Ayni . Sabah cocugum karnimda cok yeri varmis gibi dolasip duruyor. Bende anneme sordum gece cok sukur hareketten dolayi uykusuzluk yasamiyom genelde yerlesememek ve cis problemi ama sabah 7-8 gibi basliyor masallah durmuyor. Benim annemde sen aksamciydin kardesin sabahciydi teyzesine cekmis olabilir dedi duyguluyum dostlarim. 27 bitti 28 e sayiyoz . Duygular selale yarin kontrol var
Benim de oyle, son adet tarihine göre 28. Haftama girdim 5 hafta olacak oğlumu görmeyeli, perşembe günü kontrolüm var, günler hemencecik geçsin istiyorum, bir yandan da geçmesin ömür billah hamile kalam, cok sevdim
Benim de oyle, son adet tarihine göre 28. Haftama girdim 5 hafta olacak oğlumu görmeyeli, perşembe günü kontrolüm var, günler hemencecik geçsin istiyorum, bir yandan da geçmesin ömür billah hamile kalam, cok sevdim
En son 23.haftada gitmiştim canım o zaman 650 gramdı kilosu haftasıyla uyumlu gidiyo çok şükür ama doğru ceviz muz yoğurt falan yiyorum aralarda belki de o yüzden çok fazla acıkmıyorum ben de 54 le başladım 62 olmuşum kilo da almışım aslında demek ki 6.aya kadar baya yedim şimdi kesildi
Ay eşim fiyatı ne bunun ucuz diğerlerine göre hemen al dedi şimdi alıyom ya hadi bakalım herkes aşağıya doktor tavsiyesi doktor tavsiyesi yazmış gaza geldim bak ya Kubraa_07
Kilo almaya başladım bu ara. Bu gidişle 80 kiloyu geçerim. Yarından itibaren akşam atıştırmalarını kesmeye başlıyorum.
Kızım kıpır kıpır maşallah. Savuruyor tekmeleri. Bazen neredeyse hiç hissetmediğim de oluyor. Gecesi gündüzü yok. Hep kıpır kıpır. Doğunca da böyle olursa yandığımın resmidir.
Ben 30. haftam hele bir gelsin öyle başlayacağım yıkama ütüleme yerleştirme işlerine. Yani yaklaşık 4 - 5 hafta sonra falan, Şubat ortası - sonuna doğru. Ufak tefek bazı eksiklerim kaldı benim de, bir de hala bebişe dolap almadık. Onu alacağız.
Hayrı içlerinde kullanılmışlar organizerin içindekiler askıdakilerin hepsi etiketliydi ama benim aldığım dolabın bir bölmesini zor doldururdu. Komşularım arkadaşlarım akrabalarim aldı hemen hemen hepsini ben seçtim onlar aldı.
Ben cimriyim biraz hayatta vermem para
Birde 2 yaşa kadar var kıyafet