2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

2.bebe bedava resmen ya 1.de battık
Amaan cok sukur bir tüp bebek yapsam bir taneyle bile bunun kaç katı gider cok sukur elhamdülillah saglıklıca saglamca hayırlıca afiyetlice kullanmak nasip olsun insallah
Benimkisi tüp bebek bebişim ve ilk çocuk hiçbir şeyi yoktu her şey sıfırdan başladı ilerde büyüsün geri isticem bütün paraları

Evet, Avrupa Yakasi yillardir favorim, kanima islemistir kesin. Eger basitlik ve kaos tercihimse Zuhal Topal'la Yemekteyiz aciyorum ahahahah

Evet Allahimmmmm gecen krakerle peynir yedim. Öleyazdim tattan yav. Sütlü kahve ona keza. Hayat su an cok güzel.

Bugün 7 ay sonra ilk defa çay içtim, o kadar güzel geldi ki tadı bana, diyorum ne kadar lezzetli bu çay böyle

Alınabilir ama hepsi senin kilon olmaz yani bundan sonra bebekler 2 olacak 3 kilo olacak, suyu, plasentası falan onlar da bizle büyüyecek. Takma ama çabuk veriliyor emzirirken

İnşallah canım

Anaa ben bu sefer küçülenleri napacam hiç düşünmedim ya 3. olur mu olmaz mı emin değilim , sen diyince bi ayıktım
Emin değilim diyorsan ihtimal var demek sakla sen yinede bence
bende kahvaltıyı çok seviyorum. Hatta sabah oğlumu okula bıraktım dışarda işlerim vardı hallettim günün ilk öğününü anca yiyebiliyorum. Sabah öğle bir oldu zaten ama kahvaltı her öğün yiyebilirim normalde.

Hamile yastığı tavsiye edrim hafifletiyor baya uyku kalitesini arttırıyor.

kkızlar gunde ortalama kac bardak cay / kahve tuketıyorsunuz ?

Ilk 3 ay kac tane zibin lazim sizce?

Ayrica size durup durup evhamlandigim bir seyi sorucam ama buna niye bu kadar telas yaptigimi kendimin bile anlamadigi bir sey

Almanya'da hastaneye bebek icin bir sey gerekmiyor. Sadece tasinabilir araba koltugu (hatta onsuz birakmiyorlar) ve eve giderken giyecek takim lazim. Ya ben nerden bilicem ya getirdigim takim büyük gelirse? Ya cok kücük gelirse? Cocugum oralarda donsuz mu kalicak nolucak? Allahim bu kiyafet ve bedenleri mevzusu beni cok geriyor yaaaa HELP

Cay hic tüketmiyorum (bitki, siyah, yesil hicbirisi). Kahve iki fincan tüketiyorum (biri sade filtre kahve, digeri bir bardak süte bir kasik kahve oluyor genelde, yoksa o da s).ade Doktorum taze cekilmis kahve cekirdeginden yapiyorsam 3e de cikabilecegimi soyledi, hatta kalbe iyi gelir dedi. Ben de taze cekirdekten kendim cekiyorum, kücük bir rondo gibi makinesi var, onda yapiyorum, kahve makinem yok tek kisi ictigim icin. Öyle iste ^^

son kontrolde aşağı yukarı belli olmaz mı çocuğun boyu kilosu, ona göre bir şey götürürsün canikom niye donsuz kalsın çocuk allasen

Çay bağımlısıyım maalesef günde 250 mg kafein alma hakkımız varmış ben hepsini çayda tüketiyorum. Bür koca bardağım var 250 mg ikeadan almıştım dibine kadar emcuklüyorum

canım ben WaterWipes ve Molfix izotonik karışık almıştım, vaktim enerjim yettiğince ıslak pamuk kullanırım diğerlerini de acil durumlarda hastanede dışarıda falan değerlendiririm diye düşünmüştüm. içerik olarak ikisi de fena görünmüyor. belki sen de daha ufak paketlerde alıp denersin, illa ki kullanılır yani.

Aaaynı. Hem sürekli bölünüyo uykum hem de bi uyandım mı çok zor uykuya dalıyorum. İki gündür alt baldırımda bir kramptır uyutmuyo beni. Ama artık uyuyamama sebebim belli de olsa hee bundan uyuyamadım demiyorum. Çünkü sürekli yeni sebep çıkıyo. Hayatımın “şu da geçsin de rahat uyurum” evresini geride bıraktım ve bundan sonraki her günün bir öncekinden daha uykusuz olacağını kabullenme aşamasına geçtim. Yoksa kendimi yalancı bi enayi gibi hissetmeye başlayacaktım.

Sana katılıyorum. Sırf uyanır uyanmaz bi şey hazırlama nefretimden dışarda yemeyi en sevdiğim öğün kahvaltı. Evlendiğimde ilk bi hafta hevesimi aldıktan sonra bi sabah uyandım ve eşime dedim ki: ya her gün kahvaltı hazırlamak çok sinir bozucu. O da sağ olsun yemeğe sıfır düşkünlük. Demez mi e hazırlama. Sağ ol ya ne yicez pardon?

ilk zamanlarda olan manyaklık geçti bende altıncı ayımı geride bırakırken saldım biraz mesela bir kupa sütlü kahve bir kupa çay içiyorum her gün, eskiden birini içtiysem ötekini zinhar içmezdim ne olur ne olmaz diye. akşam da rezene ya da aromalı başka bir çay tüketiyorum. yeter zaten.

Teyzolar merhabaaa , 27+3 uz size yumuk yumuk surat getirdik 1020 gr bebem 37.5 cm . Her seyi yerinde yolundaydi cok sukurrr . Ben bi tik kiloyu kacirmisim doktorum sık sık az az ye dedi her şeyden ye dedi tamam dedim eşim suçlu suçlu bakıyor cunku aksam onun yuzunden yiyoz hep diyemedim benim yuzumden diye diyo demir hapimi
Kesmisti deger iyi diye bi tik dusmus 2-3 gune 1 alabilirsin dedi tamam dedim haricinde E esragirgin tsh t4 icin normal dedi bi sorun yok dedi . Geri kalan her sey yolunda cok sukurrr yuzunu kapatmisti doktor oksur oksur diye diye cocugumun yuzunu acmaya calistik birazda durttuk anca bu cikti aliriz bi masallahinizi

Eklentiler

• IMG_3682.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 89
beni bir tek sen yakaladın, teşekkür ederim kız kardeşim bebek olmasa aman bugün de tembellik edem acıkınca yerim der geçersin de olmuyor işte insan vicdan yapıyor. eşek herif bir gün de sen hazırla demiyo muydun ya eşine, ben diyemiyorum köpeği artık hep o çıkardığı için

oy maşallah, ne güzel poz vermiş çok güzel görünüyor çocik daha ne istiyosun

son kontrolde aşağı yukarı belli olmaz mı çocuğun boyu kilosu, ona göre bir şey götürürsün canikom niye donsuz kalsın çocuk allasen
Ay ne bileyim ya esya alirken falan da hep ayni soru var bende. "Ya sigmazsa?" "Ya büyük gelirse?" E baska bisi giydiririm o zaman di mi?

Neyse biraz rahatladim gibi oldum. Kendi kendime yükseldim, indim bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…