2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum ben 6 7aylıkken ayıramam yanımdan balina anne yanı park beşik aldım ölçüleri de en az 2 yaşına kadar yatacak şekilde montessori yatağa biraz daha ileride geçerim diyorum ama tecrübeli anneler daha iyi fikir verebilir Karusel

Elim değdi gönderdim yine üf. Montessori yatak kullanmak istiyorum ben açıkçası ama 6-7 aylıktan ona geçmek çok erken olabilir diye düşünüyorum. Siz ne yapacaksınız?
Anne yanı > Park yatak > Montessori diye düşünüyorum ben de, muhtemelen bir-bir buçuk yaşında gibi ayrı odada yatağa geçiririm kafamda öyle bir genel çerçeve oturtmuşum ama nasıl ne zaman olur zamanı yaklaştıkça şekillenir daha çok, katı değilim.

Kuzum banada hediye aldılar Ana kucağını mamma almışlar yorumları çok güzel diye sende bakabilirsin şu babyjörn muadili olan
ben bunu normalde çok beğendim, hatta ben sallarım iyi olur diyordum ama otomatik sallanan mı dahaiyi olur o da kafamı karıştırdı :) güle güle kullan çok güzel bunlar

ben bunu normalde çok beğendim, hatta ben sallarım iyi olur diyordum ama otomatik sallanan mı dahaiyi olur o da kafamı karıştırdı :) güle güle kullan çok güzel bunlar
Kuzum okuduklarım bebeğin kendi hareketleri ile sallanması daha iyi yönünde ama tabii bende deneyimlemediğim için çok bir şey diyemiyorum birde elektrikli alan arkadaşlarım hem çok yer kaplaması hem taşıma zorluğu sebebi ile pişman oldular bu tür olanları çok hafif olduğu için gittikleri heer yere götürüyorlarmış yani duyduklarım bu yönde

Elim değdi gönderdim yine üf. Montessori yatak kullanmak istiyorum ben açıkçası ama 6-7 aylıktan ona geçmek çok erken olabilir diye düşünüyorum. Siz ne yapacaksınız?
ben anne yanı olabilen, bebek büyüdükçe kademesi aşağı inen ve büyükken kulanılan ahşaplardan alıcam. bebeğin durumuna göre yanımdan ayırırım. park yataklar görsel olarak hoşuma gitmiyor. o yüzden bi kere ahşap alıcam hep kullanırım

bişey diyim mi şu an beni ikna ettin ve bu sana hediye alınandan almaya karar verdim çok teşekkür ederim, böyle bir yorum bekliyordum gerçekten

bişey diyim mi şu an beni ikna ettin ve bu sana hediye alınandan almaya karar verdim çok teşekkür ederim, böyle bir yorum bekliyordum gerçekten
Ayy sen yine iyice yorum oku tecrübeli annelere sor sonra memnun olmazsan falan üzülürüm az değil fiyatıda yani ben hep duyduklarımı yazdım ama sen yine bilirkişilerden fikir al

Ayy sen yine iyice yorum oku tecrübeli annelere sor sonra memnun olmazsan falan üzülürüm az değil fiyatıda yani ben hep duyduklarımı yazdım ama sen yine bilirkişilerden fikir al
ya şu an hamile olan bi arkadaşım da bunu önermişti, ona da yeni doğum yapan görümcesi önermiş. zaten aklımda ve takibimde olan bi üründü. bana da hediye alınacak. o yüzden en kötü satar yenisini alırız napalım kız ölüm yok ya ucunda. zaten bebiş nasıl sevcek etcek hiç belli değil ki

Evet doğru diyorsun bebeden bebeye de değişiyor bu sevme işi o zaman inşallah bizimkiler sever bolca oyalanırlar içinde inşallah

Ben de aslında ayıramam diyorum, direkt bu aldığım yatak gibi bağlı durmasa da aynı odada yatarız diye düşünüyorum ama böyle şeyler biraz da çocuğa bağlı diyorlar yani çok da katı bir şekilde planlamiyorum ben de.

Benim sıralamam da böyle olacak muhtemelen ama ayrı odaya daha erken geçirmeyi planlıyorum, tabi bebeğe bağlı o biraz, her şeyi öyle planlayamiyoruz sonuçta o da bir birey yani, böyle deyince de garip geldi ama anladın sen onu.

Ben otomatik sallanan almadım, bebek kendi sallanır diye düşünüyorum çünkü. Hafif, sade bir şey aldım.

Örnek atabilir misin buraya rica etsem?

Hic bebek arabasına binmeyen bebekler var. O kadar ayrıntısına kadar düşünüyoruz falan sonra bebek 30 santim arabaya yaklaşınca canından can kopuyor gibi bağırıyor

mamadus kanguru aldım ben patronumun tavsiyesi ile çok kullanışlı dedi. bi araştır canım

Bende aynen böyle yapıcam. Anne yanı yerine chicco forever gibi sonradan yatak olan bir şey alcam. Odasına da onunla geçircem gece emmesi bitince ayırcam odayı. Daha yatak bakmadık, evim küçük ancak yer açcaz. Ockta bakcaz. Bende ana kucağımiçin kendisinin sallaması daha iyi diye biliyorum. O da 7-8 ay maximum, sonra oyun halısı ve çitine geçilcek. Ben bir de tummy time diyorlar ya tepesinde oyuncak olan minik halı gibi bebek oyuncağından alıcam.

70x130 4 kademeli gibi geciyor burada isimleri bende boyle bir sey kullanicam kendi odasina bende erken gecirmek isterim tabi duruma gore ben boyle konusuyorumda bakalim cocum ne dicek bu tarz bi yatagi kendi odasindada kullanabilecek belirli bir yasa kadar. Kuzenim 2 yasina kadar kullandi bu yatagi asagi dogru iniyor bebek buyudukce

Eklentiler

• IMG_3244.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 83

hatta direkt bu mobilyacıdan baktım. ahşap rengi alıcam içini de erkeğe uygun renk seçerim dedim. 3 kademesi varmış. ilk 6 ay 1. kademe, 6-12 ay ikinci kademe, 3 yaşına kadar da son kademe olur dediler. sonra da montesorri benzer yatağa geçerim. ilk 6 ay yatağın yanına bitiştiririm anne yanı şeklinde. sonra da yataktan ayırır bizim odada tutarım bi süre daha. doğum yapan bi arkadaşım almıştı beğenmiş o önermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…