aynen ben de mevlüt olsun oraya gelsin herkes istiyorum ama dediğin gibi akraba olunca sanırım gelmeyin olmayacak. zaten kv o günlerde gelmek zorunda ben asla kalkıp onlara hizmet edemem. normal zaman olsa her şeyimi yaparım da bebeğe mi bakıcam, kendime mi, misafire mi. kimse kendim ve çocuğumdan değerli değil valla. şey demeyi düşünüyorum yorulunca sütüm azalıyor o yüzden yardım lazım :)kız bi ben öyleyim sanıyordum :) bende 40 cıkana kadar kimse gelsin istemiyorum. komşuların gelmesini toplanıp mevlit yapılmasından bile hoşlanmıyorum çok insan çok mikrop demek benim için 40 gün içinde sünnet yapmak niyetindeyim daha sonrada bebek sünnet mevlidi bir arada olsun istiyorum düğün yapmayacağım çünkü . lohusa iken insanların gelip saatlerce oturması hiç hoş değil. fakat aileden olunca onlar gelecek mecbur kvler ancak yorum yapıyorlar anne gel yemek hazırla o gün ben yapamam de yardım iste bakalım ne dicek.
Öff saçma sapan dinde yeri olmayan tuhaf hurafe adetler. Ben de yapmayacağım öyle yok taş koy yok onu koy. O suyla bebeyi yıka. Saçmalık.kızlar dün kv çok sinir etti beni. bebeğin 40ı olunca dışardan 40 tane taş toplıcakmışız, o taşları yıkayacakmışız. sonra o taşları suya koyup o suyla bebeği yıkayacakmışız. saçma saçma adetler. eşim allahtan ben yapmam öyle şeyler bebeğe dedi ama kv sanki yapayım da gör havası var gibiydi. bi de doğumdan sonra bütün kardeşleri falan şehir dışından toplanıp bebek görmeye gelceklermiş. hatta ilk başta kalmayı bile düşünmüşler, ama içinden biri kalınmaz falan demiş. çok affedersiniz de kıç kadar evimde lohusa olmasam bile ağırlayamam o kadar kişiyi bi de lohusayken gelceklereşim de lohusa evinde ne kalınması diye çıkıştı. ama ben günübirlik bile o kadar kalabalık gelinmesini istemiyorum. napıcam ya dün sinirden uyuyamadım. eşime söyledim ilk 40 gün kimse gelmesin diye ama bu konuda desteklemiyor, elbet gelcekler görcekler diyor. A Afratafrac dediği gibi bütün gece kendi kendime herkese laf soktum
Onu instagramda bende gördüm 40tane daş 40tane pirinç koyan var tuz döken altın koyan biri herşeyden koymuştu bebişin suyunainsanlar bu süreçte düşünceli olması gerekiyor ben kv kalmaz aynı apartmandayız o yandan iyi ama annemin kalmasını isterim şehir dışındakiler kvda kalsın bemce lohusa zamanıyı bırak normal zamanda çekilmez
ay hadi tuzlu su ya da zeytin yağı neyse de yani içine bi sürü şey koyup o suyu dökmek bana pis geliyor. bebişin daha göbek deliği nasıl olcak, hastalık kapar eder diye korkarım ben. böyle tuhaf adetleri sevmiyorum yaevet yani masum olabilecek seylere birşey demesek olur tuzlamaya izin vermedim benimki zeytinyağı ile yağlamak istiyordu onuda koymadımfakat suyuna bi kasık tuz atalım sonra gene durularız dediler ona birşey demedim. koca karı işlerini sevmiyorum ya.
ben de öyle dedim hastaneye gelsinler ilk gün haber veririz. hastanede çünkü odada pek durulmuyor herkes ayakta falan ya hemen gidiliyor. sonra mevlüt yaparız. ama bakalım beni dinleyen olacak mıBenim mantıken şöyle olur diye düşünüyorum doğum yaptığım zaman eşimin teyzeleri dayıları arkadaşları vs ozaman görmeye gelirler evede ilk 40gün kimse görmeye gelmez burda geçen sene doğuran akrabasında öyle olmuştu bende zaten 40ı çıkar çıkmaz mevlüd vermeyi düşünüyorum tam yaza denk geliyo havalarda güzel hem mevlüd bebiş için iyi evimizde kuran okunur hemde herkes bi arada çıkar tekde olmam yardım ederler bana çyle mantıklı geldi ayrı ayrı gelinse daha çok uğraştırıcı olur
Ablamı da eşimi de tuzlamışlar küçükken. İkisi de ter kokuyor maalesef. Babam görmüş beni tuzlamak istediklerinde ellerinden almış "yemek mi yapıyonuz kimse çocuğa dokunmasın" demiş. Ben hiç ter kokmuyorum. Yani o tuzlama olayı yalan.evet yani masum olabilecek seylere birşey demesek olur tuzlamaya izin vermedim benimki zeytinyağı ile yağlamak istiyordu onuda koymadımfakat suyuna bi kasık tuz atalım sonra gene durularız dediler ona birşey demedim. koca karı işlerini sevmiyorum ya.
denizi iyi dedin bak. denizden olabilir. onu da çitiletirim iyice. gerçekten şu hamile ve lohusaları salsınlar :)denizden falan toplayın kız nolcak zaten taş üzerinde kir tutan bi şey değil. sabunla yıkarsın :) uğraştırdıkları şeye bak ya aman neyse ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey.
Bende büyük pilates topu var. Videolara kullanıyorsa kullanim bari.Aynenn burda da surekli biz su andan itibaren alaturka tuvalete oturur gibi otur kalk yapiyoruzz. Amac bacak ve vajina etrafindaki kaslari guclendirmek diyorlar ama iste squatlar top ve lastik egzersizleri vs vs zaten oyle ya da boyle hepimize bi pilates topu sart olacak. Bence de baslamak lazimm
yara bandı benzetmene çok güldüm yaÖff saçma sapan dinde yeri olmayan tuhaf hurafe adetler. Ben de yapmayacağım öyle yok taş koy yok onu koy. O suyla bebeyi yıka. Saçmalık.
Mevlit de yapmayacağım ben. İsteyen evinden bir dua okuyup göndersin.
Ya maalesef 40 çıkmadan gelmeye meraklı herkes. Neyse ki kalmayacaklarmış. Aslında bir yandan da 1 günde hepsi aradan çıkacak öyle düşün. Bir daha bir daha uğraşmazsın, kafan rahat olur bak. Yara bandını hızla çeker gibi düşün. Ayrıca ne yiyip içeceklerse kalkıp kendi hazırlasınlar. Zaten senin hizmet etmen doğru değil. 40 ı çıkmamış kadına bizde ev işi yaptırılmaz.
Bunu ben kendim yapmıştım ya eski Türk adeti diye okudum hoşuma gitti yaptım cCckızlar dün kv çok sinir etti beni. bebeğin 40ı olunca dışardan 40 tane taş toplıcakmışız, o taşları yıkayacakmışız. sonra o taşları suya koyup o suyla bebeği yıkayacakmışız. saçma saçma adetler. eşim allahtan ben yapmam öyle şeyler bebeğe dedi ama kv sanki yapayım da gör havası var gibiydi. bi de doğumdan sonra bütün kardeşleri falan şehir dışından toplanıp bebek görmeye gelceklermiş. hatta ilk başta kalmayı bile düşünmüşler, ama içinden biri kalınmaz falan demiş. çok affedersiniz de kıç kadar evimde lohusa olmasam bile ağırlayamam o kadar kişiyi bi de lohusayken gelceklereşim de lohusa evinde ne kalınması diye çıkıştı. ama ben günübirlik bile o kadar kalabalık gelinmesini istemiyorum. napıcam ya dün sinirden uyuyamadım. eşime söyledim ilk 40 gün kimse gelmesin diye ama bu konuda desteklemiyor, elbet gelcekler görcekler diyor. A Afratafrac dediği gibi bütün gece kendi kendime herkese laf soktum
Sirkeli suda beklet, alın yazını bile temizlerben o taşların temiz olduğuna nasıl ikna olucam
sakın eşimin yanında eski türk adeti diye ağzından kaçırma, son kalem o onu da kaybederim ahahahaha. hoşuna gittiyse yap tabii ki hayatım sonuçta annesi sensin senden daha iyi bilen mi var. bana da annesi sensin yapma desinlerBunu ben kendim yapmıştım ya eski Türk adeti diye okudum hoşuma gitti yaptım cCc
allah seni çok güldümSirkeli suda beklet, alın yazını bile temizler
Evet evet biliyorum başka biri diyince batıyor insana hele lohusaykensakın eşimin yanında eski türk adeti diye ağzından kaçırma, son kalem o onu da kaybederim ahahahaha. hoşuna gittiyse yap tabii ki hayatım sonuçta annesi sensin senden daha iyi bilen mi var. bana da annesi sensin yapma desinler
Aa bu da farklı bir tarzmış, denenebilir aslında. Çok teşekkürlerbır de yenı aldııgım şunu tavsıye ederım asırı rahat ben 1,72 ıym ama bana bi tık uzun oldu. Pantolon - LC WAIKIKI - 399,99 TL
Benim aldığım bu işte kuzum kapri oldu banaValla ben yazdığını gördüm ama öneremiyorum. Trendyoldan bilmediğim bir markadan aldım ve içi hafif polarlı gibi sıcak da tutuyor hoşuma gitti ama benim boy 170 ve tam bileğimde kaldı boyu. Sana kısa gelir diye öneremedim. Yine de bakmak istersen diye link salıyorum. Bu arada ben 200TL'ye almıştım çıkmış fiyatı.
Artış Termal Şardonlu Sıcak Tutan Esnek Beli Ayarlanabilir Kışlık Hamile Tayt T10 - Fiyatı, Yorumları
Artış Termal Şardonlu Sıcak Tutan Esnek Beli Ayarlanabilir Kışlık Hamile Tayt T10 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Çok güldüm, girl math harika bişiben de oysho diyorum pahalı falan ama 3. ayda aldım yıkayıp yıkayıp sürekli onu giyiyorum taş gibi en azından çok rahat ve 9 ayın sonuna kadar götürür. (deneyerek aldım) Şimdi yeni akım var girl math diye bir şey, mesela 1000 tl ya ürün 100 defa giyersem 1000/100 = 10 tlye gelmiş oluyorhahaha saçma ama komik, bu işin şakası tabii ki. Konfor önemli benim için bir de çalışıyorum hareket ederken vs sıkmaması beli kaymaması lazımdı, en çok bunda rahat ettim.
boy olarak mutlaka kontrol edin.
Bana kumaşı biraz ince gelmişti sanki tüm kusurları gösterir gibi tek başına giyildiğinde, öyle mi sizce de?Boyum kısa ama pentiden aldım ben ve baya uzun geldi bana. Hem bacak kısmı hem göbek kısmı uzun. Bacaklarıma dağıtıyorum bel kısmını da katlıyorum biraz. Ben pantolonların içine giymek için aldım o yüzden problem etmedim giyiyorum o şekilde
Evet ince bi tayt termal de değil. Ben dediğim gibi pantolon içine sıcak tutsun diye giydiğim için sorun yapmadım ama tek giymeye çok uygun olmayabilirBana kumaşı biraz ince gelmişti sanki tüm kusurları gösterir gibi tek başına giyildiğinde, öyle mi sizce de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?