Benimde oyle valla bilmiyorumm ki yarin sorcam randevum var yazarimCanım bende cumaa kan idrar vermiştim tsh normal de T4 hafif düşük çıkmış neden olurki
Tamam canım normal referans aralığı 0.6 ile başlıyor benim 0.55 aşırı düşük değilde bi tık düşük sor bakalım yazarsan sevinirim bende Nasipse şeker yüklemesine Gelecek hafta aynıı doktora gidice sorarım UnutmazsamBenimde oyle valla bilmiyorumm ki yarin sorcam randevum var yazarim
Ayni benimde 0.56 cikmisTamam canım normal referans aralığı 0.6 ile başlıyor benim 0.55 aşırı düşük değilde bi tık düşük sor bakalım yazarsan sevinirim bende Nasipse şeker yüklemesine Gelecek hafta aynıı doktora gidice sorarım Unutmazsam
İNŞALLAH sağlıkla ilerlerler
Ben de bugün çok bunalıp sahile inmiştim ama totom dondu çok kalamadımSadece içimizde hasta olanlarımız, hamileliğin bu ayında duygu durum bozukluğu yaşayanlarımız (ben gibi) ve ağrılar öksürükler ile boğuşanlarımız için kısa süreliğine nefes almaya çıktığım ve çektiğim Antalya manzarasını sizinle paylaşmak isterim. Umarım şöyle sizde fotoya bakıp Eki Görüntüle 3369600 derin bir nefes alırsınız
Ellerine sağlık ne güzel yıkayıp yerleştirmişsin, sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah ehueCaaannımm kızlar ben yıkama paklama yerleştirme işini bitirdim sizlere başarılar dilerim. Ben bittim
Çok düşük değil canım aslında Tsh önemli asıll olarak o ve t3 normal benim de bi sormak gerek sordunda söylersen sevinirim canımmAyni benimde 0.56 cikmis
Çok teşekkür ederim. Aslında ben çok gereksiz buluyorum o kadar büyük kıyafetleri stoklamayi ama her gelen birşey almak için ısrar edince bende büyük şeyleri bitirdiğim için hepsini de 3 6 9 ay alamayacagim için böyle birşey oluştu. Yoksa ben yenidoğan 3 ve 6 aya kadar almıştım eşyaları 4 5 aylık dönemi de yaza geldiği için çokta birşey almamıştım yani toplasan 10 askılık 1 de organizeri dolduracak kadar kıyafeti vardı. Bana kalsa almazdım kuzenimin bebek giyimi var en az 20 parça o getirdi zatenEllerine sağlık ne güzel yıkayıp yerleştirmişsin, sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah ehueyalnız ilk bir bakınca bu ne ya dedim gözüm korktu çocuğa bu kadar eşya gerekiyor mu diye ufak panikledim, neyse sonra 2 yaşına demişsin mesajlarında rahatladım
Antalya 300 gün sıcak, denize giriyorlardı hep olduğu gibi. Zaten ruslar için burası 60 derece şuanBen de bugün çok bunalıp sahile inmiştim ama totom dondu çok kalamadımne güzel içim ısındı fotoğrafa bakınca eheh
Antalya’da napacan kız evi nemlendirip sıcaklığı ayarla yeterBişi soruciiiim kızlarbuhar makinesi almalı mıyız? Neden almalıyız? Alırsak siz hangi markayı tercih ettiniz? Memnun musunuz? Ben bi model beğendim ama hiç bir fikrim yok onu da bi atayım yani yine cahil olduğum bir mevzu.
Dip not: Evim kaloriferli, o nedenle hep 21 derece ortalama ayarlamak için camı aralayıp yatarım, tabi Antalya da olmamın avantajı bu yoksa karsta falan olsak camı aralanmaz herhalama bebiş gelince o cam aralama işi sakat gibi sanki demi? Kalorifer boğazı çok kurutuyor bu buhar makineler çözüm müdür? Bu yüzden mi?
Ya biz lojmandayız kaloriferler eski ayarlanmıyor kışın bi yakıyorlar tövbe estağfurullah bizim burda bi deyim varda bunla ilgili neyse şimdi terbiyemi bozmiimAntalya’da napacan kız evi nemlendirip sıcaklığı ayarla yeterHayatımın en kötü sıcağını orda yaşamıştım, birincisi de Mersin’de olmuştu hshsh. Nefret ediyorum nemden ve sıcaktan bir türlü kış gelmedi, Ruslara 60 bana 50 derece bütün Akdeniz
Ayni benimde 0.56 cikmis
Bilemedim, yazın klima kullandık biz ama kurutma yapmadı bizde bilenler yazsın ben çekiliyorumYa biz lojmandayız kaloriferler eski ayarlanmıyor kışın bi yakıyorlar tövbe estağfurullah bizim burda bi deyim varda bunla ilgili neyse şimdi terbiyemi bozmiimben gerçi kışı düşünerek dedim ama yazın evim çok esse de mecbur cereyan meselesinden klima ayarlicam oda boğazı kurutmaz mı ben klima kullanmıyorum normalde lojman denizden dağdan hep esinti alıyor da bebek mevzu olunca ilk defa eve klima aldık sen düşün :)
Canım bildiğim kadarıyla tsh tek başına düşük olması bişi ifade etmiyor. Serbest t4 değeri ve tsh ın bir oranı var ikisinin birlikte bir değer üzerinde veya altında olması bişi ifade ediyor. Benim de t4 değerim bir tık düşük ancak ths normal değerlerde olduğu için daktır no problemoooo dedi.Tamam canım normal referans aralığı 0.6 ile başlıyor benim 0.55 aşırı düşük değilde bi tık düşük sor bakalım yazarsan sevinirim bende Nasipse şeker yüklemesine Gelecek hafta aynıı doktora gidice sorarım Unutmazsam
İNŞALLAH sağlıkla ilerlerler
Anladım canımm öyleymiş sanırım benimde t3 ve tsh normal t4 değerim bi tık düşmüş şimdilik senin doktor problem yok dediyse iyi barii canımm bende bi anlık panik yaptım Ama araştırınca öylee olduğunu gördüm şeker yüklemesine gidince doktorada bi soraım kan aldırdığım saolasın arkadaşımmCanım bildiğim kadarıyla tsh tek başına düşük olması bişi ifade etmiyor. Serbest t4 değeri ve tsh ın bir oranı var ikisinin birlikte bir değer üzerinde veya altında olması bişi ifade ediyor. Benim de t4 değerim bir tık düşük ancak ths normal değerlerde olduğu için daktır no problemoooo dedi.
Canım ben aşağıdakinden aldım ve memnunum. Sessizce çalışıyor. Bazıları sesliymiş. 2 kademeli buhar ayarı var. 1. kademe gece boyu yeterli oldu bana. Özellikle hastalık döneminde kullandım ve daha rahat nefes aldım. Bunlarla ilgili şu ayrıntı önemliymiş. Suyu biterse kendi kendine kapanma özeliği olması önemliymiş. Bu markada o da var. Ancak çoğu pahalı nemlendirme makinelerinde de hep ortak sorun şu. Belli bir süre sonra bulunduğu alanın çevresi ıslanmaya başlıyor sanki. Ben halının üstüne koymuştum. Gece yarısı wc kalktığımda halı ıslak gibi olmuştu. Maalesef bu sorun en pahalı olanlarda bile varmış yorumları okuyunca gördüm. Ben de eski bir havlu koyuyorum altına. Açıkçası ben memnun kaldım. Bebiş için almıştım ama kendim kullanıyorum şu anda.Bişi soruciiiim kızlarbuhar makinesi almalı mıyız? Neden almalıyız? Alırsak siz hangi markayı tercih ettiniz? Memnun musunuz? Ben bi model beğendim ama hiç bir fikrim yok onu da bi atayım yani yine cahil olduğum bir mevzu.
Dip not: Evim kaloriferli, o nedenle hep 21 derece ortalama ayarlamak için camı aralayıp yatarım, tabi Antalya da olmamın avantajı bu yoksa karsta falan olsak camı aralanmaz herhalama bebiş gelince o cam aralama işi sakat gibi sanki demi? Kalorifer boğazı çok kurutuyor bu buhar makineler çözüm müdür? Bu yüzden mi?
BEn sadece 1 küçük yudum su içmiştim.Kızlar merhaba şeker yüklemesine gideceğim de sabah aç karna gidilecek dendi. Peki sabah uyanınca su içmeye izin var mı bununla ilgili bişey dediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?