- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Olur kız niye olmasın, öyle bir kural yok.Kızlar doğumda hemşireye verilecek olan battaniye penye mi olması lazım müslim koysak 4 katlı olmaz mı
Ben hem sabah uyandığımda içmiştim, hem de arada su içmeniz yasak susadıysanız şimdi için demişlerdi diye hastanede içmiştim, üç bardak kadarKızlar merhaba şeker yüklemesine gideceğim de sabah aç karna gidilecek dendi. Peki sabah uyanınca su içmeye izin var mı bununla ilgili bişey dediler mi
Anladım canım sanırım gayet evde bulunması gereken bir ürün gibi bebeler için özellikle. Alerjisi olan bir arkadaşım sürekli kullanıyor ama tabi bebişler için de gerekecek gibi geldi bana da ondan sormak istedim. Teşkür ederimCanım ben aşağıdakinden aldım ve memnunum. Sessizce çalışıyor. Bazıları sesliymiş. 2 kademeli buhar ayarı var. 1. kademe gece boyu yeterli oldu bana. Özellikle hastalık döneminde kullandım ve daha rahat nefes aldım. Bunlarla ilgili şu ayrıntı önemliymiş. Suyu biterse kendi kendine kapanma özeliği olması önemliymiş. Bu markada o da var. Ancak çoğu pahalı nemlendirme makinelerinde de hep ortak sorun şu. Belli bir süre sonra bulunduğu alanın çevresi ıslanmaya başlıyor sanki. Ben halının üstüne koymuştum. Gece yarısı wc kalktığımda halı ıslak gibi olmuştu. Maalesef bu sorun en pahalı olanlarda bile varmış yorumları okuyunca gördüm. Ben de eski bir havlu koyuyorum altına. Açıkçası ben memnun kaldım. Bebiş için almıştım ama kendim kullanıyorum şu anda.
King KHN5005 Sima Ultrasonik Hava Nemlendirici - PttAVM
King KHN5005 Sima Ultrasonik Hava Nemlendirici ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2025www.pttavm.com
Ay benim müslinler de geldiler yumuşacıkkkk bayıldım.Benim müslinler geldi bu arada zeypba’dan söylediğim. Defosuz gibiler bence, açtım baktım neresi defolu anlamadım gerçekten. Kedilerden ötürü her şeyde bir iplik atması delik vs olduğu için defo mühim değil ya diyerek söylemiştim, beklediğimin çok üstünde geldi iyi ki söylemişim
Normalde kışın gece yatarken doğalgazı kapatıp yatıyoruz ancak bebiş varken açarız sanırım seneye hep aynı derecede. O zaman da hava kurutuyor malum. Bebişe faydası olur. Ben bir de hava temizleyicisi de alacağım. Onu daha tam araştırmadım ancak bizim burasının havası o kadar kötü ki anlatamam. Evin içi hep sim siyah. Kendim için de istiyordum zaten uzun zamandır alerjik astımım var diye.Anladım canım sanırım gayet evde bulunması gereken bir ürün gibi bebeler için özellikle. Alerjisi olan bir arkadaşım sürekli kullanıyor ama tabi bebişler için de gerekecek gibi geldi bana da ondan sormak istedim. Teşkür ederim
Hava durumuna şehrine göre ver canım. Zaten bebişi sıcak ortamda tutuyorlar çok sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ben tek kat bir örtü vereceğim inşaAllah çok böyle boğum boğum battaniye ile çocuuuu boğmak istemiyorum. Yalnız geçenlerde bir arkadaşın baldızı doğum yapmış özel hastanede o hastaneyi de çok sevmem zaten de neyse nasılsa özel hastane kadın doğum seti bermiş hemşirelere artık nasıl bir set ise biz bunu giydiremeyiz demişlerKızlar doğumda hemşireye verilecek olan battaniye penye mi olması lazım müslim koysak 4 katlı olmaz mı
Allah kolaylık versin canım egzoz dumanı, resmen bazı yerlerde lastik yakıyorlar, kömür derken gerçekten hava kalitesi baya bozuldu maalesef. Hele hele kronik astım alerjisi olanlar için daha katlanılmaz bir durum. Ben Allah’ın izniyle bir sürü kişiyi spor ile iyileşmesine vesile oldum canım. Nefes alamayan kızlar ilaçları bıraktı o dönem. Doğumdan sonra aktif spor olcak ama crossfit gibi tavsiye ederim.Normalde kışın gece yatarken doğalgazı kapatıp yatıyoruz ancak bebiş varken açarız sanırım seneye hep aynı derecede. O zaman da hava kurutuyor malum. Bebişe faydası olur. Ben bir de hava temizleyicisi de alacağım. Onu daha tam araştırmadım ancak bizim burasının havası o kadar kötü ki anlatamam. Evin içi hep sim siyah. Kendim için de istiyordum zaten uzun zamandır alerjik astımım var diye.
Hamile kalmadan önce pilates yapıyordum ancak belki dediğin gibi yaparsam fayda sağlarAllah kolaylık versin canım egzoz dumanı, resmen bazı yerlerde lastik yakıyorlar, kömür derken gerçekten hava kalitesi baya bozuldu maalesef. Hele hele kronik astım alerjisi olanlar için daha katlanılmaz bir durum. Ben Allah’ın izniyle bir sürü kişiyi spor ile iyileşmesine vesile oldum canım. Nefes alamayan kızlar ilaçları bıraktı o dönem. Doğumdan sonra aktif spor olcak ama crossfit gibi tavsiye ederim.ilk başta nefessiz kalacaksın evet ama kademe kademe yapınca inan geçenleri gördüm Allah’ın izniyle
Pilates olmaz canım siz burda olcaktınız varya bir ayda 10 kilonuzu verdirirdim ben sizin he canınızı çıkartırdım amaHamile kalmadan önce pilates yapıyordum ancak belki dediğin gibi yaparsam fayda sağlar
Benimde boyleCanım bildiğim kadarıyla tsh tek başına düşük olması bişi ifade etmiyor. Serbest t4 değeri ve tsh ın bir oranı var ikisinin birlikte bir değer üzerinde veya altında olması bişi ifade ediyor. Benim de t4 değerim bir tık düşük ancak ths normal değerlerde olduğu için daktır no problemoooo dedi.
Foto paylaşır mısın kuzum ben de bu akşam mesaj attım satıcıya alacağım inş ama zamlanmis moraller bozukBenim müslinler geldi bu arada zeypba’dan söylediğim. Defosuz gibiler bence, açtım baktım neresi defolu anlamadım gerçekten. Kedilerden ötürü her şeyde bir iplik atması delik vs olduğu için defo mühim değil ya diyerek söylemiştim, beklediğimin çok üstünde geldi iyi ki söylemişim
Hadi yaa, çok heveslendim. Ben de zannediyorum ben ancak pilates yapabilirim nefesim yetmiyo diye. EneeeePilates olmaz canım siz burda olcaktınız varya bir ayda 10 kilonuzu verdirirdim ben sizin he canınızı çıkartırdım amacrossfit yap canım kademeli yükselt. Bunu veren yerler vardır. Durumunu belirtirsen sana göre plan yaparlar. Kuzenim ilaç kullanırken basketbol oynattım koşturdum gençliğinde tıkandı yeri geldi ama bıraktırmadım. Şimdi tamamen astımı geçti. Yok yani. Hatta doktor oldu sıpa. Spor faydalı ama aktif spor inşaAllah.
Maşallah baya almışsın eline sağlık. Ben 40 günü çıkaracak kadar aldım şok oldum bunu görünce. Daha almalı mıyım acabaCaaannımm kızlar ben yıkama paklama yerleştirme işini bitirdim sizlere başarılar dilerim. Ben bittim
Aynı duygulara kapıldımMaşallah baya almışsın eline sağlık. Ben 40 günü çıkaracak kadar aldım şok oldum bunu görünce. Daha almalı mıyım acaba
BenceMaşallah baya almışsın eline sağlık. Ben 40 günü çıkaracak kadar aldım şok oldum bunu görünce. Daha almalı mıyım acaba
Evdeki 3-5 parça zıbınla bir bakıştım ben de az önceMaşallah baya almışsın eline sağlık. Ben 40 günü çıkaracak kadar aldım şok oldum bunu görünce. Daha almalı mıyım acaba
ayy simdiden 10 kilo alan biri olarak cok ilgimi cektiPilates olmaz canım siz burda olcaktınız varya bir ayda 10 kilonuzu verdirirdim ben sizin he canınızı çıkartırdım amacrossfit yap canım kademeli yükselt. Bunu veren yerler vardır. Durumunu belirtirsen sana göre plan yaparlar. Kuzenim ilaç kullanırken basketbol oynattım koşturdum gençliğinde tıkandı yeri geldi ama bıraktırmadım. Şimdi tamamen astımı geçti. Yok yani. Hatta doktor oldu sıpa. Spor faydalı ama aktif spor inşaAllah.
Maşallah baya almışsın eline sağlık. Ben 40 günü çıkaracak kadar aldım şok oldum bunu görünce. Daha almalı mıyım acaba
Aynı duygulara kapıldım
Ay kızlar biri daha yazmıştı ona da cevap verdim bende çok almadım bu kadar çok alınmasına da karşıyım ama arkadaşlarım akrabalarim komşularım sürekli bişeyler alalim diyip duruyorlardi bende beleşş diye aldırdım kendi seçtiklerimi linkleyip linkleyip attım. Büyük malzemelerimi bitirmiştim o yüzden kıyafet aldırdım. Ama 2 yaşa kadar var onları yıkamadim mesela ben sadece yenidoğan ve 3-6 ayları yıkadım diğerlerini etiketli bıraktım çok gereksiz boşverin yeter 3-5 zıbın gerek oldukça alırsınızEvdeki 3-5 parça zıbınla bir bakıştım ben de az önceBiraz hızlansak biz de iyi olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?