Kuzum ben 6 7aylıkken ayıramam yanımdan balina anne yanı park beşik aldım ölçüleri de en az 2 yaşına kadar yatacak şekilde montessori yatağa biraz daha ileride geçerim diyorum ama tecrübeli anneler daha iyi fikir verebilirKızlar yatak işini nasil düşünüyorsunuz? Ben ilk altı ay anne yani yatağı deniyor galiba ondan aldım, fotoğrafını ekleyeyim, önündeki kısım alınabiliyor ve yatak direkt ebeveyn yatağına bağlanabiliyor. Bunu ikinci elden almıştım. Ama bu tabi en fazla 6-7 aylık kullanılır. Ondan sonra ne yapmalı? Montessori
Anne yanı > Park yatak > Montessori diye düşünüyorum ben de, muhtemelen bir-bir buçuk yaşında gibi ayrı odada yatağa geçiririm kafamda öyle bir genel çerçeve oturtmuşum ama nasıl ne zaman olur zamanı yaklaştıkça şekillenir daha çok, katı değilim.Elim değdi gönderdim yine üf. Montessori yatak kullanmak istiyorum ben açıkçası ama 6-7 aylıktan ona geçmek çok erken olabilir diye düşünüyorum. Siz ne yapacaksınız?
ben bunu normalde çok beğendim, hatta ben sallarım iyi olur diyordum ama otomatik sallanan mı dahaiyi olur o da kafamı karıştırdı :) güle güle kullan çok güzel bunlarKuzum banada hediye aldılar Ana kucağını mamma almışlar yorumları çok güzel diye sende bakabilirsin şu babyjörn muadili olan
He evet sonuçlarını bekliyoruz canım güzel sonuçlaraYok geçen hafta normal muayeneye gittim ama 3 boyutluydu cihaz ondan karıştı herhalde
Kuzum okuduklarım bebeğin kendi hareketleri ile sallanması daha iyi yönünde ama tabii bende deneyimlemediğim için çok bir şey diyemiyorumben bunu normalde çok beğendim, hatta ben sallarım iyi olur diyordum ama otomatik sallanan mı dahaiyi olur o da kafamı karıştırdı :) güle güle kullan çok güzel bunlar
ben anne yanı olabilen, bebek büyüdükçe kademesi aşağı inen ve büyükken kulanılan ahşaplardan alıcam. bebeğin durumuna göre yanımdan ayırırım. park yataklar görsel olarak hoşuma gitmiyor. o yüzden bi kere ahşap alıcam hep kullanırımElim değdi gönderdim yine üf. Montessori yatak kullanmak istiyorum ben açıkçası ama 6-7 aylıktan ona geçmek çok erken olabilir diye düşünüyorum. Siz ne yapacaksınız?
bişey diyim mi şu an beni ikna ettin ve bu sana hediye alınandan almaya karar verdimKuzum okuduklarım bebeğin kendi hareketleri ile sallanması daha iyi yönünde ama tabii bende deneyimlemediğim için çok bir şey diyemiyorumbirde elektrikli alan arkadaşlarım hem çok yer kaplaması hem taşıma zorluğu sebebi ile pişman oldular bu tür olanları çok hafif olduğu için gittikleri heer yere götürüyorlarmış yani duyduklarım bu yönde
Ayy sen yine iyice yorum oku tecrübeli annelere sor sonra memnun olmazsan falan üzülürüm az değil fiyatıda yani ben hep duyduklarımı yazdım ama sen yine bilirkişilerden fikir albişey diyim mi şu an beni ikna ettin ve bu sana hediye alınandan almaya karar verdimçok teşekkür ederim, böyle bir yorum bekliyordum gerçekten
ya şu an hamile olan bi arkadaşım da bunu önermişti, ona da yeni doğum yapan görümcesi önermiş. zaten aklımda ve takibimde olan bi üründü. bana da hediye alınacak. o yüzden en kötü satar yenisini alırız napalım kız ölüm yok ya ucunda. zaten bebiş nasıl sevcek etcek hiç belli değil kiAyy sen yine iyice yorum oku tecrübeli annelere sor sonra memnun olmazsan falan üzülürüm az değil fiyatıda yani ben hep duyduklarımı yazdım ama sen yine bilirkişilerden fikir al
Evet doğru diyorsun bebeden bebeye de değişiyor bu sevme işi o zaman inşallah bizimkiler sever bolca oyalanırlar içinde inşallahya şu an hamile olan bi arkadaşım da bunu önermişti, ona da yeni doğum yapan görümcesi önermiş. zaten aklımda ve takibimde olan bi üründü. bana da hediye alınacak. o yüzden en kötü satar yenisini alırız napalım kız ölüm yok ya ucunda. zaten bebiş nasıl sevcek etcek hiç belli değil ki
Ben de aslında ayıramam diyorum, direkt bu aldığım yatak gibi bağlı durmasa da aynı odada yatarız diye düşünüyorum ama böyle şeyler biraz da çocuğa bağlı diyorlar yani çok da katı bir şekilde planlamiyorum ben de.Kuzum ben 6 7aylıkken ayıramam yanımdan balina anne yanı park beşik aldım ölçüleri de en az 2 yaşına kadar yatacak şekilde montessori yatağa biraz daha ileride geçerim diyorum ama tecrübeli anneler daha iyi fikir verebilirKarusel
Benim sıralamam da böyle olacak muhtemelen ama ayrı odaya daha erken geçirmeyi planlıyorum, tabi bebeğe bağlı o biraz, her şeyi öyle planlayamiyoruz sonuçta o da bir birey yani, böyle deyince de garip geldi ama anladın sen onu.Anne yanı > Park yatak > Montessori diye düşünüyorum ben de, muhtemelen bir-bir buçuk yaşında gibi ayrı odada yatağa geçiririm kafamda öyle bir genel çerçeve oturtmuşum ama nasıl ne zaman olur zamanı yaklaştıkça şekillenir daha çok, katı değilim.
Ben otomatik sallanan almadım, bebek kendi sallanır diye düşünüyorum çünkü. Hafif, sade bir şey aldım.ben bunu normalde çok beğendim, hatta ben sallarım iyi olur diyordum ama otomatik sallanan mı dahaiyi olur o da kafamı karıştırdı :) güle güle kullan çok güzel bunlar
Örnek atabilir misin buraya rica etsem?ben anne yanı olabilen, bebek büyüdükçe kademesi aşağı inen ve büyükken kulanılan ahşaplardan alıcam. bebeğin durumuna göre yanımdan ayırırım. park yataklar görsel olarak hoşuma gitmiyor. o yüzden bi kere ahşap alıcam hep kullanırım
Hic bebek arabasına binmeyen bebekler var. O kadar ayrıntısına kadar düşünüyoruz falan sonra bebek 30 santim arabaya yaklaşınca canından can kopuyor gibi bağırıyorya şu an hamile olan bi arkadaşım da bunu önermişti, ona da yeni doğum yapan görümcesi önermiş. zaten aklımda ve takibimde olan bi üründü. bana da hediye alınacak. o yüzden en kötü satar yenisini alırız napalım kız ölüm yok ya ucunda. zaten bebiş nasıl sevcek etcek hiç belli değil ki
mamadus kanguru aldım ben patronumun tavsiyesi ile çok kullanışlı dedi. bi araştır canımkızlar ben çok kararsızım ya napıcam böyle. kararsızlıktan stres oluyorumbebek çantası ve ana kucağını hediye alcaklar. istediğini seç söyle dediler. bir türlü hangisi iyidir diye seçemiyorum. ya o daha iyiyse demekten karar veremedim. fiyatlar da artmadan söylemek istiyorum, ayıp olmasın diye. nolcak bu kararsız halim
Bende aynen böyle yapıcam. Anne yanı yerine chicco forever gibi sonradan yatak olan bir şey alcam. Odasına da onunla geçircem gece emmesi bitince ayırcam odayı. Daha yatak bakmadık, evim küçük ancak yer açcaz. Ockta bakcaz. Bende ana kucağımiçin kendisinin sallaması daha iyi diye biliyorum. O da 7-8 ay maximum, sonra oyun halısı ve çitine geçilcek. Ben bir de tummy time diyorlar ya tepesinde oyuncak olan minik halı gibi bebek oyuncağından alıcam.Anne yanı > Park yatak > Montessori diye düşünüyorum ben de, muhtemelen bir-bir buçuk yaşında gibi ayrı odada yatağa geçiririm kafamda öyle bir genel çerçeve oturtmuşum ama nasıl ne zaman olur zamanı yaklaştıkça şekillenir daha çok, katı değilim.
70x130 4 kademeli gibi geciyor burada isimleri bende boyle bir sey kullanicam kendi odasina bende erken gecirmek isterim tabi duruma gore ben boyle konusuyorumda bakalim cocum ne dicekÖrnek atabilir misin buraya rica etsem?
Örnek atabilir misin buraya rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?