2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kizcelerimm nasilsiniz? Ne yapiyorsunuz ? Nasil gidiyor bebislerle hayat? Benim kiz bugun hic neredeyse hareket etmedi diyebilirim hep ayaktaydim cunku belki ondandir Kizlar karniniz gerilmeye basladi mi ve gobek deligim bu ayin sonunda cikicakmis gibi duruyor , gobek deligi fobim var napcam bilmiorum

Kızlar merhaba. Boş bulundum avmdeki x-raydan geçtim. Sorun olur mu sizce?
Kız ben hastaneye gidince de ordan geçiyorum bi ara bi doktorlardan dinlemiştim bişi olmuyor demişti bişi oluyor mu

Attim da basindan beri 8 kilo falan almisim acaba 18 inde randevuda kac cikicam
Ah ah ben dün gerçekle karşılaştım 13kilo almışım daha asıl kilo alacağım zamanlar da gelmedi 100 olmam inşallah

bebislerin bi günü bi gününü tutmuyor. Benim göbek deligim içe doğru çok oyuk hatta hemşire şaşırmıştı herkesin dışa fırlar gebelikte diye.. bu arada bebeginizin ismi de çok güzelmiş benim de aklımdaki isimlerden biri yüsra..Ama daha emin değilim bakalım karar vercez insallah

Tesekkur ederiz ablasi Sizde dusunuyorsaniz cok hos bir isim bence umarim szin bal kiziniza da yakisir bu isim

Canımm gelmiş geçmiş olsun RABBİM ŞAFİİ ismiyle Şifalandırsın hemencik İNŞALLAH
Ben de Oksapar yapıyorum ve göbekten yapıyorum bilgin olsun arada kanama olabiliyor korkma ilacı yavaş enjekte et ve 10 saniye bekle yavaşça çek iğneyi tekrardan Şifaa olsun İNŞALLAH

Kızlar bende alışverişe hızlı başlayıp sonra acayip yavaşlayanlardanım sanki bir sürü eksik varmış gibi geliyor ama 24uncu haftaya girdim ve hormon güncellenmesi yeni geldi sanki bana aşırı duygusal aşırı gergin bişi oldum eşimde gözüme batıyor ama sanki beni sevmiyor beğenmiyor falan gibi hissediyorum artık aranızda böyle hisseden var mı Kendi kendime kuruntu mu yapıyorum gerçek mi onu da ayırt edemiyorum gerçi hdhdh Yani çok yardımcı bana beni ve bebeği düşünüyor hep ilgileniyor konforumuz için elinden geleni yapıyor ama sanki ruh yok aramızda ya anladınız işte ne demek istediğimi ne olarak görüyor acaba beni gerçekten beynini okumak isterdim şu an gözünde nasıl bı yerdeyim şu an hiç anlayamadım amaaaan neyse bacağıma sabah bi kramp girdi hala acıyor öyle bişey ki anlatamam tüm gün üstüne basamadım 2-3 gündür hiç rahat değilim valla fiziksel olarak da yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum karnım bi anda büyüdü sanki bebişim de içerde sürekli boks yapıyor gibi maşallah çok hareketli öyle işte hepsini birden yazıverdim ortaya karışık hdhdh

Kız hormonlardan hormonlardan bende kocam beni sevmiyor beğenmiyor gibi geliyor öyle düşünüyorum gece yatarken sarılsın istiyorum sarıldığında nefes alamıyorum adam beni düşünüyor ama ben yok yok bu adama bişi oldu düşüncesi geliyor hormon geçiyor sonra

Hamilelikte oluyor böyle şeyler bir anda çok mutlu bir anda insanin tum ruh hali degişiyor.Benimde gozume bazen eşim batmıyor degilkıskanıyorum en çok rahat uyumasını.Takılmayın çok geçer elinden geleni yapıyor işte sizin için.

Ben hiç sinirli olmadim hatta hamilelik beni pamuk gibi yaptı ama 22.-25. Haftalarim ota çöpe aglamakla geçti. Alinganlik da degil de aşırı duygusallasmistim yani. Geçti sonra kendiliginden. O geçiyor başka bir şey geliyor

Valla bu hormon güncellemesi de yeni geldi sanki ben bu zamana kadar hamile değilmişim hee öyle hissediyorum şu an ilk 4 ay hep kustum ama bebek hareketli falan olmayınca bişey anlamıyormuşum yeni yeni anlıyorum sanki hamilelik de ne hızlı geçiyor diyorum şimdi de Hakkaten hızlı geçiyor ama sanki yav ama sürekli de böyle yaşanmaz ya huzursuzluk hormonlar fiziksel rahatsızlıklar baştan beri çeken arkadaşlar varsa Allah yardım etsin bana yeni güncellendi bunlar 1 haftada da pertim çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…