2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar. alt değiştirme bezi gerekiyor mu ? ben naylon olan yıkanabılır, temızlenebılır olandan almıstım.
Valla kullanılıyor lazım oluyor demiş herkes. Ben de tecrübeli değilim. İş yerinde hamile bi arkadaş ben baya aldım onlardan dedi. O yüxden ben de aldım

Yaaa taktir ettim seni masallah azminden azicik bana da verir misin cunku kilo almisim

Ben Dolaptan 2 gun once kanZ bebek arabasi aldim bugun geldi harika bisi oneririm kizlar d-go modeli 3200 tl ye aldim. Suan sanirim sifiiri 8999 tl idi. Hicbir kusuru yok arabanin :)

N11 kuponundan faydalanarak bu tarak setini aldım doğal fırça hemde isimli aralık50 koduyla 150₺ üzeri 50 indirim oluyor ben bu seti kodla 130a aldım fotoğraflı yorumu da var bilgilendiriyim dedim

Eklentiler

• BFEBCFC1-BAB7-4051-95AA-EF1B57CC169A.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 60
Ben şöyle bir şey buldum gayet uygun.saf su elde etmek çok zor değil abartı pahalı bazı bezler.bu da fikir olsun size

Kızlar bugün tetanoz aşısı vuruldum kolumdan boynuma kadar zonk zonk zonkluyor parol aldım ama nafile gece soluma yatamam büyük ihtimalle... Bugün sınıfta gözüme dezenfektanli kolonya kaçtı kızlar ben böyle bir acı görmedim yaklaşık iki saat gözümden yaş geldi cayır cayır yandım çocukları velilere zor teslim ettim gözüm burnum kıpkırmızı oldu yeni yeni diniyor acısı

Çok geçmiş olsun canım. Göz önemli aman dikkat.

Tetanoz ilk ve ikinci gün ağrıdı benim de 3. gün daha iyiydim.

Kızlar bebek şampuanı, pişik kremi, vücut losyonu, yağı vb. Hangi marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? Baya araştırdım ama bir türlü karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…