2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle, bizde bitiyor biraz da ya

Bu gün eşim bir haftalık bir eğitime, 1000 km civarı uzağa gitti. Yani normalde olmayacağım bi ruh haline büründüm ağlıyorum saat 10dan beri. Adamında gözü arkada kaldı şaşkın halde evde durma annenlere git dedi. Gebelik hormonlarını hafife almamalıymışım bu gün net anladım. Arada gözümüze batsalarda evde varlıkları, destekleri çok kıymetli. Yani şu bi hafta geçsin eve gelsin kendimi çok daha iyi hissedicem gibi geliyo.

Kıyamam. Ya o bana da oluyor. Hamileyken bir kaç defa gitti eşim şehir dışına. Hiç gitsin istemiyorum gerçekten otursun dibimde. MArt ve Nisan aylarında fuar varmış, dedim gidemezsin hiç valla.

Aynen bende acaba küçük oglum nasıl karşılar ikisini ayni anda idare ede bilecekmiyim falan düşünüp duruyorum hep.Bir tarafdanda iyi yaptık diyorum kafam bir milyon olmuş durumda.

Kızlar selam bende 24+6 dayım geçen haftaki kontrolumde rahim ağzı 2.7 cm çıktı 1 haftadır sürekli yatıyorum bebegin bazı tekmelerini resmen vajinada hissediyorum günde 3-4 kere oluyo en fazla ama aynı durumu yaşayan var mı?

Benim de çok vuruyo.

Aynen bende acaba küçük oglum nasıl karşılar ikisini ayni anda idare ede bilecekmiyim falan düşünüp duruyorum hep.Bir tarafdanda iyi yaptık diyorum kafam bir milyon olmuş durumda.
Kızlar biliyorlar mı peki sizinkiler? Gerçi benimkinden küçükler ama ben karnımda bebek olduğunu falan söyledim bazen gelip burda ne var diyor ne kadar doğru bilmiyorum da hiç daha kardeş gelmesiyle alakalı şeyler okumadım hep niyet ediyorum, bugün buna bi bakayım strudel

Ben söylemedim bilmiyor yani.Sadece bazen ninesi falan kardeşin olsunmu diyor evet diyor.Çocuklari çok seviyor yanliz evde baya sıkılıyor iyi anlaşicaklarını umut ediyorum.Şimdiden kafasinida doldurmakta istemedim artık dogum olunca tanışırlar.

O hissettiğin bence bebeğin tekmesi değil de vurduğunda aşağı doğru baskı yapan kaslar. Bunun rahim ağzı uzunluğuyla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü benim 4 cm çıktı ben de hissediyorum dediğin şeyi

Dün görmüştüm şu videoyu fikir olsun size de

İnşallah öyledir canim çok sağol erken doğum olur diye ödüm kopuyo gerçekten annelik delilikmis insan herseyden evham yapiyo

İnşallah öyledir canim çok sağol erken doğum olur diye ödüm kopuyo gerçekten annelik delilikmis insan herseyden evham yapiyo
Çok haklısın tedirgin olmakta ama bu kısalığa bağlı erken doğumu önlemenin yolları var artık doktorun gerekli görürse onlara da başvurursunuz zaten. Şimdilik iyice dinlen bi de yatınca hareketleri de artıyodur tadını çıkar

Evet haftaya kontrol de karar verecek bakalım sadece tuvalete kalkıyorum neredeyse aynen yatınca yerinde durmuyor sıpa

Bende bazen bebek hareket edince altima yapicak
Gibi oluyorum tuvalete kosuyorum
Yok ama o an sanki salsam kendimi altima isicem afedersiniz bunu nasil cozcezzz

Dün görmüştüm şu videoyu fikir olsun size de
İyi buraya kadar doğru yapmışım o zaman Hiç söylemeden birden bir gün bebekle çıkıp gelmek de saçma olurdu çünkü
Ne hiç anlamayacak yaşta ne de detaylı anlatmam gereken yaşta benimki, kardeşin olacak dedik sadece. Dolaptan dün bebeğin arabasını, pusetini falan çıkardım, küvetini görünce bunla bebeği mi yıkayacaz dedi

Korkma canım aklına öyle şeyler getirip kötü enerji çağırma, son aya kadar vajinaya vurduğu olacak benim ilk bebeğim ayak aşağıda kafa yukarıdaydı hep o şekilde vurdu düşün son ayki kilosuyla bi de

Yok yok gelmez bebeğe hiç merak etme rahat ol. Ben 2 cocugumdada 9 ay yaptım iğneyi. 32. Haftadan sonra kol ve bacağa geçmiştim.gecmis olsun tekrardan

Dr 2.5 cm aşağısı riskli ama belkide senin normalin budur dedi ama yinede telaslaniyo tabi insan kafası da aşağıda benimkinin bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı normalde nasil rahat Bi insanımdır hamilelik beni benden aldı

Oyyy maşallah ya ben de şimdiden oğlum bi gün abi olacak kafasına girdim. Çalışmıyor olsam 5 tane doğururdum bence kardeş çok güzel bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…