2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar,

Tat ve koku duyum gitti İnşallah hemen geri gelir. Bişiler yiyiyorum ama ne yiyiyorum belli değil.
En iyi ihtimalle 3/4 güne geçiyor ondan sonra atlatıyorsun canım inşallah sende de öyle olur
Çok geçmiş olsun hamileliğin başından beri kullanıyorum bende kan sulandırıcı göbekten yapıyorum. Koldan denedim ama bende göbeğe göre acı daha fazla olmuştu o yüzden göbekten devam ediyorum. Hem tüp bebek olduğundan hemde varisim olduğundan kullanmam gerekiyor benimde

Merhabalar bizde Nisan bebişi olacağız nasipse 23+1 olduk Aynı haftalarda olduğumuz arkadaşlar nasılsınız
Maşallah Tekli haftalarda 20 li haftalara geldik çok şükür. Allah 30'lu haftaları görmemizi de nasip etsin inşallah. Çoğu bitti azı kaldı vallahi

Amin inşallah sağlıkla gelsinler zaman çok hızlı geçmiş gibi geldi mi sizede resmen yarısını geçtik
Ya gerçekten öyle oldu. Ağustos ayııydı hamileliği öğrendiğimde ve düşündüğüm ilk şey o kadar ay nasıl geçecek oldu Ama kaldı 3 ay. Tahmini doğum tarihi 23 Nisan gözüküyor. Bakalım. Ama niyeyse tam bayram haftasında süpriz yapacakmış da gelecekmiş gibi bir his var içimde

Hep duyduğum son aylar hiç geçmiyor oluyor. Bende sonraki süreci merak ediyorum Biz bayramı geçeriz gibi geliyor banada sağlıkla vaktinde gelsinler tam bayram hediyesi olur gerçekten

iyi akşamlar, yine müthiş bi sorunla karşınıza çıkıyorum. ben aylardır şöyle yaya yaya gerinemiyorum, gerindiğim anda ya bacağıma ya karnıma kramp giriyor. size de olduğunu tahmin ediyorum ve gerinmeyi çok özlüyorum.
güneşi yattığı yerde gerine gerine karşılamayı özleyenler bu mesajımın altında ekleşsin dnkdk. bi de tahmini ne zaman gerinebiliriz tecrübeli analar bana bir desin allasen. magnezyum kullanıyorum bu arada ben, ikiye çıkarınca gerinebilme garantisi varsa öyle yapayım

Merhabalar bizde Nisan bebişi olacağız nasipse 23+1 olduk Aynı haftalarda olduğumuz arkadaşlar nasılsınız
Yaaa bende 23+2 deyim aslında doğum 2 Mayıs görünüyor ama ben bu grubun bağımlısıyım
Hamişliği soruyorsan eğer kuzum şuana kadr sıfır sorunla gidiyorum ben çok şükür kıçım başım hiç biyerim ağrımıyor
yavrum öyle sık tekmikleyip rahatsızda etmiyor

yani grubun en rahat anası olabilirim karnımda şişmedi ama kilom aldı başını gitti
Senin nasıl gidiyor hamişlik

Ay ne güzel maşallah tam imrenilesi bi gebelik Benimde aslında mayıs başı gözüküyor ama bende sanki Nisan sonuna doğru gelecekmiş gibi hissediyorum Çok şükür ilk aylarda dahil çok rahat geçti ama hareketleri çok sıklaştı artık güm güm vuruyor resmen sanırım pek uslu olmayacak Şeker yüklemeni yaptırdın mı canım yada yaptıracak mısın biraz tartışmalı bir konu malum

Sanki damarlarım kısalmış gerildiğimde damarlar kopacak gibi ağrı çok iyi bilirim gerilmeye korkuyorum bişi olur diye

Benim de en çok özlediklerimden biri gerinmek ya böyle aygır gibi uzaya uzaya gerinmek Tahmini hiçbir zaman öyle rahat rahat gerinemezsin diye biliyorum tabii az gerinmekten bi şey olmaz da
Ben oğlumda aa ne güzel la hiç çatlamadım ben diyordum son ay böyle tatlı tatlı gerinirken karnıma ağrılar giriyordu alttan yani meğer öyle yırtmışım kendimi, karnımın altına bi baktım telefonla kırmızı çizgiler hsksk.

tahmini hiçbir zaman derken hamilelik boyunca diyosun di mi bak beni çok büyük gerdin şu an ama mental djfmdll

Ay inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz
24+6 da yaptıracağım şeker yüklemesini canım.

Evet evet hamilelik boyunca, doğum da sezaryen olursa biraz da onu ekle sonra rahat rahat gerineceğiz inşallah
eşeği önce kaybettirip sonra buldurduğun için üzülcem diye düşünürken sevinmiş bulundum ha, akıl oyunları mı yapıyon bana

Göbüşten ama sıradakı randevuda sorcam nerden devam etmem lazım dıye cunku bana tup bebek doktorum demişti devam vurunmaya sormadan soylemeyebılır su ankı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…