En iyi ihtimalle 3/4 güne geçiyor ondan sonra atlatıyorsun canım inşallah sende de öyle olurKızlar,
Tat ve koku duyum gittiİnşallah hemen geri gelir. Bişiler yiyiyorum ama ne yiyiyorum belli değil.
Çok geçmiş olsun hamileliğin başından beri kullanıyorum bende kan sulandırıcı göbekten yapıyorum. Koldan denedim ama bende göbeğe göre acı daha fazla olmuştu o yüzden göbekten devam ediyorum. Hem tüp bebek olduğundan hemde varisim olduğundan kullanmam gerekiyor benimdeKızlar hastaydım bayadır gelemedim. Hasta olduğum için moralim çok bozuktu. Salı akşam tat koku gidince covid olduğumu anladım. Ertesi günü acile gittim ama test yapılmıyormuş. Burada @Chen31 Yazmıştı ondan görüp her ihtimale karşı d dimer testi yaptırmıştım. Bugün kendi doktoruma gidip gösterdim sonuçları. D dimer çok yükselmiş her ihtimale karşı kan sulandırıcı başlıcaz dedi. Moralim çok bozuldu. Bi de çok salgın var diye test yapılmasa da covid diye düşünülüp kan sulandırıcı başlanabilir gibi konuşulmuş doktorumun grubunda. Yani böyle söyledi. Hasta olan kızlar bilginiz olsun. Bi de kan sulandırıcı kullanan canım hanımlar siz nerden yapıyorsunuz iğneyi
Maşallah26+4 hellooooosuuuesim cok buyuk beden giymiyor ama M beden pijamasinin altina cokmus bulunuyoruz oglusumlaaa cok rahatiz aksam yemegimizi yedik sistik bizim son durum ektedir teyzolar
Eki Görüntüle 3364900
MaşallahMerhabalar bizde Nisan bebişi olacağız nasipse 23+1 oldukAynı haftalarda olduğumuz arkadaşlar nasılsınız
MaşallahTekli haftalarda 20 li haftalara geldik çok şükür. Allah 30'lu haftaları görmemizi de nasip etsin inşallah. Çoğu bitti azı kaldı vallahi
Ya gerçekten öyle oldu. Ağustos ayııydı hamileliği öğrendiğimde ve düşündüğüm ilk şey o kadar ay nasıl geçecek olduAmin inşallah sağlıkla gelsinlerzaman çok hızlı geçmiş gibi geldi mi sizede resmen yarısını geçtik
Hep duyduğum son aylar hiç geçmiyor oluyor. Bende sonraki süreci merak ediyorumYa gerçekten öyle oldu. Ağustos ayııydı hamileliği öğrendiğimde ve düşündüğüm ilk şey o kadar ay nasıl geçecek olduAma kaldı 3 ay. Tahmini doğum tarihi 23 Nisan gözüküyor. Bakalım. Ama niyeyse tam bayram haftasında süpriz yapacakmış da gelecekmiş gibi bir his var içimde
Yaaa bende 23+2 deyimMerhabalar bizde Nisan bebişi olacağız nasipse 23+1 oldukAynı haftalarda olduğumuz arkadaşlar nasılsınız
Sanki damarlarım kısalmış gerildiğimde damarlar kopacak gibi ağrı çok iyi bilirim gerilmeye korkuyorum bişi olur diyeiyi akşamlar, yine müthiş bi sorunla karşınıza çıkıyorum. ben aylardır şöyle yaya yaya gerinemiyorum, gerindiğim anda ya bacağıma ya karnıma kramp giriyor. size de olduğunu tahmin ediyorum ve gerinmeyi çok özlüyorum.
güneşi yattığı yerde gerine gerine karşılamayı özleyenler bu mesajımın altında ekleşsin dnkdk. bi de tahmini ne zaman gerinebiliriz tecrübeli analar bana bir desin allasen. magnezyum kullanıyorum bu arada ben, ikiye çıkarınca gerinebilme garantisi varsa öyle yapayım
Benim de en çok özlediklerimden biri gerinmek ya böyle aygır gibi uzaya uzaya gerinmekiyi akşamlar, yine müthiş bi sorunla karşınıza çıkıyorum. ben aylardır şöyle yaya yaya gerinemiyorum, gerindiğim anda ya bacağıma ya karnıma kramp giriyor. size de olduğunu tahmin ediyorum ve gerinmeyi çok özlüyorum.
güneşi yattığı yerde gerine gerine karşılamayı özleyenler bu mesajımın altında ekleşsin dnkdk. bi de tahmini ne zaman gerinebiliriz tecrübeli analar bana bir desin allasen. magnezyum kullanıyorum bu arada ben, ikiye çıkarınca gerinebilme garantisi varsa öyle yapayım
tahmini hiçbir zaman derken hamilelik boyunca diyosun di mi bak beni çok büyük gerdin şu an ama mental djfmdllBenim de en çok özlediklerimden biri gerinmek ya böyle aygır gibi uzaya uzaya gerinmekTahmini hiçbir zaman öyle rahat rahat gerinemezsin diye biliyorum tabii az gerinmekten bi şey olmaz da
Ben oğlumda aa ne güzel la hiç çatlamadım ben diyordum son ay böyle tatlı tatlı gerinirken karnıma ağrılar giriyordu alttan yani meğer öyle yırtmışım kendimi, karnımın altına bi baktım telefonla kırmızı çizgiler hsksk.
Ay inşallah sağlıkla gelsin miniklerimizAy ne güzel maşallah tam imrenilesi bi gebelikBenimde aslında mayıs başı gözüküyor ama bende sanki Nisan sonuna doğru gelecekmiş gibi hissediyorum Çok şükür ilk aylarda dahil çok rahat geçti ama hareketleri çok sıklaştı artık güm güm vuruyor resmen sanırım pek uslu olmayacak Şeker yüklemeni yaptırdın mı canım yada yaptıracak mısın biraz tartışmalı bir konu malum
Evet evet hamilelik boyunca, doğum da sezaryen olursa biraz da onu ekle sonra rahat rahat gerineceğiz inşallahtahmini hiçbir zaman derken hamilelik boyunca diyosun di mi bak beni çok büyük gerdin şu an ama mental djfmdll
Ahahahah deme yaEn kötüsü de bunlar daha iyi günlerimiz olması.
eşeği önce kaybettirip sonra buldurduğun için üzülcem diye düşünürken sevinmiş bulundum ha, akıl oyunları mı yapıyon banaEvet evet hamilelik boyunca, doğum da sezaryen olursa biraz da onu ekle sonra rahat rahat gerineceğiz inşallah
Göbüşten ama sıradakı randevuda sorcam nerden devam etmem lazım dıye cunku bana tup bebek doktorum demişti devam vurunmaya sormadan soylemeyebılır su ankı doktorumKızlar hastaydım bayadır gelemedim. Hasta olduğum için moralim çok bozuktu. Salı akşam tat koku gidince covid olduğumu anladım. Ertesi günü acile gittim ama test yapılmıyormuş. Burada @Chen31 Yazmıştı ondan görüp her ihtimale karşı d dimer testi yaptırmıştım. Bugün kendi doktoruma gidip gösterdim sonuçları. D dimer çok yükselmiş her ihtimale karşı kan sulandırıcı başlıcaz dedi. Moralim çok bozuldu. Bi de çok salgın var diye test yapılmasa da covid diye düşünülüp kan sulandırıcı başlanabilir gibi konuşulmuş doktorumun grubunda. Yani böyle söyledi. Hasta olan kızlar bilginiz olsun. Bi de kan sulandırıcı kullanan canım hanımlar siz nerden yapıyorsunuz iğneyi
Ölümü gösterip sıtmaya razı da edebilirdim bak eşşeği bulman büyük jest (benden) hajajzk.eşeği önce kaybettirip sonra buldurduğun için üzülcem diye düşünürken sevinmiş bulundum ha, akıl oyunları mı yapıyon bana
Çucuğun mu var?En kötüsü de bunlar daha iyi günlerimiz olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?