2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kendimce hastane çantası için liste hazırladım. Deneyimli annişler sizce eksik var mı? Lütfen yazımla dalga geçmeyin

Eki Görüntüle 3356122
Yazin cok seker 1 cisi. 2 cisi bende toyum bu konuda pek bilmiom ama bende ss aldim bunlari yapim birde emzirme pompasi goturmeyin dio bazi ebeler hic denk geldiniz mi

Yazin cok seker 1 cisi. 2 cisi bende toyum bu konuda pek bilmiom ama bende ss aldim bunlari yapim birde emzirme pompasi goturmeyin dio bazi ebeler hic denk geldiniz mi
Hadi ya, ben de yorumlardan okudum kadınların bir kısmı götürmüş diye yazdım. GErek yoksa götürmem ben de.

Teşekkür ederim bu arada

Maşallah kız ne yedin bebiş iyi kilo almış

Soyle ki sabah cok guzel bir kahvalti yapiyorum portakalimi sıkıyorum yumurta avacado brokoli kizartiyorum kucuk bi peynir bal ve ceviz beni bayaaa goturuyor oglen et ya da karbonhidrat ama aksam mutlaka sebze ve balik et neyse yani yaninda. Haftada bir balik geri kalan gunler genelde sebze kabak fasulye vs vs. Aksamda muzlu sut iciyorum bi bardak icine cevizde cekiyorum gun bitti P Papatyaguluu

Oh oh yarasınn ikinizede

Masallah valla bende hic azim kalmamis okuyunca anladim yaparken hayal ettimde kendimi brokoli kizartirken yoruldum

Oh oh yarasınn ikinizede
Aminn cok sukur ona yaramis ama ben cok kilo almadim pilates yuruyus vs vs yapiyorum biraz fazla hareketliyim hic bulantimda olmadi basindan beri boyle besleniyorum bebeye yaramis masallah benim
Kilom
Iyi

Masallah valla bende hic azim kalmamis okuyunca anladim yaparken hayal ettimde kendimi brokoli kizartirken yoruldum
Ben rutini oturtturdumm cunku cok korktum iyice siscem diyee simdi karnim kucuk futbol topi yutmus gibi zaten tam kilo aldigim zamanda hamile kaldim sporu birakmistim . Gebelikle geri basladimm insallah doguma kadarda boyle azimle devam ederim yeme icme soor her anlamda

Kızlar kendimce hastane çantası için liste hazırladım. Deneyimli annişler sizce eksik var mı? Lütfen yazımla dalga geçmeyin

Eki Görüntüle 3356122
Canım ıslak mendil kullanımını önermiyorlar bebek bakım pamukları var onu yanında götürebilirsin bence ıslatıp onunla temizlemen gerekiyor

ay bi de bi sorum daha var. e bebekteki o alt değiştirme örtülerinden kaç tane aldınız? bir deee gümüş göğüs ucu aldınız mııı

Eki Görüntüle 3356122
Yazını çok sevdim ama başlığa çok güldüm nedense deneyimsiz bir anne olarak cevaplayayım ben de bebişin popişini temizlemek için pamuk olabilir, bebişe çorap olabilir. Biberon ve mama eklenebilir hemen süt gelmeme ihtimaline karşın

Kızlar erkeklerin boş koli sevgisini sorgulamayalım ve onları kabul edelim

Canım ıslak mendil kullanımını önermiyorlar bebek bakım pamukları var onu yanında götürebilirsin bence ıslatıp onunla temizlemen gerekiyor
Ya evde o pamulklardan kullanacağım. Ancak hastane için saf sudan oluşan ıslak mendiller var 1 paket ondan almayı düşünüyorum. Azcık pahalı ama hastanede pamukla uğraşmak istemedim.

Eki Görüntüle 3356122
Bence iyi bir liste olmusss canim , benim aklima bir sey gelirsee eklerimmm ama bence baya detayli olmus . Normal dogum olursa ki ona ugrasiyorum basindan beri aklimdaki teeek sey pilates topum bi de beebek bezi yazmamismisnn sanki ben mi goremedimm kesin en aklinda olanlardan biriydi ama heyecandan mi unuttun acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…