2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

pişik kremi olarak ben arkadaşımın tavsiyesi ile pure vazelin sürdüm hiç pişik olmadı ama başlarda değil. daha sonralarda kokusuz olacak kesinlikle. ilk başta bende sudocrem almayı düşünüyorum. bebe yağı oğlumda sürmüştüm kızarmıştı cildi sonra birşey kullanmadım kullanmaya gerek yok bence herhangi birşey.
kilo alma kısmında ben birşey yiyemiyorum pek az yiyorum 8 yaşındaki oğlum bile benden çok yiyor. fakat 5 kg almışım inanamadım genede diğer gördüğüm hamilelere göre ben bayağı ufağım 62 kg olmuşum :d

Ben bunun icin oyshonun anne bebek sirt cantasini okaylemistim
Ama ben alana kadar bitti ve henuz gelmedi halaaa
bana arkadaşım hediye alacak. istediğini söyle dedi. karar veremedim. hiçbir fikrim de yok hangisi iyi güzel bakalım araştırıyorum hala

Kızlar bu bebişin hareketleri beni doğum sonrasıyla ilgili tedirgin etmeye başladı akşamları ve geceleri bir kuduruk bir oynak. Uyumayacak bu bebe ben geceleri gelip burda kendi kendime ağlaşıcam galiba
Birlikte ağlaşırız benimki de geceleri durmuyor.

Canım sudo krem'in içeriği çok temiz değil. Sürekli kullanılmaması gerekiyor aklında olsun.

ben dün bi yerde okudum bebekler özellikle gece 11 ile 2 arası çok hareketli oluyormuş anne karnında. bence doğunca öyle olmazlar ya :)
Enteresan bilgiymiş. Evet ya daha büyüyorlar zaten. Doğduktan sonra hepsinin farklı farklı uyku düzeni vs olacak. Zaten uyku düznei olmayacak ilk ay özellikle 2 saatte bir emzirerek.

Enteresan bilgiymiş. Evet ya daha büyüyorlar zaten. Doğduktan sonra hepsinin farklı farklı uyku düzeni vs olacak. Zaten uyku düznei olmayacak ilk ay özellikle 2 saatte bir emzirerek.
Geçenlerde dinlediğim bi doktor beklentinizi minimumda tutun diyodu doğum sonrasıyla ilgili. 2-3 saat uyumayı hedefleyin, hayatıma aynen devam ederim bebek bana uyar hayalleri kurmayın falan. Mantıklı geldi bana da kendimizi uykusuz kalacağımız fikrine alıştırmak. Bu beklentide olup 4 saat uyusak fiyuuu bayram ederiz

kızlar ben çok kararsızım ya napıcam böyle. kararsızlıktan stres oluyorum bebek çantası ve ana kucağını hediye alcaklar. istediğini seç söyle dediler. bir türlü hangisi iyidir diye seçemiyorum. ya o daha iyiyse demekten karar veremedim. fiyatlar da artmadan söylemek istiyorum, ayıp olmasın diye. nolcak bu kararsız halim

Sevgili anneler pazartesi kontrolümde doktorumun bana suyumun azıcık azaldığını söyledi korkulucak gibi değil dedi 21 haftalık hamileyim birazda korkmadım değil. Takipte kalalım dedi ve 2 hafta sonraya randevu verdi. O süre zarfında 2 günde bir havuç suyu içiyorum. Her akşam armut yiyorum. 3-3,5 litrr suda içiyorum ki zaten suyu çok içen biriydim. Sizde yaşadınız mı bu durumu yükseldi mi sizin. Birde sank göbeğim küçülüyo gbi geldi bana mı öyle geliyo kafayımı yedim acaba bu arada bebekte idrar torbasında böbreklerinde bi sıkıntı görmedi

küçülme olayı bana da oluyor ya. dün akşam minicikti sanki. belki bazen yediklerimizle ya da gazla falan daha büyük görünüyordur

Amniyon sıvısı miktarı sürekli aynı kalan bir şey değil ki zaten. Sürekli yenileniyor şöyle düşün ordaki suyu bebek içiyor, sonra çiş olarak çıkarıyor. Plasenta alıyor onu bize veriyor biz böbreklerimizle atıyoruz sonra yenisi geliyor yerine. Belki öyle bi ana denk geldi ultrasonunda. Suyun azalması benim bildiğim son zamanlarda ve fazla miktarda olursa tehlikeli. Bazen doktorlar sorumluluk altında kalmamak için en ufak şeyleri bile söylüyor. He karnın da küçülmemiştir bu arada. O da suyun miktarıyla ilgili değil ki rahmin küçülmedi sonuçta. Bebiş arkalara gitmiştir önde toplanmamıştır. İçini ferah tut kısaca

Evet evet, ben de en kötüyü düşünüyorum habire. İyi bişiler olursa moral olur

küçülme olayı bana da oluyor ya. dün akşam minicikti sanki. belki bazen yediklerimizle ya da gazla falan daha büyük görünüyordur
Kafayı yememişim yani iyi bari

Kız seç gitsin, en kötü ne olabilir ki. Bak kullanıcı yorumlarına seç. Ben en ucuz ana kucağını aldım, arkadşaım aynısını kullanıyor ve memnunum ama keşke kendi kendine sallanan olsaymış yorulmazdım demişti. Belki öyle bakabilirsin.

Ayy teşekkür ederim daha hareketlerini hissetmedim doktorum 24. Haftayı bulursun dedi bakalım bi hissetsem ozmn belki herşey daha iyi olur şimdi seneryılar çizip duruyorum

ben de elle sallanandan mı alsam diyordum bak mesela bu yeni bi fikir açtı bana

Sen bi de lucina diye bir marka var junonin yeni adi anne bebek cantasinda. Oysho muadili bir baksana onaaa . Bende ondayim su an ici cok gozlu onunde termal bölmesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…