Kesinlikle, bizde bitiyor biraz da yaBu durumu ben de çok kafaya takıyodum. Yani eşim acaba ben anne olunca eskisi gibi “kadın” olarak bakabilecek mi bana diyordum. Sonra düşündüm ve dedim ki ya ne alaka? Anne olmakla kadın olmak birbirinden çok da ayrı şeyler değil ki. Hatta hamilelik ve doğurmak bence dişiliğimizi daha da ortaya çıkaran şeyler. Biz şimdiden birbirimize “annesiii” “babasııı” diye hitap etmeye başladık çok tatlı geliyo banaama fırsat buldukça da eşime göbeğimi gösterip “üff çok iyi görünmüyo muyum” “daha bi güzelleştim sanki he?” “hamilelik bana çok yaradı bence sence?” diye darlıyorum böyle olduğunu düşünmediğim zamanlarda bile böyle söylüyorum. Hatta bizzat o zamanlarda fazla fazla yapıyorum bunu. Azıcık işve naz adamları da kendine getiriyo bence
Kıyamam. Ya o bana da oluyor. Hamileyken bir kaç defa gitti eşim şehir dışına. Hiç gitsin istemiyorum gerçekten otursun dibimde.Bu gün eşim bir haftalık bir eğitime, 1000 km civarı uzağa gitti. Yani normalde olmayacağım bi ruh haline büründüm ağlıyorum saat 10dan beri. Adamında gözü arkada kaldı şaşkın halde evde durma annenlere git dedi. Gebelik hormonlarını hafife almamalıymışım bu gün net anladım. Arada gözümüze batsalarda evde varlıkları, destekleri çok kıymetli. Yani şu bi hafta geçsin eve gelsin kendimi çok daha iyi hissedicem gibi geliyo.
Aynen bende acaba küçük oglum nasıl karşılar ikisini ayni anda idare ede bilecekmiyim falan düşünüp duruyorum hep.Bir tarafdanda iyi yaptık diyorum kafam bir milyon olmuş durumda.Bende de böyle bu ara her şeye ağlıyorum. Özellikle akşamları ilk oğlum acaba çok etkilenecek mi , iyi olacak mı her şey, sağlıklı olacak mı bebek, yapabilecek miyiz gibi darlıyorum eşimi. Ben evde yabancı sevmem ama yardımcı olacak mesela ikinci bebeğim için çünkü kimsem yok yardım alabileceğim uzun süre. Nasıl olacak diye oturup daralıyorum. Aslında hormonlardan her şey farkındayım. Doğumdan sonra her şey otomatik sürece göre yerine oturuyor. Ama işte aşırı düşünme ve duygusallık olayı hamilelikte boyut değiştiriyor
Benim de çok vuruyo.Kızlar selam bende 24+6 dayım geçen haftaki kontrolumde rahim ağzı 2.7 cm çıktı 1 haftadır sürekli yatıyorum bebegin bazı tekmelerini resmen vajinada hissediyorum günde 3-4 kere oluyo en fazla ama aynı durumu yaşayan var mı?
Sadece dolgunluk hissi gibi mi benim canımı yakiyo bazenBenim de çok vuruyo.
Kızlar biliyorlar mı peki sizinkiler? Gerçi benimkinden küçükler ama ben karnımda bebek olduğunu falan söyledim bazen gelip burda ne var diyor ne kadar doğru bilmiyorum da hiç daha kardeş gelmesiyle alakalı şeyler okumadım hep niyet ediyorum, bugün buna bi bakayımAynen bende acaba küçük oglum nasıl karşılar ikisini ayni anda idare ede bilecekmiyim falan düşünüp duruyorum hep.Bir tarafdanda iyi yaptık diyorum kafam bir milyon olmuş durumda.
Ben söylemedim bilmiyor yani.Sadece bazen ninesi falan kardeşin olsunmu diyor evet diyor.Çocuklari çok seviyor yanliz evde baya sıkılıyor iyi anlaşicaklarını umut ediyorum.Şimdiden kafasinida doldurmakta istemedim artık dogum olunca tanışırlar.Kızlar biliyorlar mı peki sizinkiler? Gerçi benimkinden küçükler ama ben karnımda bebek olduğunu falan söyledim bazen gelip burda ne var diyor ne kadar doğru bilmiyorum da hiç daha kardeş gelmesiyle alakalı şeyler okumadım hep niyet ediyorum, bugün buna bi bakayımstrudel
O hissettiğin bence bebeğin tekmesi değil de vurduğunda aşağı doğru baskı yapan kaslar. Bunun rahim ağzı uzunluğuyla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü benim 4 cm çıktı ben de hissediyorum dediğin şeyiKızlar selam bende 24+6 dayım geçen haftaki kontrolumde rahim ağzı 2.7 cm çıktı 1 haftadır sürekli yatıyorum bebegin bazı tekmelerini resmen vajinada hissediyorum günde 3-4 kere oluyo en fazla ama aynı durumu yaşayan var mı?
Dün görmüştüm şu videoyu fikir olsun size deKızlar biliyorlar mı peki sizinkiler? Gerçi benimkinden küçükler ama ben karnımda bebek olduğunu falan söyledim bazen gelip burda ne var diyor ne kadar doğru bilmiyorum da hiç daha kardeş gelmesiyle alakalı şeyler okumadım hep niyet ediyorum, bugün buna bi bakayımstrudel
İnşallah öyledir canim çok sağol erken doğum olur diye ödüm kopuyo gerçekten annelik delilikmis insan herseyden evham yapiyoO hissettiğin bence bebeğin tekmesi değil de vurduğunda aşağı doğru baskı yapan kaslar. Bunun rahim ağzı uzunluğuyla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü benim 4 cm çıktı ben de hissediyorum dediğin şeyi
Çok haklısın tedirgin olmakta ama bu kısalığa bağlı erken doğumu önlemenin yolları var artık doktorun gerekli görürse onlara da başvurursunuz zaten. Şimdilik iyice dinlen bi de yatınca hareketleri de artıyodur tadını çıkarİnşallah öyledir canim çok sağol erken doğum olur diye ödüm kopuyo gerçekten annelik delilikmis insan herseyden evham yapiyo
Evet haftaya kontrol de karar verecek bakalım sadece tuvalete kalkıyorum neredeyse aynen yatınca yerinde durmuyor sıpaÇok haklısın tedirgin olmakta ama bu kısalığa bağlı erken doğumu önlemenin yolları var artık doktorun gerekli görürse onlara da başvurursunuz zaten. Şimdilik iyice dinlen bi de yatınca hareketleri de artıyodur tadını çıkar
İyi buraya kadar doğru yapmışım o zamanDün görmüştüm şu videoyu fikir olsun size de
Korkma canım aklına öyle şeyler getirip kötü enerji çağırma, son aya kadar vajinaya vurduğu olacak benim ilk bebeğim ayak aşağıda kafa yukarıdaydı hep o şekilde vurdu düşün son ayki kilosuyla bi deİnşallah öyledir canim çok sağol erken doğum olur diye ödüm kopuyo gerçekten annelik delilikmis insan herseyden evham yapiyo
Yok yok gelmez bebeğe hiç merak etme rahat ol. Ben 2 cocugumdada 9 ay yaptım iğneyi. 32. Haftadan sonra kol ve bacağa geçmiştim.gecmis olsun tekrardanKızlar anca okudum mesajlarınızı. Hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Bir kez daha bu grupta olduğum için çok mutlu ve rahatlamış hissettiminşallah hepimiz en kısa sürede şifa buluruz. Göbek konusundaki tedirginliğim göbeğimin aşırı gergin olmasından kaynaklı. Yumuşak doku bulamam gibi gelmişti. Ama bebeğe hiçbir şekilde gelmeyeceğini düşünüyorum. İnşallah pazartesi ilaç gelince ilk denemeyi yapıcam. Bana cesaret verdiniz iyi ki varsınız
Dr 2.5 cm aşağısı riskli ama belkide senin normalin budur dedi ama yinede telaslaniyo tabi insan kafası da aşağıda benimkinin bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı normalde nasil rahat Bi insanımdır hamilelik beni benden aldıKorkma canım aklına öyle şeyler getirip kötü enerji çağırma, son aya kadar vajinaya vurduğu olacak benim ilk bebeğim ayak aşağıda kafa yukarıdaydı hep o şekilde vurdu düşün son ayki kilosuyla bi de
Oyyy maşallah yaİyi buraya kadar doğru yapmışım o zamanHiç söylemeden birden bir gün bebekle çıkıp gelmek de saçma olurdu çünkü
Ne hiç anlamayacak yaşta ne de detaylı anlatmam gereken yaşta benimki, kardeşin olacak dedik sadece. Dolaptan dün bebeğin arabasını, pusetini falan çıkardım, küvetini görünce bunla bebeği mi yıkayacaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?