2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hak ettiyse eyvallah tabii canım Baktım genel olarak bi şeyler yapmaya çalışan da hor görülüyor, kaynana adayı olarak zoruma gitti bundan sonra seri eksi vereceğim kaynana mesajlarına ona göre

Şey kızın mı olacak canım istersen bizimkileri tanıştıralım hzjzkz

Len benim gelinler de mi böyle olacak ya hain gelinler netti bu kadınlar size, vermese suç da vermek isteyince de suç. Kocanın dediğini oğlum demiş gibi yapınca “eşşeoğuleşşek” dedim oğluma
Bende oglan dogurcam valla bakalim ama bizimkilerin arasi oldum olasi iyi olmamis biraz basina buyruk buyumus kocamla gorumcem kizginliklari vsr yani

Hak ettiyse eyvallah tabii canım Baktım genel olarak bi şeyler yapmaya çalışan da hor görülüyor, kaynana adayı olarak zoruma gitti bundan sonra seri eksi vereceğim kaynana mesajlarına ona göre
Aslında öyle bakarsak bende kayınvalide adayıyım şuan bir oğlum olacak inşaAllah ancak dediğim gibi ne ekersen onu biçersin. Hasta olduğumda bile beni azarlayan bir kadın için iyi bir fikrim olamaz. Eşimin büyük abisi de bana etmediğini bırakmadı o zaman demiştim ki 2 kızın var bak benim bür annem babam var inşaAllah bana yaşattıkların kızlarından çıkmaz dedim ama kızı nişan attı bir sürü şey yaşadı. Ve kayın validem de bunu görüyor ne ekerlerse onu biçiyorlar. Empati kurmayan insanlar benden uzak dursun. Lütfen. Ahlak insanlara aileden veriliyor maalesef ondan yoksunlar. Eşim iyi çıkmış o aileden beni bulmuş çok şükür

Tatli iste
+1 benim
Kp ile aram varya onn numaraaa . Kv dem de gercekten tatli bi kadin ama esimle arasi soguk yani bak hastaydi cagirdim beraber kaldik ama esim kucuklugunden kizgin o yuzden o cok yuz vermiyor. Bende her seyimi halletmisken onun gonlu olsun diye sacma sacma alisveris yapmam yani o da biliyo zevklerimiz ayni degil israr etmiyo artik saldi kadin beni

En güzeli yaşlılar yaşlılıklarını bilsinler biz zaten anamızdan babamızdan o hürmeti ahlakı almışız ederiz ama zorlamasınlar ya. Ahlakımızı bozmamaya çalışıyoruz saygımızı hürmetimizi yapıyoruz ama yok hep bi saygısızlık geliyor karşılığında herkes yaşadığını biliyor görüyor. O nedenle aslında mevzu kv kp mevzusu da değil insan ahlak be karakter mevzusu. Benim eşim neden benim annemi babamı daha çok seviyor, hep pnlara gitmek istiyor bunu bi düşünmek lazım demekki onu ekti pnu biçiyor kendi oğlunu bile soğuttu kendisinden. Eşim görüyor aradıki kaliteyi farkı huzuru. Ben bişi demiyorum bile. Tekrar ediyorum ne ekersen onu biçersin

Seninkiler kötüymüş ya Allah herkesi iyi eşe ve iyi aileye düşürsün kızlarımızı da oğlanlarımızı da

Seninkiler kötüymüş ya Allah herkesi iyi eşe ve iyi aileye düşürsün kızlarımızı da oğlanlarımızı da
Amin canım amin Rabbim cümlemizin çocuğunu korusun iyi adaletli merhametli Allah korkusu olan vicdanlı insanlar etsin, öyle insanlarla karşılaştırsın

Öncelikle çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsın. Senin yazdıklarını okudukça bir an kendimi gördüm Biz de covid geçirdik eşimle dün kayınvalidem beni arayıp biraz bahçede dolaşta temiz hava al diyor bugün de eşimi tam biz markete gidecekken arıyor niye çıkıyorsunuz dışarı hiç tavsiye etmiyorum otursun oturduğu yerde diyor en bombası da bizim doğacak bebeğimize eşimin bebeklik zıbınlarını çıkarıp koymuş al bunları giydir diyor 30 yıllık zıbınlar eski püskü bebek nevresimleri hepsi eşimin bebekliğinden kalma çoğu sandık lekesi falan olmuş dura dura bir de durumun tezatlığı bizim bebek kız doğacak Gönlü kırılmasın diye bir şey demiyorum ama bunlar da çok zorluyor hakikaten. Her şeyin içindeler seni çok iyi anlıyorum asla fikir danışma vs de yok.

Arkadaşlar şeker yüklemesini 25 + lı haftada yaptırıcam Nasipse geç olmuyor değilmi bu arada yaptırmayan arkadaşlarım var ve bebekleri gayet sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…