Anaa ben bu sefer küçülenleri napacam hiç düşünmedim ya 3. olur mu olmaz mı emin değilim , sen diyince bi ayıktımEn mantıklısı isim yazdırmamak hatıra kalmayacaksa en güzeli.2. ler masrafsız ya da minimum masrafla geliyor kenarda saklayınca.
ilk oğlumda hastanede çekim olmamıştı korona dönemi sıkıntı oluyordu ziyaretçi bile kabul etmiyorlardı süsleme fln bile yapamamıştık, hastane çıkışı özel bir tane almıştım ama sandık yapıcam içine koycam.
Bunda da dedim özel bir kaç hastane kıyafeti hatıralık, birde tulum yaptırdım bende isim yazdırmadım daha belli değil ismi diye. Bunlar dışında zaten bebiş büyüdükçe geri kalan her şeyi dağıtıcam 3. Yü düşünmediğim için.
Bu bebiş sürpriz yumurta mı ya neden bu kadar ara verdinizAynı cinsiyeti 10yıl önce doğurdumçok sevdiğim bi kürkü siyah minik topuklu ayakkabısı bi kaç şık elbisesini saklamıştım onun dışında vallahi donu yok donu kız herşey o kadar pahalı ki nasıl alırım diye düşünmekten hiç bişi almadım
Sesi nasıl kuzum ?
3 ayrı şekilde çalıştırılabiliyo uyku modu otomatik mod ve elle diye. Mesela hava çok kirli elleyi çalıştırınca yüksek vakum sesi çıkıyo kısa sürede odayı temizliyo sonrasında ben uyku moduna alıyorum hiiiç ses yok nerdeyse. Otomatik olan da mesela gece uyurken hava kirlendi diyelim o zaman çalışmaya başlıyo temizliyo kapatıyo kendiniSesi nasıl kuzum ?
Aynen daha bir çift çorap bile almadım buna güvenerekten cinsiyet de ayni olunca fazla bi masraf olmayacak Bazanin altından çıkardım neler var diye bi cogunda sari lekeler var. Çıkartabilirsem süper olacak bakalım sağlıkla gelsinler insaAllah
Takıp et kendini kuzum olmazsa haber edersin doktoruna. Geçen kontrolde benden önceki gebe arkadaş da kaşıntım var dedi doktora. O da yatış verdi ona 3 günlük o şekilde anlayabiliriz dedi. Ama senin enzimlerle ilgili değildir inşallahKızlar ben bir kaç gündür akşamları kaşınıyorum ya. Sanki bedenim akşam olduğunu anlıyor ve kaşınmaya başlıyorum. İnşallah karaciğer enzimlerimle ilgili sıkıntılı bir durum yoktur. Bu ara yediğim içtiğimle alakalıdır. Kullandığım antibiyotikle falan alakalıdır. Bir kaç gün daha gözlemleyeceğim bakalım.
Yaa leke olmuş mu? Ben daha çıkarmadım vakumlu poşetlere koymuştum merak ettim şimdiAynen daha bir çift çorap bile almadım buna güvenerekten cinsiyet de ayni olunca fazla bi masraf olmayacak Bazanin altından çıkardım neler var diye bi cogunda sari lekeler var. Çıkartabilirsem süper olacak bakalım sağlıkla gelsinler insaAllah
Evet aradan 2bucuk sene geçince. Oluyo illaki durdukça ama fazla değil Allahtan böyle nokta kadar lekelerYaa leke olmuş mu? Ben daha çıkarmadım vakumlu poşetlere koymuştum merak ettim şimdi
Al benden de o kadar iğne iplikle alakam sıfır bu konuda anneme güveniyorumya kumaşın kendisi çok ince ip ip, bilmiyorum zarar görebilir ama dikişten anlayan biri alabilir de. ben bu konularda sıfır olduğum için denemiycem bile tabi ki :)
Ondan öncede bi abisi var oda 8 yaşındaBu bebiş sürpriz yumurta mı ya neden bu kadar ara verdinizValla haklısın gerçekten her şey çok pahalı Allah sıfırdan başlayana yardım etsin
EhehehOndan öncede bi abisi var oda 8 yaşındaama ara koyduk ve evet sürpriz valla büyük süpriz oldu meleğim
Ben bayiliyorum kahvaltiya. Yemek ýemek asiri zevk veren bir sey oldu son 3 haftadir. Toplamda 6 kilo almisim, yarisi son 3 haftada lolNapıyonuz kız, bana dün her sabah kahvaltı mı edicez ya bıktım siniri geldi ama haşladım yumurtamı yedim geçtim çok da uzatmadım. bu sabah yine o sinirle kalktım yalnız o hiç iyi olmadı
Ben de severim de hazırlaması çok külfet gelmeye başladı, onu demeye çalıştım. Sağlıklı yiyim geçiştirmiyim istiyorum, onda da yarım saat hazırlığı sürüyor. Yiyince mutluluk ama ortada bir şey yokken sinir geliyor işte, başkası kalksın hazırlasın istiyorumBen bayiliyorum kahvaltiya. Yemek ýemek asiri zevk veren bir sey oldu son 3 haftadir. Toplamda 6 kilo almisim, yarisi son 3 haftada lol
uuuff cok erken ama yaaa, ben alismisim alarmsiz kalkmaya doktor calismayi yasakladigindan beri. Dis hekimi randevum var simdi, dogumdan once bakalim dediydi. Ben ne yasadim da sabah dokuzdaki randevuya ok dedim onu dedigi zaman ya, kafam nerdeydi. Sersem oldum yeminle.
Napıyonuz kızlar, bana dün her sabah kahvaltı mı edicez ya bıktım siniri geldi ama haşladım yumurtamı yedim geçtim çok da uzatmadım. bu sabah yine o sinirle kalktım yalnız o hiç iyi olmadı
Ay ben de en çok kahvaltıyı seviyorum sanırım. Bazen öğlen yemeği yerine yine kahvaltı yapıyorum hattaBen bayiliyorum kahvaltiya. Yemek ýemek asiri zevk veren bir sey oldu son 3 haftadir. Toplamda 6 kilo almisim, yarisi son 3 haftada lol
uuuff cok erken ama yaaa, ben alismisim alarmsiz kalkmaya doktor calismayi yasakladigindan beri. Dis hekimi randevum var simdi, dogumdan once bakalim dediydi. Ben ne yasadim da sabah dokuzdaki randevuya ok dedim onu dedigi zaman ya, kafam nerdeydi. Sersem oldum yeminle.
Ben hazirlarken haber falan dinliyorum ya da izliyorum ya da trash bi dizi, yarisma programi falan aciyorum öyle mal mal islerin arka planda calmasindan cok zevk alirim. Hemencecik oluyo o zaman^^ Ha dersen baskasi hazirlasa hayir der misin, seni cilgin neler diyorsun derim heheheBen de severim de hazırlaması çok külfet gelmeye başladı, onu demeye çalıştım. Sağlıklı yiyim geçiştirmiyim istiyorum, onda da yarım saat hazırlığı sürüyor. Yiyince mutluluk ama ortada bir şey yokken sinir geliyor işte, başkası kalksın hazırlasın istiyorum
Kalk hadi daha dişçiye gidicekmişsin, çıkınca kahvaltı da edersin dışarıda ohhhh
Bende kahvalticiyim portakal suyuma kadar hazirliyorum hic usenmeden ama aksam yemegi tam bir iskence ne yicez ayri bi soru hazirlamayi da yemeyi de oldum olasi sevmemmAy ben de en çok kahvaltıyı seviyorum sanırım. Bazen öğlen yemeği yerine yine kahvaltı yapıyorum hatta
Ben bu ara geceleri uyuyamamaya başladım. Yani öyle böyle değil. Yarım saatte bir uyanıyorum istisnasız. Artık sağım solum çok ağrıyor, sırt üstü uyumak istiyorum. Yüz üstü uyumak istiyorum. Kaburgalarım acıyor bu ara resmen. Son 3 ay gerçekten sıkıntılı olacak belli oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?