Ay yok dağıtmadım
Yok kötü değil de ben sıkıntıya gelemiyorum rahatsız oldumKötü bişi mi kız o korsehiç bilmiyorum ki bi dedi konuyu kapattı. Hafif yollu korkmuyor değilim şimdi hamileyim diye elleşmiyor doğumdan sonra anamı ağlatcak belli. spor yapmak her türlü zaten verdirir ama hamileyken ağırlık kaldıranlar bile var anacım fitler her türlü bi öyle olamadık beaaa
Ben almadım abisinde tavşan tulum yaptırmıştım isim yazdırmadım, kız olursa diye sarı almıştım hatta onu kullanacam yineAy yok dağıtmadımiyi ki tutmuşum ki soran çoktu 2. Yi düşündüğüm için tutmak istiyorum diyordum, geçen gün ayırayım dedim 3 yaşa kadar kıyafet almam gibi görünüyor şimdilik sadece hastane çıkışı özel bir tane olsun istedim hatıralık, birde foto çekimi tulumu aldım o kadar
Canım sporcuyum diye yazdığını görmüştüm bi yazında yanlış hatırlamıyorsam. Nerede ne yapıyordun tam olarakPilates olmaz canım siz burda olcaktınız varya bir ayda 10 kilonuzu verdirirdim ben sizin he canınızı çıkartırdım amacrossfit yap canım kademeli yükselt. Bunu veren yerler vardır. Durumunu belirtirsen sana göre plan yaparlar. Kuzenim ilaç kullanırken basketbol oynattım koşturdum gençliğinde tıkandı yeri geldi ama bıraktırmadım. Şimdi tamamen astımı geçti. Yok yani. Hatta doktor oldu sıpa. Spor faydalı ama aktif spor inşaAllah.
En mantıklısı isim yazdırmamak hatıra kalmayacaksa en güzeli.Ben almadım abisinde tavşan tulum yaptırmıştım isim yazdırmadım, kız olursa diye sarı almıştım hatta onu kullanacam yine
oturdugum yerde spor salonumuz var baya buyuk ama tabi benim bilgisiz oldugum bi konu oldugu icin basima buyruk yapamiyorum onunden gecerken izliyorum sadeceYok kuzum crossfit öyle evde yapılacak bir spor değil maalesef. Süreli kol, bacak, nefes, göbek işte hoca ne plan yaptıysa o an grup ne gerekiyorsa o bölgeleri aktif çalıştırıyorsun. Ama hem güzel kas yaptıran (bazı kaslar çirkindir çünkü) bir spordur hemde acayip kalori yaktırır.
ben bundan aldım canım çok memnunum hava temizleyiciNormalde kışın gece yatarken doğalgazı kapatıp yatıyoruz ancak bebiş varken açarız sanırım seneye hep aynı derecede. O zaman da hava kurutuyor malum. Bebişe faydası olur. Ben bir de hava temizleyicisi de alacağım. Onu daha tam araştırmadım ancak bizim burasının havası o kadar kötü ki anlatamam. Evin içi hep sim siyah. Kendim için de istiyordum zaten uzun zamandır alerjik astımım var diye.
Yok kötü değil de ben sıkıntıya gelemiyorum rahatsız oldum
Aynen hatta az önce şunu izledim
Evet xanım beden eğitimi mezunuyum ama bir süre maalesef adliyede memurdumCanım sporcuyum diye yazdığını görmüştüm bi yazında yanlış hatırlamıyorsam. Nerede ne yapıyordun tam olarak
Sesi nasıl kuzum ?ben bundan aldım canım çok memnunum hava temizleyici
Canım kendine bir grup oluştur grup dersi ayarlat mümkünse hem daha az ücreti oluyor hemde daha aktif oluyorsun. Tavsiye ederim yani mümkünseoturdugum yerde spor salonumuz var baya buyuk ama tabi benim bilgisiz oldugum bi konu oldugu icin basima buyruk yapamiyorum onunden gecerken izliyorum sadecedogumdan sonra bakayim ama cok istiyorum baslamak kalp problemim, skolyozum filanda var doktorlarim hep spor yapman guclenmen lazim diyor ben erteliyorum
Ben de kızçemi göndereceğim mutlaka bir savunma sporuna. Bizim burada mini mini birler çalışkan ikiler için karate kursu var. Artık nasip bakalım.Evet xanım beden eğitimi mezunuyum ama bir süre maalesef adliyede memurdumistifa ettim sonra kadınlara savunma sporu dersi verdim hamile kalınca şuan ev hanımıyım normalde resmi olarak muaythai antrenörüyüm tekrardan başlayınca çağırayım seni de gel derslerime bebişle inşaAllah kadınların kendilerini savunması gerektiğine inanarak geçen sene akdeniz üni kızlarına ders verdik bu taciz saldırı olayları artmıştı o zaman. Bir sürü kendini savunabilecek kız yetiştirdik biiznillah her şehirde bu projelerin yapılması lazım diye düşünüyorum
Yaa ne güzel maşallah sana takdir ettim. Nerde oturuyorsun canım sen hangi bölgede. Buradan yazmak istemezsen özelden yazEvet xanım beden eğitimi mezunuyum ama bir süre maalesef adliyede memurdumistifa ettim sonra kadınlara savunma sporu dersi verdim hamile kalınca şuan ev hanımıyım normalde resmi olarak muaythai antrenörüyüm tekrardan başlayınca çağırayım seni de gel derslerime bebişle inşaAllah kadınların kendilerini savunması gerektiğine inanarak geçen sene akdeniz üni kızlarına ders verdik bu taciz saldırı olayları artmıştı o zaman. Bir sürü kendini savunabilecek kız yetiştirdik biiznillah her şehirde bu projelerin yapılması lazım diye düşünüyorum
Ben büyük kızımı da o tarz savunma sporlarına göndermeyi çok istedim ama sıpayı ikna edemedim bi türlü. 12 yaşında maşallah gelişimi çok güzel şimdiden 160 boyu var omuzları falan geniş tam sporcu vücudu var kızdaEvet xanım beden eğitimi mezunuyum ama bir süre maalesef adliyede memurdumistifa ettim sonra kadınlara savunma sporu dersi verdim hamile kalınca şuan ev hanımıyım normalde resmi olarak muaythai antrenörüyüm tekrardan başlayınca çağırayım seni de gel derslerime bebişle inşaAllah kadınların kendilerini savunması gerektiğine inanarak geçen sene akdeniz üni kızlarına ders verdik bu taciz saldırı olayları artmıştı o zaman. Bir sürü kendini savunabilecek kız yetiştirdik biiznillah her şehirde bu projelerin yapılması lazım diye düşünüyorum
Aynı cinsiyeti 10yıl önce doğurdum
Kesinlikle bunu öneriyorum hem aksine çocukta bir saldırganlığa meyil varsa erkek çocuklarında olabiliyor onu doğru yere yönlendiriyorsun çocuk profesyonel öğrenince kimseyle kavga etmiyor çok tecrübe ettik hemde ya bi en azından kendisini savunabilsin çocuklar gençler malum zorbalık çok fazla artık. Kontrollü güç lazım herkeseBen de kızçemi göndereceğim mutlaka bir savunma sporuna. Bizim burada mini mini birler çalışkan ikiler için karate kursu var. Artık nasip bakalım.
Konyaaltı canım bu 10.000 kişilik kapalı spor salonunda veriyoruz dersleri asıl hocamız eşim :) o orda hep ders veriyor, ücretsiz, yönlendireceğin varsa da özelden yazışalım inşaAllah haberleşiriz yaniYaa ne güzel maşallah sana takdir ettim. Nerde oturuyorsun canım sen hangi bölgede. Buradan yazmak istemezsen özelden yaz
Sert bir spor muaythai ama biz önceden tanışsaymışız ben ona sevdirirdim kız du bakalım bi doğuram da sonra açarsam yine 2. Doğurcam diyom amaBen büyük kızımı da o tarz savunma sporlarına göndermeyi çok istedim ama sıpayı ikna edemedim bi türlü. 12 yaşında maşallah gelişimi çok güzel şimdiden 160 boyu var omuzları falan geniş tam sporcu vücudu var kızda
Başka hangi spor dalları var peki canımKonyaaltı canım bu 10.000 kişilik kapalı spor salonunda veriyoruz dersleri asıl hocamız eşim :) o orda hep ders veriyor, ücretsiz, yönlendireceğin varsa da özelden yazışalım inşaAllah haberleşiriz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?