- 15 Mayıs 2023
- 362
- 565
- 33
E bebek indiriminden ben gümüş göğüs ucuyla 1 paket alt değiştirme örtüsünden aldım. Keşke bir kaç paket daha alsaydım güzel düştü bence fiyatıay bi de bi sorum daha var. e bebekteki o alt değiştirme örtülerinden kaç tane aldınız? bir deee gümüş göğüs ucu aldınız mııı
baktım şimdi. orada 10lu paket 60tl. e bebekte şu an indirim var 45 oluyor kuzuYok direkt mağazadan aldım ama sayfasına da bakabilirsin bi karşılaştır arada fark oluyor baya e bebekle
Aaa öyle bir şeyde mi var bende alayım o zamanYa evde o pamulklardan kullanacağım. Ancak hastane için saf sudan oluşan ıslak mendiller var 1 paket ondan almayı düşünüyorum. Azcık pahalı ama hastanede pamukla uğraşmak istemedim.
Biberon ekledim ama mamayı bilerek eklemedim. Benim hastanenin kendi eczanesi var mamaları satıyor. Süt gelmezse direkt oradan alırız diye düşündüm. Evden bir de boş yere taşımayım diye.Yazını çok sevdim ama başlığa çok güldüm nedensedeneyimsiz bir anne olarak cevaplayayım ben de bebişin popişini temizlemek için pamuk olabilir, bebişe çorap olabilir. Biberon ve mama eklenebilir hemen süt gelmeme ihtimaline karşın
O zaman şu an orasınuygun ben aldıklarımı hep kıyas yaparak aldımbaktım şimdi. orada 10lu paket 60tl. e bebekte şu an indirim var 45 oluyor kuzu
gümüş göğüs ucu şu an e bebekte 400. normalde 500dü. sen kaça almıştın canım? kullanımı iyi olur dimi, kararsız kaldım ben de ondan soruyorumE bebek indiriminden ben gümüş göğüs ucuyla 1 paket alt değiştirme örtüsünden aldım. Keşke bir kaç paket daha alsaydım güzel düştü bence fiyatıgümüş göğüs ucunu da almayan varsa tavsiye ederim indirimden. Trendyolda 600 küsür şuan
Erkekler aslında kedi. boş kutuları çok seviyolar ve nankörlerKızlar erkeklerin boş koli sevgisini sorgulamayalım ve onları kabul edelim
Anam bebek bezini unutmuşumBence iyi bir liste olmusss canim , benim aklima bir sey gelirsee eklerimmm ama bence baya detayli olmus . Normal dogum olursa ki ona ugrasiyorum basindan beri aklimdaki teeek sey pilates topumbi de beebek bezi yazmamismisnn sanki ben mi goremedimm kesin en aklinda olanlardan biriydi ama heyecandan mi unuttun acabaaa
Heyecan anaaacim heyecaaannnnnnAnam bebek bezini unutmuşum
Evet kuzum bak şöyle bişi. Favorilerime attım indirime girince alcam.Aaa öyle bir şeyde mi var bende alayım o zaman
Ay evet şimdi gördüm yazdığını. Alta inene kadar üstte yazılanları unuttumBiberon ekledim ama mamayı bilerek eklemedim. Benim hastanenin kendi eczanesi var mamaları satıyor. Süt gelmezse direkt oradan alırız diye düşündüm. Evden bir de boş yere taşımayım diye.
Dün sipariş verdim bende daha e bebekten. 999 ayar olandan, 440 tl ye. Bence çok gerekli bir şey. Bir sürü yorum okudum ama hiç gereksiz kötü vs diyen görmedim birde göğüs hassas bir konu baya, ihmale gelmiyor sanırım o yüzden elimden gelen bütün tedbirleri almaya çalışıyorum bengümüş göğüs ucu şu an e bebekte 400. normalde 500dü. sen kaça almıştın canım? kullanımı iyi olur dimi, kararsız kaldım ben de ondan soruyorum
https://www.amazon.com.tr/dp/B08ZMYG9RC?tag=akakceprime-21&th=1 amazonda daha uygun alayım bari hemenEvet kuzum bak şöyle bişi. Favorilerime attım indirime girince alcam.
WaterWipes Yeni Biodegradable Original Baby Wipes (4x60 - 240 Yaprak) - Fiyatı, Yorumları
WaterWipes Yeni Biodegradable Original Baby Wipes (4x60 - 240 Yaprak) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Teşekkür ederim ama baya yüksekmiş fiyatıEvet kuzum bak şöyle bişi. Favorilerime attım indirime girince alcam.
WaterWipes Yeni Biodegradable Original Baby Wipes (4x60 - 240 Yaprak) - Fiyatı, Yorumları
WaterWipes Yeni Biodegradable Original Baby Wipes (4x60 - 240 Yaprak) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
aaa ben ayarına dikkat etmemişim. 925miş benim gördüğüm iyi ki söyledin. gerçi 999 ile 925 arasında çok fark mıdır bilmiyorum ama dediğin gibi göğüs önemli ve hassas bi konu. ben de alayımDün sipariş verdim bende daha e bebekten. 999 ayar olandan, 440 tl ye. Bence çok gerekli bir şey. Bir sürü yorum okudum ama hiç gereksiz kötü vs diyen görmedim birde göğüs hassas bir konu baya, ihmale gelmiyor sanırım o yüzden elimden gelen bütün tedbirleri almaya çalışıyorum ben
Maşallah kuzum maşallahHellooo , bende degistirdigim doktorumuza gittim bugunn . Cok naif bir adammher sey yolunda dedi burada perinatolog yok doktorum kendisi bakiyor. Her seyy yolunda dedi . Cok sukur bebisim 4 aralikta 450 gr civarindaydi bugun 21 i ayin siz dusunun cocum 737 gr olmuss . 23+5 iz ama ultrasonda 24+4 cikiyor gec dollenmeydi cocugumm ayrica doktorumuz kan tahlillerime bakti ve bos yere demir ya da multivitamin kullanmana gerek yok bir sonraki kan degerlerine gore bakicaz tekrsr ama su an gayet iyi ilaca gerek yok bunlar saglik bakanliginin laflari herkese ayni ilaci yazamayiz her gebe farklidir dedi onun yerine icinde demir iceren gidalari tuketirsin olur biter dedi . Sut icersin kalsiyum , muz yersin potasyum eskiden vitamin mi vardi dedi hepten rahatladim kilom normal ilerliyormus yarin bir gune de seker yuklemesi yapilacak cocugumu ekliyorummasagiya cihaz acilir acilmaz agzi yuzuuu ilk kez belliydii doktor gezdirirken karnimda ultrasonu ekranda ayagi hareket ediyor karnimda disardan belli oluyodu cok degisikkkk agliciiiimmm
Ilerleyen sayfada yazdimmmMaşallah kuzum maşallahne yedin ne içtin bana da söyle
Baktım baktım kuzum sağolasınIlerleyen sayfada yazdimmmaz asagi in kuzum
selamlar. alt değiştirme bezi gerekiyor mu ? ben naylon olan yıkanabılır, temızlenebılır olandan almıstım.gümüş göğüs ucu şu an e bebekte 400. normalde 500dü. sen kaça almıştın canım? kullanımı iyi olur dimi, kararsız kaldım ben de ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?