2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bir sorum var kizlar . Bu babynestler varya tasinabilirler boyle bi sey dusunen var mi . Bi de yatasin Juno ve babyjem in juno yatak muadili var ben buna baktim ikisi arasinda . Bunlara bakan oldu mu çok pahali ama dolapta temiz olanlar var valla napsak ki alan ya da bakan dusunen oldu mu ?

Eklentiler

• IMG_3243.webp
    14 KB · Görüntüleme: 138
Sen bi de lucina diye bir marka var junonin yeni adi anne bebek cantasinda. Oysho muadili bir baksana onaaa . Bende ondayim su an ici cok gozlu onunde termal bölmesi var
bakayım hemen. o termal bölmeliler ilgimi çok çekiyor. kraft baktım bi de meşhur mcd mi ne varmış ya ona baktım. onlar zaten baya benziyor

ben bunlardan almak çok istemiyorum. çünkü hızlı büyüyorlar diye çok az yatabiliyorlar diye duymuştum. babynest diye daha başka süslü şeyler var ya onlardan alıp bi de beşik içine reflü yatağı alırım diye düşünüyorum ama bakalım

çok güzelmiş güle güle kullan canım buna da bakayım hemen. ama cidden fiyatlar felaket olmuş

Bana arkadaşım babynest verdi, çok ortopedik gelmedi gözüme zaten yumuşak minder gibi bir şey ama evde gün içinde kullanmak için mantıklı da gibi. Ben de annemlere falan çocuğu yatağıyla kucaklayın derim en kötü diye düşündüm. İlk zamanlar aklım çıkar çünkü çocuğu nasıl tuttular falan diye juno’ya ben bakmıştım, kullananlar çok memnun ama çok kısa kullanılıyor boy olarak çok ufak, prematür doğurursam alırım zamanında doğurursam almam kararı verip konuyu kendi içinde kapadım

Ay bugun ıslak ıslak hissediyorum kotu bisi olmaz dimi ben gibi olan var mı

Ay bugun ıslak ıslak hissediyorum kotu bisi olmaz dimi ben gibi olan var mı
Benim de bazen lök diye geliyor akıntım çok ıslak hissettiriyor belki öyle olmuştur canım. Bir takip et bakalım kendini anormal bir durum olursa doktoruna sorarsın

Ben arkadaşların önerisinden Yataş juno aldım canım Kasım'da kuponlarla falan 1000 TL'ye geldi dolaptan da çok baktım ama maşallah insanlar 1000-1200 TL aşağı yazmamislardi kupon falan gelince sıfırını aldım o yüzden daha iyi oldu.

Bende dusunuyorum simdi napsam diye cok kisa kullaniliyor diyorlar , ama rahatta gorunuyor cok oneren var bilemiyorummm

çok güzelmiş güle güle kullan canım buna da bakayım hemen. ama cidden fiyatlar felaket olmuş
Kuzum banada hediye aldılar Ana kucağını mamma almışlar yorumları çok güzel diye sende bakabilirsin şu babyjörn muadili olan

Eklentiler

• 20231129_120030.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar yatak işini nasil düşünüyorsunuz? Ben ilk altı ay anne yani yatağı deniyor galiba ondan aldım, fotoğrafını ekleyeyim, önündeki kısım alınabiliyor ve yatak direkt ebeveyn yatağına bağlanabiliyor. Bunu ikinci elden almıştım. Ama bu tabi en fazla 6-7 aylık kullanılır. Ondan sonra ne yapmalı? Montessori

Eklentiler

• 1000035551.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 103
Elim değdi gönderdim yine üf. Montessori yatak kullanmak istiyorum ben açıkçası ama 6-7 aylıktan ona geçmek çok erken olabilir diye düşünüyorum. Siz ne yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…