2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bence jelsiz yap kuzucum çünkü oranın ph ını bozabilirsin o da bakteriye yol açar ben venüsün kendinden jelli olan jiletini kullanıyodum o da 350 milyar olmuş yani alınmaz artık şimdi normal jiletle alıyorum hiç bişey sürmeden duşta

Anladım canım o mor kendinden jelli de enfeksiyon yapabilir die düşünüyorum canım en son mor almıştık gebelikte kullanalım Üç beş kez die ama yok o dahaa fenaa yaptı bencede almaa arkadaşım onunn yerine jelsiz venüs Yadaa jilet kullanMakta haklısın derim Bende jelsiz deniycem artık ama sudamj deydirmeden kurumu yapıcam canım
bakalım bidee kısaa sürede halledebilidiğim kadar ayıpp olucak ama kıllar diycem çıksın Nasip olursa 30. Haftaya kadar ellemesek amaaa oda enfeksiyon yapar diee korkarım dahaa öncee sir yapıyordum hep bayaa rahattı ama şimdi mecbur jilett

BEn katlanır çamaşır sepeti aldım ikisi de birbirine benziyordu. Dedim bari çamaşırlar için kullanırım sonradan.
Bende o sepetlerden zaten vardı. Annem dedi ki o gösterdiğin küvetlerin tek farkı ayaklı olması, bir aydınlanma yaşadım üstüne bebek fileleri oluyor ondan alıp takıcam valla mis gibi.

Duşta zaten ıslanıyo ya duştayken yapabilirsin normal jiletle o kadar su gelmesinden bişey olmaz ben hep öyle yapıyorum canım henüz bi sorun yaşamadım kuru kuru yapılmaz bence zor olur gibi

Duşta zaten ıslanıyo ya duştayken yapabilirsin normal jiletle o kadar su gelmesinden bişey olmaz ben hep öyle yapıyorum canım henüz bi sorun yaşamadım kuru kuru yapılmaz bence zor olur gibi
Anladım canım ben direk oraya su tutuyordun o halde yapmaım duştayken jelsiz geçeim üstünden artık olduğu kadar

Ben de bugün aldım canım Suwende indirim var hatta kızlar almadıysanız bakabilirsiniz. İki takım aldım ben. Yılbaşından sonra her şeye zam gelecek malum. Geçen hafta da ilk defa bebek için alışveriş yaptık. İnşallah her şey planladığımız gibi olursa sağlıkla giyeriz, giydiririz

Merhaba herkesee Aranızda boyu 175 civarı olup hamile taytı/pantolonu önerebilecek biri var mııı? Artış’ın meşhur taytı bana kapri boy oldu da

Merhaba herkesee Aranızda boyu 175 civarı olup hamile taytı/pantolonu önerebilecek biri var mııı? Artış’ın meşhur taytı bana kapri boy oldu da
Kesinlikle oysho tavsıye ederim boyları cok uzun ve cok guzel toparlıyor

Bence oyshoya bakın. Ben taytını aldım çok güzel. Bir de pantolonları var, onları alamadım mesela ben orta boyluyum çok uzun oldu. Tayt kumaşından onlar da. Özellikle warm koleksiyonu çok güzel.

Allah'ım sen büyüksün şifanı mucizeni esirgeme

Kızlarrr , şimdi ultrasondaki baş , karın vs ölçüleri dikkatimi çekti . Sonra üstte birde ne göreyim . 13 nisan olan tahmini doğum tarihi 7 nisana gerilemiş . Hiç farketmemiştimm doktorumda bir şey demedii .

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Şifası , mucizeleri seninle ve bebeğinle olsun inşallah

bu sohbeti o kadar sevdim ki sizde Dinleyin istedim benim üçüncü çocuğum ama ilk defa anne oluyorum gibi heyecanlıyım ona iyi anne olur muyum diyorum hep bana da hep derler sanki ilk defa anne olacaksın derler çocuğu çabuk olmayanlar daha çok kıymet biliyor sanki

Ona çok takılma. Benim arkadaşımın 2 hafta ileriden gidiyordu ultrasonda ama sonlara doğru haftasındaydı.

Çok güzel demiş. Bakış açısı ne kadar önemli. Ben de sürekli kendimi telkin ederim bir şeyleri hatırlatmaya çalışırım gibi geliyor. Çünkü insanız. Tahammül sınırımızın aştığı anlar gelecek. Bıkkınlık hissi gelecek. Bunları hissetmek de çok normal sonuçta insanız. Ancak nasıl davranacağımız bize kalıyor.

Pilates hocamla konuştum. Şayet normal doğum ve kesisiz olursa 1 ay sonra spora başlayabilirsin dedi. Ancak normal doğum ve kesi olursa 3 aydan sonra başlayabilirsin dedi.Sanırım o bölge geç iyileşiyormuş. Sezeryan olursan 6 aydan önce kabul etmiyorum derslere dedi. İnşallah normal kesisiz doğum olabilirim. Ama olmazsa da napalım azıcık geç başlarım spora Belki sadece yürüyüş yaparım pilatesi beklerken.

Bence oyshoya bakın. Ben taytını aldım çok güzel. Bir de pantolonları var, onları alamadım mesela ben orta boyluyum çok uzun oldu. Tayt kumaşından onlar da. Özellikle warm koleksiyonu çok güzel.
İki oysho geldi yok mu arttıran teşekkür ederim sonunda kıydırıcaksınız paraya

allah şifa versin. bol bol dua edelim hepimiz. inşallah sorunsuz, sağlıklı bir şekilde doğar bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…