2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Anaa ben bu sefer küçülenleri napacam hiç düşünmedim ya 3. olur mu olmaz mı emin değilim , sen diyince bi ayıktım

Bu bebiş sürpriz yumurta mı ya neden bu kadar ara verdiniz Valla haklısın gerçekten her şey çok pahalı Allah sıfırdan başlayana yardım etsin

Sesi nasıl kuzum ?
3 ayrı şekilde çalıştırılabiliyo uyku modu otomatik mod ve elle diye. Mesela hava çok kirli elleyi çalıştırınca yüksek vakum sesi çıkıyo kısa sürede odayı temizliyo sonrasında ben uyku moduna alıyorum hiiiç ses yok nerdeyse. Otomatik olan da mesela gece uyurken hava kirlendi diyelim o zaman çalışmaya başlıyo temizliyo kapatıyo kendini sese çok takıntılıyım asla rahatsız edicek bir şey almam

Aynı cinsiyetten doğuracak olmanın verdiği kıyafet rahatlığında kızları izlerken biz @strudel M mehtap49 Dağıtmadınız dimi kıyafetleri
Aynen daha bir çift çorap bile almadım buna güvenerekten cinsiyet de ayni olunca fazla bi masraf olmayacak Bazanin altından çıkardım neler var diye bi cogunda sari lekeler var. Çıkartabilirsem süper olacak bakalım sağlıkla gelsinler insaAllah

Takıp et kendini kuzum olmazsa haber edersin doktoruna. Geçen kontrolde benden önceki gebe arkadaş da kaşıntım var dedi doktora. O da yatış verdi ona 3 günlük o şekilde anlayabiliriz dedi. Ama senin enzimlerle ilgili değildir inşallah

Yaa leke olmuş mu? Ben daha çıkarmadım vakumlu poşetlere koymuştum merak ettim şimdi

ya kumaşın kendisi çok ince ip ip, bilmiyorum zarar görebilir ama dikişten anlayan biri alabilir de. ben bu konularda sıfır olduğum için denemiycem bile tabi ki :)
Al benden de o kadar iğne iplikle alakam sıfır bu konuda anneme güveniyorum

Bu bebiş sürpriz yumurta mı ya neden bu kadar ara verdiniz Valla haklısın gerçekten her şey çok pahalı Allah sıfırdan başlayana yardım etsin
Ondan öncede bi abisi var oda 8 yaşında ama ara koyduk ve evet sürpriz valla büyük süpriz oldu meleğim

Napıyonuz kızlar, bana dün her sabah kahvaltı mı edicez ya bıktım siniri geldi ama haşladım yumurtamı yedim geçtim çok da uzatmadım. bu sabah yine o sinirle kalktım yalnız o hiç iyi olmadı

Son düzenleme:
Napıyonuz kız, bana dün her sabah kahvaltı mı edicez ya bıktım siniri geldi ama haşladım yumurtamı yedim geçtim çok da uzatmadım. bu sabah yine o sinirle kalktım yalnız o hiç iyi olmadı
Ben bayiliyorum kahvaltiya. Yemek ýemek asiri zevk veren bir sey oldu son 3 haftadir. Toplamda 6 kilo almisim, yarisi son 3 haftada lol

uuuff cok erken ama yaaa, ben alismisim alarmsiz kalkmaya doktor calismayi yasakladigindan beri. Dis hekimi randevum var simdi, dogumdan once bakalim dediydi. Ben ne yasadim da sabah dokuzdaki randevuya ok dedim onu dedigi zaman ya, kafam nerdeydi. Sersem oldum yeminle.

Ben de severim de hazırlaması çok külfet gelmeye başladı, onu demeye çalıştım. Sağlıklı yiyim geçiştirmiyim istiyorum, onda da yarım saat hazırlığı sürüyor. Yiyince mutluluk ama ortada bir şey yokken sinir geliyor işte, başkası kalksın hazırlasın istiyorum

Kalk hadi daha dişçiye gidicekmişsin, çıkınca kahvaltı da edersin dışarıda ohhhh

Napıyonuz kızlar, bana dün her sabah kahvaltı mı edicez ya bıktım siniri geldi ama haşladım yumurtamı yedim geçtim çok da uzatmadım. bu sabah yine o sinirle kalktım yalnız o hiç iyi olmadı

Ay ben de en çok kahvaltıyı seviyorum sanırım. Bazen öğlen yemeği yerine yine kahvaltı yapıyorum hatta

Ben bu ara geceleri uyuyamamaya başladım. Yani öyle böyle değil. Yarım saatte bir uyanıyorum istisnasız. Artık sağım solum çok ağrıyor, sırt üstü uyumak istiyorum. Yüz üstü uyumak istiyorum. Kaburgalarım acıyor bu ara resmen. Son 3 ay gerçekten sıkıntılı olacak belli oldu.

Ben hazirlarken haber falan dinliyorum ya da izliyorum ya da trash bi dizi, yarisma programi falan aciyorum öyle mal mal islerin arka planda calmasindan cok zevk alirim. Hemencecik oluyo o zaman^^ Ha dersen baskasi hazirlasa hayir der misin, seni cilgin neler diyorsun derim hehehe

Valla kahvalti etmek zorunda kaldim, gecen randevuda dis temizligi yapicaz demisti. Ondan sonra iki saat yemek yemek yok. Beni Leventisku napar biliyon mu bu kadar saat bisi yemezsem, kedi gibi cirmalanmadik organimi birakmaz valla hahahhahah

Bende kahvalticiyim portakal suyuma kadar hazirliyorum hic usenmeden ama aksam yemegi tam bir iskence ne yicez ayri bi soru hazirlamayi da yemeyi de oldum olasi sevmemm gebelik oncesi kahvalti yine severdim ama kalabaliksak tek basima bi kahve icerdim o beni kac saat gotururdu. Simdi tek degilim oglusum var guzel guzel yApiyoz kahvaltimizi.

Benimde sirt agrilarim oluyor gece uYuyorum da yine de sirtustu yatmak ya da yuzustu yatmak istiyorum yarim karnim sola bakcak sekilde bi yontem buldum kendimce jshdjdjdjf oyLe yatiyom yoksa gecmiyor.

Bugun kontrolumuz var teyzeler , yazarim detAylari oglumu ozledim yaaa

Günaydın kızçelerim

28. Haftaya giriş yapmış bulunuyoruz. O kadar yoğunum ki mesajlarınızı zor okudum, dün burada bir arkadaş bahsetmişti Pendik de bir bebek mağazasından, oraya gittik eşimle, güzel indirim vardı hakikaten, annem dünyaları aldı diyebilirim, teyzemiz de geldi, oğlum teyze yönünden şanslı. Aldıklarımıza bakamadım bile, odaya attık direkt uyuduk

Dün aşırı duygulandım eve gelince, böyle salanan ana kucağı aldık, oyuncakları var üzerinde oyun halısı falan, aniden eve gelip poşetleri bırakınca bir anda gözyaşlarıma hakim olamadım Zaman su misali geçiyor gerçekten. Sağlıkla gelsin hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…