2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba şeker yüklemesine gideceğim de sabah aç karna gidilecek dendi. Peki sabah uyanınca su içmeye izin var mı bununla ilgili bişey dediler mi
Ben hem sabah uyandığımda içmiştim, hem de arada su içmeniz yasak susadıysanız şimdi için demişlerdi diye hastanede içmiştim, üç bardak kadar

Benim müslinler geldi bu arada zeypba’dan söylediğim. Defosuz gibiler bence, açtım baktım neresi defolu anlamadım gerçekten. Kedilerden ötürü her şeyde bir iplik atması delik vs olduğu için defo mühim değil ya diyerek söylemiştim, beklediğimin çok üstünde geldi iyi ki söylemişim

Anladım canım sanırım gayet evde bulunması gereken bir ürün gibi bebeler için özellikle. Alerjisi olan bir arkadaşım sürekli kullanıyor ama tabi bebişler için de gerekecek gibi geldi bana da ondan sormak istedim. Teşkür ederim

Ay benim müslinler de geldiler yumuşacıkkkk bayıldım.

Normalde kışın gece yatarken doğalgazı kapatıp yatıyoruz ancak bebiş varken açarız sanırım seneye hep aynı derecede. O zaman da hava kurutuyor malum. Bebişe faydası olur. Ben bir de hava temizleyicisi de alacağım. Onu daha tam araştırmadım ancak bizim burasının havası o kadar kötü ki anlatamam. Evin içi hep sim siyah. Kendim için de istiyordum zaten uzun zamandır alerjik astımım var diye.

Kızlar doğumda hemşireye verilecek olan battaniye penye mi olması lazım müslim koysak 4 katlı olmaz mı
Hava durumuna şehrine göre ver canım. Zaten bebişi sıcak ortamda tutuyorlar çok sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ben tek kat bir örtü vereceğim inşaAllah çok böyle boğum boğum battaniye ile çocuuuu boğmak istemiyorum. Yalnız geçenlerde bir arkadaşın baldızı doğum yapmış özel hastanede o hastaneyi de çok sevmem zaten de neyse nasılsa özel hastane kadın doğum seti bermiş hemşirelere artık nasıl bir set ise biz bunu giydiremeyiz demişler ulen ana da bi tereddüt oluştu ne verdi de acaba bunlar hayır dedi. Şaka gibi. Tuhaf geldi bana. Bende yenidoğan hastane setlerini annemlere aldırdım ama 5 li bi set var ucuza aldığım onu vercekm. Ufak yollu kıllandım.

Allah kolaylık versin canım egzoz dumanı, resmen bazı yerlerde lastik yakıyorlar, kömür derken gerçekten hava kalitesi baya bozuldu maalesef. Hele hele kronik astım alerjisi olanlar için daha katlanılmaz bir durum. Ben Allah’ın izniyle bir sürü kişiyi spor ile iyileşmesine vesile oldum canım. Nefes alamayan kızlar ilaçları bıraktı o dönem. Doğumdan sonra aktif spor olcak ama crossfit gibi tavsiye ederim. ilk başta nefessiz kalacaksın evet ama kademe kademe yapınca inan geçenleri gördüm Allah’ın izniyle

Hamile kalmadan önce pilates yapıyordum ancak belki dediğin gibi yaparsam fayda sağlar

Hamile kalmadan önce pilates yapıyordum ancak belki dediğin gibi yaparsam fayda sağlar
Pilates olmaz canım siz burda olcaktınız varya bir ayda 10 kilonuzu verdirirdim ben sizin he canınızı çıkartırdım ama crossfit yap canım kademeli yükselt. Bunu veren yerler vardır. Durumunu belirtirsen sana göre plan yaparlar. Kuzenim ilaç kullanırken basketbol oynattım koşturdum gençliğinde tıkandı yeri geldi ama bıraktırmadım. Şimdi tamamen astımı geçti. Yok yani. Hatta doktor oldu sıpa. Spor faydalı ama aktif spor inşaAllah.

Benimde boyle bi oncekinde de bi sorun gormedi bu ay kanda yine boyle cikmis ama yarin gostercem sonucu bilgi icin saol antalyali gebisim

Foto paylaşır mısın kuzum ben de bu akşam mesaj attım satıcıya alacağım inş ama zamlanmis moraller bozuk ucluler 299 4 katlı 170 olmuş bakalım

Hadi yaa, çok heveslendim. Ben de zannediyorum ben ancak pilates yapabilirim nefesim yetmiyo diye. Eneeee Spor salonları çok uzakta kalıyor evime. Anca internetten açıp yapabilirim sanırım oluyorsa.

Kızlar İki gündür sürekli ağzımda şekerimsi gibi bi tat var ve su içmeme rağmen geçmiyor dudaklarım kuruyor gebelik şekeri olabilir mi randevum cumaya o yüzden gidemiyorum doktora

Maşallah baya almışsın eline sağlık. Ben 40 günü çıkaracak kadar aldım şok oldum bunu görünce. Daha almalı mıyım acaba
Evdeki 3-5 parça zıbınla bir bakıştım ben de az önce Biraz hızlansak biz de iyi olacak gibi

ayy simdiden 10 kilo alan biri olarak cok ilgimi cektiben yurtdisindayim bir de hocalarla cok rahat anlasamiyorum online dersiniz varsa dogum sonrasi birlikte calismak isterim

Maşallah baya almışsın eline sağlık. Ben 40 günü çıkaracak kadar aldım şok oldum bunu görünce. Daha almalı mıyım acaba
Aynı duygulara kapıldım
Evdeki 3-5 parça zıbınla bir bakıştım ben de az önce Biraz hızlansak biz de iyi olacak gibi
Ay kızlar biri daha yazmıştı ona da cevap verdim bende çok almadım bu kadar çok alınmasına da karşıyım ama arkadaşlarım akrabalarim komşularım sürekli bişeyler alalim diyip duruyorlardi bende beleşş diye aldırdım kendi seçtiklerimi linkleyip linkleyip attım. Büyük malzemelerimi bitirmiştim o yüzden kıyafet aldırdım. Ama 2 yaşa kadar var onları yıkamadim mesela ben sadece yenidoğan ve 3-6 ayları yıkadım diğerlerini etiketli bıraktım çok gereksiz boşverin yeter 3-5 zıbın gerek oldukça alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…