2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebek şampuanı, pişik kremi, vücut losyonu, yağı vb. Hangi marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? Baya araştırdım ama bir türlü karar veremedim
Sampuan losyon Ecowell aldim pisik kremi henuz almadim weleda almayi dusunuyorummm :)

Bende Bazen bebegim donerken gidiklaniyorumm gibi oluyor ama bugun donerken bi canim yandi yani sasirtti beni hic beklemiyodum asagi dogru itti sanki karnimin altinda bi anlik agri oldu
Kızlar bu bebişin hareketleri beni doğum sonrasıyla ilgili tedirgin etmeye başladı akşamları ve geceleri bir kuduruk bir oynak. Uyumayacak bu bebe ben geceleri gelip burda kendi kendime ağlaşıcam galiba

Bende Bazen bebegim donerken gidiklaniyorumm gibi oluyor ama bugun donerken bi canim yandi yani sasirtti beni hic beklemiyodum asagi dogru itti sanki karnimin altinda bi anlik agri oldu
Gıdıklaması çok tatlı oluyor ya ama yani tam uykuya dalacakken tekmeleyince mutluluktan uykum kaçıyo şimdiden uykusuz bırakmaya alıştırıyo sanki beni

Video açılmadı ama
Bir ebenin videosu. Bebek yağı önermiyorlar onun yerine hindistan cevizi tatlı badem shea jojoba gibi doğal yağlar kullanın diyorlar. Bebek yağları petrol artığıymış diye duymuştum çok kimyasalmış içeriği.

Ben de gözenekleri tıkar diye düşündüğüm için almamıştım bunları öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim

Çok sağol canım ebe gelecek ay bir doz daha vuralım dedi ona canım sıkıldı hayırlısı bakalım
Canın sıkılmasın aslında 5 doza tamamlarsan ömrün boyunca seni koruyacakmış.benim ebe de bana kart verdi 2.dozu 1 ay sonra olacaksın dedi. O kartta 3.dozun bir önceki dozdan 6 ay sonra , 4.dozun bir önceki dozdan 1 yıl sonra 5.dozun da bir önceki dozdan 1 yıl sonra vurulması gerektiği yazıyor tabi bu mecbur değil .genelde hamilelere 2 doz vurulması gerektiği söylenmiş sağlık bakanlığı tarafından.

Kızlar bebek şampuanı, pişik kremi, vücut losyonu, yağı vb. Hangi marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? Baya araştırdım ama bir türlü karar veremedim
Pişik kreminde 1 numara sudocrem tüm arkadaşlarım ablam falan bebeklerine onu kullandı hiçbiri pişik sorunu yaşamadı. Ben bebe yağı kullanmayacağım onun yerine yoğun nemlendirme özelliği olan krem alıcam. Bepanthol olabilir. Bebek şampuanında da mustela almayı düşünüyorum

Ben içeriği temiz almak istiyorum. Mustela’nın nemlendiricisi aldım bebek için, kendime eline falan kullanıyorum. O çok güzel. Yine pişik kremimde iyimiş. Badger da iyiymiş. Deterjan green clean alıcam, zaten bulaşık makinasına da onu kullanıyorum. Şampuan urtekram alıcam. Leke çıkarıcı da Sonett.

Sudocrem de içerik olarak çok doğal değil diye biliyorum

Kızlar bu bebişin hareketleri beni doğum sonrasıyla ilgili tedirgin etmeye başladı akşamları ve geceleri bir kuduruk bir oynak. Uyumayacak bu bebe ben geceleri gelip burda kendi kendime ağlaşıcam galiba
Yaa bende hala alisamadim sabahlar ve geceleri yatinca ozelikle fikir fikir korkmyor degilim sabahlaticak dogunca beni diye yalniz degilsin kuzu gozyasim pit

Benimki gece 12.30-1.30 arası çok coşuyor, 3.30-4.30 arası da içimde tekme festivali oluyor. Şeyaparım ben sana destek olurum burdan, kalkıp armut falan yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…