- 1 Aralık 2022
- 2.482
- 3.857
- 63
Napıyonuz kızlar, bana dün her sabah kahvaltı mı edicez ya bıktım siniri geldi ama haşladım yumurtamı yedim geçtim çok da uzatmadım. bu sabah yine o sinirle kalktım yalnız o hiç iyi olmadı
Ay ben de en çok kahvaltıyı seviyorum sanırım. Bazen öğlen yemeği yerine yine kahvaltı yapıyorum hatta
Ben bu ara geceleri uyuyamamaya başladım. Yani öyle böyle değil. Yarım saatte bir uyanıyorum istisnasız. Artık sağım solum çok ağrıyor, sırt üstü uyumak istiyorum. Yüz üstü uyumak istiyorum. Kaburgalarım acıyor bu ara resmen. Son 3 ay gerçekten sıkıntılı olacak belli oldu.
Dün bana buhar makineleri konusunda bür fikir verince araştırmaya başladım. Anladığım kadarıyla hepsi ufak tefek farkları da olsa aynıydı bende tek kriter belirledim: su sızdırıyor mu?Canım ben aşağıdakinden aldım ve memnunum. Sessizce çalışıyor. Bazıları sesliymiş. 2 kademeli buhar ayarı var. 1. kademe gece boyu yeterli oldu bana. Özellikle hastalık döneminde kullandım ve daha rahat nefes aldım. Bunlarla ilgili şu ayrıntı önemliymiş. Suyu biterse kendi kendine kapanma özeliği olması önemliymiş. Bu markada o da var. Ancak çoğu pahalı nemlendirme makinelerinde de hep ortak sorun şu. Belli bir süre sonra bulunduğu alanın çevresi ıslanmaya başlıyor sanki. Ben halının üstüne koymuştum. Gece yarısı wc kalktığımda halı ıslak gibi olmuştu. Maalesef bu sorun en pahalı olanlarda bile varmış yorumları okuyunca gördüm. Ben de eski bir havlu koyuyorum altına. Açıkçası ben memnun kaldım. Bebiş için almıştım ama kendim kullanıyorum şu anda.
King KHN5005 Sima Ultrasonik Hava Nemlendirici - PttAVM
King KHN5005 Sima Ultrasonik Hava Nemlendirici ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2025www.pttavm.com
Gece uyanmalarının anlamını öğrenince çok duygulanmıştım ben önceden kızıyordum ama öğrenince uyanıp gülümseyip yatıyorum artık :) fıtratımızda anne olmak olduğu için bebek doğmadan Allah seni hazırlıyor gece uyanmalarına. Öyle yaratmış yani bizi ki bebek olunca alışık olalım zorlanmayalım diye çünkü sıpacıklar sürekli uyanacaklar :)))Ay ben de en çok kahvaltıyı seviyorum sanırım. Bazen öğlen yemeği yerine yine kahvaltı yapıyorum hatta
Ben bu ara geceleri uyuyamamaya başladım. Yani öyle böyle değil. Yarım saatte bir uyanıyorum istisnasız. Artık sağım solum çok ağrıyor, sırt üstü uyumak istiyorum. Yüz üstü uyumak istiyorum. Kaburgalarım acıyor bu ara resmen. Son 3 ay gerçekten sıkıntılı olacak belli oldu.
Kahvaltıda kendini ödüllendir kuzu sevdiğin bişiler yap ağzın sulansın tarzı bişeyin yok muNapıyonuz kızlar, bana dün her sabah kahvaltı mı edicez ya bıktım siniri geldi ama haşladım yumurtamı yedim geçtim çok da uzatmadım. bu sabah yine o sinirle kalktım yalnız o hiç iyi olmadı
Detaylı docent doktor bana 12 kg yu geçme dedi ben 7 kg falan aldım bu ara az alıyorum karbonhidrat yasakladı kendı doktorum dıye ekmeksiz nesiz kalıyorum bakalım yarın doktor ye tamam dıcek mısimitsiz ekmeksiz cok zor hayat
Saçmalama kahvaltı hamilelikteki en zevkli öğün benceNapıyonuz kızlar, bana dün her sabah kahvaltı mı edicez ya bıktım siniri geldi ama haşladım yumurtamı yedim geçtim çok da uzatmadım. bu sabah yine o sinirle kalktım yalnız o hiç iyi olmadı
26. haftada +4 kilo ile devam ediyorum ben de. Ama sanki artık çok daha hızlı alcam kilo. Hissediyorum.Kahvaltımı güzel yapıyorum, her sabah erkenden uyanıp iş yerine getirmek için kahvaltı hazırlıyorum, ben epeyce kilo aldım kızlar. 28. Haftaya girdik bugün 9 kilo almışım62 ile başladım 71 kiloyum sabah tartıldım. Göbüşüm epeyce büyüdü, daha da alacağım gibi duruyor Ama herkes hiç kilo almamışsın diyor, vücudum da beden değişikliği yok inşallah çocuk almıştır kiloyu diyorum ( kendimi kandırıyorum)
Güle güle kullan bebişim.Dün bana buhar makineleri konusunda bür fikir verince araştırmaya başladım. Anladığım kadarıyla hepsi ufak tefek farkları da olsa aynıydı bende tek kriter belirledim: su sızdırıyor mu?ve bir model buldum baya bir yorumu vardı, sızdırmıyor diyorlardı aldım geçtim bende bunu da arasan çıkardım evde dursun bakalım :) teşekkür ederim yardımın için canım
Ben de Avrupa Yakası açıyorum hem hazırlarken hem yerken, en sevdiğim zaman dilimi ya benim besinlerden aldığım ekstra tadı siz de alıyor musunuz? Tahin mesela balla ne güzel oluyor, tahin bu kadar güzel miydi Allah’ım, bu peyniri yapana gurban olunur falanBen hazirlarken haber falan dinliyorum ya da izliyorum ya da trash bi dizi, yarisma programi falan aciyorum öyle mal mal islerin arka planda calmasindan cok zevk alirim. Hemencecik oluyo o zaman^^ Ha dersen baskasi hazirlasa hayir der misin, seni cilgin neler diyorsun derim hehehe
Valla kahvalti etmek zorunda kaldim, gecen randevuda dis temizligi yapicaz demisti. Ondan sonra iki saat yemek yemek yok. Beni Leventisku napar biliyon mu bu kadar saat bisi yemezsem, kedi gibi cirmalanmadik organimi birakmaz valla hahahhahah
Aynıyız ben de 62 ile başladım şimdi 71’imKahvaltımı güzel yapıyorum, her sabah erkenden uyanıp iş yerine getirmek için kahvaltı hazırlıyorum, ben epeyce kilo aldım kızlar. 28. Haftaya girdik bugün 9 kilo almışım62 ile başladım 71 kiloyum sabah tartıldım. Göbüşüm epeyce büyüdü, daha da alacağım gibi duruyor Ama herkes hiç kilo almamışsın diyor, vücudum da beden değişikliği yok inşallah çocuk almıştır kiloyu diyorum ( kendimi kandırıyorum)
Ayyy avrupa yakasi 80 kez bastan izledim hala evde arkada donen tek sess esim yokken . Kahvalti , temizlik, keyif , kahve , her zmaan o acikBen de Avrupa Yakası açıyorum hem hazırlarken hem yerken, en sevdiğim zaman dilimi ya benim besinlerden aldığım ekstra tadı siz de alıyor musunuz? Tahin mesela balla ne güzel oluyor, tahin bu kadar güzel miydi Allah’ım, bu peyniri yapana gurban olunur falan
Benim de aynı ya bi şey yaparken dediğin gibi o olmazsa odaklanamıyorum ruh hastası mıyız neyizAyyy avrupa yakasi 80 kez bastan izledim hala evde arkada donen tek sess esim yokken . Kahvalti , temizlik, keyif , kahve , her zmaan o acik
Ayyy olasiiiiBenim de aynı ya bi şey yaparken dediğin gibi o olmazsa odaklanamıyorum ruh hastası mıyız neyiz
26. haftada +4 kilo ile devam ediyorum ben de. Ama sanki artık çok daha hızlı alcam kilo. Hissediyorum.
Bu arada rahim büyüyor, toplam 1 kilo alıyomuş rahim. Plasenta var, su var. Göğüsler büyüdü. E bizde ister istemez ödem de tutuyoruz. Kan oranımız artıyo.
Aynıyız ben de 62 ile başladım şimdi 71’imBirkaç kişi hamile olduğumu anlamadığında seviniyordum tabii üzerimde oversize sweat olduğundan ama artık o da kurtarmaz bu aydan sonra jdjdk
İlkinde 22 kilo aldım ya bakalım bunda son 3 ay, ilkine yetişecek miBanada bazen öyle diyorlar ama göbüşüm epeyce ortada 26. Hafta da kontrole gittiğim de 1 kiloya yaklaştı demişti doktorum, özel de baktırdım 940 gr civarıydı, bu hafta yine kontrolüm varbakalım nasıl geçecek
Aslında senin ikinci gebelik canım, normal zaten annesin sen çok değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?