Yok acıtmıyor sadece onu kabukları aldığımda altında beyazlık oluyor süt kanalını mı açıyorum diye kendi kendime kuruyorumOnu bilmiyorum ama tahinin üstündeği yapı sürün bence kuruduğu için kabuklanma olmuş olabilir yumuşatır yada zeytinyağı kabuk acıtıyormu göğsünüzü
Rabbim yardımcın olsun bende haftaya gidicem doktorum git derse özelde detaylıya giderim artıkSelam kızlar. Bugün detaylı randevum vardı. Doktor sat tarihini düzeltti ve doğum 1 mayısa kaydı. Sağlıkla gelsinler. Plasenta hâlâ aşağıda ama kötü bi yerde değil dedi. Genel olarak hersey normal görünüyor dedi. Sonra çıkarken rapora baktım Arsa pozitif yazıyodu hemen sordum hocaya. Ekstra bulgu olmayınca tek başına bişey ifade etmiyo korkulacak bişey yok dedi. Eve geldiğimden beri nette araştırıyorum canım sıkıldı. Hamilelerin duası kabul olurmuş birbirimizle dua edelim sağlıkla gelsin bebelerimiz
Ahahahah al benden de o kadar bende merakla bekliyorum haftaya sağlık ocağına gittiğimde sorarım artıkya bu bende de var. hamilelikten önce de vardı ama şu an arttı ve büyüdü. böyle sanki bi şey akmış da orda kurumuş kalmış gibi mi sende de? hiç dokunmuyorum acımıyo da ama akıbetlerini merak ediyorum valla
Sağol canım inşallah herşey normaldir sağlıkla alırız kucagimiza.ben devlette girdim bilmiyorum özelde de girsem mi sorun yok dedi ama anne yüreğimRabbim yardımcın olsun bende haftaya gidicem doktorum git derse özelde detaylıya giderim artık
Ben hamilelikten önce bi kez kaldırmayı denemiştim beyazlık değil de böyle ordan bi üşüme bi serinlik gelmişti. Korktum daha da dokunmadımYok acıtmıyor sadece onu kabukları aldığımda altında beyazlık oluyor süt kanalını mı açıyorum diye kendi kendime kuruyorum
Eğer tek başına anlamlı değil dediyse düşünüp üzme kendini. Bende de önce kalbinde bi parlaklık var gibi dedi, bittiğinde başka bi anormallik olmadığı için bunun bi şey ifade etmediğini söyledi ve raporuma da her şeyi normal olarak geçtiSelam kızlar. Bugün detaylı randevum vardı. Doktor sat tarihini düzeltti ve doğum 1 mayısa kaydı. Sağlıkla gelsinler. Plasenta hâlâ aşağıda ama kötü bi yerde değil dedi. Genel olarak hersey normal görünüyor dedi. Sonra çıkarken rapora baktım Arsa pozitif yazıyodu hemen sordum hocaya. Ekstra bulgu olmayınca tek başına bişey ifade etmiyo korkulacak bişey yok dedi. Eve geldiğimden beri nette araştırıyorum canım sıkıldı. Hamilelerin duası kabul olurmuş birbirimizle dua edelim sağlıkla gelsin bebelerimiz
Mantıklj olan öyle dinlesinler benceben de öyle dedim hastaneye gelsinler ilk gün haber veririz. hastanede çünkü odada pek durulmuyor herkes ayakta falan ya hemen gidiliyor. sonra mevlüt yaparız. ama bakalım beni dinleyen olacak mı
Teşekkür ederim yorumunuz için kalple ilgili bi anomali yok dedi ve bu durum bi sorun oluşturmaz dedi ama ne bileyim kafama taktım işte. Araştırıp duruyorum. Inşallah bi sorun yoktur Rabbim şu süreci hayırla atlatmayi nasip etsinEğer tek başına anlamlı değil dediyse düşünüp üzme kendini. Bende de önce kalbinde bi parlaklık var gibi dedi, bittiğinde başka bi anormallik olmadığı için bunun bi şey ifade etmediğini söyledi ve raporuma da her şeyi normal olarak geçti
Geçmişi okuyamadım döktürmüşsünüz. Buradayım alışverişler arttı yazamadım. Ağırlaşmaya başladım iyice. Bu arada geçen oda siparişi verdik çilekten baya uyguna geldi kaçırmayıncintoniklime kız kaç gündür görmüyorum seni nerelerdesin anaam
Doktor sıkıntı yok dediyse hiç endişenlenme bence. Bende geçen hafta gittim detaylıya oradaki doktor her şey çok güzel dedi, sonra raporda beyinle ilgili bi kaç şeyin referans değeri dışında olduğunu görüp baya ağladım internetten araştırıp daha da ağladımSelam kızlar. Bugün detaylı randevum vardı. Doktor sat tarihini düzeltti ve doğum 1 mayısa kaydı. Sağlıkla gelsinler. Plasenta hâlâ aşağıda ama kötü bi yerde değil dedi. Genel olarak hersey normal görünüyor dedi. Sonra çıkarken rapora baktım Arsa pozitif yazıyodu hemen sordum hocaya. Ekstra bulgu olmayınca tek başına bişey ifade etmiyo korkulacak bişey yok dedi. Eve geldiğimden beri nette araştırıyorum canım sıkıldı. Hamilelerin duası kabul olurmuş birbirimizle dua edelim sağlıkla gelsin bebelerimiz
Devlete randevu bulamadım çoğu devlet hastanesi o hastanenin hastası olmayanı kabul etmiyor özelde doktorum isterse girerim ne yapimSağol canım inşallah herşey normaldir sağlıkla alırız kucagimiza.ben devlette girdim bilmiyorum özelde de girsem mi sorun yok dedi ama anne yüreğim
AhahahaBen hamilelikten önce bi kez kaldırmayı denemiştim beyazlık değil de böyle ordan bi üşüme bi serinlik gelmişti. Korktum daha da dokunmadım
Ben internetten göğüs ucu kremi ve gümüş kapak aldım normalde doğuma yakın kullanmaya başlayacaktım ama gelince denemek için bi süreceğim. Beni de korkutuyor o kabuklar süt delikleri tıkandıysa falan diyeya bu bende de var. hamilelikten önce de vardı ama şu an arttı ve büyüdü. böyle sanki bi şey akmış da orda kurumuş kalmış gibi mi sende de? hiç dokunmuyorum acımıyo da ama akıbetlerini merak ediyorum valla
Amin inşallah canım. Aynen aslında çok bakmamak gerekiyor her türlü şey yaziyo internette araştırdım genel olarak sağlıklı doğmuş bebekler. Ama soz konusu evlat olunca insan çok hassas oluyor. Iyi düşünelim iyi olsun inşallah . Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinDoktor sıkıntı yok dediyse hiç endişenlenme bence. Bende geçen hafta gittim detaylıya oradaki doktor her şey çok güzel dedi, sonra raporda beyinle ilgili bi kaç şeyin referans değeri dışında olduğunu görüp baya ağladım internetten araştırıp daha da ağladımdün kendi doktoruma gittim. Sağolsun baya bir haşladı beni. Bir sıkıntı olsa bu zaten söylenir her şeyi internetten bakıp kendini de bebeği de strese sokma dedi bende rahatladım. Sende içini ferah tut canım. İnşallah hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
Valla yalnız değilsin ben 1 bucuk senelik evliyim izmirden aydına gelin geldim eşimin ailesi de aydında yaşıyor 1 bucuk senede 1 kez olsun ne benimsendim ne değer gördüm varsa yoksa eşim yetiyor onlara ama en büyük korkum doğumdan sonra gelip kalır kv diye çünkü asla samimi bulmuyorum evlenmeden önce bana neler neler çektirdiler sürekli geçmişte yaşadığı sıkıntılardan bahsedip eskiyi anlatıp ağlak modda oluyor 2 tane de bekar genç kız görümcelerim var onlar için her şeyi herkesi karşısına alır ama eşime hiç destek olmadı gelin çarşısı nişan çarşısı gelin koçu hiçbirine gelmedi kp izin vermiyor diye ne edem ben diyip durdu etceğini çok güzel ediyor halbuki kızlarında görüyorum yani kp zamanında beni istememişti eşimden 1 bucuk yaş büyüğüm parmağımda oynatırım diyeKızlar ben kafayı yedim galiba. Kafam da olmadık diyaloglar kurup yaşanmamış olaylar için şimdiden kendimi sinirlendiriyorum. Habire birileriyle kavga ediyorum. BEbem doğunca böyle diyen olursa şöyle derim cart curt fghjklöpsikolog yolu görünüyor gibi bana.
Evet her yerin uygulaması farklı. Bana hastane kendi randevu günü verdi. 32. Haftada bi daha çağırdı plasantanin yerine falan bakacakmış randevu almana gerek yok dedi. Doktor ilgiliydi ama içerde 7 gebe vardı. O biraz sıkıcıydıDevlete randevu bulamadım çoğu devlet hastanesi o hastanenin hastası olmayanı kabul etmiyor özelde doktorum isterse girerim ne yapim
Allahımm deliriyorum böyle koca karı fikirlilere büyüğün olmasa diceksin o 40 taşı toplayıp kafana atmak lazımkızlar dün kv çok sinir etti beni. bebeğin 40ı olunca dışardan 40 tane taş toplıcakmışız, o taşları yıkayacakmışız. sonra o taşları suya koyup o suyla bebeği yıkayacakmışız. saçma saçma adetler. eşim allahtan ben yapmam öyle şeyler bebeğe dedi ama kv sanki yapayım da gör havası var gibiydi. bi de doğumdan sonra bütün kardeşleri falan şehir dışından toplanıp bebek görmeye gelceklermiş. hatta ilk başta kalmayı bile düşünmüşler, ama içinden biri kalınmaz falan demiş. çok affedersiniz de kıç kadar evimde lohusa olmasam bile ağırlayamam o kadar kişiyi bi de lohusayken gelceklereşim de lohusa evinde ne kalınması diye çıkıştı. ama ben günübirlik bile o kadar kalabalık gelinmesini istemiyorum. napıcam ya dün sinirden uyuyamadım. eşime söyledim ilk 40 gün kimse gelmesin diye ama bu konuda desteklemiyor, elbet gelcekler görcekler diyor. @Afratafrac dediği gibi bütün gece kendi kendime herkese laf soktum
Aynen hiç göğüs ucu olmayanların bile bebek emdikçe ucu çıkıyor sonuçta. Bizimkiler de normale döner herhaldeBen internetten göğüs ucu kremi ve gümüş kapak aldım normalde doğuma yakın kullanmaya başlayacaktım ama gelince denemek için bi süreceğim. Beni de korkutuyor o kabuklar süt delikleri tıkandıysa falan diyeöyle bir şey varsa da düzelir doğuma kadar diye düşündüm
Bizim buradaki büyük hastane iki saat uzaklıkta yakın olan da da detaylı yokEvet her yerin uygulaması farklı. Bana hastane kendi randevu günü verdi. 32. Haftada bi daha çağırdı plasantanin yerine falan bakacakmış randevu almana gerek yok dedi. Doktor ilgiliydi ama içerde 7 gebe vardı. O biraz sıkıcıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?