2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle, sağol kuzum. Öyle yapmaya çalışacağım. Dün moralim bozulmuştu falan böyle ama şimdi iyiyim. Bir kere yöneticileri böyle kabul etmek şart galiba. Değişmiyolar. Mobbing hep var. Madem öyle ben de takmam. Hee bu arada yaptığım işle ilgili şimdi ayrılsam başka yerde işe girerim. O yüzden muhtaçlığım da yok aslında. Sadece çok rahatım diye bazı şeylere ses etmiyordum. Evden çalşıyorum. Çalışma saatim bana kalmış. Bazen daralıyorum alıyorum çantamı bi avm gezip geliyorum işlerimi ertesi günü tamamlıyorum filan. Böyle avantajlarım var. Başka yerde bu rahatlığı bulamayabilirim diye pek ses etmiyordum. Ama takamıcam. Artık bir insan evladından sorumlu olmaya başlıyorum ve bu tam 4 ay bile sürmeyen zorunlu izinde ben bedenen ve ruhen hangi ara iyileşeceğim de bebeğimle yakınlık kuracağım da normalleşmeye çalışacağım da sonrasında eğitimdi işti düşüneceğim.

Konu mecburen Ocak sonunda 1-1 yapacağımız toplantıda tekrar açılacak. Benden bir eğitim planlaması duymak istiyor. Açıkçası orada planlamamı anlatacağım. İstediğini söylesin. Bu plan içine doğum izninin neden dahil olmayacağını da söylerim. Korkum yok. Ondan çekin, bundan çekin, ona tamam de, buna boyun eğ. EeÖfff

benim tayt bedenim xs'ydi s aldım ilk aldığımda boldu biraz tam doldurmuyordu, şuan iyi geliyor ve baya esnek. BAk bugün başka bir tayt giyeyim dedim
ama asla memnun değilim kilotlu çorap gibi ve sürekli düşüyor bacakları yukarı çekme isteği oluyor. Oysho daha sabit kavrıyor düşömüyor.
ama oysho da normal tayt kumaşı öyle içi polarlı falan değil, o koleksiyon da var geçen gittiğimde gördüm ama 1.500 tl galiba "warm" koleksiyonu diye geçiyor. Ama beni kaşındırıyor o tarz şeyler o yüzden pek giyemiyorum.

Günaydınlaar, çatlak bir mesele ile geldim. Çok düzenli yaplamadım vücudumu bu zamana kadar yani iki üç güne bir falan aklıma geldikçe yağlıyordum. Dün akşam şöööyle bir yağlanayım dedim gördüklerime inanamadım. Ufak az çizgiler başlamıştı iç bacağımda ama büyümüşler artmışlar.. göbeğimde yok ama iç bacağım kırmızılar içinde bir de göbeğimin yan taraflarında ufak iki çizgi çıkmış. Çok moralim bozuldu ama bu bir şey değiştirmeyeceği için boşveeer dedim hem dertlenip hem motive olmak için buraya da yazayım dedim sonrasında aynaya bakıp çok ağlıcam kesin ama şimdi biraz güleyim napalım

ben beşiği meltem bebeden aldım. arkadaş da oradan almış memnun kalmış, aldım geçtim

o kendi tabirleri ile şehir görmemiş kızı alıp da kız şark kurnazı çıkaydı görürdüm ben onları. sana kurban olsun onlar boşver. inşallah gelmezler canım ama şimdiden kendini üzme. allah büyük, onların neler yaptığını görüyordur

Arkadaşıma fotoğraf attım bunlar çatlak değil varis gibi duruyor dedi.. konudan bayağı uzağım

benim baldırlar ve popo full çatlak :) ama sen varis yazmışsın. damar damar şeklinde mi çizgiler?

Kızlar ben geçen hafta bebeğin hareketlerini hissedemedim 2 gün. İlk randevu bulduğum doktora gittim. Doktor şuan çok hareketli hissetmiyor musun dedi. Yok hissetmiyorum dedim.Sanırım plasentadan hissedemiyorum. Bebeğin kafası 3 hafta önde dedi. E dedim ne olacak. Bir şey olmaz zamanla normale gelir eşitlenir dedi. Başka bir sorun var mı dedim. Yok zaten detaylıda da çıkmamış dedi. Genetik olabilir mi dedim. Olabilir dedi. Madem bir sorun yok ne moral bozuyorsun be kadın diyemedim. Sonra da ay çok tatlı çenesine baksana falan diyor. Bakamadım ağzımın payını aldım çıktım.

İş konusunda gerçekten her şeyi fazla takıyoruz. Oysa gayet donanımlı insanlarız, yeri geldi mi “kusura bakmayın çocuğuma öncelik vermek durumundayım” deyip resti çekebiliriz. Rızka Allah kefil sonuçta aç kalacak değiliz ya. Ben de kendimi buna hazırladım. Normal iznim bittikten sonra ihtiyaç duyarsam ücretsiz izin de alacağım arasınlar bakalım bulabiliyorlar mı başkasını

Ay kızlar dün akşam canım sakız çiğnemek istedi bayadır çiğneniyordum çiğnedim baya hatta ay sonrasında midemde gaz olmazmı karnım gurul guruş gaz sesleri çıkmıyprda içimde kalmış kalkıp geziyorum çıkıyor oturuyorum tekrar oluyor töbe ettim sakız çiğnemeye sanki ağır bi yemekten 2tabak yemişim öyle bi gaz oldu gecede yatamadım bu yüzden 4:30tu hala uyanıktım kaçda uyumuşumdur bilmiyorım

Ay evet fotoğrafından belli rahatsız bi şey olduğu çok teşekkür ederim yardımın için süpersin

Onu engelleyemiyorsun zaten, bakım yaparak en fazla catlayacaksa çok olmasını önlüyorsun. Hiç bakım yapmamış arkadaşlarım var, hiç çatlak yok vücutlarında. Genetik, şans, biraz da hamilelik öncesi bakım durumu

Ben hiç dert etmiyorum ya, ne kilo almak, ne çatlak, ne ciltte leke, hepsi hamileliğe ait şeyler. Rahat ol. Bence aşırı güzeliz ve parliyoruz resmen

bursalı kızlar. burada sonomarda detaylıya giden biri vardı aramızda. memnun muydu, nasıldı?

ay kızlar bi de dün akşam uzanıyordum. benim bebe içerde tepiniyordu. bi an gözüm göbeğime kaydı o anda bi tekme savurdu göbeğimin o kısmı mantar gibi uzadı. bi korktum ki dedim içimden çıkıyor galiba ilk defa bu kadar net gördüm dün ilk şoku atlattıktan sonra çok hoşuma gitti :)

Ay çok doğru dedin ya. Buraya yazmak da iyi geliyor. Bakış açım genişliyo resmen.

Çatlak meselesini tek umursamayan benim galiba. Valla victoria secret mankenlerinde bile çatlaklar vardı ve defileye çıkıyorlardı o halde. Çatlak bana kötü gelmiyor. Bebeğimizi karnımızda taşıdığımız dönemden kalma hatıralar, dövme gibi düşünüyorum. Olmuş ve ölmüşe çare yok. Ben de 2 günde bir banyodan sonra yalanıyorum sadece. Bacaklarımı falan yağlamıyorum sadece karnımı ve göğüslerimi yağlıyorum. Napalım, olursa olur artık. Boşver bebişim takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…