2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ay bi de bi sorum daha var. e bebekteki o alt değiştirme örtülerinden kaç tane aldınız? bir deee gümüş göğüs ucu aldınız mııı
E bebek indiriminden ben gümüş göğüs ucuyla 1 paket alt değiştirme örtüsünden aldım. Keşke bir kaç paket daha alsaydım güzel düştü bence fiyatı gümüş göğüs ucunu da almayan varsa tavsiye ederim indirimden. Trendyolda 600 küsür şuan

Biberon ekledim ama mamayı bilerek eklemedim. Benim hastanenin kendi eczanesi var mamaları satıyor. Süt gelmezse direkt oradan alırız diye düşündüm. Evden bir de boş yere taşımayım diye.

gümüş göğüs ucu şu an e bebekte 400. normalde 500dü. sen kaça almıştın canım? kullanımı iyi olur dimi, kararsız kaldım ben de ondan soruyorum

Anam bebek bezini unutmuşum

Biberon ekledim ama mamayı bilerek eklemedim. Benim hastanenin kendi eczanesi var mamaları satıyor. Süt gelmezse direkt oradan alırız diye düşündüm. Evden bir de boş yere taşımayım diye.
Ay evet şimdi gördüm yazdığını. Alta inene kadar üstte yazılanları unuttum
Böyle bir imkan varsa mamaya da gerek yok dediğin gibi

gümüş göğüs ucu şu an e bebekte 400. normalde 500dü. sen kaça almıştın canım? kullanımı iyi olur dimi, kararsız kaldım ben de ondan soruyorum
Dün sipariş verdim bende daha e bebekten. 999 ayar olandan, 440 tl ye. Bence çok gerekli bir şey. Bir sürü yorum okudum ama hiç gereksiz kötü vs diyen görmedim birde göğüs hassas bir konu baya, ihmale gelmiyor sanırım o yüzden elimden gelen bütün tedbirleri almaya çalışıyorum ben

Merhaba arkadaşlar bende bugün detaylıya girdim 21+6 usgye göre 23+1 çok şükür her şey yolunda olması gerektiği gibi 533 gram 27 cm olmuş bundan sonra sanırım yalnızca şeker yüklemesi kaldı yapılacak test bebişim ekte

Eklentiler

• C2DA3B1B-2EBF-4768-9769-57AF530E989D.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 71
aaa ben ayarına dikkat etmemişim. 925miş benim gördüğüm iyi ki söyledin. gerçi 999 ile 925 arasında çok fark mıdır bilmiyorum ama dediğin gibi göğüs önemli ve hassas bi konu. ben de alayım

Maşallah kuzum maşallah ne yedin ne içtin bana da söyle

selamlar. alt değiştirme bezi gerekiyor mu ? ben naylon olan yıkanabılır, temızlenebılır olandan almıstım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…