Gunaydinn . Bende bunu konustum su an ders aldigim hocayla. Bende istiyorum normal dogum yapabilmek onun icinde dersler aliyorum . UmarimPilates hocamla konuştum. Şayet normal doğum ve kesisiz olursa 1 ay sonra spora başlayabilirsin dedi. Ancak normal doğum ve kesi olursa 3 aydan sonra başlayabilirsin dedi.Sanırım o bölge geç iyileşiyormuş. Sezeryan olursan 6 aydan önce kabul etmiyorum derslere dedi. İnşallah normal kesisiz doğum olabilirim. Ama olmazsa da napalım azıcık geç başlarım sporaBelki sadece yürüyüş yaparım pilatesi beklerken.
bır de yenı aldııgım şunu tavsıye ederım asırı rahat ben 1,72 ıym ama bana bi tık uzun oldu. Pantolon - LC WAIKIKI - 399,99 TLİki oysho geldi yok mu arttıranteşekkür ederim sonunda kıydırıcaksınız paraya
Valla ben yazdığını gördüm ama öneremiyorum. Trendyoldan bilmediğim bir markadan aldım ve içi hafif polarlı gibi sıcak da tutuyor hoşuma gitti ama benim boy 170 ve tam bileğimde kaldı boyu. Sana kısa gelir diye öneremedim. Yine de bakmak istersen diye link salıyorum. Bu arada ben 200TL'ye almıştım çıkmış fiyatı.İki oysho geldi yok mu arttıranteşekkür ederim sonunda kıydırıcaksınız paraya
Senin pratik zekan öldürücek beniBEn katlanır çamaşır sepeti aldımikisi de birbirine benziyordu. Dedim bari çamaşırlar için kullanırım sonradan.
Canım İNŞALLAH sağlıkla bebeğini kucağına almanı Nasip etsinMerhaba tüp bebekten dolayı başka bir gruptaydım. Kanamam olmuştu tutundu tutunacak derken korkular içinde bir süreç geçirdim. 21+4 haftadayım ikili üçlü testlerim yaştan dolayı risk vermişti. Fetal DNA yaptırdım temiz çıktı. Cinsiyeti de orda öğrendim erkek olarak. Bugün detaylı ultrasona girdim. Hatta iki doktora göründüm ayrı ayrı. Double aortik ark anomalisi çıktı. Umarım doğru yazmışımdır. Yani kalpte sıkıntı yok ama soldan gitmesi gereken damar her iki taraftan gidiyor. Yemek ve soluk borusuna baskı yapma durumu olabilirmiş. Doğduğu anda ilaçlı anjiyo kesinlikle yapılması gerekiyor ve kvc olan bir hastane de doğum önerildi. Ağla ağla bir hal oldum. Eğer baskı görülmezse takip edilecek baskı algılanırsa ameliyat olup damarlar arası açılarak yemek ve soluk borusu rahatlatılacak denildi. Evet bu anomali kesinleşti ama duaya ihtiyacım var bitik durumdayım en azından doğduğunda yanlış görmüşüz aaaaa yokmuş deseler ya da bilmiyorum onun hayatını etkilemese başka birşey düşünemiyorum. Küçücük bedeniyle ameliyat olma ihtimali ya da anjiyo yapılması aklım almıyor. Neden diye sorgulayıp sonda saçmalama Allah onu böyle yaratmış diyorum. Uzun yazdım içimi döktüm. Ne olur dua edin. Çok korkuyorum. Çocuğum yok birini sekiz haftalıkken düşük yaptım. Allah oğlumu tüp bebekle nasip etti şimdi. Ne olur yanılmış olsunlar ve ne olur sağlıkla kucağıma alayım. Dua bekliyorum .
ben de oysho diyorum pahalı falan ama 3. ayda aldım yıkayıp yıkayıp sürekli onu giyiyorum taş gibi en azından çok rahat ve 9 ayın sonuna kadar götürür. (deneyerek aldım) Şimdi yeni akım var girl math diye bir şey, mesela 1000 tl ya ürün 100 defa giyersem 1000/100 = 10 tlye gelmiş oluyorİki oysho geldi yok mu arttıranteşekkür ederim sonunda kıydırıcaksınız paraya
Boyum kısa ama pentiden aldım ben ve baya uzun geldi bana. Hem bacak kısmı hem göbek kısmı uzun. Bacaklarıma dağıtıyorum bel kısmını da katlıyorum biraz. Ben pantolonların içine giymek için aldım o yüzden problem etmedim giyiyorum o şekildeMerhaba herkeseeAranızda boyu 175 civarı olup hamile taytı/pantolonu önerebilecek biri var mııı? Artış’ın meşhur taytı bana kapri boy oldu da
Hepsi çok güzel de ben bu ara öğün olayını bi türlü oturtamadım kendimde ya. 6da akşam yemeği yiyorum bazen gece 1de bile uyuduğum oluyor ama yok yani o arada bi şey yemek istemiyorum rahatsız ediyo beni. Acıkıyorum midem kazınıyo falan ama yemeden daha rahat uyuyorumGünaydınlar arkadaşlar dünki gebelik okulunda aklımda kalan bilgileri sizinle paylaşmak isterim ilk olarak idrar kaçırmaları için kegel egzersizini söyledi ebe hanım çatlakları hiçbir şekilde hiçbir ürün yok etmez dedi ancak nemlendirirsiniz az olur dedi çatlaklarınızı sevşn dedi bebişiniz büyüdüğünü oranın gerildiğini gösterir dedi bi kaç yağ felan önerdi hamile döneminde göğüs ucunu çok sabunlarla yıkamayın kurumasın dedi eğer ucu kuruluk oluyorsa sizi rahatsız ediyorsa tahinin üstünde olan yağı yada zeytinyağı sürün dedi bi ucunda küçük sivilceler çıkıyor ya onların görevi çok hoşjma gitti amniyon sıvının kokusunu salgılıyormuş bebişlerde doğduğunda direk o kokuyu alıyorlarmış emzirme döneminde kokulu rollon deodarant kullanmayın dedi bebeğin kokudan kafası karışabilirmiş karbonat teri önlüyormuş sonra kafeinsiz kafeyi kesinlikle tüketmeyin dedi onlarda daha çok işlem oluyormuş günlük 300 kafein alabilirmişiz bir türk kahvesi 30 kaferin var dedi normal kahve için dedi kafeinsiz yerine bütün öğünlerde tabağımızda tahıl protein yeşillik ve meyve olsun dedi 6da akşam yemeği yiyip 11de uyuyorsanız kesinlikle ara öğün yapın dedi bi tabak yoğurt olur bir tane meyve tarzı gebelikte şeker yüklemeyle ilgili de konuştu hiçbir şekilde zararı yok hatta onunla ilgilili makaleler varmış olumsuz bir makalesi yok eğer yapılmazsa gebelikte şeker varsa daha sıkıntılı dedi iri bebek olur yada suyu fazla olur bunlarda doğumda zorluk çekilir dedi he birde doğum anında ağzımızı sıkarsak pelvik kasımızda sıkılıyormuş doğumda ağzımızı çok sıkmamız gevşek hatta gülerek ıkınmanız daha iyi dedi doğumları zorlaştıran korku endişe dedi ne kadar rahat olursak okadar rahat doğum olurmuş benim biraz korkularım vardı ama gitti biraz doğumdan sonra göğüs ucu yaralarına en iyi geln sütünüz dedi gümüş kapaklarında bilimsel olarak iyileştirdiği açık dedi çok girmedi okonuya haftaya girer belki bide kalbimi bıraktığım bilgiyede söyliyim bebişler anne karnında babaların seslerini tanıyormuş
Evet evet en başında sağlık. Nasıl olduğu hiç önemli değil. Ben daha hızlı toparlanmak istediğim için istiyorum ama nasip tabi.Gunaydinn . Bende bunu konustum su an ders aldigim hocayla. Bende istiyorum normal dogum yapabilmek onun icinde dersler aliyorum . Umarim
Bebegimde bende iyi oluruz ve vajinal dogumla biter surecin sonusende su an hem vajinal
Dogum hemde lohusaliginda daha cabuk toparlanmak icin egzersiz yapabilirsin . Belki de yapiyosundur tabi . Ben kendimce cozumu boyle buldum cok istiyorum vajinal ama saglikla olsun bakalim
Nasil olursa gelsin minigim
Olur olur, gidecek sonradan hepsi. Takmamak lazım kiloya çok. Emzirmeydi oydu buydu derken hızlıca gideceğinden eminimBugün bir tartıya çıktım bir de ne göreyim aman allahım 8 kilo almışım 6.aydayım daha
Ağzına eline sağlık bebişim, iyi ki yazdın bunları çok faydalı olduGünaydınlar arkadaşlar dünki gebelik okulunda aklımda kalan bilgileri sizinle paylaşmak isterim ilk olarak idrar kaçırmaları için kegel egzersizini söyledi ebe hanım çatlakları hiçbir şekilde hiçbir ürün yok etmez dedi ancak nemlendirirsiniz az olur dedi çatlaklarınızı sevşn dedi bebişiniz büyüdüğünü oranın gerildiğini gösterir dedi bi kaç yağ felan önerdi hamile döneminde göğüs ucunu çok sabunlarla yıkamayın kurumasın dedi eğer ucu kuruluk oluyorsa sizi rahatsız ediyorsa tahinin üstünde olan yağı yada zeytinyağı sürün dedi bi ucunda küçük sivilceler çıkıyor ya onların görevi çok hoşjma gitti amniyon sıvının kokusunu salgılıyormuş bebişlerde doğduğunda direk o kokuyu alıyorlarmış emzirme döneminde kokulu rollon deodarant kullanmayın dedi bebeğin kokudan kafası karışabilirmiş karbonat teri önlüyormuş sonra kafeinsiz kafeyi kesinlikle tüketmeyin dedi onlarda daha çok işlem oluyormuş günlük 300 kafein alabilirmişiz bir türk kahvesi 30 kaferin var dedi normal kahve için dedi kafeinsiz yerine bütün öğünlerde tabağımızda tahıl protein yeşillik ve meyve olsun dedi 6da akşam yemeği yiyip 11de uyuyorsanız kesinlikle ara öğün yapın dedi bi tabak yoğurt olur bir tane meyve tarzı gebelikte şeker yüklemeyle ilgili de konuştu hiçbir şekilde zararı yok hatta onunla ilgilili makaleler varmış olumsuz bir makalesi yok eğer yapılmazsa gebelikte şeker varsa daha sıkıntılı dedi iri bebek olur yada suyu fazla olur bunlarda doğumda zorluk çekilir dedi he birde doğum anında ağzımızı sıkarsak pelvik kasımızda sıkılıyormuş doğumda ağzımızı çok sıkmamız gevşek hatta gülerek ıkınmanız daha iyi dedi doğumları zorlaştıran korku endişe dedi ne kadar rahat olursak okadar rahat doğum olurmuş benim biraz korkularım vardı ama gitti biraz doğumdan sonra göğüs ucu yaralarına en iyi geln sütünüz dedi gümüş kapaklarında bilimsel olarak iyileştirdiği açık dedi çok girmedi okonuya haftaya girer belki bide kalbimi bıraktığım bilgiyede söyliyim bebişler anne karnında babaların seslerini tanıyormuş
Ay evet, akşam atıştırmaları yaparsam gece çok rahatsız oluyorum ama aç yatarsam daha rahat uyuyorum ben de. gün içerisinde yapıyorum zaten ara öğün yetiyor. Akşam da öyle elim ayağım titreyecek yerlere düşecek hale gelmiyorum. Baktım çook canım bişi istedi bir parça bişi atıyorum ağzıma en fazla.Hepsi çok güzel de ben bu ara öğün olayını bi türlü oturtamadım kendimde ya. 6da akşam yemeği yiyorum bazen gece 1de bile uyuduğum oluyor ama yok yani o arada bi şey yemek istemiyorum rahatsız ediyo beni. Acıkıyorum midem kazınıyo falan ama yemeden daha rahat uyuyorum
Yoğurt yada bi bardak süt mideyi çok rahatsız etmez benceHepsi çok güzel de ben bu ara öğün olayını bi türlü oturtamadım kendimde ya. 6da akşam yemeği yiyorum bazen gece 1de bile uyuduğum oluyor ama yok yani o arada bi şey yemek istemiyorum rahatsız ediyo beni. Acıkıyorum midem kazınıyo falan ama yemeden daha rahat uyuyorum
Sağol canımAğzına eline sağlık bebişim, iyi ki yazdın bunları çok faydalı oldu
Ay kıyamamKızlar ben kafayı yedim galiba. Kafam da olmadık diyaloglar kurup yaşanmamış olaylar için şimdiden kendimi sinirlendiriyorum. Habire birileriyle kavga ediyorum. BEbem doğunca böyle diyen olursa şöyle derim cart curt fghjklöpsikolog yolu görünüyor gibi bana.
Gün içinde yeterince süt ürünü tüketmediysem evet akşam yoğurt yiyorum. Başka şeylere nazaran midemi daha az rahatsız ediyo ama yine de ediyo ya reflü var bende galibaYoğurt yada bi bardak süt mideyi çok rahatsız etmez bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?