Tabiki tercih meselesi. Bunun ucu bükülebiliyor kulaktan ve makattan da ölçüm yapabilirsin bununla makat genellikle en doğru sonucu veriyor yani o an hangisi kolayına geliyorsa onunla yaparsın yada ölçümleri karşılaştırırsın ben kulak ve kol altında denedim 36.7 ve 36.9 çıktı çok fark olmuyor doğru ölçüm yapıyor bence ben beğendimCanım inan bilmediğim için soruyorum koltuk altı bebek için zor olmaz mı? Olmuyor mu yani? Benim evde koltuk altı ölçer var ben bile ateş yüksek çıkınca az geç ötüyor onda sıkılıyorum ki bu bebelerin eli kolu rahat durmuyor nasıl tutcaz orda?kaç kez acile gittim hep kulaktan ölçtüler ben kulaktan almayı düşünüyorum ama tabi fikir almakta fayda var.
Evet canım bende araştırdım en iyi 3 markadan birisi imiş bu marka şimdilik beklemedeyim ama düşündüğüm modellerden birisi teşekkür ederimCanım bi arkadaşımda bundan var hem alından hem kulaktan ölçüm yapılabiliyor. Ölçümleride hastanedekilerle aynıymış. Ben bundan almayı düşünüyorumDirect NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Dual Kulaktan Alından Ateş Ölçer - Fiyatı, Yorumları
Direct NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Dual Kulaktan Alından Ateş Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kız dün onu gördüm makattan nasıl ölçüyorlar kedi gibi tövbe estağfurullah dedim ay bi fena oldum onu görünce deTabiki tercih meselesi. Bunun ucu bükülebiliyor kulaktan ve makattan da ölçüm yapabilirsin bununla makat genellikle en doğru sonucu veriyor yani o an hangisi kolayına geliyorsa onunla yaparsın yada ölçümleri karşılaştırırsın ben kulak ve kol altında denedim 36.7 ve 36.9 çıktı çok fark olmuyor doğru ölçüm yapıyor bence ben beğendim
Yemin ediyorum aynı şeyi düşündük. Ben de yapamam öyle. Aslında evde var o tarz ama bebek ne ağzından ne de koltuk altından olcturur diye kulaktan olculenden alicamKız dün onu gördüm makattan nasıl ölçüyorlar kedi gibi tövbe estağfurullah dedim ay bi fena oldum onu görünce deçocuuumun götüne estağfurullah bişi sokamam ben ya daha yeni öğrendim bak hakikaten bunu
Ben de bugün 25.haftaya girdim25 haftadan merhaba kızlar durumlar ne sızde
Cevabın için Çok teşekkür ederimBen Braun almıştım gayet başarılı bir ürün doktorlar hemşireler falan da öneriyor burada da alanı çok gördüm. Max 10 sn de falan ölçüyor. Tabi şimdi baktım da 750 tl olmuş
Ben de aynı şeyi düşündüm aslında ya kulaktan yada alindan ölçen bir şey arıyorum.Canım inan bilmediğim için soruyorum koltuk altı bebek için zor olmaz mı? Olmuyor mu yani? Benim evde koltuk altı ölçer var ben bile ateş yüksek çıkınca az geç ötüyor onda sıkılıyorum ki bu bebelerin eli kolu rahat durmuyor nasıl tutcaz orda?kaç kez acile gittim hep kulaktan ölçtüler ben kulaktan almayı düşünüyorum ama tabi fikir almakta fayda var.
Bende araştırayım bu ürünü fiyatı da makulmüş. TeşekkürlerCanım bi arkadaşımda bundan var hem alından hem kulaktan ölçüm yapılabiliyor. Ölçümleride hastanedekilerle aynıymış. Ben bundan almayı düşünüyorumDirect NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Dual Kulaktan Alından Ateş Ölçer - Fiyatı, Yorumları
Direct NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Dual Kulaktan Alından Ateş Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yani koltuk altından kendime ölçüm yaparken kapalı tutmak gerek bebek o kol ile inatlaşan bir bebek, çocuk olursa zor gibi hele hasta olunca iyice bi nazlı inat oluyorlar çocuklar… sadece alından ölçenlerden iyi bür marka değilse bana az uydurma gibi geliyor nedenseYemin ediyorum aynı şeyi düşündük. Ben de yapamam öyle. Aslında evde var o tarz ama bebek ne ağzından ne de koltuk altından olcturur diye kulaktan olculenden alicam
Kuzum bişi sorcam bu ürünün bu kulak aparatı çıkıyor mu? Biliyor musun arkadaşın kullanıyor ya? Braun boykot ediyorum şuan yoksa braun tercihim olurdu onun kulak aparatları çıkıyor atılıyor yıkanıyor bu nasıl acaba bilgin var mı?Canım bi arkadaşımda bundan var hem alından hem kulaktan ölçüm yapılabiliyor. Ölçümleride hastanedekilerle aynıymış. Ben bundan almayı düşünüyorumDirect NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Dual Kulaktan Alından Ateş Ölçer - Fiyatı, Yorumları
Ayni . Sabah cocugum karnimda cok yeri varmis gibi dolasip duruyor. Bende anneme sordum gece cok sukur hareketten dolayi uykusuzluk yasamiyom genelde yerlesememek ve cis problemi ama sabah 7-8 gibi basliyor masallah durmuyor. Benim annemde sen aksamciydin kardesin sabahciydi teyzesine cekmis olabilir dediArkadaşlar benim oğlişko sabahları pek aktif oluyor. Bugün anneme yazdım, dedim bu çocuk erkenci kuş olacak galiba içimde ordan oraya dolaşıyor sabahtan beri. Annem dedi ki:
Sen de öyleydin, çama çıkan keçinin çama çıkan oğlu olur...
Ay eşim fiyatı ne bunun ucuz diğerlerine göre hemen al dedi şimdiKuzum bişi sorcam bu ürünün bu kulak aparatı çıkıyor mu? Biliyor musun arkadaşın kullanıyor ya? Braun boykot ediyorum şuan yoksa braun tercihim olurdu onun kulak aparatları çıkıyor atılıyor yıkanıyor bu nasıl acaba bilgin var mı?
Bende deKız dün onu gördüm makattan nasıl ölçüyorlar kedi gibi tövbe estağfurullah dedim ay bi fena oldum onu görünce deçocuuumun götüne estağfurullah bişi sokamam ben ya daha yeni öğrendim bak hakikaten bunu
bndede aynı cnm ama dokdora gttm 6 ogun dedı 3 nrml 3 de cevız badem sekılde bebegın gelısımı ıcın sen. bebes kılo vs naslBen de bugün 25.haftaya girdimbende iştah azalması var o hamilelerin anlattığı kahvaltıdan kalktığım an tekrar acıkıyorumlar hiç yok bende acaba 3.trimester mı öyle oluyo
Kulaktanda ölçüm yapılıyor kızzz ucunu bük kulaktanda oluyor
Bizim kediyi bile görünce ben bi hoş oluyorum ya kuyruğunu kaldırıp tövbe estağfurullah gerçi onların başka seçeneği yok
25+4 den selamlar bugün o zaman bendenGobusleri atinda carpistiralim yaaaaane durumdayizz kimler kacinci haftada bebisler nasil karinda cok sakin grubuz azcik senlensin salin cociklariiiiii
28+6 oldukk sanırım oğluşum dönmüş ve üst tarafa vuruyor göğsümün altındaki kemikler batıyor vurunca kafa göz girişiyor 3 gündür mesane de baskı yok ama hıçkırıklariii taaa vajende hissediyorum haha çok tuhaf oluyor öyle işteGobusleri atinda carpistiralim yaaaaane durumdayizz kimler kacinci haftada bebisler nasil karinda cok sakin grubuz azcik senlensin salin cociklariiiiii
Onu da denemedim canım ben hep koltuk altı ölçtüm el kadar bebe zaten tutunca kalıyor öyle büyüyünce de alışıyor kendisi duruyor ölçerkenKulaktanda ölçüm yapılıyor kızzz ucunu bük kulaktanda oluyorbence hızlı ölçüyor piyasadakilere göre ben memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?