Bence jelsiz yap kuzucum çünkü oranın ph ını bozabilirsin o da bakteriye yol açar ben venüsün kendinden jelli olan jiletini kullanıyodum o da 350 milyar olmuş yani alınmaz artıkCanımm aynenn dediğini bende ya duymuştum ya okumuştum doktorun haklı ama jilet yaparken mecbur duş jeli sürmüştüm Ve biraz dalgın davrandım ve evdee duran bir duş jeliydi
Sebamed 3.8 Ph intem yıkama die arkadaşım 5.5 önermişti Hamileyken kullanmış doktor değil canım ama ben 3.8 bulunca dahada iyi diyee aldım arkadaşımda dahaa iyii ben hamileyken yoktu bu dedii Henüz kullanmadım canım araştırıyorum olmadı duş jelsiz yapıcam nasıl olucak bilmiorum ama deniycem
Anladım canım o mor kendinden jelli de enfeksiyon yapabilir die düşünüyorum canım en son mor almıştık gebelikte kullanalım Üç beş kez die ama yok o dahaa fenaa yaptı bencede almaa arkadaşım onunn yerine jelsiz venüs Yadaa jilet kullanMakta haklısın derim Bende jelsiz deniycem artık ama sudamj deydirmeden kurumu yapıcam canımBence jelsiz yap kuzucum çünkü oranın ph ını bozabilirsin o da bakteriye yol açar ben venüsün kendinden jelli olan jiletini kullanıyodum o da 350 milyar olmuş yani alınmaz artıkşimdi normal jiletle alıyorum hiç bişey sürmeden duşta
Bende o sepetlerden zaten vardı. Annem dedi ki o gösterdiğin küvetlerin tek farkı ayaklı olması, bir aydınlanma yaşadımBEn katlanır çamaşır sepeti aldımikisi de birbirine benziyordu. Dedim bari çamaşırlar için kullanırım sonradan.
Duşta zaten ıslanıyo ya duştayken yapabilirsin normal jiletle o kadar su gelmesinden bişey olmaz ben hep öyle yapıyorum canım henüz bi sorun yaşamadım kuru kuru yapılmaz bence zor olur gibiAnladım canım o mor kendinden jelli de enfeksiyon yapabilir die düşünüyorum canım en son mor almıştık gebelikte kullanalım Üç beş kez die ama yok o dahaa fenaa yaptı bencede almaa arkadaşım onunn yerine jelsiz venüs Yadaa jilet kullanMakta haklısın derim Bende jelsiz deniycem artık ama sudamj deydirmeden kurumu yapıcam canım
bakalım bidee kısaa sürede halledebilidiğim kadar ayıpp olucak ama kıllar diycem çıksın Nasip olursa 30. Haftaya kadar ellemesek amaaa oda enfeksiyon yapar diee korkarım dahaa öncee sir yapıyordum hep bayaa rahattı ama şimdi mecbur jilett
Anladım canım ben direk oraya su tutuyordun o halde yapmaım duştayken jelsiz geçeim üstünden artık olduğu kadarDuşta zaten ıslanıyo ya duştayken yapabilirsin normal jiletle o kadar su gelmesinden bişey olmaz ben hep öyle yapıyorum canım henüz bi sorun yaşamadım kuru kuru yapılmaz bence zor olur gibi
kizlar bu arada kendine hastane icin lohusa takimi vs alan var mi ben simdi bile kendime trendyolun gomlekli penye pijamalarindan aldim karnim buyuyorL aldim rahat rahat giriyom hastanede de kullanirim diye dusundum. Ayni sekilde kimono ve sabahliklari da milla dan soyledim. Bol paca yuksek bel orme pantolonlari var onlari da kendim hastaneye giderken cikarken kullanirim diye dusundum. Lohusa takimi diye gecince fiyat cooook artiyorrr. Sizlerden uygun alan varsa bi tane sadece hastane icin alicam
Kesinlikle oysho tavsıye ederim boyları cok uzun ve cok guzel toparlıyorMerhaba herkeseeAranızda boyu 175 civarı olup hamile taytı/pantolonu önerebilecek biri var mııı? Artış’ın meşhur taytı bana kapri boy oldu da
Tahmin edebiliyorum kalitesini ama ciddi pahalıKesinlikle oysho tavsıye ederim boyları cok uzun ve cok guzel toparlıyor
Bence oyshoya bakın. Ben taytını aldım çok güzel. Bir de pantolonları var, onları alamadım mesela ben orta boyluyum çok uzun oldu. Tayt kumaşından onlar da. Özellikle warm koleksiyonu çok güzel.Merhaba herkeseeAranızda boyu 175 civarı olup hamile taytı/pantolonu önerebilecek biri var mııı? Artış’ın meşhur taytı bana kapri boy oldu da
Allah'ım sen büyüksün şifanı mucizeni esirgemeMerhaba tüp bebekten dolayı başka bir gruptaydım. Kanamam olmuştu tutundu tutunacak derken korkular içinde bir süreç geçirdim. 21+4 haftadayım ikili üçlü testlerim yaştan dolayı risk vermişti. Fetal DNA yaptırdım temiz çıktı. Cinsiyeti de orda öğrendim erkek olarak. Bugün detaylı ultrasona girdim. Hatta iki doktora göründüm ayrı ayrı. Double aortik ark anomalisi çıktı. Umarım doğru yazmışımdır. Yani kalpte sıkıntı yok ama soldan gitmesi gereken damar her iki taraftan gidiyor. Yemek ve soluk borusuna baskı yapma durumu olabilirmiş. Doğduğu anda ilaçlı anjiyo kesinlikle yapılması gerekiyor ve kvc olan bir hastane de doğum önerildi. Ağla ağla bir hal oldum. Eğer baskı görülmezse takip edilecek baskı algılanırsa ameliyat olup damarlar arası açılarak yemek ve soluk borusu rahatlatılacak denildi. Evet bu anomali kesinleşti ama duaya ihtiyacım var bitik durumdayım en azından doğduğunda yanlış görmüşüz aaaaa yokmuş deseler ya da bilmiyorum onun hayatını etkilemese başka birşey düşünemiyorum. Küçücük bedeniyle ameliyat olma ihtimali ya da anjiyo yapılması aklım almıyor. Neden diye sorgulayıp sonda saçmalama Allah onu böyle yaratmış diyorum. Uzun yazdım içimi döktüm. Ne olur dua edin. Çok korkuyorum. Çocuğum yok birini sekiz haftalıkken düşük yaptım. Allah oğlumu tüp bebekle nasip etti şimdi. Ne olur yanılmış olsunlar ve ne olur sağlıkla kucağıma alayım. Dua bekliyorum .
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Şifası , mucizeleri seninle ve bebeğinle olsun inşallahMerhaba tüp bebekten dolayı başka bir gruptaydım. Kanamam olmuştu tutundu tutunacak derken korkular içinde bir süreç geçirdim. 21+4 haftadayım ikili üçlü testlerim yaştan dolayı risk vermişti. Fetal DNA yaptırdım temiz çıktı. Cinsiyeti de orda öğrendim erkek olarak. Bugün detaylı ultrasona girdim. Hatta iki doktora göründüm ayrı ayrı. Double aortik ark anomalisi çıktı. Umarım doğru yazmışımdır. Yani kalpte sıkıntı yok ama soldan gitmesi gereken damar her iki taraftan gidiyor. Yemek ve soluk borusuna baskı yapma durumu olabilirmiş. Doğduğu anda ilaçlı anjiyo kesinlikle yapılması gerekiyor ve kvc olan bir hastane de doğum önerildi. Ağla ağla bir hal oldum. Eğer baskı görülmezse takip edilecek baskı algılanırsa ameliyat olup damarlar arası açılarak yemek ve soluk borusu rahatlatılacak denildi. Evet bu anomali kesinleşti ama duaya ihtiyacım var bitik durumdayım en azından doğduğunda yanlış görmüşüz aaaaa yokmuş deseler ya da bilmiyorum onun hayatını etkilemese başka birşey düşünemiyorum. Küçücük bedeniyle ameliyat olma ihtimali ya da anjiyo yapılması aklım almıyor. Neden diye sorgulayıp sonda saçmalama Allah onu böyle yaratmış diyorum. Uzun yazdım içimi döktüm. Ne olur dua edin. Çok korkuyorum. Çocuğum yok birini sekiz haftalıkken düşük yaptım. Allah oğlumu tüp bebekle nasip etti şimdi. Ne olur yanılmış olsunlar ve ne olur sağlıkla kucağıma alayım. Dua bekliyorum .
Ona çok takılma. Benim arkadaşımın 2 hafta ileriden gidiyordu ultrasonda ama sonlara doğru haftasındaydı.Kızlarrr , şimdi ultrasondaki baş , karın vs ölçüleri dikkatimi çekti . Sonra üstte birde ne göreyim . 13 nisan olan tahmini doğum tarihi 7 nisana gerilemiş . Hiç farketmemiştimm doktorumda bir şey demedii .
Çok güzel demiş. Bakış açısı ne kadar önemli. Ben de sürekli kendimi telkin ederim bir şeyleri hatırlatmaya çalışırım gibi geliyor. Çünkü insanız. Tahammül sınırımızın aştığı anlar gelecek. Bıkkınlık hissi gelecek. Bunları hissetmek de çok normal sonuçta insanız. Ancak nasıl davranacağımız bize kalıyor.bu sohbeti o kadar sevdim ki sizde Dinleyin istedim benim üçüncü çocuğum ama ilk defa anne oluyorum gibi heyecanlıyım ona iyi anne olur muyum diyorum hep bana da hep derler sanki ilk defa anne olacaksın derler çocuğu çabuk olmayanlar daha çok kıymet biliyor sanki
İki oysho geldi yok mu arttıranBence oyshoya bakın. Ben taytını aldım çok güzel. Bir de pantolonları var, onları alamadım mesela ben orta boyluyum çok uzun oldu. Tayt kumaşından onlar da. Özellikle warm koleksiyonu çok güzel.
allah şifa versin. bol bol dua edelim hepimiz. inşallah sorunsuz, sağlıklı bir şekilde doğar bebişMerhaba tüp bebekten dolayı başka bir gruptaydım. Kanamam olmuştu tutundu tutunacak derken korkular içinde bir süreç geçirdim. 21+4 haftadayım ikili üçlü testlerim yaştan dolayı risk vermişti. Fetal DNA yaptırdım temiz çıktı. Cinsiyeti de orda öğrendim erkek olarak. Bugün detaylı ultrasona girdim. Hatta iki doktora göründüm ayrı ayrı. Double aortik ark anomalisi çıktı. Umarım doğru yazmışımdır. Yani kalpte sıkıntı yok ama soldan gitmesi gereken damar her iki taraftan gidiyor. Yemek ve soluk borusuna baskı yapma durumu olabilirmiş. Doğduğu anda ilaçlı anjiyo kesinlikle yapılması gerekiyor ve kvc olan bir hastane de doğum önerildi. Ağla ağla bir hal oldum. Eğer baskı görülmezse takip edilecek baskı algılanırsa ameliyat olup damarlar arası açılarak yemek ve soluk borusu rahatlatılacak denildi. Evet bu anomali kesinleşti ama duaya ihtiyacım var bitik durumdayım en azından doğduğunda yanlış görmüşüz aaaaa yokmuş deseler ya da bilmiyorum onun hayatını etkilemese başka birşey düşünemiyorum. Küçücük bedeniyle ameliyat olma ihtimali ya da anjiyo yapılması aklım almıyor. Neden diye sorgulayıp sonda saçmalama Allah onu böyle yaratmış diyorum. Uzun yazdım içimi döktüm. Ne olur dua edin. Çok korkuyorum. Çocuğum yok birini sekiz haftalıkken düşük yaptım. Allah oğlumu tüp bebekle nasip etti şimdi. Ne olur yanılmış olsunlar ve ne olur sağlıkla kucağıma alayım. Dua bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?