- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Yazin cok seker 1 cisi. 2 cisi bende toyum bu konuda pek bilmiom ama bende ss aldim bunlari yapimKızlar kendimce hastane çantası için liste hazırladım. Deneyimli annişler sizce eksik var mı? Lütfen yazımla dalga geçmeyin
Eki Görüntüle 3356122
Hadi ya, ben de yorumlardan okudum kadınların bir kısmı götürmüş diye yazdım. GErek yoksa götürmem ben de.Yazin cok seker 1 cisi. 2 cisi bende toyum bu konuda pek bilmiom ama bende ss aldim bunlari yapimbirde emzirme pompasi goturmeyin dio bazi ebeler hic denk geldiniz mi
Maşallah kız ne yedin bebiş iyi kilo almışHellooo , bende degistirdigim doktorumuza gittim bugunn . Cok naif bir adammher sey yolunda dedi burada perinatolog yok doktorum kendisi bakiyor. Her seyy yolunda dedi . Cok sukur bebisim 4 aralikta 450 gr civarindaydi bugun 21 i ayin siz dusunun cocum 737 gr olmuss . 23+5 iz ama ultrasonda 24+4 cikiyor gec dollenmeydi cocugumm ayrica doktorumuz kan tahlillerime bakti ve bos yere demir ya da multivitamin kullanmana gerek yok bir sonraki kan degerlerine gore bakicaz tekrsr ama su an gayet iyi ilaca gerek yok bunlar saglik bakanliginin laflari herkese ayni ilaci yazamayiz her gebe farklidir dedi onun yerine icinde demir iceren gidalari tuketirsin olur biter dedi . Sut icersin kalsiyum , muz yersin potasyum eskiden vitamin mi vardi dedi hepten rahatladim kilom normal ilerliyormus yarin bir gune de seker yuklemesi yapilacak cocugumu ekliyorummasagiya cihaz acilir acilmaz agzi yuzuuu ilk kez belliydii doktor gezdirirken karnimda ultrasonu ekranda ayagi hareket ediyor karnimda disardan belli oluyodu cok degisikkkk agliciiiimmm
Oh oh yarasınn ikinizedeSoyle ki sabah cok guzel bir kahvalti yapiyorum portakalimi sıkıyorum yumurta avacado brokoli kizartiyorum kucuk bi peynir bal ve ceviz beni bayaaa goturuyoroglen et ya da karbonhidrat ama aksam mutlaka sebze ve balik et neyse yani yaninda. Haftada bir balik geri kalan gunler genelde sebze kabak fasulye vs vs. Aksamda muzlu sut iciyorum bi bardak icine cevizde cekiyorum gun bitti P Papatyaguluu
Masallah valla bende hic azim kalmamis okuyunca anladim yaparken hayal ettimde kendimi brokoli kizartirken yoruldumSoyle ki sabah cok guzel bir kahvalti yapiyorum portakalimi sıkıyorum yumurta avacado brokoli kizartiyorum kucuk bi peynir bal ve ceviz beni bayaaa goturuyoroglen et ya da karbonhidrat ama aksam mutlaka sebze ve balik et neyse yani yaninda. Haftada bir balik geri kalan gunler genelde sebze kabak fasulye vs vs. Aksamda muzlu sut iciyorum bi bardak icine cevizde cekiyorum gun bitti P Papatyaguluu
Aminn cok sukur ona yaramis ama ben cok kilo almadim pilates yuruyus vs vs yapiyorum biraz fazla hareketliyim hic bulantimda olmadi basindan beri boyle besleniyorum bebeye yaramis masallah benimOh oh yarasınn ikinizede
Ben rutini oturtturdumm cunku cok korktum iyice siscem diyee simdi karnim kucuk futbol topi yutmus gibiMasallah valla bende hic azim kalmamis okuyunca anladim yaparken hayal ettimde kendimi brokoli kizartirken yoruldum
Canım ıslak mendil kullanımını önermiyorlar bebek bakım pamukları var onu yanında götürebilirsin bence ıslatıp onunla temizlemen gerekiyorKızlar kendimce hastane çantası için liste hazırladım. Deneyimli annişler sizce eksik var mı? Lütfen yazımla dalga geçmeyin
Eki Görüntüle 3356122
Ben 4 paket aldım şimdilik ama civilden aldım çünkü orası e bebekten daha uygunay bi de bi sorum daha var. e bebekteki o alt değiştirme örtülerinden kaç tane aldınız? bir deee gümüş göğüs ucu aldınız mııı
Yazını çok sevdim ama başlığa çok güldüm nedenseKızlar kendimce hastane çantası için liste hazırladım. Deneyimli annişler sizce eksik var mı? Lütfen yazımla dalga geçmeyin
Eki Görüntüle 3356122
bakayım canım ben de. civil sitesinden mi?Ben 4 paket aldım şimdilik ama civilden aldım çünkü orası e bebekten daha uygun
Bu arada 64 kilo ile hamile kaldım şu an 70 kiloyum karnım aşırı büyüdüKızlar kendimce hastane çantası için liste hazırladım. Deneyimli annişler sizce eksik var mı? Lütfen yazımla dalga geçmeyin
Eki Görüntüle 3356122
Kızlar erkeklerin boş koli sevgisini sorgulamayalım ve onları kabul edelimKız ben lazım olucak şeyi bile atarım, veririm asla acımam ama eşim tam bir çöpçü siz yabancı değilsiniz dkfkdlld. Bir sürü hobisi ve koleksiyonu var, koleksiyonluk her şeyin kutusu duruyor, sen dedin ya boş kutuyu bile atmaya kıyamıyor diye bizim evde boş kutu koymak için aldığımız ekstra dolap var öyle söyliyim. Neyse oh içimi döktüm ve anlaşıldım bu beni bir ay falan idare edereşimi de ufaktan işliyim bu oda çok kalabalık diye ama kendi odası bile çok kalabalık ona el atmayan adam kapalı odaya hayatta el atmaz gibi, bakalım…
Ya evde o pamulklardan kullanacağım. Ancak hastane için saf sudan oluşan ıslak mendiller var 1 paket ondan almayı düşünüyorum. Azcık pahalı ama hastanede pamukla uğraşmak istemedim.Canım ıslak mendil kullanımını önermiyorlar bebek bakım pamukları var onu yanında götürebilirsin bence ıslatıp onunla temizlemen gerekiyor
Yok direkt mağazadan aldım ama sayfasına da bakabilirsin bi karşılaştır arada fark oluyor baya e bebeklebakayım canım ben de. civil sitesinden mi?
Bence iyi bir liste olmusss canim , benim aklima bir sey gelirsee eklerimmm ama bence baya detayli olmus . Normal dogum olursa ki ona ugrasiyorum basindan beri aklimdaki teeek sey pilates topumKızlar kendimce hastane çantası için liste hazırladım. Deneyimli annişler sizce eksik var mı? Lütfen yazımla dalga geçmeyin
Eki Görüntüle 3356122
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?