Kuzum ben ismini degisebilir miyim? Ismi Zeynep Yüsra olacak insallahKızlar selam,
İlk sayfada eksik bilgisi olup ekleme yapmak isteyen varsa yazdırabilir. Bebişinizin ismi, cinsiyeti, yaşadığınız şehir vb.
@kelebek012 @Ashleyyy @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 G Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ W wolfgangMeine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne I Ilknurck @papatya00000 @hatice3 Karusel @strudel @pdrci16 @ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii E esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii L lokumm2708 @kokyanus @pelinn M mehtap49 @hmsbki G gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 @nestan @Melisa8520
Attim daAa foto atmadın mı sen karıştırdım mı
2 yaş 10 aylık 3 yaşına birşey kalmadı yaniYaa ne güzel kaç yaşında
Kız ben hastaneye gidince de ordan geçiyorum bi ara bi doktorlardan dinlemiştim bişi olmuyor demişti bişi oluyor muKızlar merhaba. Boş bulundum avmdeki x-raydan geçtim. Sorun olur mu sizce?
Ah ah ben dün gerçekle karşılaştım 13kilo almışımAttim dabasindan beri 8 kilo falan almisim acaba 18 inde randevuda kac cikicam
Ödemim de çok elim kolum ayaklarım hep şişAttim dabasindan beri 8 kilo falan almisim acaba 18 inde randevuda kac cikicam
biz isme karar veremedik hala. Yaşım da geçen hafta 34 oldu.diger bilgiler de tam sanırımKızlar selam,
İlk sayfada eksik bilgisi olup ekleme yapmak isteyen varsa yazdırabilir. Bebişinizin ismi, cinsiyeti, yaşadığınız şehir vb.
@kelebek012 @Ashleyyy @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 G Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ W wolfgangMeine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne I Ilknurck @papatya00000 @hatice3 Karusel @strudel @pdrci16 @ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii E esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii L lokumm2708 @kokyanus @pelinn M mehtap49 @hmsbki G gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 @nestan @Melisa8520
bebislerin bi günü bi gününü tutmuyor. Benim göbek deligim içe doğru çok oyuk hatta hemşire şaşırmıştı herkesin dışa fırlar gebelikte diye.. bu arada bebeginizin ismi de çok güzelmiş benim de aklımdaki isimlerden biri yüsra..Ama daha emin değilim bakalım karar vercez insallahKizcelerimm nasilsiniz? Ne yapiyorsunuz ? Nasil gidiyor bebislerle hayat? Benim kiz bugun hic neredeyse hareket etmedi diyebilirim hep ayaktaydim cunku belki ondandirKizlar karniniz gerilmeye basladi mi ve gobek deligim bu ayin sonunda cikicakmis gibi duruyor , gobek deligi fobim var napcam bilmiorum
Yok yok olmuyormuş. İnternetten de araştırdım. Sorun olmuyormuşKız ben hastaneye gidince de ordan geçiyorum bi ara bi doktorlardan dinlemiştim bişi olmuyor demişti bişi oluyor mu
Tesekkur ederiz ablasibebislerin bi günü bi gününü tutmuyor. Benim göbek deligim içe doğru çok oyuk hatta hemşire şaşırmıştı herkesin dışa fırlar gebelikte diye.. bu arada bebeginizin ismi de çok güzelmiş benim de aklımdaki isimlerden biri yüsra..Ama daha emin değilim bakalım karar vercez insallah
Canımm gelmiş geçmiş olsun RABBİM ŞAFİİ ismiyle Şifalandırsın hemencik İNŞALLAHKızlar hastaydım bayadır gelemedim. Hasta olduğum için moralim çok bozuktu. Salı akşam tat koku gidince covid olduğumu anladım. Ertesi günü acile gittim ama test yapılmıyormuş. Burada @Chen31 Yazmıştı ondan görüp her ihtimale karşı d dimer testi yaptırmıştım. Bugün kendi doktoruma gidip gösterdim sonuçları. D dimer çok yükselmiş her ihtimale karşı kan sulandırıcı başlıcaz dedi. Moralim çok bozuldu. Bi de çok salgın var diye test yapılmasa da covid diye düşünülüp kan sulandırıcı başlanabilir gibi konuşulmuş doktorumun grubunda. Yani böyle söyledi. Hasta olan kızlar bilginiz olsun. Bi de kan sulandırıcı kullanan canım hanımlar siz nerden yapıyorsunuz iğneyi
Benimki de 3.52 yaş 10 aylık 3 yaşına birşey kalmadı yani
Baya oldu ara sıra yazmıştım denk gelmemişizdir bende pek aktif olamadım.Benimki de 3.5Bir çocuklu daha gelmiş oldu grubumuza, daha önce yazdın mı hatırlayamadım ama
Kız hormonlardan hormonlardan bende kocam beni sevmiyor beğenmiyor gibi geliyor öyle düşünüyorum gece yatarken sarılsın istiyorum sarıldığında nefes alamıyorum adam beni düşünüyor ama ben yok yok bu adama bişi oldu düşüncesi geliyor hormon geçiyor sonraKızlar bende alışverişe hızlı başlayıp sonra acayip yavaşlayanlardanım sanki bir sürü eksik varmış gibi geliyor ama 24uncu haftaya girdim ve hormon güncellenmesi yeni geldi sanki bana aşırı duygusal aşırı gergin bişi oldum eşimde gözüme batıyor ama sanki beni sevmiyor beğenmiyor falan gibi hissediyorum artık aranızda böyle hisseden var mıKendi kendime kuruntu mu yapıyorum gerçek mi onu da ayırt edemiyorum gerçi hdhdh Yani çok yardımcı bana beni ve bebeği düşünüyor hep ilgileniyor konforumuz için elinden geleni yapıyor ama sanki ruh yok aramızda ya anladınız işte ne demek istediğimi ne olarak görüyor acaba beni gerçekten beynini okumak isterdim şu an gözünde nasıl bı yerdeyim şu an hiç anlayamadım amaaaan neyse bacağıma sabah bi kramp girdi hala acıyor öyle bişey ki anlatamam tüm gün üstüne basamadım 2-3 gündür hiç rahat değilim valla fiziksel olarak da yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum karnım bi anda büyüdü sanki bebişim de içerde sürekli boks yapıyor gibi maşallah çok hareketli öyle işte hepsini birden yazıverdim ortaya karışık hdhdh
Hamilelikte oluyor böyle şeyler bir anda çok mutlu bir anda insanin tum ruh hali degişiyor.Benimde gozume bazen eşim batmıyor degilKızlar bende alışverişe hızlı başlayıp sonra acayip yavaşlayanlardanım sanki bir sürü eksik varmış gibi geliyor ama 24uncu haftaya girdim ve hormon güncellenmesi yeni geldi sanki bana aşırı duygusal aşırı gergin bişi oldum eşimde gözüme batıyor ama sanki beni sevmiyor beğenmiyor falan gibi hissediyorum artık aranızda böyle hisseden var mıKendi kendime kuruntu mu yapıyorum gerçek mi onu da ayırt edemiyorum gerçi hdhdh Yani çok yardımcı bana beni ve bebeği düşünüyor hep ilgileniyor konforumuz için elinden geleni yapıyor ama sanki ruh yok aramızda ya anladınız işte ne demek istediğimi ne olarak görüyor acaba beni gerçekten beynini okumak isterdim şu an gözünde nasıl bı yerdeyim şu an hiç anlayamadım amaaaan neyse bacağıma sabah bi kramp girdi hala acıyor öyle bişey ki anlatamam tüm gün üstüne basamadım 2-3 gündür hiç rahat değilim valla fiziksel olarak da yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum karnım bi anda büyüdü sanki bebişim de içerde sürekli boks yapıyor gibi maşallah çok hareketli öyle işte hepsini birden yazıverdim ortaya karışık hdhdh
Ben hiç sinirli olmadim hatta hamilelik beni pamuk gibi yaptı ama 22.-25. Haftalarim ota çöpe aglamakla geçti. Alinganlik da degil de aşırı duygusallasmistim yani. Geçti sonra kendiliginden. O geçiyor başka bir şey geliyorKızlar bende alışverişe hızlı başlayıp sonra acayip yavaşlayanlardanım sanki bir sürü eksik varmış gibi geliyor ama 24uncu haftaya girdim ve hormon güncellenmesi yeni geldi sanki bana aşırı duygusal aşırı gergin bişi oldum eşimde gözüme batıyor ama sanki beni sevmiyor beğenmiyor falan gibi hissediyorum artık aranızda böyle hisseden var mıKendi kendime kuruntu mu yapıyorum gerçek mi onu da ayırt edemiyorum gerçi hdhdh Yani çok yardımcı bana beni ve bebeği düşünüyor hep ilgileniyor konforumuz için elinden geleni yapıyor ama sanki ruh yok aramızda ya anladınız işte ne demek istediğimi ne olarak görüyor acaba beni gerçekten beynini okumak isterdim şu an gözünde nasıl bı yerdeyim şu an hiç anlayamadım amaaaan neyse bacağıma sabah bi kramp girdi hala acıyor öyle bişey ki anlatamam tüm gün üstüne basamadım 2-3 gündür hiç rahat değilim valla fiziksel olarak da yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum karnım bi anda büyüdü sanki bebişim de içerde sürekli boks yapıyor gibi maşallah çok hareketli öyle işte hepsini birden yazıverdim ortaya karışık hdhdh
Valla bu hormon güncellemesi de yeni geldi sanki ben bu zamana kadar hamile değilmişim hee öyle hissediyorum şu an ilk 4 ay hep kustum ama bebek hareketli falan olmayınca bişey anlamıyormuşum yeni yeni anlıyorum sanki hamilelik de ne hızlı geçiyor diyorum şimdi deKız hormonlardan hormonlardan bende kocam beni sevmiyor beğenmiyor gibi geliyor öyle düşünüyorum gece yatarken sarılsın istiyorum sarıldığında nefes alamıyorum adam beni düşünüyor ama ben yok yok bu adama bişi oldu düşüncesi geliyor hormon geçiyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?