Hak ettiyse eyvallah tabii canımKuzucum ne ekersen onu biçeceksinşahsen ben ilk evlendiğim günden bu yana kayınvalidem e en ufak saygısızlık yapmadım, her ramazan 10 gün benim ısrarımla ağırladım, hiç oflamadım, hiç kırmadım, hasta olsa ilk ben koştum kendi annem gibi gördüm. Ama karşılığında iftira, hep azar, adam yerine koyulmama, eleştiri, arkadan iş çevirme, baskı gördüm. Onun yüzünden boşanma aşamasından döndük adliyeden. Eşim geç anladı yaşattıklarını ki döndük yoksa boşanmıştık. O nedenle o beni kızı gibi görseydi ben onu el üstünde tutardım. Ama eşime de hep derim anneni boşlama bak kadını ara git ben gelmesemde gönderirim yaşlı diye hasta olsa yine bakarım eşimde biliyor ama artık eşim muhatap etmiyor haketti çünkü.
Şey kızın mı olacak canım istersen bizimkileri tanıştıralım hzjzkzValla bazen benimki de karışmaya çalışır bıraksam her şeye müdahale eder ama yine de objektif bakmaya çalışmak lazımduygusal bakacak olursak her yaptığı batar gerçekten. Ben bazen kendi anneme bile katlanamiyorum ama ana işte napican torununu sevmeyip ilgilenmemesindense kızım oğlum diye sevsin bırakın
Ava çıkmışsın, hızlı ve kayınvalideŞey kızın mı olacak canım istersen bizimkileri tanıştıralım hzjzkz
30 yıl sonrasını düşünmeyen kahraman olamaz MematiAva çıkmışsın, hızlı ve kayınvalide
Rabbim kolaylaştırsın canım tez vakitte kalıcı şifalar versinBen pazartesiyi bekliyorum gülüm doktoruma gösterim okey derse alıcam o güne kadar iyi olurum inşallah
Bende oglan dogurcam valla bakalimLen benim gelinler de mi böyle olacak ya hain gelinler netti bu kadınlar size, vermese suç da vermek isteyince de suç. Kocanın dediğini oğlum demiş gibi yapınca “eşşeoğuleşşek” dedim oğluma
Aslında öyle bakarsak bende kayınvalide adayıyım şuan bir oğlum olacak inşaAllah ancak dediğim gibi ne ekersen onu biçersin. Hasta olduğumda bile beni azarlayan bir kadın için iyi bir fikrim olamaz. Eşimin büyük abisi de bana etmediğini bırakmadı o zaman demiştim ki 2 kızın var bak benim bür annem babam var inşaAllah bana yaşattıkların kızlarından çıkmaz dedim ama kızı nişan attı bir sürü şey yaşadı. Ve kayın validem de bunu görüyor ne ekerlerse onu biçiyorlar. Empati kurmayan insanlar benden uzak dursun. Lütfen. Ahlak insanlara aileden veriliyor maalesef ondan yoksunlar. Eşim iyi çıkmış o aileden beni bulmuş çok şükürHak ettiyse eyvallah tabii canımBaktım genel olarak bi şeyler yapmaya çalışan da hor görülüyor, kaynana adayı olarak zoruma gitti bundan sonra seri eksi vereceğim kaynana mesajlarına ona göre
+1Aslında öyle bakarsak bende kayınvalide adayıyım şuan bir oğlum olacak inşaAllah ancak dediğim gibi ne ekersen onu biçersin. Hasta olduğumda bile beni azarlayan bir kadın için iyi bir fikrim olamaz. Eşimin büyük abisi de bana etmediğini bırakmadı o zaman demiştim ki 2 kızın var bak benim bür annem babam var inşaAllah bana yaşattıkların kızlarından çıkmaz dedim ama kızı nişan attı bir sürü şey yaşadı. Ve kayın validem de bunu görüyor ne ekerlerse onu biçiyorlar. Empati kurmayan insanlar benden uzak dursun. Lütfen. Ahlak insanlara aileden veriliyor maalesef ondan yoksunlar. Eşim iyi çıkmış o aileden beni bulmuş çok şükür
En güzeli yaşlılar yaşlılıklarını bilsinler biz zaten anamızdan babamızdan o hürmeti ahlakı almışız ederiz ama zorlamasınlar ya. Ahlakımızı bozmamaya çalışıyoruz saygımızı hürmetimizi yapıyoruz ama yok hep bi saygısızlık geliyor karşılığında herkes yaşadığını biliyor görüyor. O nedenle aslında mevzu kv kp mevzusu da değil insan ahlak be karakter mevzusu. Benim eşim neden benim annemi babamı daha çok seviyor, hep pnlara gitmek istiyor bunu bi düşünmek lazım demekki onu ekti pnu biçiyor kendi oğlunu bile soğuttu kendisinden. Eşim görüyor aradıki kaliteyi farkı huzuru. Ben bişi demiyorum bile. Tekrar ediyorum ne ekersen onu biçersinTatli iste
+1benim
Kp ile aram varya onn numaraaa . Kv dem de gercekten tatli bi kadin ama esimle arasi soguk yani bak hastaydi cagirdim beraber kaldik ama esim kucuklugunden kizgin o yuzden o cok yuz vermiyor. Bende her seyimi halletmisken onun gonlu olsun diye sacma sacma alisveris yapmam yanio da biliyo zevklerimiz ayni degil israr etmiyo artik saldi kadin beni
Herkesin bir nedeni var işte inşallah bize de bi şey bulmazlar bebişimBende oglan dogurcam valla bakalimama bizimkilerin arasi oldum olasi iyi olmamis biraz basina buyruk buyumus kocamla gorumcem kizginliklari vsr yani
Evet kızım olacak hemen ben istek listemizi gonderiyorum mesajdanŞey kızın mı olacak canım istersen bizimkileri tanıştıralım hzjzkz
Seninkiler kötüymüş ya Allah herkesi iyi eşe ve iyi aileye düşürsün kızlarımızı da oğlanlarımızı daAslında öyle bakarsak bende kayınvalide adayıyım şuan bir oğlum olacak inşaAllah ancak dediğim gibi ne ekersen onu biçersin. Hasta olduğumda bile beni azarlayan bir kadın için iyi bir fikrim olamaz. Eşimin büyük abisi de bana etmediğini bırakmadı o zaman demiştim ki 2 kızın var bak benim bür annem babam var inşaAllah bana yaşattıkların kızlarından çıkmaz dedim ama kızı nişan attı bir sürü şey yaşadı. Ve kayın validem de bunu görüyor ne ekerlerse onu biçiyorlar. Empati kurmayan insanlar benden uzak dursun. Lütfen. Ahlak insanlara aileden veriliyor maalesef ondan yoksunlar. Eşim iyi çıkmış o aileden beni bulmuş çok şükür
Yenidoğan listesinden başlamaz demiEvet kızım olacak hemen ben istek listemizi gonderiyorum mesajdan
HahahahYenidoğan listesinden başlamaz demi
Tamam o benim, altın da çalışır fakat ev istemeyin daha kendimize alamadıkHahahahyok listenin başında mizahtan anlayan kayınvalide var
Amin canım amin Rabbim cümlemizin çocuğunu korusunSeninkiler kötüymüş ya Allah herkesi iyi eşe ve iyi aileye düşürsün kızlarımızı da oğlanlarımızı da
Amin gülüm hepimize inşallahRabbim kolaylaştırsın canım tez vakitte kalıcı şifalar versin
Öncelikle çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsın. Senin yazdıklarını okudukça bir an kendimi gördümGünaydın kızçelerim. Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
Kendimle ilgili son güncellemeler:
Ayrıca dün eşime açıkça söyledim. Doğumdan sonra kimsenin gelip kalmasını istemiyorum. Rahatımı bozamam dedim. Annem bile sabah gelip akşam dönecek bir süre, yemeğimizi yapacak, bebeğe zaten hep ben bakıcam dedim. İyi, izin alırım olmadı ben de dedi. Neyse bilsin.
- Coronayı atlattım ama hastalığı hala atlatamadım. Sanırım göğüs doktoruna gitmem gerekiyor. Bu öksürük geçmiyor balgam çıka çıka bi hal oldum.
- Vajen iltihabı yüzünden yolup atıcam şeyimi. Öyle bir kaşıntı. Dün fitile ve kreme başladım. Tek düşündüğüm şey kaşıntı. Neyse, bence yarına o kaşıntı hissi geçecektir. Dün kaşımaktan kanatmışım o bölgemi, fark ettim.
- Dün KV'ye gittik. Kv ve Kp'i dışarı yemeğe çıkarttık. Sonra evlerine çay içmeye gittik. KV bana suratın çökmüş, incecik kalmış dedi. Yoo iyiyim ben dedim. Yok yok çökmüşsün dedi. Eşim hiç sesini çıkartmadı. Eve gelince eşime hesap sordum niye beni savunacak bişi demedin diye. Bu arada corona olduğumuzu söylememiş eşim annesi ve babasına. Dün babası nası oldun diye sorunca ben söyleyince ortaya çıktı. Ama babası da annesine söylemedi. Çünkü üzülürmüş öğrenirse.
- KV ve KP çok sigara içiyolar. Bildiğin yiyolar sigarayı. Eşim de sigarayı bırakmaları için baskı yapmaya çalışıyor. Ramazan geliyor bunu fırsat bilip bırakın diyor. Tabi KV ve KP asla yanaşmıyor buna. Eşim de torununuzu görmek istiyorsanız bırakıcaksınız dedi. Yoksa göremezsiniz dedi. KV, beni sinirlendirme torun azıcık büyüdüğünden alırım ben size göstermem dedi. Tabi herkes aşırı ciddi değil. Şakayla karışık sadri alışık hesabı yine de. Ben de atlayıp " kim kimin çocuğunu alıp kime göstermiyormuş pardon, herkes bir kendine gelsin asıl ben kimseye göstermem alıp çocuğumu dedim"
herkesin surat beş karış. - KV'nin ablası yani eşimin teyzesi battaniye almış onu gösterdiler. Aman yarabbi ben böyle çirkin bir battaniye görmedim. Üstünde inciler yeşil kurdeleler. Allah razı olsun düşünüp almış ama insan bi sorar. Ona para vereceğine bir eksiğini söylerdim onu alırdınız. Eşimin annesi diyo yatağına serersin. Hiç beğenmiş gibi yapmadım valla, eşim de anladı. Satarız diyo arkadan
Neyse eşimin annesi eşime döndü doğumdan sonra teyzen senin evine gelip evini görmek istiyo bir ara gelip manisa'ya al izmir'e götürürsün evine dedi. Evin hanımı olarak ben ağırlıcam ama bana soran eden yok. Tamam dedi eşim de. - Bornoz alcam çocuğuma dedi KV. "çocuğuma" diyince bana sinir geldi. O benim çocuğum senin torunun diyesim geldi neyse, iyice coşmadım. "Annem aldı gerek yok" dedim. Halbuki almamıştı. Gece rüyamda KV'nin kızıma sürekli çocuğum ve annecim diye seslendiğini duydum. Gece gece çişe kalkarken sinir oldum. Öyle bişi derse uyarcam, annecim değil babaannecim diyeceksin diye.
Ataerkil yetistirmeyecekseniz eve de gerek yok arabaya daTamam o benim, altın da çalışır fakat ev istemeyin daha kendimize alamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?