2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım zaten 24 28 arası die biliyordum 26 da yaptırıcam Nasipse
Yaptırmayan arkadaşlarda var benim nasıl cesaret ettiler bilmiyorum ve doğurdular sapasağlam MAŞALLAH
Ben yaptırmadım cesaret işimidir bilmiyorum ama çok zor birr gebelik geçirdim başa dönmekten korktuğum için yanaşmadım inşallah bende sapasağlam doğururum

Ben yaptırmadım cesaret işimidir bilmiyorum ama çok zor birr gebelik geçirdim başa dönmekten korktuğum için yanaşmadım inşallah bende sapasağlam doğururum
Aminnnn Aminnn İNŞALLAH Canımm zaten Nasipse yaklaşmışsın artık sağlıkla kucağına alacağın günler yakın ALLAH ın izniyle
Benimde yaptırmayan tanıdıklarım var aslında kararsızdım ama yaptırıcam artık da gebelik şekeri dahii çıksa İNŞALLAH çıkmaz ama ilaçları var sen başaa dönmezdin aslında ALLAH ın izniyle yaptırsaydında
Amaaa hayırlı afiyetli iyi olann hisseddiğindir merak etmee bende cesaret edebilsem yaptırmıycam aslında da iştee canım sağlıkla ilerlesinler

Valla bende yaptirmadim çünkü yaptırsam mümkün değil aç karnına 2 saat bekleyemem anında istifra ederim cesaret edemedim kendime de bebisime de eziyet olacaktı. Ben kanda açlık ve tokluk olarak baktırdım çok düşüktü. İçim huzursuz ama başka de çağrem yok. Rabbım sağlıkla dogmalarını nasip etsin.

Merhaba Hanımlar size bir şey danışmak istiyorum. Ateş Ölçer olarak hangi marka aldınız. Bin TL civarı önerebileceğiniz ürün var mı? Ya da max. 1.500tl gibi bakıyorum ama kararsız kaldım. Fikir verirseniz çok memnun olurum.

Benimde öyle maalesef ilk 18hafta hastanelerde yatma ile sürekli serum ile geçti korktum bulantıları tekrar başlayan bile olabiliyormuş bende açlık tokluk baktırdım doktorum da sıkıntı görmedi aklıma kötüyü de getirmiyorum inşallah sıkıntısız ilerler kötüyü çağırmayalım inşallah sıkıntı olmaz

Bir yandan komik bir yandan da üzüldüm kadına. Niye öyle oldu. bhnjmkölç

Bir yandan komik bir yandan da üzüldüm kadına. Niye öyle oldu. bhnjmkölç
Sonra anlattim istee zamaninda kucukken esimle gorumcemi cok zorlamis basina buyruk buyumusler zor bi insan diyor esim hep. Ayni yerdeyiz ama cok gorusmeyiz kendine duskundur kv benim kp le ayrilmislar sonra kadin ben kendi hayatimi yasicam a dusmus biraz . Bende detayini bilmiyom valla esimde cok gormez cunku

Canım ben de yaptırmadım evde takip ediyorum. Yaptır deseler yaptırırdım karşı olduğum için değil Amin inşallah

Ya kızamıycam kadına ne güzel akıl etmiş. Allahım ben deli oluyorum asla sormaz var mı bir ihtiyacınız diye. İhtiyaç olduğundan değil de insan bir sorar özenir heves eder bir çorap alır ne bileyim. Sıfır bizimkinde. Sevmeye geldimi sever gider.

Canım ben de yaptırmadım evde takip ediyorum. Yaptır deseler yaptırırdım karşı olduğum için değil Amin inşallah
Aminn canımm
Ayy bilemedim dahaa beklesemmi 25+ lardamı
26+ lardamı yaptırsam Nasipse
28. 30 arası gibide tetenoz yaptırıcam ALLAH Nasip eederse

Ben yaptırdım tetanoz tek doz ikinci üçüncü doza da gerek görmediler bir yan etki vs de yaşamadım hatta hissetmedim desem yeridir. Şeker yükleme testini de benim doktorum bana çok uygun görmedi çünkü açlık kan şekerimi 1-2 sefer görmüştü sağlık ocağında yaptırıyordum sonucu gösteriyordum sadece tokluk şekerine bakalım 1 hafta sonra yeterli olur demişti

Benimkide öleee deseydi sevinirdim canımm bende testlerimi yaptırıyorum hatta en son dün yaptırdım kan idrar şekerim iyiiymiş amaaa belli olmaz tabii açlık şekerime bakıldı benim doktor bidee 75 gramm önerdi artık düşünüyorum tetenozuda 2 doz dedide ben tek olucam Nasipse canım

Ben de bir zararı olacağını düşünmüyorum canım yaptırmakta fayda var en azından senin de kafan rahat olur benim aşırı mide hassasiyetim yüzünden yaptıramıyorum 7 aylık olmamıza rağmen hala bulantı için prilam kullanıyorum şeker yüklemesi sağlıklı sonuç vermeyecek o yüzden genelde de çok düşük çıkıyor şeker bende tansiyon da aynı şekil Tetanoz da dediğin gibi tek doz yeterli olacağını düşünüyorum aynı şekilde sağlıkla geçirelim son ayları inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…