2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Üzülme canım hayırlısyla sağlıkla gelir inşallah bebiş

Aynen hiç göğüs ucu olmayanların bile bebek emdikçe ucu çıkıyor sonuçta. Bizimkiler de normale döner herhalde
Benim ucum yok inşallah çıkar bence ucuyla kabuğuyla çok uğraşmayalım hassas yer gerçi hamilelikte herşeyimiz hassas

İyi akşamlar herkese, Midesi rahatsız olanlar özellikle reflü günde kaç kez rennie ya da gaviscon falan içiyorsunuz.

Ağzımın içi zehir gibi, dilim boğazım, damağım öyle çok yanıyor ki sanki yarılmış gibi 22. Haftadayım son 1 haftadır çok zorlamaya başladı. Karın büyüdükçe yandık biz Allahım şifa versin rahat geçsin diyorum hep . O kadar özledim ki canım yanmadan yemek yiyip, içmeyi zaten sorunluydu midem ama hamilelik reflümü çok zorluyor. Başka hiçbir şikayetim olmadı ama reflü beni mahvediyor

Bende reflü var ama beslenmeyle halledebiliyorum henüz ilaç almadım hiç. Yağlı ve tatlı şeylerden uzak durup aç yatmak bana iyi geldi. Daha ilerlemişse ilaçsız yapamıyorsanız başka tabi. Allah şifa versin kolaylaştırsın

Teşekkür ederim maalesef benim reflüm 10 yıldır var ve baya ileri düzeyde normalde de ilaçsız kontrol altına alınamıyor çok dikkat ediyorum hatta reflü için dikkat etmekten sadece 2 kg falan aldım bu zamana kadar bu kötü bir şey değil tabii ama yine de istediğim çoğu şeyi yemediğimi halde çok canım yanıyor. Amin

Gaviscon asla kesmiyor beni. Doktorum nexium yazdı gün aşırı aç karnına onu kullanıyorum. Nexium almadığım günler günde bazen 4 yemek kaşığı gaviscon içiyorum. Benim çok ileri ama. Siz bir danışın.

Beni de midem mahvediyor. Sürekli yanıyor ve reflü inanılmaz rahatsızlık veriyor. Ben ilaç almıyorum karbonat içiyorum rahatsız oldukça. Günde ili kez bazen daha da fazla karbonatlı su içerek yatıştırıyorum

Ya bi seninle hemen hemen ayniyizz aramizda iki gun varrr benimde bebek 24 te 737 gr cikti hemen hemen artisi eksisi bu civarlar dedi demek ki tahmini kilosu oyle olacak benimde bayrama denk gelme durumum
Var su an beklenen 8 nisan ama adete gore 13 nisandi . cok yakinmisizz yaaa saglikla gelsin insallahh

Benim de çok ileri belki de sizden bile ileridir, yemek borumda yara olmuştu hamilelik öncesi kim bilir şimdi nasıl. Ben bazen mide koruyucusuna rağmen resmen haşlanmış gibi yanıyorum ama elden bir şey gelmiyor işte o zaman da mide koruyucu + gaviscon yüklemesi yapıyorum

Bir de şeyi sorayım size kaç haftalıksınız ve ne zamandan beri nexiumu gün aşırı içmeye başladınız?

Son düzenleme:
Bunu babam önerdi bana o da mide hastası ama açıkçası bilemedim korktum , nasıl bir oranla içiyorsunuz?

Valla kimse o instagram hayatlarını yaşamıyor ya. Hepimizin hayatında uğraştığımız sorular var. Yalnız değilsin. Açıkçası ben de doğumdan sonra Kv - kp'in gelip bizde kalmasını istemiyorum. Neyse zamanı geldiğinde yaşayıp göreceğiz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur.

Çok geçmiş olsun 25.haftadayım. 19dan beri kullanıyorum.

Aynenn öyle amin amin duam bebeğim sağlıklı olsun beni ve bebeğimi huzursuz edecek kişiler yanımda olmasın huzurlu yaşayalım yeter

Ay ne güzel, arka arkaya gelecekler demekki Evet, haftaları kiloları çok yakınmış, sağlıkla gelsinler zamanında

Kızlar size sormak istedim doktor çok iyi dedi ama bana şüpheli geldi hiç rahat değilimmm

21 Aralık 27 (Akşam)
23 Aralık 74 ( Akşam )
26 Aralık 209(Sabah - Farklı Hastane) beta HCG değerlerim nasıl sizce yükselme ? Son değerim bana az geldi acaba farklı yerde olduğu için mi sonuçta doktor çok iyi dedi ama bilemiyorum

Bunu babam önerdi bana o da mide hastası ama açıkçası bilemedim korktum , nasıl bir oranla içiyorsunuz?
Benim de midem sürekli rahatsızdı o yüzden bu yöntemi hep kullanıyordum. Hamilelikte bir sıkıntı olmuyor. Ben alışkanlıktan göz kararı yapıyorum. Sıcağa yakın bir suyla yaptığım zaman etkisi daha da artıyor. Yarım çay bardağı suya yarım çay kaşığı kadar karbonat koyup karıştırıyorum. Bu akşam çok fenaydı midem şu an iyiyim çok şükür. Sizde şifa bulun inşallah

Bana normal geldi yükseliş. Adetten önce öğrendiniz sanırım

Çok teşekkür ederim amin, bunu da deneyim inşallah ben de fayda görürüm. Sağlıkla bitirelim bu süreci de umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…