2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ellerine sağlık canım derli toplu olmuş hem dolapta görüp ihtiyaçları ona göre düzenlemek daha iyi ben de gelecek hafta yapmayı planlıyorum bu şekilde alışverişi yapıp güzel günlerde giysin bebişin inşallah çok çabuk büyüyorlar o yüzden ben de senin gibi biraz daha ileriki dönemlerine göre alıcam aldıklarımı

Benimde boyle gelenler var kuzenlerimden bende haftaya muhtemelen dolabimiz gelince baslarim 0-3 3-6 yikicam ama 2 yasa kadar var kiyafet gelenlerle . :)

Benimde boyle bi oncekinde de bi sorun gormedi bu ay kanda yine boyle cikmis ama yarin gostercem sonucu bilgi icin saol antalyali gebisim
Rabbim sorunsuz şu kalan ayları da geçirmeni, geçirmemizi nasip etsin al kaldı dayanın kızçeler

Hadi yaa, çok heveslendim. Ben de zannediyorum ben ancak pilates yapabilirim nefesim yetmiyo diye. Eneeee Spor salonları çok uzakta kalıyor evime. Anca internetten açıp yapabilirim sanırım oluyorsa.
Geçen sene çok ağır astım bir üniversite öğrencim vardı. İlk crossfit yapınca bayılacak gibi oldu. Zorlandı baya ama 3 ay sonunda kız yolda bile yürüyemez haldeyken(o derece ağırdı) koşuyordu canım. Bir süre düzeldi diye bırakmamak lazım ama eve yaz tatiline gidince bırakma dedim bırakmış başa döndü. Bir süre böyle devam edersen eser kalmaz Allah’ın izniyle tecrübe ile sabit

Foto paylaşır mısın kuzum ben de bu akşam mesaj attım satıcıya alacağım inş ama zamlanmis moraller bozuk ucluler 299 4 katlı 170 olmuş bakalım
Al canım, şimdi fotoğraf çekiyim diye depoya girdim ışıkta baktım, çok çok hafif dikiş bozukluğu var bence onu demiş olabilirler defo diye. Bir de bunların markası etiketi ayı gibiymiş yav, en sevmediğim şey alıcı gözle bakınca fark ettim. O konuda hassassan benim gibi çok alma, bir tane al tadında bırak

Eklentiler

• IMG_7051.webp
    139,4 KB · Görüntüleme: 86
Gobusleri atinda carpistiralim yaaaaa ne durumdayizz kimler kacinci haftada bebisler nasil karinda cok sakin grubuz azcik senlensin salin cociklariiiiii
26 hafta göbişkosuu

Eklentiler

• 1385C4C3-9502-4A12-B56B-79A2B61D07A7.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 90
ayy simdiden 10 kilo alan biri olarak cok ilgimi cektiben yurtdisindayim bir de hocalarla cok rahat anlasamiyorum online dersiniz varsa dogum sonrasi birlikte calismak isterim
Yok kuzum crossfit öyle evde yapılacak bir spor değil maalesef. Süreli kol, bacak, nefes, göbek işte hoca ne plan yaptıysa o an grup ne gerekiyorsa o bölgeleri aktif çalıştırıyorsun. Ama hem güzel kas yaptıran (bazı kaslar çirkindir çünkü) bir spordur hemde acayip kalori yaktırır.

Hadi yaa, çok heveslendim. Ben de zannediyorum ben ancak pilates yapabilirim nefesim yetmiyo diye. Eneeee Spor salonları çok uzakta kalıyor evime. Anca internetten açıp yapabilirim sanırım oluyorsa.
Kuzum alet gerektiren bir spor evde en azından astım adına fayda görmezsin diye düşünüyorum ama beyimle bi beyin fırtınası yapayım bakayım ev için ben kendime de hem bakalım bişiler çıkarabilir miyiz

Peki sezaryenden sonra 3-4 ay spor önerilmiyor ya canım ağrılardan sonra tempolu yürüyüş yapsak olur mu o 3-4 aya kadar? İlkinde epey bekledim spor yapmak için karnımda kırkım çıkana kadar epey inmişti zaten ama bunda daha hızlı toparlamak istiyorum kilo olarak eski kiloma dönüyorum onda sıkıntı yaşamıyorum da sıkılaşmak için yani?

vuhuuu

Onu bana diyetisyenim bir korse vereceğim kademe kademe daraltacağız, o sarkmayı önlüyormuş, sıkılaştırıyormuş, ne bilmiyorum, bende böyle şeyleri çok bilmiyorum ama ben onu ilk bi uygulayacağım.

Ama şöyle doktor onayıyla, herkesin durumu değişiyor çünkü, evet spor yapmaya başlanabilir dendiğinde başlanabilir. Göbeği zorlamayacak ilk yarım saat yürüyüş olmak kaydıyla bacak kol gibi bölgesel hareketlere başlanabilir. Ama işte yapıştırma yapıyorlar falan ablamın açılmıştı oda ayrı bi manyaktı gerçi de spor manyağı. Standart bişi diyemem kısacası kuzum ben ona doktor onayıyla tamam dendiğinde başlanmalı. Göbekten vermenin (alt üst göbek) bir kaç güzel hareketi var ama dikiş tam iyileşmeden mümkün olmaz sanırım. Bende deneyimleneceğim inşaAllah çok uzman olduğum bir konu değil hamilelik ve sonrası :)

Teşekkür ederim zahmet ettin güzel günlerde kullanın. Bana da büyük gibi geldi eğer zarar vermecekse kumaşa alınır markası belki

Hep videolarda penye battaniye diye gördüm de oyuzden. Banada tuhaf geldi niye öyle demişler acep her yer bi farklı ya

Yok ben de yapmam zaten hiçbir sporu ya benden önemli değil ki abarttıkları kadar sarkma falan olmuyor bence 22 kilo alıp vermiş ve korseleri kullanamamış biri olarak söylüyorum bende olmadı yani Yaparsam bi yürüyüş yaparım, kırkım çıkınca. Kademeli daraltma dediği korseden bende vardı birkaç kez kullanıp daraldım attım bi köşeye Pentiden külot gibi giyilenlerden alıp denerim belki bu sefer

Teşekkür ederim zahmet ettin güzel günlerde kullanın. Bana da büyük gibi geldi eğer zarar vermecekse kumaşa alınır markası belki
ya kumaşın kendisi çok ince ip ip, bilmiyorum zarar görebilir ama dikişten anlayan biri alabilir de. ben bu konularda sıfır olduğum için denemiycem bile tabi ki :)

Kötü bişi mi kız o korse hiç bilmiyorum ki bi dedi konuyu kapattı. Hafif yollu korkmuyor değilim şimdi hamileyim diye elleşmiyor doğumdan sonra anamı ağlatcak belli. spor yapmak her türlü zaten verdirir ama hamileyken ağırlık kaldıranlar bile var anacım fitler her türlü bi öyle olamadık beaaa

Hep videolarda penye battaniye diye gördüm de oyuzden. Banada tuhaf geldi niye öyle demişler acep her yer bi farklı ya
Hastaneden çıkarken bulunduğunuz şehir soğuk olursa bi o zaman battaniye kullanılır gibi geliyor bana onun dışında hastane içinde sen penye ver kuzu şahsen bende öyle yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…