2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Napıyonuz kızlar, bana dün her sabah kahvaltı mı edicez ya bıktım siniri geldi ama haşladım yumurtamı yedim geçtim çok da uzatmadım. bu sabah yine o sinirle kalktım yalnız o hiç iyi olmadı

Kahvaltımı güzel yapıyorum, her sabah erkenden uyanıp iş yerine getirmek için kahvaltı hazırlıyorum, ben epeyce kilo aldım kızlar. 28. Haftaya girdik bugün 9 kilo almışım 62 ile başladım 71 kiloyum sabah tartıldım. Göbüşüm epeyce büyüdü, daha da alacağım gibi duruyor Ama herkes hiç kilo almamışsın diyor, vücudum da beden değişikliği yok inşallah çocuk almıştır kiloyu diyorum ( kendimi kandırıyorum)

Benim de çok ağrılarım oluyor, ne tarafa yatsam bilemiyorum, akşamları çok fena oluyorum, gündüz Allah'tan iyiyim, oğlum dün çok hareketsizdi, çok az hissettim böyle olunca da aşırı telaş oluyorum Neyse ki bugün sabah hareketlendi, dün ben çok aktiftim ondan olabilir diyorum. Akşam da yorgunluktan hemen uyumuşum. Ağrılarım var ama sırtımda ki kaslar sanki çekiliyor böyle

Dün bana buhar makineleri konusunda bür fikir verince araştırmaya başladım. Anladığım kadarıyla hepsi ufak tefek farkları da olsa aynıydı bende tek kriter belirledim: su sızdırıyor mu? ve bir model buldum baya bir yorumu vardı, sızdırmıyor diyorlardı aldım geçtim bende bunu da arasan çıkardım evde dursun bakalım :) teşekkür ederim yardımın için canım

Eklentiler

• IMG_4943.webp
    18 KB · Görüntüleme: 50
Gece uyanmalarının anlamını öğrenince çok duygulanmıştım ben önceden kızıyordum ama öğrenince uyanıp gülümseyip yatıyorum artık :) fıtratımızda anne olmak olduğu için bebek doğmadan Allah seni hazırlıyor gece uyanmalarına. Öyle yaratmış yani bizi ki bebek olunca alışık olalım zorlanmayalım diye çünkü sıpacıklar sürekli uyanacaklar :)))

Detaylı docent doktor bana 12 kg yu geçme dedi ben 7 kg falan aldım bu ara az alıyorum karbonhidrat yasakladı kendı doktorum dıye ekmeksiz nesiz kalıyorum bakalım yarın doktor ye tamam dıcek mı simitsiz ekmeksiz cok zor hayat

Napıyonuz kızlar, bana dün her sabah kahvaltı mı edicez ya bıktım siniri geldi ama haşladım yumurtamı yedim geçtim çok da uzatmadım. bu sabah yine o sinirle kalktım yalnız o hiç iyi olmadı
Kahvaltıda kendini ödüllendir kuzu sevdiğin bişiler yap ağzın sulansın tarzı bişeyin yok mu ben diyetisyeni saldım bir haftadır ağzıma etcek sürekli bişeylere yükseliyorum o nedenle kahvaltılarımı heyecanla yapıyorum modunda takılıyorum hayırlısı kiloya dikkat etmek için mi öyle yapıyon?

1.5 kiloyu son 2 hafta da aldım

26. haftada +4 kilo ile devam ediyorum ben de. Ama sanki artık çok daha hızlı alcam kilo. Hissediyorum.

Bu arada rahim büyüyor, toplam 1 kilo alıyomuş rahim. Plasenta var, su var. Göğüsler büyüdü. E bizde ister istemez ödem de tutuyoruz. Kan oranımız artıyo.

Güle güle kullan bebişim.

Ben de Avrupa Yakası açıyorum hem hazırlarken hem yerken, en sevdiğim zaman dilimi ya benim besinlerden aldığım ekstra tadı siz de alıyor musunuz? Tahin mesela balla ne güzel oluyor, tahin bu kadar güzel miydi Allah’ım, bu peyniri yapana gurban olunur falan

Aynıyız ben de 62 ile başladım şimdi 71’im Birkaç kişi hamile olduğumu anlamadığında seviniyordum tabii üzerimde oversize sweat olduğundan ama artık o da kurtarmaz bu aydan sonra jdjdk

Ayyy avrupa yakasi 80 kez bastan izledim hala evde arkada donen tek sess esim yokken . Kahvalti , temizlik, keyif , kahve , her zmaan o acik

Evet canım, yani açıkçası öyle dış görünüşümde çok farklılık yok ama göbüşüm var işte, herhalde içeride bir şeyler oluyor diyorum

Aynıyız ben de 62 ile başladım şimdi 71’im Birkaç kişi hamile olduğumu anlamadığında seviniyordum tabii üzerimde oversize sweat olduğundan ama artık o da kurtarmaz bu aydan sonra jdjdk

Banada bazen öyle diyorlar ama göbüşüm epeyce ortada 26. Hafta da kontrole gittiğim de 1 kiloya yaklaştı demişti doktorum, özel de baktırdım 940 gr civarıydı, bu hafta yine kontrolüm var bakalım nasıl geçecek

Aslında senin ikinci gebelik canım, normal zaten annesin sen çok değil bence

Ya bütün nisan grubu tek ağız olup kahvaltıya laf ettirmedi resmen hepinize ayrı ayrı cevap vermekten yoruldum böyle yazıyom artık dmlrkfl gıcık mısınız, hiçbiriniz beni anlamadınız hepinize küstüm Kahvaltı ben de seviyorum, her sabah üşensem ve söylensem bile mutlaka taze sebze meyve de içeren üç dört çeşit peynirli, yumurtalı bir kahvaltı tepsisi hazırlıyorum tamam mı anlaştık mı? Kahvaltıya laf etmiyorum KAHVALTI GÜZEL BİŞİY.

sadece bazı sabahlar kalkıp bugün de öğlene kadar bişiy yemiyim, kahve içiyim muz yiyim tutsun biraz, öğlen acıkınca hazırlarım yapmak istiyorum ya da ne biliyim biri kalksın hazırlasın ben hazır tepsiye oturayım arada sırada. bu yani bu. kahvaltı şovalyeleri sizi ya

İlkinde 22 kilo aldım ya bakalım bunda son 3 ay, ilkine yetişecek mi

Oy maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…