- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
Üzülme canım hayırlısyla sağlıkla gelir inşallah bebişSelam kızlar. Bugün detaylı randevum vardı. Doktor sat tarihini düzeltti ve doğum 1 mayısa kaydı. Sağlıkla gelsinler. Plasenta hâlâ aşağıda ama kötü bi yerde değil dedi. Genel olarak hersey normal görünüyor dedi. Sonra çıkarken rapora baktım Arsa pozitif yazıyodu hemen sordum hocaya. Ekstra bulgu olmayınca tek başına bişey ifade etmiyo korkulacak bişey yok dedi. Eve geldiğimden beri nette araştırıyorum canım sıkıldı. Hamilelerin duası kabul olurmuş birbirimizle dua edelim sağlıkla gelsin bebelerimiz
Benim ucum yok inşallah çıkar bence ucuyla kabuğuyla çok uğraşmayalım hassas yer gerçi hamilelikte herşeyimiz hassasAynen hiç göğüs ucu olmayanların bile bebek emdikçe ucu çıkıyor sonuçta. Bizimkiler de normale döner herhalde
Bende reflü var ama beslenmeyle halledebiliyorum henüz ilaç almadım hiç. Yağlı ve tatlı şeylerden uzak durup aç yatmak bana iyi geldi. Daha ilerlemişse ilaçsız yapamıyorsanız başka tabi. Allah şifa versin kolaylaştırsınİyi akşamlar herkese, Midesi rahatsız olanlar özellikle reflügünde kaç kez rennie ya da gaviscon falan içiyorsunuz.
Ağzımın içi zehir gibi, dilim boğazım, damağım öyle çok yanıyor ki sanki yarılmış gibi 22. Haftadayım son 1 haftadır çok zorlamaya başladı. Karın büyüdükçe yandık biz Allahım şifa versin rahat geçsin diyorum hep. O kadar özledim ki canım yanmadan yemek yiyip, içmeyi zaten sorunluydu midem ama hamilelik reflümü çok zorluyor. Başka hiçbir şikayetim olmadı ama reflü beni mahvediyor
Teşekkür ederim maalesef benim reflüm 10 yıldır var ve baya ileri düzeyde normalde de ilaçsız kontrol altına alınamıyorBende reflü var ama beslenmeyle halledebiliyorum henüz ilaç almadım hiç. Yağlı ve tatlı şeylerden uzak durup aç yatmak bana iyi geldi. Daha ilerlemişse ilaçsız yapamıyorsanız başka tabi. Allah şifa versin kolaylaştırsın
Gaviscon asla kesmiyor beni. Doktorum nexium yazdı gün aşırı aç karnına onu kullanıyorum. Nexium almadığım günler günde bazen 4 yemek kaşığı gaviscon içiyorum. Benim çok ileri ama. Siz bir danışın.Teşekkür ederim maalesef benim reflüm 10 yıldır var ve baya ileri düzeyde normalde de ilaçsız kontrol altına alınamıyorçok dikkat ediyorum hatta reflü için dikkat etmekten sadece 2 kg falan aldım bu zamana kadar bu kötü bir şey değil tabii ama yine de istediğim çoğu şeyi yemediğimi halde çok canım yanıyor. Amin
Beni de midem mahvediyor. Sürekli yanıyor ve reflü inanılmaz rahatsızlık veriyor. Ben ilaç almıyorum karbonat içiyorum rahatsız oldukça. Günde ili kez bazen daha da fazla karbonatlı su içerek yatıştırıyorumİyi akşamlar herkese, Midesi rahatsız olanlar özellikle reflügünde kaç kez rennie ya da gaviscon falan içiyorsunuz.
Ağzımın içi zehir gibi, dilim boğazım, damağım öyle çok yanıyor ki sanki yarılmış gibi 22. Haftadayım son 1 haftadır çok zorlamaya başladı. Karın büyüdükçe yandık biz Allahım şifa versin rahat geçsin diyorum hep. O kadar özledim ki canım yanmadan yemek yiyip, içmeyi zaten sorunluydu midem ama hamilelik reflümü çok zorluyor. Başka hiçbir şikayetim olmadı ama reflü beni mahvediyor
Ya bi seninle hemen hemen ayniyizz aramizda iki gun varrrBenim de bugün kontrolüm vardı, minik kızımı gördüm. Pek tatlıydı. Yüzünü eliyle kapattığı için çok komik bir fotoğrafı oldu24+6dayım, 760gram. Ben de 4 kilo akdım baştan beri. Kilosu, diğer ölçümleri ve su hepsi haftasına göre. Plasenta ve servikste sorun yok, benim de 32mmdi, doktor her şey normal dedi. Böyle giderse 3200-3500 doğcakmış. Bayrama gelirse de önceden sezeryan yapmıcakmış, gene normali bekleyeckmişiz. Gerekirse ekipten diğer doktorlarla tanıştıracakmış nöbetçi olan, 40’tan önce müdahale etmiyorlarmış. Toplanma çok arttı benim, tekmeler de, nabız atması hisleri de. Hepsi normalmiş, şiddetli ağrı varsa ancak sancı demekmiş onu da anlarsınız zaten dedi. Sağlıkla gelsin bütün minikler
Bir de özellikle internete bakmayın dedi
Benim de çok ileri belki de sizden bile ileridir, yemek borumda yara olmuştu hamilelik öncesi kim bilir şimdi nasıl. Ben bazen mide koruyucusuna rağmen resmen haşlanmış gibi yanıyorum ama elden bir şey gelmiyor işte o zaman da mide koruyucu + gaviscon yüklemesi yapıyorumGaviscon asla kesmiyor beni. Doktorum nexium yazdı gün aşırı aç karnına onu kullanıyorum. Nexium almadığım günler günde bazen 4 yemek kaşığı gaviscon içiyorum. Benim çok ileri ama. Siz bir danışın.
Bunu babam önerdi bana o da mide hastası ama açıkçası bilemedim korktum , nasıl bir oranla içiyorsunuz?Beni de midem mahvediyor. Sürekli yanıyor ve reflü inanılmaz rahatsızlık veriyor. Ben ilaç almıyorum karbonat içiyorum rahatsız oldukça. Günde ili kez bazen daha da fazla karbonatlı su içerek yatıştırıyorum
Valla kimse o instagram hayatlarını yaşamıyor ya. Hepimizin hayatında uğraştığımız sorular var. Yalnız değilsin. Açıkçası ben de doğumdan sonra Kv - kp'in gelip bizde kalmasını istemiyorum. Neyse zamanı geldiğinde yaşayıp göreceğiz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur.Valla yalnız değilsin ben 1 bucuk senelik evliyim izmirden aydına gelin geldim eşimin ailesi de aydında yaşıyor 1 bucuk senede 1 kez olsun ne benimsendim ne değer gördüm varsa yoksa eşim yetiyor onlara ama en büyük korkum doğumdan sonra gelip kalır kv diye çünkü asla samimi bulmuyorum evlenmeden önce bana neler neler çektirdiler sürekli geçmişte yaşadığı sıkıntılardan bahsedip eskiyi anlatıp ağlak modda oluyor 2 tane de bekar genç kız görümcelerim var onlar için her şeyi herkesi karşısına alır ama eşime hiç destek olmadı gelin çarşısı nişan çarşısı gelin koçu hiçbirine gelmedi kp izin vermiyor diye ne edem ben diyip durdu etceğini çok güzel ediyor halbuki kızlarında görüyorum yani kp zamanında beni istememişti eşimden 1 bucuk yaş büyüğüm parmağımda oynatırım diyekendisi trilyoner ama affedersin tuvalet gitmez acıkmasın diye öyle cimri eşime biz evlenirken 1 lira bile destekte bulunmadı küçük bir ilçede oturuyorlar oradan almak istemiş kız, eskilerin deyimiyle “şehir görmemiş kız” yani 3 sene bizi sürüm sürüm süründürdü yapmadığı terbiyesizlik kalmadı kp hem bana hem aileme hem kendi oğluna , ben mesafemi korurum hep konusmam fazla gidip gelmem ayda 1-2 max yani o da 1-2 saatlik yani eşimde bir şey demez geçmişte yaşananlardan dolayı susar ama annesini melek görüyor deliriyorum saman altından su yürütüyor diyemiyorum tabi düşün hamile olduğumu duyunca bile hayırlı olsun diyememiş insan eşimin ailesi ki ilk torunları benim ailemde 7. Torun olmasına rağmen annem babam hatta abim bile ağladı sevinçten hakkını helal et aşırı uzattım bu anlattıklarım yaşananların 100/1 i değildir özetle deliriyorum şimdiden neler olucak diye
Çok geçmiş olsunBenim de çok ileri belki de sizden bile ileridir, yemek borumda yara olmuştu hamilelik öncesi kim bilir şimdi nasıl. Ben bazen mide koruyucusuna rağmen resmen haşlanmış gibi yanıyorum ama elden bir şey gelmiyor işte o zaman da mide koruyucu + gaviscon yüklemesi yapıyorum
Bir de şeyi sorayım size kaç haftalıksınız ve ne zamandan beri nexiumu gün aşırı içmeye başladınız?
Teşekkürler ederim size de geçmiş olsun ben de 22 deyim sanırım ilaç sıklığını ben de arttırmak zorundayım artık. Umarım sağlıkla geçiririz bundan sonrasınıÇok geçmiş olsun25.haftadayım. 19dan beri kullanıyorum.
Aynenn öyle amin amin duam bebeğim sağlıklı olsun beni ve bebeğimi huzursuz edecek kişiler yanımda olmasın huzurlu yaşayalım yeterValla kimse o instagram hayatlarını yaşamıyor ya. Hepimizin hayatında uğraştığımız sorular var. Yalnız değilsin. Açıkçası ben de doğumdan sonra Kv - kp'in gelip bizde kalmasını istemiyorum. Neyse zamanı geldiğinde yaşayıp göreceğiz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur.
Ay ne güzel, arka arkaya gelecekler demekkiYa bi seninle hemen hemen ayniyizz aramizda iki gun varrrbenimde bebek 24 te 737 gr cikti hemen hemen artisi eksisi bu civarlar dedi demek ki tahmini kilosu oyle olacak benimde bayrama denk gelme durumum
Var su an beklenen 8 nisan ama adete gore 13 nisandi . cok yakinmisizz yaaasaglikla gelsin insallahh
Benim de midem sürekli rahatsızdı o yüzden bu yöntemi hep kullanıyordum. Hamilelikte bir sıkıntı olmuyor. Ben alışkanlıktan göz kararı yapıyorum. Sıcağa yakın bir suyla yaptığım zaman etkisi daha da artıyor. Yarım çay bardağı suya yarım çay kaşığı kadar karbonat koyup karıştırıyorum. Bu akşam çok fenaydı midem şu an iyiyim çok şükür. Sizde şifa bulun inşallahBunu babam önerdi bana o da mide hastası ama açıkçası bilemedim korktum , nasıl bir oranla içiyorsunuz?
calzedonia da kumas olarak baya kaliteli ve rahatİki oysho geldi yok mu arttıranteşekkür ederim sonunda kıydırıcaksınız paraya
Bana normal geldi yükseliş. Adetten önce öğrendiniz sanırımKızlar size sormak istedim doktor çok iyi dedi ama bana şüpheli geldi hiç rahat değilimmm
21 Aralık 27 (Akşam)
23 Aralık 74 ( Akşam )
26 Aralık 209(Sabah - Farklı Hastane) beta HCG değerlerim nasıl sizce yükselme ? Son değerim bana az geldi acaba farklı yerde olduğu için mi sonuçta doktor çok iyi dedi ama bilemiyorum
Çok teşekkür ederim amin, bunu da deneyim inşallah ben de fayda görürüm. Sağlıkla bitirelim bu süreci de umarımBenim de midem sürekli rahatsızdı o yüzden bu yöntemi hep kullanıyordum. Hamilelikte bir sıkıntı olmuyor. Ben alışkanlıktan göz kararı yapıyorum. Sıcağa yakın bir suyla yaptığım zaman etkisi daha da artıyor. Yarım çay bardağı suya yarım çay kaşığı kadar karbonat koyup karıştırıyorum. Bu akşam çok fenaydı midem şu an iyiyim çok şükür. Sizde şifa bulun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?