıkken aldıklarım camdi kırılıyordu.
Ayyyy çok mantıklı sağlıkla kullansın bebişin bana da fikir oldu bak bu ne yapcam diyordum. Bende öyle yapayım inşaAllah. Güle güle afiyetle kullanın canım

Hello kizlar icin badem yagi hindistan cevizi ya da shea vs vs kullanan varsa arifoglunun kendi sitesinde kodla %20 indirim oluyor haberiniz olsunnnn

Kızlar bir önceki paylaşımımda çiğ köfte ile ilgili bir yazı yazmıştım oradaki amacım tamamen sağlıksız bir ürünü evde çok basit yapabileceğinizi anlatmaktı. Burada bir çok yemek ile ilgili sorular sorulup paylaşımlar yapıldığı için de açıkçası art niyet olmadan yazmıştım. Canınızı çektirdiysem hakkınızı helal edin. Yani ben kendim canım çekmesine rağmen yemiyorum dışarıda dalan neyse. Burda aktif olmayan bir arkadaş yazımı görmüş, bana neden burada yemek paylaşımı yapıyorsunuz diye tepki göstermiş canım sıkıldı, üzüldüm yani. Aylardır burada bir çok paylaşım yapıldı yani düşünemedim diyelim. Dediğim gibi paylaşımım canınızı çektirdiyse hakkınızı helal edin.

Kızlar 25 haftalık gebelikte bebek 650 gr normal mi
Doktor bişi demedi mi canım? İnternette bilgiler çok değişiyor. Ben ultrasondan çıkınca doktoru darlıyorum kilosu iyi mi fazla mı az mı boyu iyi mi sıkıntı yok demi bak iyi demi diye sizde darlasınıza

Kiz sacmalama , bende gecen gun ogunumu atmistim buraya fikir olsun diye onun hakkinda Konusuyoduk cunku , Arkadasin yaklasimi
pek hos olmamis sanki ama olmustur cani istemistir anlarim keske baska turlu iletebilseymis .

Ya arada yemek falan konuşuluyor, herkes birbirini idare etsin bence. Canımız çekerse ölmüyoruz, yarın öbür gün yer rahatlarız ne olucak ki, kötü niyetle imrendirmek için yazılmıyor sonuçta. Diğer başlıklarda çok fazla gördüm benzer paylaşımları, kimsenin rahatsız olduğuna şahit olmamıştım. Çok masum çiğköfte paylaşmış arkadaşımız, basit ekonomik ve kolay ulaşılabilir bir gıda olduğu için aklına gelmemiştir baştan canı çekicek olanlar okumasın diye yazmak. Bundan sonra yemek konuşucaksak yazarız başına hop okumayı bırakın ha şimdi buraya yemek konulu mesaj geliyor diye

“Osurdum git” bizim evde en çok kullanılan ilk beş cümleden biri olabilir

Merhaba kızlar,

Sizleri takip ediyorum ama kaçırdığım sayfalar oluyor, epeyce çoğalınca mazur görün, herkes iyidir umarım

Ben Perşembe günü Tetanoz aşısı oldum, dün gece( Cuma gecesi) de aniden kusmaya başladım, sabaha kadar titredim bu sabah acile gittik, serum takıldı, hala çok halsizim, kendime gelmeye çalışıyorum, idrar yollarım da enfeksiyon çıktı, karaciğerimle alakalı değerlerim yüksek önümüz de ki hafta bakılacak, bir de glukoz aç olmama rağmen referans dışı çıkmış, tatlıya çok düşüyorum ve hep korkuyorum şekerden, tosunum da büyüyor, doktor erkek çocuğu yapısını ya babadan ya dayıdan alır dedi, ikisi de yapılı bizim, hepsi sağlıklı olsunlar da, doktor üşütmüş olabilirsin dedi, epey hasta oldum siz siz olun kendinize dikkat edin, sonra hasta olunca eyvah para etmiyor maalesef

Çok geçmiş olsun canım benim, güzelce dinlen bol protein ve sulu gıda tüket ki hızlıca toparla bu dönemde

Çok geçmiş olsun canım benim, güzelce dinlen bol protein ve sulu gıda tüket ki hızlıca toparla bu dönemde

Biraz iştahım olsa ah neler yiyeceğim ama çok ilginç aniden iştahım kapandı, yiyordum aslında kilo almaya başlamıştım ama birden kapandı iştahım, bugün sadece su içebildim

Ya canım canı çeken yesin ne olacak sen yazmasan başkasından canı çekecek TV de görüyoruz dışarda görüyoruz senin mesajını okuduğum sırada ben de dışardan alıp çiğköfte yiyordum tesadüf bugün eşim ısrar etti benim de kaynanam sakatat pişirmiş bırak yemeyi kokusunu duymak bile istemiyorum deyip gitmedim eşim bozuldu ama yapacak bir şey yok

Kız canın niye sıkıldı üzme kendini bence gayet iyi niyetli bir şekilde evde hem sağlıklı hem kolay yoldan nasıl çiğköfte yapılır onu anlattın ilk yemek tarifi de değil ki senin burda yazılandan insanın canı çekerse hiç televizyon izlemiyp telefona bakmayalım ozaman şimdi instada herkes her yediğini atıyo üzme kendini canım hamiş hamiş bise buna mı üzüldün söyleyen arkadaşta bu yüzden size tepki göstermedi yanlış olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…