2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ben de mevlüt olsun oraya gelsin herkes istiyorum ama dediğin gibi akraba olunca sanırım gelmeyin olmayacak. zaten kv o günlerde gelmek zorunda ben asla kalkıp onlara hizmet edemem. normal zaman olsa her şeyimi yaparım da bebeğe mi bakıcam, kendime mi, misafire mi. kimse kendim ve çocuğumdan değerli değil valla. şey demeyi düşünüyorum yorulunca sütüm azalıyor o yüzden yardım lazım :)

Öff saçma sapan dinde yeri olmayan tuhaf hurafe adetler. Ben de yapmayacağım öyle yok taş koy yok onu koy. O suyla bebeyi yıka. Saçmalık.

Mevlit de yapmayacağım ben. İsteyen evinden bir dua okuyup göndersin.

Ya maalesef 40 çıkmadan gelmeye meraklı herkes. Neyse ki kalmayacaklarmış. Aslında bir yandan da 1 günde hepsi aradan çıkacak öyle düşün. Bir daha bir daha uğraşmazsın, kafan rahat olur bak. Yara bandını hızla çeker gibi düşün. Ayrıca ne yiyip içeceklerse kalkıp kendi hazırlasınlar. Zaten senin hizmet etmen doğru değil. 40 ı çıkmamış kadına bizde ev işi yaptırılmaz.

ay hadi tuzlu su ya da zeytin yağı neyse de yani içine bi sürü şey koyup o suyu dökmek bana pis geliyor. bebişin daha göbek deliği nasıl olcak, hastalık kapar eder diye korkarım ben. böyle tuhaf adetleri sevmiyorum ya

ben de öyle dedim hastaneye gelsinler ilk gün haber veririz. hastanede çünkü odada pek durulmuyor herkes ayakta falan ya hemen gidiliyor. sonra mevlüt yaparız. ama bakalım beni dinleyen olacak mı

Ablamı da eşimi de tuzlamışlar küçükken. İkisi de ter kokuyor maalesef. Babam görmüş beni tuzlamak istediklerinde ellerinden almış "yemek mi yapıyonuz kimse çocuğa dokunmasın" demiş. Ben hiç ter kokmuyorum. Yani o tuzlama olayı yalan.

denizden falan toplayın kız nolcak zaten taş üzerinde kir tutan bi şey değil. sabunla yıkarsın :) uğraştırdıkları şeye bak ya aman neyse ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey.
denizi iyi dedin bak. denizden olabilir. onu da çitiletirim iyice. gerçekten şu hamile ve lohusaları salsınlar :)

Bende büyük pilates topu var. Videolara kullanıyorsa kullanim bari.

yara bandı benzetmene çok güldüm ya dediğin gibi aradan çıkar biter aslında. eşim şey dedi onlarda lohusa kadınla bebek ayrı odada oluyormuş zaten. belki ben yatak odasında dururum. sonra şöyle bi hoşgeldiniz diyip bebeği gösteririm sepetiyle. sonra da emzirmem lazım diyip odaya geçerim onlar takılır. hizmeti zaten yapamam ben şimdi bile yoruluyorum akşam yemeği yaparken. kv zaten gelir yardıma hizmete, kendi annemi de çağırırım artık o da bana bakar o sırada napim. eşim de getir-götür yapsın

Bunu ben kendim yapmıştım ya eski Türk adeti diye okudum hoşuma gitti yaptım cCc

Bunu ben kendim yapmıştım ya eski Türk adeti diye okudum hoşuma gitti yaptım cCc
sakın eşimin yanında eski türk adeti diye ağzından kaçırma, son kalem o onu da kaybederim ahahahaha. hoşuna gittiyse yap tabii ki hayatım sonuçta annesi sensin senden daha iyi bilen mi var. bana da annesi sensin yapma desinler

Evet evet biliyorum başka biri diyince batıyor insana hele lohusayken
Tuzlu, ballı sular falan ayh Taş neyse de asla göbeği düşmeden yıkamam

Valla erkek kardeşimle evlenecek kız çok şanslı. Annemi şimdiden gelininden alacağı olası tepkilere hazırlıyorum insan annesine daha kolay hayır diyebiliyor malum. Benim hayır dediğimi de gelinine dayatmaz diye düşünüyorum. Kayınvalidem çooook uzaklarda ve yabancı olduğu için o yönden rahat olacağım. Gerçi kendisi ebe olduğu için belki yakınımda olsa faydası olurdu.

Benim aldığım bu işte kuzum kapri oldu bana boy hem 175 hem de bacak boyum ekstra uzun olunca alt giyim zulüm bende.

Çok güldüm, girl math harika bişi Kocamın maaşımız yattığında alıcam sanırım
Boyunu yazmaları çok iyi fikir olmuş bu arada. Şimdi alıp hamileliğin sonuna kadar giymek için beden seçimini nasıl yaptın her zamanki bedenini mi aldın yoksa bir büyük falan mı?

Bana kumaşı biraz ince gelmişti sanki tüm kusurları gösterir gibi tek başına giyildiğinde, öyle mi sizce de?

Bana kumaşı biraz ince gelmişti sanki tüm kusurları gösterir gibi tek başına giyildiğinde, öyle mi sizce de?
Evet ince bi tayt termal de değil. Ben dediğim gibi pantolon içine sıcak tutsun diye giydiğim için sorun yapmadım ama tek giymeye çok uygun olmayabilir

Selam kızlar. Bugün detaylı randevum vardı. Doktor sat tarihini düzeltti ve doğum 1 mayısa kaydı. Sağlıkla gelsinler. Plasenta hâlâ aşağıda ama kötü bi yerde değil dedi. Genel olarak hersey normal görünüyor dedi. Sonra çıkarken rapora baktım Arsa pozitif yazıyodu hemen sordum hocaya. Ekstra bulgu olmayınca tek başına bişey ifade etmiyo korkulacak bişey yok dedi. Eve geldiğimden beri nette araştırıyorum canım sıkıldı. Hamilelerin duası kabul olurmuş birbirimizle dua edelim sağlıkla gelsin bebelerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…