- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Canım hayırlı olsun, bana normal gibi geldiKızlar size sormak istedim doktor çok iyi dedi ama bana şüpheli geldi hiç rahat değilimmm
21 Aralık 27 (Akşam)
23 Aralık 74 ( Akşam )
26 Aralık 209(Sabah - Farklı Hastane) beta HCG değerlerim nasıl sizce yükselme ? Son değerim bana az geldi acaba farklı yerde olduğu için mi sonuçta doktor çok iyi dedi ama bilemiyorum
Değerlerin 2günde bir 2 katı artması lazım ki senin de o şekilde olmuş aslında son değerin de az değil bence ki sabah akşam arasıda farkeder eğer akşam ölçülseydi belki beklediğin gibi 220 civarı olurdu ama iyi bence senin değerin iKızlar size sormak istedim doktor çok iyi dedi ama bana şüpheli geldi hiç rahat değilimmm
21 Aralık 27 (Akşam)
23 Aralık 74 ( Akşam )
26 Aralık 209(Sabah - Farklı Hastane) beta HCG değerlerim nasıl sizce yükselme ? Son değerim bana az geldi acaba farklı yerde olduğu için mi sonuçta doktor çok iyi dedi ama bilemiyorum
hiç gerek yok bence konuyu uzatma konuşmak için konuşmuş, he de geç. en kötü ihtimalle ağustos ayında kusura bakmayın boş vaktim olmıycağını ben de bilememişimKızlar bugün yöneticimle toplantım vardı birlikte. Ne zaman izne ayrılcam vs bunları konuştuk. Dedim sıkıntılı bir durum olmazsa Mart sonuna kadar çalışacağım Nisan ayından itibaren ben yokum Temmuz sonuna kadar.
Yöneticim bana şu şu alanlarda eksiklerin var bunları doğum iznindeki boş vakitlerinde değerlendir ve eğitimleri al Ağustos ayında işe öyle başla dedi. dfghjklkjlj
Boş vakitlerimde mi?
Ne diyeceğimi bilemedim, o an tamam falan dedim ama gidip konuşup açıklamayı düşünüyorum. Bu doğum izninin nasıl sancılı bir süreç olduğunu. Yöneticim normalde çok iyi biridir ancak nasıl böyle düşüncesizce konuştu anlamadım.
Ay kendimi strese sokmadan hem de daha mantıkı geldi bu fikir. Aklınla bin yaşa.hiç gerek yok bence konuyu uzatma konuşmak için konuşmuş, he de geç. en kötü ihtimalle ağustos ayında kusura bakmayın boş vaktim olmıycağını ben de bilememişimdersin.
Biraz düşük başlamış ama artış iyi. 2 günde 1, 2 kar artması lazım.Kızlar size sormak istedim doktor çok iyi dedi ama bana şüpheli geldi hiç rahat değilimmm
21 Aralık 27 (Akşam)
23 Aralık 74 ( Akşam )
Sinirlerim bozuldu, zaten 4 ay gibi komik bir rakam annelik izni bir de boş vakit.Kızlar bugün yöneticimle toplantım vardı birlikte. Ne zaman izne ayrılcam vs bunları konuştuk. Dedim sıkıntılı bir durum olmazsa Mart sonuna kadar çalışacağım Nisan ayından itibaren ben yokum Temmuz sonuna kadar.
Yöneticim bana şu şu alanlarda eksiklerin var bunları doğum iznindeki boş vakitlerinde değerlendir ve eğitimleri al Ağustos ayında işe öyle başla dedi. dfghjklkjlj
Boş vakitlerimde mi?
Ne diyeceğimi bilemedim, o an tamam falan dedim ama gidip konuşup açıklamayı düşünüyorum. Bu doğum izninin nasıl sancılı bir süreç olduğunu. Yöneticim normalde çok iyi biridir ancak nasıl böyle düşüncesizce konuştu anlamadım.
Sen nasil oldun? Ben de biraz nezle olmuştum da 3 günde geçti hemen ama o üç gün de bayağı bi zorladı yani...ne kadar çok konuşmuşsunuz ya kaç sayfa okudum anca yakalayabildim ☺
herkes iyi her şey yolunda okuduğum kadarıyla çok şükür
Çok erken öğrendim adete 6 gün kala o yüzdenBiraz düşük başlamış ama artış iyi. 2 günde 1, 2 kar artması lazım.
Mobbing resmen nasıl bir duyarsızlık eskiden çalıştığım stresli yıllar geldi aklıma. Empati kuramadığına göre yaşamamış böyle bişey daha önce aklıma başka bişey gelmiyor. Böyle hakların olduğu şeyleri yöneticilerin dinlenme olarak görmesi bi bizim ülkede var sanırım. Lütfen üzerinde durma bile. Yorucu ama çok kıymetli anlar seni bekliyor. Geriye dönüp baktığında her anına şükrediyorsun. Bir annenin en çok ihtiyacı olan şeyler moral, motivasyon ve destek. Doya doya yaşa çabucak geçiyor. Hiç kimsenin senin aklında soru işareti bırakıp, yanlış bişey söylemesine takılma he de geç en güzeli.Kızlar bugün yöneticimle toplantım vardı birlikte. Ne zaman izne ayrılcam vs bunları konuştuk. Dedim sıkıntılı bir durum olmazsa Mart sonuna kadar çalışacağım Nisan ayından itibaren ben yokum Temmuz sonuna kadar.
Boş vakitlerimde mi?
Kıçımdan solumam dışında bir problem yok, bir insan nasıl bu kadar fazla ve yoğun sümük üretebilir ben de şaşkınım. Nezledir geçer diye umuyordum ama geçmedi, yarın doktora gidicem belki sinüsleri rahatlatacak bir şey önerir de uyurum en azındanSen nasil oldun? Ben de biraz nezle olmuştum da 3 günde geçti hemen ama o üç gün de bayağı bi zorladı yani...
Çok teşekkür ederimDeğerlerin 2günde bir 2 katı artması lazım ki senin de o şekilde olmuş aslında son değerin de az değil bence ki sabah akşam arasıda farkeder eğer akşam ölçülseydi belki beklediğin gibi 220 civarı olurdu ama iyi bence senin değerin i
çini ferah tut inşallah sağlıklı bir hamileliktir
Evet evet, yöneticinin en iyisi diye gördüğüm bile böyle yapıyorsa zaten. Dediğin gibi tekrar konuşmayacağım. Sorduğunda da "hiç vaktim olmadı" falan diyeceğim. Geçiştireceğim.Sinirlerim bozuldu, zaten 4 ay gibi komik bir rakam annelik izni bir de boş vakit.
Yönetici iyi de olsa yöneticidir. Biz bir kere çalıştığım mülteci kampındaki tüm sosyal hizmetler olarak toplantı yapmıştık ve orada enflasyonun aşırı arttığını, market alışverişinde dahi bu farkı çok kotu bir şekilde gördüğümüzü, bir düzenleme getirilip getirilmeyecegini sormuştuk. Dedi ki "o zaman daha az yiyeceksiniz"çalıştığım firma internasyonel, her savaşta, her felakette vb. bayrağını gördüğünüz bir kuruluş
Ben olsam tekrar konuşmam. Tabi sizin aranızdaki iletişime bağlı. Zaten sana neden bunlara bunlara calismadin diye sormayacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Bu arada "daha az yiyeceksiniz" nasıl bir cümledir ya. Adiler.Sinirlerim bozuldu, zaten 4 ay gibi komik bir rakam annelik izni bir de boş vakit.
Yönetici iyi de olsa yöneticidir. Biz bir kere çalıştığım mülteci kampındaki tüm sosyal hizmetler olarak toplantı yapmıştık ve orada enflasyonun aşırı arttığını, market alışverişinde dahi bu farkı çok kotu bir şekilde gördüğümüzü, bir düzenleme getirilip getirilmeyecegini sormuştuk. Dedi ki "o zaman daha az yiyeceksiniz"çalıştığım firma internasyonel, her savaşta, her felakette vb. bayrağını gördüğünüz bir kuruluş
Ben olsam tekrar konuşmam. Tabi sizin aranızdaki iletişime bağlı. Zaten sana neden bunlara bunlara calismadin diye sormayacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Canım tansiyonunu ölç her gün. Yüksek çıkarsa hastaneye git. Ben de olmuyor. Baş ağrılarım vardı ancak magnezyum kullanıyorum her gün bu sayede artık ağrım kalmadı.Kızlar bu ara kafamda bi ağırlık tansiyon yükselmesi gibi hafifte baş ağrısı vuruyor bu haftalarda sizdede oluyor mu 25+3
Ben çözümü su içmekte buldum. Bilmiyorum herkesin bu reflü seviyesi farklı olabilir. Midemi yakacak şeyler tüketmemeye çalışıyorum. Sabah uyanınca yudum yudum yarım saat 1 saat su tüketiyorum sadece. Çok iyi geliyor sabah yanmasına.Ahhh herkes şu mide yanmasından şikayetçiben de reflü falan yoktu ama son zamanlarda dayanamıyorum artık o boğazımı yakan şey ney ise artık çok kötü. Aç da kalamıyorum hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?