2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinn . Bende bunu konustum su an ders aldigim hocayla. Bende istiyorum normal dogum yapabilmek onun icinde dersler aliyorum . Umarim
Bebegimde bende iyi oluruz ve vajinal dogumla biter surecin sonu sende su an hem vajinal
Dogum hemde lohusaliginda daha cabuk toparlanmak icin egzersiz yapabilirsin . Belki de yapiyosundur tabi . Ben kendimce cozumu boyle buldum cok istiyorum vajinal ama saglikla olsun bakalim
Nasil olursa gelsin minigim

Bugün bir tartıya çıktım bir de ne göreyim aman allahım 8 kilo almışım 6.aydayım daha

İki oysho geldi yok mu arttıran teşekkür ederim sonunda kıydırıcaksınız paraya
Valla ben yazdığını gördüm ama öneremiyorum. Trendyoldan bilmediğim bir markadan aldım ve içi hafif polarlı gibi sıcak da tutuyor hoşuma gitti ama benim boy 170 ve tam bileğimde kaldı boyu. Sana kısa gelir diye öneremedim. Yine de bakmak istersen diye link salıyorum. Bu arada ben 200TL'ye almıştım çıkmış fiyatı.

Canım İNŞALLAH sağlıkla bebeğini kucağına almanı Nasip etsin
Doktorlar bazen yanılabiliyor ve her zaman enn olumsuz olanı söyler doktorlar kendilerini riske atmamak içinn sizide en olumsuza hazırlamak içinn ama Fetal DNA sonuçta tertemiz sağlıklı çıkmış oda bayaa önemli bir testt zaten
Umarım Sonucu tertemiz olsun bebiş sağlıkla gelsin sizee sürprizle mucizeyle gelsin ALLAH ın izniyle

İki oysho geldi yok mu arttıran teşekkür ederim sonunda kıydırıcaksınız paraya
ben de oysho diyorum pahalı falan ama 3. ayda aldım yıkayıp yıkayıp sürekli onu giyiyorum taş gibi en azından çok rahat ve 9 ayın sonuna kadar götürür. (deneyerek aldım) Şimdi yeni akım var girl math diye bir şey, mesela 1000 tl ya ürün 100 defa giyersem 1000/100 = 10 tlye gelmiş oluyor hahaha saçma ama komik, bu işin şakası tabii ki. Konfor önemli benim için bir de çalışıyorum hareket ederken vs sıkmaması beli kaymaması lazımdı, en çok bunda rahat ettim.
boy olarak mutlaka kontrol edin.

Günaydınlar arkadaşlar dünki gebelik okulunda aklımda kalan bilgileri sizinle paylaşmak isterim ilk olarak idrar kaçırmaları için kegel egzersizini söyledi ebe hanım çatlakları hiçbir şekilde hiçbir ürün yok etmez dedi ancak nemlendirirsiniz az olur dedi çatlaklarınızı sevşn dedi bebişiniz büyüdüğünü oranın gerildiğini gösterir dedi bi kaç yağ felan önerdi hamile döneminde göğüs ucunu çok sabunlarla yıkamayın kurumasın dedi eğer ucu kuruluk oluyorsa sizi rahatsız ediyorsa tahinin üstünde olan yağı yada zeytinyağı sürün dedi bi ucunda küçük sivilceler çıkıyor ya onların görevi çok hoşjma gitti amniyon sıvının kokusunu salgılıyormuş bebişlerde doğduğunda direk o kokuyu alıyorlarmış emzirme döneminde kokulu rollon deodarant kullanmayın dedi bebeğin kokudan kafası karışabilirmiş karbonat teri önlüyormuş sonra kafeinsiz kafeyi kesinlikle tüketmeyin dedi onlarda daha çok işlem oluyormuş günlük 300 kafein alabilirmişiz bir türk kahvesi 30 kaferin var dedi normal kahve için dedi kafeinsiz yerine bütün öğünlerde tabağımızda tahıl protein yeşillik ve meyve olsun dedi 6da akşam yemeği yiyip 11de uyuyorsanız kesinlikle ara öğün yapın dedi bi tabak yoğurt olur bir tane meyve tarzı gebelikte şeker yüklemeyle ilgili de konuştu hiçbir şekilde zararı yok hatta onunla ilgilili makaleler varmış olumsuz bir makalesi yok eğer yapılmazsa gebelikte şeker varsa daha sıkıntılı dedi iri bebek olur yada suyu fazla olur bunlarda doğumda zorluk çekilir dedi he birde doğum anında ağzımızı sıkarsak pelvik kasımızda sıkılıyormuş doğumda ağzımızı çok sıkmamız gevşek hatta gülerek ıkınmanız daha iyi dedi doğumları zorlaştıran korku endişe dedi ne kadar rahat olursak okadar rahat doğum olurmuş benim biraz korkularım vardı ama gitti biraz doğumdan sonra göğüs ucu yaralarına en iyi geln sütünüz dedi gümüş kapaklarında bilimsel olarak iyileştirdiği açık dedi çok girmedi okonuya haftaya girer belki bide kalbimi bıraktığım bilgiyede söyliyim bebişler anne karnında babaların seslerini tanıyormuş

Merhaba herkesee Aranızda boyu 175 civarı olup hamile taytı/pantolonu önerebilecek biri var mııı? Artış’ın meşhur taytı bana kapri boy oldu da
Boyum kısa ama pentiden aldım ben ve baya uzun geldi bana. Hem bacak kısmı hem göbek kısmı uzun. Bacaklarıma dağıtıyorum bel kısmını da katlıyorum biraz. Ben pantolonların içine giymek için aldım o yüzden problem etmedim giyiyorum o şekilde

Hepsi çok güzel de ben bu ara öğün olayını bi türlü oturtamadım kendimde ya. 6da akşam yemeği yiyorum bazen gece 1de bile uyuduğum oluyor ama yok yani o arada bi şey yemek istemiyorum rahatsız ediyo beni. Acıkıyorum midem kazınıyo falan ama yemeden daha rahat uyuyorum

Evet evet en başında sağlık. Nasıl olduğu hiç önemli değil. Ben daha hızlı toparlanmak istediğim için istiyorum ama nasip tabi.

Ne tarz egzersizler yapıyorsun kuzum? Ben daha başlamadım, başlayım ben de madem.

Ağzına eline sağlık bebişim, iyi ki yazdın bunları çok faydalı oldu

Ay evet, akşam atıştırmaları yaparsam gece çok rahatsız oluyorum ama aç yatarsam daha rahat uyuyorum ben de. gün içerisinde yapıyorum zaten ara öğün yetiyor. Akşam da öyle elim ayağım titreyecek yerlere düşecek hale gelmiyorum. Baktım çook canım bişi istedi bir parça bişi atıyorum ağzıma en fazla.

Yoğurt yada bi bardak süt mideyi çok rahatsız etmez bence

Kızlar ben kafayı yedim galiba. Kafam da olmadık diyaloglar kurup yaşanmamış olaylar için şimdiden kendimi sinirlendiriyorum. Habire birileriyle kavga ediyorum. BEbem doğunca böyle diyen olursa şöyle derim cart curt fghjklö psikolog yolu görünüyor gibi bana.

Ay kıyamam benim yakın bir arkadaşım aşırı uysal yumuşak başlı biriydi. Bebesi doğduktan sonra eşinin ailesine karşı pençelerini bi çıkardı ben şok oldum valla. Bence şu an sendeki de annelik-koruma içgüdüsünden. Kendini strese sokmadığın sürece sıkıntı yok diye düşünüyorum

Yoğurt yada bi bardak süt mideyi çok rahatsız etmez bence
Gün içinde yeterince süt ürünü tüketmediysem evet akşam yoğurt yiyorum. Başka şeylere nazaran midemi daha az rahatsız ediyo ama yine de ediyo ya reflü var bende galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…