2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tabiki tercih meselesi. Bunun ucu bükülebiliyor kulaktan ve makattan da ölçüm yapabilirsin bununla makat genellikle en doğru sonucu veriyor yani o an hangisi kolayına geliyorsa onunla yaparsın yada ölçümleri karşılaştırırsın ben kulak ve kol altında denedim 36.7 ve 36.9 çıktı çok fark olmuyor doğru ölçüm yapıyor bence ben beğendim

Evet canım bende araştırdım en iyi 3 markadan birisi imiş bu marka şimdilik beklemedeyim ama düşündüğüm modellerden birisi teşekkür ederim

Kız dün onu gördüm makattan nasıl ölçüyorlar kedi gibi tövbe estağfurullah dedim ay bi fena oldum onu görünce de çocuuumun götüne estağfurullah bişi sokamam ben ya daha yeni öğrendim bak hakikaten bunu

Yemin ediyorum aynı şeyi düşündük. Ben de yapamam öyle. Aslında evde var o tarz ama bebek ne ağzından ne de koltuk altından olcturur diye kulaktan olculenden alicam

25 haftadan merhaba kızlar durumlar ne sızde
Ben de bugün 25.haftaya girdim bende iştah azalması var o hamilelerin anlattığı kahvaltıdan kalktığım an tekrar acıkıyorumlar hiç yok bende acaba 3.trimester mı öyle oluyo

Ben Braun almıştım gayet başarılı bir ürün doktorlar hemşireler falan da öneriyor burada da alanı çok gördüm. Max 10 sn de falan ölçüyor. Tabi şimdi baktım da 750 tl olmuş
Cevabın için Çok teşekkür ederim
Ben de aynı şeyi düşündüm aslında ya kulaktan yada alindan ölçen bir şey arıyorum.
Bende araştırayım bu ürünü fiyatı da makulmüş. Teşekkürler

Yemin ediyorum aynı şeyi düşündük. Ben de yapamam öyle. Aslında evde var o tarz ama bebek ne ağzından ne de koltuk altından olcturur diye kulaktan olculenden alicam
Yani koltuk altından kendime ölçüm yaparken kapalı tutmak gerek bebek o kol ile inatlaşan bir bebek, çocuk olursa zor gibi hele hasta olunca iyice bi nazlı inat oluyorlar çocuklar… sadece alından ölçenlerden iyi bür marka değilse bana az uydurma gibi geliyor nedense eşimin salona almıştık saçma sapan ölçüyordu, tek seçeneğim kulak o nedenle ya hakikaten. Tabi bilemedim tecrübeli analar daha iyi bilir. Dip not: ablam kulaktan almıştı memnundu sanırım bir tık da ondan etkilenmiş olabilirim

Kuzum bişi sorcam bu ürünün bu kulak aparatı çıkıyor mu? Biliyor musun arkadaşın kullanıyor ya? Braun boykot ediyorum şuan yoksa braun tercihim olurdu onun kulak aparatları çıkıyor atılıyor yıkanıyor bu nasıl acaba bilgin var mı?

Ayni . Sabah cocugum karnimda cok yeri varmis gibi dolasip duruyor. Bende anneme sordum gece cok sukur hareketten dolayi uykusuzluk yasamiyom genelde yerlesememek ve cis problemi ama sabah 7-8 gibi basliyor masallah durmuyor. Benim annemde sen aksamciydin kardesin sabahciydi teyzesine cekmis olabilir dedi duyguluyum dostlarim. 27 bitti 28 e sayiyoz . Duygular selale yarin kontrol var

Ay eşim fiyatı ne bunun ucuz diğerlerine göre hemen al dedi şimdi alıyom ya hadi bakalım herkes aşağıya doktor tavsiyesi doktor tavsiyesi yazmış gaza geldim bak ya Kubraa_07

Bende de Ashley deki ateşölçerden var ama hiç makattan ölçüm yapmadım ya koltuk altı iyidir

Ben de bugün 25.haftaya girdim bende iştah azalması var o hamilelerin anlattığı kahvaltıdan kalktığım an tekrar acıkıyorumlar hiç yok bende acaba 3.trimester mı öyle oluyo
bndede aynı cnm ama dokdora gttm 6 ogun dedı 3 nrml 3 de cevız badem sekılde bebegın gelısımı ıcın sen. bebes kılo vs nasl

Bende de Ashley deki ateşölçerden var ama hiç makattan ölçüm yapmadım ya koltuk altı iyidir
Bizim kediyi bile görünce ben bi hoş oluyorum ya kuyruğunu kaldırıp tövbe estağfurullah gerçi onların başka seçeneği yok oğlişimi de kedi gibi edemecem büyük kpnuşmiim de dur şimdi

Gobusleri atinda carpistiralim yaaaaa ne durumdayizz kimler kacinci haftada bebisler nasil karinda cok sakin grubuz azcik senlensin salin cociklariiiiii
25+4 den selamlar bugün o zaman benden oğliş dün bütün gün mütemadiyen beni dövdü kafa bacak kol ne varsa girişti. Baba anasının mesleklerinin hakkını veriyor şimdiden. Bağırsaklarıma vuruyor bazen vurduğu yerler değişti. O vurdukça memnun oluyorum anasını dövüyor sıpa. MaşaAllah diyelim şimdilik uyudu sanırım yoruldu çocuk. Ses yok. Bende durumlar büüüle maşaAllah herkese sağlıkla inşaAllah

Gobusleri atinda carpistiralim yaaaaa ne durumdayizz kimler kacinci haftada bebisler nasil karinda cok sakin grubuz azcik senlensin salin cociklariiiiii
28+6 oldukk sanırım oğluşum dönmüş ve üst tarafa vuruyor göğsümün altındaki kemikler batıyor vurunca kafa göz girişiyor 3 gündür mesane de baskı yok ama hıçkırıklariii taaa vajende hissediyorum haha çok tuhaf oluyor öyle işte

Kulaktanda ölçüm yapılıyor kızzz ucunu bük kulaktanda oluyor bence hızlı ölçüyor piyasadakilere göre ben memnunum
Onu da denemedim canım ben hep koltuk altı ölçtüm el kadar bebe zaten tutunca kalıyor öyle büyüyünce de alışıyor kendisi duruyor ölçerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…