Benimkiler de böyle ya ilkinde de sormadılar bunda da ikimiz de memuruz diye paraları var nasılsa bize mi kaldılar kafasındalarYa kızamıycam kadına ne güzel akıl etmiş. Allahım ben deli oluyorum asla sormaz var mı bir ihtiyacınız diye. İhtiyaç olduğundan değil de insan bir sorar özenir heves eder bir çorap alır ne bileyim. Sıfır bizimkinde. Sevmeye geldimi sever gider.
Ne kafası bilmiyorum ama torun ileride bizi arayıp sormayacaksa boşuna yatırım yapmayalım demişliği varBenimkiler de böyle ya ilkinde de sormadılar bunda da ikimiz de memuruz diye paraları var nasılsa bize mi kaldılar kafasındalar
Bizimkiler öyle demedi hiç bayağı da seviyorlar ama ben yapmadıklarına göre öyle düşünüyorlar diye çıkarım yapıyorum çünkü tek torunları oğlumNe kafası bilmiyorum ama torun ileride bizi arayıp sormayacaksa boşuna yatırım yapmayalım demişliği varBir benimkiler öyle tuhaf sanıyordum yalnız değilmişim
Ayyy cok sag ol canımmmmm mutlu ettın benı ınsallahÇoook zamandır girmiyordum haliii girip bakayım dedim güzel haberini gördüm sağlıkla kucağına al canım beniiiim
Seviyorlar illaki de işte ben aslen adanalıyım babam beni o yörenin sıcaklığıyla yetiştirdi. Bizim oralarda böyle değil yani en azından benim sülalemde yoktur böyle. Babaannem canını verir bizim için. Yorganlar dikerdi, yemekler yapıp getirir el üstünde tutardı. Akrabalarım keza öyle. Bana tuhaf geliyor bu kafalarBizimkiler öyle demedi hiç bayağı da seviyorlar ama ben yapmadıklarına göre öyle düşünüyorlar diye çıkarım yapıyorum çünkü tek torunları oğlum
Haklısın, ben de sinir oluyorum tek artısı bana doğumumda oluyor kaynanam çok iş bitirici, becerikli bir kadın çoğunuzun aksine annemin değil onun gelmesini istiyorum doğuma ordan bi eksi bi artı oluyor işte yuvarlanıp gidiyoruzSeviyorlar illaki de işte ben aslen adanalıyım babam beni o yörenin sıcaklığıyla yetiştirdi. Bizim oralarda böyle değil yani en azından benim sülalemde yoktur böyle. Babaannem canını verir bizim için. Yorganlar dikerdi, yemekler yapıp getirir el üstünde tutardı. Akrabalarım keza öyle. Bana tuhaf geliyor bu kafalar
Aminn canımm benimm Cümleten İNŞALLAH sağlıkla geçirelimBen de bir zararı olacağını düşünmüyorum canım yaptırmakta fayda var en azından senin de kafan rahat olur benim aşırı mide hassasiyetim yüzünden yaptıramıyorum 7 aylık olmamıza rağmen hala bulantı için prilam kullanıyorum şeker yüklemesi sağlıklı sonuç vermeyecek o yüzden genelde de çok düşük çıkıyor şeker bende tansiyon da aynı şekilTetanoz da dediğin gibi tek doz yeterli olacağını düşünüyorum aynı şekilde sağlıkla geçirelim son ayları inşallah
En azından zararı yok diyorum avunuyorumHaklısın, ben de sinir oluyorum tek artısı bana doğumumda oluyor kaynanam çok iş bitirici, becerikli bir kadın çoğunuzun aksine annemin değil onun gelmesini istiyorum doğuma ordan bi eksi bi artı oluyor işte yuvarlanıp gidiyoruz
Ben tikaniklik icin serum fizyolojik kullandimKızlar otrivine falan kullanan var mı? Ne zaman burnumu temizlesem kan geliyor aylardır alıştım. Ama artık tıkanmaya başladı.
Amin canımm prilam konusunda yalnız değilmişim demek ben de seninle aynı saatte içiyorum herhalde biz doğuma kadar devam edicez ben bir kez bıraktım çok pişman ettiAminn canımm benimm Cümleten İNŞALLAH sağlıkla geçirelim
Ayyy bende prilamm kullanıyorum canımm gecee 22:30 gibii içiyorum bırakamıyorum bendede midee hassaiyeti var bırakmaya cesaret edemiyorum bidee ferrum hosman forttt eklendi listeye tetenozda tek doz yaptırcam aynenn canımm Cümleten sağlıkla zamanında afiyetli hayırlı iyi doğumlar Nasip etsin yücee ALLAH
1 aydır ben de kanama sorunu yaşıyorum her temizlemede kan oluyor canım doktora danıştım gebelikte normal kan hacmi artıyor kılcal damarlar hassaslaşıyor bir de ortam kuruluğundan olur ama çok rahatsızsan bir kbb görün dedi. Şu ara otrivine kullandım covidden dolayı ama bağımlılık yaptığı için kullanmakta istemiyorum yani bıraktım. Başım dik yatınca burnum biraz açılıyor otrivine yerine çözüm buldum biraz vicks kokluyorum burun kanatlarıma az bişey sürüyorum açılıyor bir süre sonra kanamaya da çözüm buldum sanırım eczanelerde nazal nem satılıyor daha önce de kullanmıştım böyle yağ gibi burun spreyi gece sıkıyorum burnu çok güzel yumuşatıyor 1 haftadır kanama olmadı işe yaradı bende tavsiye ederimKızlar otrivine falan kullanan var mı? Ne zaman burnumu temizlesem kan geliyor aylardır alıştım. Ama artık tıkanmaya başladı.
Otrivine uzun süre kullanılmaz, kendi sitesinde de hamilelikte ve emzirirken kullanılmamalıdır yazıyor. Çok etkili bir ilaç ama yan etkisi çok.Kızlar otrivine falan kullanan var mı? Ne zaman burnumu temizlesem kan geliyor aylardır alıştım. Ama artık tıkanmaya başladı.
bende bakmıştım fakat fiyatı diğer arabalara göre biraz yüksek geldiği için vazgeçtim.Kızlar yoyko marka bebek arabası alan var mı? Ya da çevresinde kullanan ve yorumunu duymuş olan? Yoyko city travel sistem bakıyorum hoşuma gitti ama olumsuz bir yönü var mıdır araştıranınız olmuşsa diye sormak istedim
Ben Braun almıştım gayet başarılı bir ürün doktorlar hemşireler falan da öneriyor burada da alanı çok gördüm. Max 10 sn de falan ölçüyor. Tabi şimdi baktım da 750 tl olmuşMerhaba Hanımlar size bir şey danışmak istiyorum. Ateş Ölçer olarak hangi marka aldınız. Bin TL civarı önerebileceğiniz ürün var mı? Ya da max. 1.500tl gibi bakıyorum ama kararsız kaldım. Fikir verirseniz çok memnun olurum.
Aminn canımm evett yalnız değilmişiz bende bir keree bırakaım dedim 3 hafta kadar öncee benide mahvetmişti akşamına o sebeple mecbur içiyorum doğuma kadar devam aynenn canımm Demir hapıda evett aynen canımm rahatsız ediyor feritinim düşmese onuda içmem ama oda düşmüş mecbur içiyorum İNŞALLAH sağlıkla zamanında kucaklarız bebişleriAmin canımm prilam konusunda yalnız değilmişim demek ben de seninle aynı saatte içiyorum herhalde biz doğuma kadar devam edicez ben bir kez bıraktım çok pişman ettiDemir hapı da mideyi biraz rahatsız ediyor çok iyi biliyorum inşallah hiç zorlanmadan yaptırırsın
Otrivine’in üç günden fazla kullanılmasını doktorlar önermiyor canım. Ben Dr. Wagner Sinofes diye bir şey kullanıyorum yatmadan önce, steril deniz suyu diye geçiyor zararı yok. Burnu temizliyor, gece tıkanmamış oluyorum. Bir dene istersenKızlar otrivine falan kullanan var mı? Ne zaman burnumu temizlesem kan geliyor aylardır alıştım. Ama artık tıkanmaya başladı.
Ben tikaniklik icin serum fizyolojik kullandim
Otrivine degil de . Benimde burnum hala kaniyor ve aksamlari tikaniyor bebege aldigimiz nem makinasi calistiriyorum. Izotonikle burnumu acmaya calisip ustune de nazalnem krem
Var burun kurumasi icin onu surup yatiyom
Otrivine uzun süre kullanılmaz, kendi sitesinde de hamilelikte ve emzirirken kullanılmamalıdır yazıyor. Çok etkili bir ilaç ama yan etkisi çok.
Ben kanama sorunu yaşamıyorum ama burnum çok sık tıkanır. Nane yağını yakacagi için çok olmayacak şekilde burun içine doğru, burnumun üstüne şerit olarak, kas arama ve kaslarimin üzerine masaj yaparak sürüyorum ve yatarken başım dik olacak şekilde yatıyorum. Hatta elime sürmüşken şakaklara da sürüyorum ehehe yatmadan önce de kar kış demeden muhakkak bir beş dakika yatak odasının penceresini açıp odayı havalandiriyorum.
Eğer çok fena dersen turkcesini bilmiyorum ama az bir tuzla ve ılık suyla yan yatilarak yapılan bir burun banyosu var. Hatta aleti de vardir. O da çok güzel bir şey, ne var ne yoksa atar, dünyaya yeniden gelmiş gibi olursun ve hamileler için de sıkıntısı yok.
Zamanında düşüp burnumu kırmıştım, sonra ameliyat oldum, ameliyattan sonra sol tarafım çok dar kapandı, ondan her türlü burun ilacını iyi bilirim
Otrivine’in üç günden fazla kullanılmasını doktorlar önermiyor canım. Ben Dr. Wagner Sinofes diye bir şey kullanıyorum yatmadan önce, steril deniz suyu diye geçiyor zararı yok. Burnu temizliyor, gece tıkanmamış oluyorum. Bir dene istersen
Teşekkür ederim1 aydır ben de kanama sorunu yaşıyorum her temizlemede kan oluyor canım doktora danıştım gebelikte normal kan hacmi artıyor kılcal damarlar hassaslaşıyor bir de ortam kuruluğundan olur ama çok rahatsızsan bir kbb görün dedi. Şu ara otrivine kullandım covidden dolayı ama bağımlılık yaptığı için kullanmakta istemiyorum yani bıraktım. Başım dik yatınca burnum biraz açılıyor otrivine yerine çözüm buldum biraz vicks kokluyorum burun kanatlarıma az bişey sürüyorum açılıyor bir süre sonra kanamaya da çözüm buldum sanırım eczanelerde nazal nem satılıyor daha önce de kullanmıştım böyle yağ gibi burun spreyi gece sıkıyorum burnu çok güzel yumuşatıyor 1 haftadır kanama olmadı işe yaradı bende tavsiye ederim
Canım inan bilmediğim için soruyorum koltuk altı bebek için zor olmaz mı? Olmuyor mu yani? Benim evde koltuk altı ölçer var ben bile ateş yüksek çıkınca az geç ötüyor onda sıkılıyorum ki bu bebelerin eli kolu rahat durmuyor nasıl tutcaz orda?Ben Braun almıştım gayet başarılı bir ürün doktorlar hemşireler falan da öneriyor burada da alanı çok gördüm. Max 10 sn de falan ölçüyor. Tabi şimdi baktım da 750 tl olmuş
Canım inan bilmediğim için soruyorum koltuk altı bebek için zor olmaz mı? Olmuyor mu yani? Benim evde koltuk altı ölçer var ben bile ateş yüksek çıkınca az geç ötüyor onda sıkılıyorum ki bu bebelerin eli kolu rahat durmuyor nasıl tutcaz orda?kaç kez acile gittim hep kulaktan ölçtüler ben kulaktan almayı düşünüyorum ama tabi fikir almakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?