2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende rüyamda öyle şeyler görüyorum biri bana bişey diyince çat çat konuşuyorum uyandığımda gerçekmiş rahatlıyorum ama aslında hiç öyle şeyler yaşanmamış

Gün içinde yeterince süt ürünü tüketmediysem evet akşam yoğurt yiyorum. Başka şeylere nazaran midemi daha az rahatsız ediyo ama yine de ediyo ya reflü var bende galiba
Doğru olabilir midede sorun olunca kötü oluyor

Ben kendisinden direk Online ders aliyorum ayda 8 haftada 2 ders olarak . Ama youtube da hepsi var su an kendisi de 23 haftalik
Hamile bazen kendisi de derslere katiliyor. Cok rahatlatici nefes egzersizleri , kegel ve dogum odasi pratikleri var. Bak istersen canim sende bi

Teşekkür ederim. Bend e başlayım yapmaya artık. Sonuçta 6. ayın içerisindeyiz artık. Son ay ördek yürüyüşleri perine masajları vs ile de destekleriz.

kızlar dün kv çok sinir etti beni. bebeğin 40ı olunca dışardan 40 tane taş toplıcakmışız, o taşları yıkayacakmışız. sonra o taşları suya koyup o suyla bebeği yıkayacakmışız. saçma saçma adetler. eşim allahtan ben yapmam öyle şeyler bebeğe dedi ama kv sanki yapayım da gör havası var gibiydi. bi de doğumdan sonra bütün kardeşleri falan şehir dışından toplanıp bebek görmeye gelceklermiş. hatta ilk başta kalmayı bile düşünmüşler, ama içinden biri kalınmaz falan demiş. çok affedersiniz de kıç kadar evimde lohusa olmasam bile ağırlayamam o kadar kişiyi bi de lohusayken gelcekler eşim de lohusa evinde ne kalınması diye çıkıştı. ama ben günübirlik bile o kadar kalabalık gelinmesini istemiyorum. napıcam ya dün sinirden uyuyamadım. eşime söyledim ilk 40 gün kimse gelmesin diye ama bu konuda desteklemiyor, elbet gelcekler görcekler diyor. A Afratafrac dediği gibi bütün gece kendi kendime herkese laf soktum

muhtesem bılgıler cok tesekkurler. benı de en cok meme ucundakı sıvılcılerın buyumesı endıselendırıyordu :)

Olur olur, gidecek sonradan hepsi. Takmamak lazım kiloya çok. Emzirmeydi oydu buydu derken hızlıca gideceğinden eminim
İnşallah bakalım tatlıyı azaltmaya çalışıcam zaten yararı da yok belki daha düzgün seyreder kilo işleri hızlıca gidiyo diyor herkes hepimiz şıp diye vericez bence de

Aa bende öyleyim kendi içimden yolda yürüyen insanlara bile laf söylüyorum kafamda kavga ediyorum sürekli baya böyle diyaloglu şekilde bi de gerginlik had safhada artık merkür retrosu ve yengeç dolunayı varmış hiçbir sebep bulamadığım için onlara yorcam

Ya ne güzel bilgiler teşekkür ederim bilgi sorayım göğüs ucumda kabuklanma var etrafındaki oluşan çiviler değil direk süt deliklerini olduğu yerde kabuklar onları kaldırmak zararlı mı acaba bilginiz var mı

Bence tuzlamak isteyenlerden iyidir yıkanmış temiz taş sonuçta. Zararı olmayan şeylere he deyip geçmek bi çeşit sus payı. Her şeye hayır deyince bu sefer sanki sırf kayınvalide dediği için hayır demişiz gibi anlaşılıyor. Tabi ki yatılı misafir kabul edemeyiz o ayrı

muhtesem bılgıler cok tesekkurler. benı de en cok meme ucundakı sıvılcılerın buyumesı endıselendırıyordu :)
Benide çok etkiledi onların o işe yaraması dur aklıma 2şey daha geldi bebişin hareketleri ile ilgili gündüz bebiş hareketlerini çok hissetmezsiniz dedi derin uykuya girmişler ama akşamda hissetmediğinizi düşünüyorsanız dedi 23 24 haftadan sonraki gebeliklerde 1litre su içip tatlı bi meyve hurma 10tane ceviz yada 10 tane fındık tarzı atıştırmalık bişey yiyin dedi donra 1saat uzanının dedi televizyon yada telefonla ilgilenmeden eliniz karnında bebeğin hareketlerini hissedin dedi hateketlerle ilgili aklına takılan varsa denesin benim gerek yok bebiş zıpır zıpır gündüzde tekmeliyo gecede ne ara uyuyo anlamadım dün baya oturdum derste hareketsiz kalınca tekmeledi beni hep neyse bide su gelmesi ile idrar kaçırma olunca çanaşır ıslanıyor ya bunu ayırt etmek için yani suyunuz geldiğini şüphelendiğinizde wcde idrarı yaptıktan sonra vajinanısı iyi kurulayın sonra biraz peçete alıp vajina başına tuttup ıkının biraz eğer kuruysa su gelmiyordur eğer ıslanırsa su geliyordur gerçi son haftalar işimize yarar son haftalar yalancı kasılmalar çok oluyor bu vücüt kendini doğuma hazırladığı için uzanıp dinlenip geçiyorsa yalancı kasılma geçmiyorsa doğum geliyordur he birde son haftalarda ne kadar su gelirse gelsin hastaneye başvurun dedi aklımda kalmış baya unuturum sandım

Onu bilmiyorum ama tahinin üstündeği yapı sürün bence kuruduğu için kabuklanma olmuş olabilir yumuşatır yada zeytinyağı kabuk acıtıyormu göğsünüzü

kız bi ben öyleyim sanıyordum :) bende 40 cıkana kadar kimse gelsin istemiyorum. komşuların gelmesini toplanıp mevlit yapılmasından bile hoşlanmıyorum çok insan çok mikrop demek benim için 40 gün içinde sünnet yapmak niyetindeyim daha sonrada bebek sünnet mevlidi bir arada olsun istiyorum düğün yapmayacağım çünkü . lohusa iken insanların gelip saatlerce oturması hiç hoş değil. fakat aileden olunca onlar gelecek mecbur kvler ancak yorum yapıyorlar anne gel yemek hazırla o gün ben yapamam de yardım iste bakalım ne dicek.

Onu instagramda bende gördüm 40tane daş 40tane pirinç koyan var tuz döken altın koyan biri herşeyden koymuştu bebişin suyuna insanlar bu süreçte düşünceli olması gerekiyor ben kv kalmaz aynı apartmandayız o yandan iyi ama annemin kalmasını isterim şehir dışındakiler kvda kalsın bemce lohusa zamanıyı bırak normal zamanda çekilmez

evet yani masum olabilecek seylere birşey demesek olur tuzlamaya izin vermedim benimki zeytinyağı ile yağlamak istiyordu onuda koymadım fakat suyuna bi kasık tuz atalım sonra gene durularız dediler ona birşey demedim. koca karı işlerini sevmiyorum ya.

Benim mantıken şöyle olur diye düşünüyorum doğum yaptığım zaman eşimin teyzeleri dayıları arkadaşları vs ozaman görmeye gelirler evede ilk 40gün kimse görmeye gelmez burda geçen sene doğuran akrabasında öyle olmuştu bende zaten 40ı çıkar çıkmaz mevlüd vermeyi düşünüyorum tam yaza denk geliyo havalarda güzel hem mevlüd bebiş için iyi evimizde kuran okunur hemde herkes bi arada çıkar tekde olmam yardım ederler bana çyle mantıklı geldi ayrı ayrı gelinse daha çok uğraştırıcı olur

ya bu bende de var. hamilelikten önce de vardı ama şu an arttı ve büyüdü. böyle sanki bi şey akmış da orda kurumuş kalmış gibi mi sende de? hiç dokunmuyorum acımıyo da ama akıbetlerini merak ediyorum valla

ben o taşların temiz olduğuna nasıl ikna olucam

Teşekkür ederim. Bend e başlayım yapmaya artık. Sonuçta 6. ayın içerisindeyiz artık. Son ay ördek yürüyüşleri perine masajları vs ile de destekleriz.
Aynenn burda da surekli biz su andan itibaren alaturka tuvalete oturur gibi otur kalk yapiyoruzz. Amac bacak ve vajina etrafindaki kaslari guclendirmek diyorlar ama iste squatlar top ve lastik egzersizleri vs vs zaten oyle ya da boyle hepimize bi pilates topu sart olacak. Bence de baslamak lazimm

ben o taşların temiz olduğuna nasıl ikna olucam
denizden falan toplayın kız nolcak zaten taş üzerinde kir tutan bi şey değil. sabunla yıkarsın :) uğraştırdıkları şeye bak ya aman neyse ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…