2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Onu da denemedim canım ben hep koltuk altı ölçtüm el kadar bebe zaten tutunca kalıyor öyle büyüyünce de alışıyor kendisi duruyor ölçerken
Aynen ya küçücük bişey ne var zaten zapt etmekte zaten hızlı ölçüyor 10 sn de tutarsın çocuğu nolacak amaaan

Benim de oyle, son adet tarihine göre 28. Haftama girdim 5 hafta olacak oğlumu görmeyeli, perşembe günü kontrolüm var, günler hemencecik geçsin istiyorum, bir yandan da geçmesin ömür billah hamile kalam, cok sevdim

8 temmuz muydu seninde

bndede aynı cnm ama dokdora gttm 6 ogun dedı 3 nrml 3 de cevız badem sekılde bebegın gelısımı ıcın sen. bebes kılo vs nasl
En son 23.haftada gitmiştim canım o zaman 650 gramdı kilosu haftasıyla uyumlu gidiyo çok şükür ama doğru ceviz muz yoğurt falan yiyorum aralarda belki de o yüzden çok fazla acıkmıyorum ben de 54 le başladım 62 olmuşum kilo da almışım aslında demek ki 6.aya kadar baya yedim şimdi kesildi

Canım bana göstermişti sanırım kulak aparatı çıkmıyordu ama eminde değilim sorayım yazarım kuzum

Gobusleri atinda carpistiralim yaaaaa ne durumdayizz kimler kacinci haftada bebisler nasil karinda cok sakin grubuz azcik senlensin salin cociklariiiiii
25+5
Başlangıç kilosu : 71
Güncel kilo : 75,5

Kilo almaya başladım bu ara. Bu gidişle 80 kiloyu geçerim. Yarından itibaren akşam atıştırmalarını kesmeye başlıyorum.

Kızım kıpır kıpır maşallah. Savuruyor tekmeleri. Bazen neredeyse hiç hissetmediğim de oluyor. Gecesi gündüzü yok. Hep kıpır kıpır. Doğunca da böyle olursa yandığımın resmidir.

Caaannımm kızlar ben yıkama paklama yerleştirme işini bitirdim sizlere başarılar dilerim. Ben bittim
Ay maşallah. Güle güle kullanın.

Ben 30. haftam hele bir gelsin öyle başlayacağım yıkama ütüleme yerleştirme işlerine. Yani yaklaşık 4 - 5 hafta sonra falan, Şubat ortası - sonuna doğru. Ufak tefek bazı eksiklerim kaldı benim de, bir de hala bebişe dolap almadık. Onu alacağız.

Bu kıyafetlerin hepsini sıfır mı aldin
Hayrı içlerinde kullanılmışlar organizerin içindekiler askıdakilerin hepsi etiketliydi ama benim aldığım dolabın bir bölmesini zor doldururdu. Komşularım arkadaşlarım akrabalarim aldı hemen hemen hepsini ben seçtim onlar aldı.
Ben cimriyim biraz hayatta vermem para
Birde 2 yaşa kadar var kıyafet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…