2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Onu bilmiyorum ama tahinin üstündeği yapı sürün bence kuruduğu için kabuklanma olmuş olabilir yumuşatır yada zeytinyağı kabuk acıtıyormu göğsünüzü
Yok acıtmıyor sadece onu kabukları aldığımda altında beyazlık oluyor süt kanalını mı açıyorum diye kendi kendime kuruyorum

Rabbim yardımcın olsun bende haftaya gidicem doktorum git derse özelde detaylıya giderim artık

Ahahahah al benden de o kadar bende merakla bekliyorum haftaya sağlık ocağına gittiğimde sorarım artık

Rabbim yardımcın olsun bende haftaya gidicem doktorum git derse özelde detaylıya giderim artık
Sağol canım inşallah herşey normaldir sağlıkla alırız kucagimiza.ben devlette girdim bilmiyorum özelde de girsem mi sorun yok dedi ama anne yüreğim

Yok acıtmıyor sadece onu kabukları aldığımda altında beyazlık oluyor süt kanalını mı açıyorum diye kendi kendime kuruyorum
Ben hamilelikten önce bi kez kaldırmayı denemiştim beyazlık değil de böyle ordan bi üşüme bi serinlik gelmişti. Korktum daha da dokunmadım

Eğer tek başına anlamlı değil dediyse düşünüp üzme kendini. Bende de önce kalbinde bi parlaklık var gibi dedi, bittiğinde başka bi anormallik olmadığı için bunun bi şey ifade etmediğini söyledi ve raporuma da her şeyi normal olarak geçti

ben de öyle dedim hastaneye gelsinler ilk gün haber veririz. hastanede çünkü odada pek durulmuyor herkes ayakta falan ya hemen gidiliyor. sonra mevlüt yaparız. ama bakalım beni dinleyen olacak mı
Mantıklj olan öyle dinlesinler bence

Teşekkür ederim yorumunuz için kalple ilgili bi anomali yok dedi ve bu durum bi sorun oluşturmaz dedi ama ne bileyim kafama taktım işte. Araştırıp duruyorum. Inşallah bi sorun yoktur Rabbim şu süreci hayırla atlatmayi nasip etsin

Benim de bugün kontrolüm vardı, minik kızımı gördüm. Pek tatlıydı. Yüzünü eliyle kapattığı için çok komik bir fotoğrafı oldu 24+6dayım, 760gram. Ben de 4 kilo akdım baştan beri. Kilosu, diğer ölçümleri ve su hepsi haftasına göre. Plasenta ve servikste sorun yok, benim de 32mmdi, doktor her şey normal dedi. Böyle giderse 3200-3500 doğcakmış. Bayrama gelirse de önceden sezeryan yapmıcakmış, gene normali bekleyeckmişiz. Gerekirse ekipten diğer doktorlarla tanıştıracakmış nöbetçi olan, 40’tan önce müdahale etmiyorlarmış. Toplanma çok arttı benim, tekmeler de, nabız atması hisleri de. Hepsi normalmiş, şiddetli ağrı varsa ancak sancı demekmiş onu da anlarsınız zaten dedi. Sağlıkla gelsin bütün minikler

Bir de özellikle internete bakmayın dedi

Doktor sıkıntı yok dediyse hiç endişenlenme bence. Bende geçen hafta gittim detaylıya oradaki doktor her şey çok güzel dedi, sonra raporda beyinle ilgili bi kaç şeyin referans değeri dışında olduğunu görüp baya ağladım internetten araştırıp daha da ağladım dün kendi doktoruma gittim. Sağolsun baya bir haşladı beni. Bir sıkıntı olsa bu zaten söylenir her şeyi internetten bakıp kendini de bebeği de strese sokma dedi bende rahatladım. Sende içini ferah tut canım. İnşallah hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

Sağol canım inşallah herşey normaldir sağlıkla alırız kucagimiza.ben devlette girdim bilmiyorum özelde de girsem mi sorun yok dedi ama anne yüreğim
Devlete randevu bulamadım çoğu devlet hastanesi o hastanenin hastası olmayanı kabul etmiyor özelde doktorum isterse girerim ne yapim

Ben internetten göğüs ucu kremi ve gümüş kapak aldım normalde doğuma yakın kullanmaya başlayacaktım ama gelince denemek için bi süreceğim. Beni de korkutuyor o kabuklar süt delikleri tıkandıysa falan diye öyle bir şey varsa da düzelir doğuma kadar diye düşündüm

Amin inşallah canım. Aynen aslında çok bakmamak gerekiyor her türlü şey yaziyo internette araştırdım genel olarak sağlıklı doğmuş bebekler. Ama soz konusu evlat olunca insan çok hassas oluyor. Iyi düşünelim iyi olsun inşallah . Teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Valla yalnız değilsin ben 1 bucuk senelik evliyim izmirden aydına gelin geldim eşimin ailesi de aydında yaşıyor 1 bucuk senede 1 kez olsun ne benimsendim ne değer gördüm varsa yoksa eşim yetiyor onlara ama en büyük korkum doğumdan sonra gelip kalır kv diye çünkü asla samimi bulmuyorum evlenmeden önce bana neler neler çektirdiler sürekli geçmişte yaşadığı sıkıntılardan bahsedip eskiyi anlatıp ağlak modda oluyor 2 tane de bekar genç kız görümcelerim var onlar için her şeyi herkesi karşısına alır ama eşime hiç destek olmadı gelin çarşısı nişan çarşısı gelin koçu hiçbirine gelmedi kp izin vermiyor diye ne edem ben diyip durdu etceğini çok güzel ediyor halbuki kızlarında görüyorum yani kp zamanında beni istememişti eşimden 1 bucuk yaş büyüğüm parmağımda oynatırım diye kendisi trilyoner ama affedersin tuvalet gitmez acıkmasın diye öyle cimri eşime biz evlenirken 1 lira bile destekte bulunmadı küçük bir ilçede oturuyorlar oradan almak istemiş kız, eskilerin deyimiyle “şehir görmemiş kız” yani 3 sene bizi sürüm sürüm süründürdü yapmadığı terbiyesizlik kalmadı kp hem bana hem aileme hem kendi oğluna , ben mesafemi korurum hep konusmam fazla gidip gelmem ayda 1-2 max yani o da 1-2 saatlik yani eşimde bir şey demez geçmişte yaşananlardan dolayı susar ama annesini melek görüyor deliriyorum saman altından su yürütüyor diyemiyorum tabi düşün hamile olduğumu duyunca bile hayırlı olsun diyememiş insan eşimin ailesi ki ilk torunları benim ailemde 7. Torun olmasına rağmen annem babam hatta abim bile ağladı sevinçten hakkını helal et aşırı uzattım bu anlattıklarım yaşananların 100/1 i değildir özetle deliriyorum şimdiden neler olucak diye

Devlete randevu bulamadım çoğu devlet hastanesi o hastanenin hastası olmayanı kabul etmiyor özelde doktorum isterse girerim ne yapim
Evet her yerin uygulaması farklı. Bana hastane kendi randevu günü verdi. 32. Haftada bi daha çağırdı plasantanin yerine falan bakacakmış randevu almana gerek yok dedi. Doktor ilgiliydi ama içerde 7 gebe vardı. O biraz sıkıcıydı

Allahımm deliriyorum böyle koca karı fikirlilere büyüğün olmasa diceksin o 40 taşı toplayıp kafana atmak lazım

Aynen hiç göğüs ucu olmayanların bile bebek emdikçe ucu çıkıyor sonuçta. Bizimkiler de normale döner herhalde

Bizim buradaki büyük hastane iki saat uzaklıkta yakın olan da da detaylı yokhayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…