2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı cinsiyetten doğuracak olmanın verdiği kıyafet rahatlığında kızları izlerken biz strudel M mehtap49 Dağıtmadınız dimi kıyafetleri
Ay yok dağıtmadım iyi ki tutmuşum ki soran çoktu 2. Yi düşündüğüm için tutmak istiyorum diyordum, geçen gün ayırayım dedim 3 yaşa kadar kıyafet almam gibi görünüyor şimdilik sadece hastane çıkışı özel bir tane olsun istedim hatıralık, birde foto çekimi tulumu aldım o kadar

Yok kötü değil de ben sıkıntıya gelemiyorum rahatsız oldum
Aynen hatta az önce şunu izledim

Ben almadım abisinde tavşan tulum yaptırmıştım isim yazdırmadım, kız olursa diye sarı almıştım hatta onu kullanacam yine

Kızlar ben bir kaç gündür akşamları kaşınıyorum ya. Sanki bedenim akşam olduğunu anlıyor ve kaşınmaya başlıyorum. İnşallah karaciğer enzimlerimle ilgili sıkıntılı bir durum yoktur. Bu ara yediğim içtiğimle alakalıdır. Kullandığım antibiyotikle falan alakalıdır. Bir kaç gün daha gözlemleyeceğim bakalım.

Canım sporcuyum diye yazdığını görmüştüm bi yazında yanlış hatırlamıyorsam. Nerede ne yapıyordun tam olarak

Ben almadım abisinde tavşan tulum yaptırmıştım isim yazdırmadım, kız olursa diye sarı almıştım hatta onu kullanacam yine
En mantıklısı isim yazdırmamak hatıra kalmayacaksa en güzeli. 2. ler masrafsız ya da minimum masrafla geliyor kenarda saklayınca.
ilk oğlumda hastanede çekim olmamıştı korona dönemi sıkıntı oluyordu ziyaretçi bile kabul etmiyorlardı süsleme fln bile yapamamıştık, hastane çıkışı özel bir tane almıştım ama sandık yapıcam içine koycam.
Bunda da dedim özel bir kaç hastane kıyafeti hatıralık, birde tulum yaptırdım bende isim yazdırmadım daha belli değil ismi diye. Bunlar dışında zaten bebiş büyüdükçe geri kalan her şeyi dağıtıcam 3. Yü düşünmediğim için.

oturdugum yerde spor salonumuz var baya buyuk ama tabi benim bilgisiz oldugum bi konu oldugu icin basima buyruk yapamiyorum onunden gecerken izliyorum sadece dogumdan sonra bakayim ama cok istiyorum baslamak kalp problemim, skolyozum filanda var doktorlarim hep spor yapman guclenmen lazim diyor ben erteliyorum

ben bundan aldım canım çok memnunum hava temizleyici

Eklentiler

• C4C43FEE-A1A4-4964-A83B-EAEAC968C876.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 40
Canım sporcuyum diye yazdığını görmüştüm bi yazında yanlış hatırlamıyorsam. Nerede ne yapıyordun tam olarak
Evet xanım beden eğitimi mezunuyum ama bir süre maalesef adliyede memurdum istifa ettim sonra kadınlara savunma sporu dersi verdim hamile kalınca şuan ev hanımıyım normalde resmi olarak muaythai antrenörüyüm tekrardan başlayınca çağırayım seni de gel derslerime bebişle inşaAllah kadınların kendilerini savunması gerektiğine inanarak geçen sene akdeniz üni kızlarına ders verdik bu taciz saldırı olayları artmıştı o zaman. Bir sürü kendini savunabilecek kız yetiştirdik biiznillah her şehirde bu projelerin yapılması lazım diye düşünüyorum

Canım kendine bir grup oluştur grup dersi ayarlat mümkünse hem daha az ücreti oluyor hemde daha aktif oluyorsun. Tavsiye ederim yani mümkünse

Ben de kızçemi göndereceğim mutlaka bir savunma sporuna. Bizim burada mini mini birler çalışkan ikiler için karate kursu var. Artık nasip bakalım.

Yaa ne güzel maşallah sana takdir ettim. Nerde oturuyorsun canım sen hangi bölgede. Buradan yazmak istemezsen özelden yaz

Ben büyük kızımı da o tarz savunma sporlarına göndermeyi çok istedim ama sıpayı ikna edemedim bi türlü. 12 yaşında maşallah gelişimi çok güzel şimdiden 160 boyu var omuzları falan geniş tam sporcu vücudu var kızda

Aynı cinsiyetten doğuracak olmanın verdiği kıyafet rahatlığında kızları izlerken biz strudel M mehtap49 Dağıtmadınız dimi kıyafetleri
Aynı cinsiyeti 10yıl önce doğurdum çok sevdiğim bi kürkü siyah minik topuklu ayakkabısı bi kaç şık elbisesini saklamıştım onun dışında vallahi donu yok donu kız herşey o kadar pahalı ki nasıl alırım diye düşünmekten hiç bişi almadım

Ben de kızçemi göndereceğim mutlaka bir savunma sporuna. Bizim burada mini mini birler çalışkan ikiler için karate kursu var. Artık nasip bakalım.
Kesinlikle bunu öneriyorum hem aksine çocukta bir saldırganlığa meyil varsa erkek çocuklarında olabiliyor onu doğru yere yönlendiriyorsun çocuk profesyonel öğrenince kimseyle kavga etmiyor çok tecrübe ettik hemde ya bi en azından kendisini savunabilsin çocuklar gençler malum zorbalık çok fazla artık. Kontrollü güç lazım herkese

Yaa ne güzel maşallah sana takdir ettim. Nerde oturuyorsun canım sen hangi bölgede. Buradan yazmak istemezsen özelden yaz
Konyaaltı canım bu 10.000 kişilik kapalı spor salonunda veriyoruz dersleri asıl hocamız eşim :) o orda hep ders veriyor, ücretsiz, yönlendireceğin varsa da özelden yazışalım inşaAllah haberleşiriz yani

Sert bir spor muaythai ama biz önceden tanışsaymışız ben ona sevdirirdim kız du bakalım bi doğuram da sonra açarsam yine 2. Doğurcam diyom ama hayırlısı gönderirsin bana olmadı

Konyaaltı canım bu 10.000 kişilik kapalı spor salonunda veriyoruz dersleri asıl hocamız eşim :) o orda hep ders veriyor, ücretsiz, yönlendireceğin varsa da özelden yazışalım inşaAllah haberleşiriz yani
Başka hangi spor dalları var peki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…