Benimkisi tüp bebek bebişim ve ilk çocuk hiçbir şeyi yoktu her şey sıfırdan başladı ilerde büyüsün geri isticem bütün paraları2.bebe bedava resmen ya 1.de battık
Amaan cok sukur bir tüp bebek yapsam bir taneyle bile bunun kaç katı gider cok sukur elhamdülillahsaglıklıca saglamca hayırlıca afiyetlice kullanmak nasip olsun insallah
İlkinde 22 kilo aldım ya bakalım bunda son 3 ay, ilkine yetişecek mi
Oy maşallah
Alınabilir ama hepsi senin kilon olmaz yani bundan sonra bebekler 2 olacak 3 kilo olacak, suyu, plasentası falan onlar da bizle büyüyecek. Takma ama çabuk veriliyor emzirirkenSon 3 ay 10 kilo alınır mı sencebir an korkuyorum aniden çok kilo alırım diye
Ben de Avrupa Yakası açıyorum hem hazırlarken hem yerken, en sevdiğim zaman dilimi ya benim besinlerden aldığım ekstra tadı siz de alıyor musunuz? Tahin mesela balla ne güzel oluyor, tahin bu kadar güzel miydi Allah’ım, bu peyniri yapana gurban olunur falan
Ben de Avrupa Yakası açıyorum hem hazırlarken hem yerken, en sevdiğim zaman dilimi ya benim besinlerden aldığım ekstra tadı siz de alıyor musunuz? Tahin mesela balla ne güzel oluyor, tahin bu kadar güzel miydi Allah’ım, bu peyniri yapana gurban olunur falan
Alınabilir ama hepsi senin kilon olmaz yani bundan sonra bebekler 2 olacak 3 kilo olacak, suyu, plasentası falan onlar da bizle büyüyecek. Takma ama çabuk veriliyor emzirirken
Emin değilim diyorsan ihtimal var demek sakla sen yinede benceAnaa ben bu sefer küçülenleri napacam hiç düşünmedim ya 3. olur mu olmaz mı emin değilim , sen diyince bi ayıktım
bende kahvaltıyı çok seviyorum. Hatta sabah oğlumu okula bıraktım dışarda işlerim vardı hallettim günün ilk öğününü anca yiyebiliyorum. Sabah öğle bir oldu zatenAy ben de en çok kahvaltıyı seviyorum sanırım. Bazen öğlen yemeği yerine yine kahvaltı yapıyorum hatta
Ben bu ara geceleri uyuyamamaya başladım. Yani öyle böyle değil. Yarım saatte bir uyanıyorum istisnasız. Artık sağım solum çok ağrıyor, sırt üstü uyumak istiyorum. Yüz üstü uyumak istiyorum. Kaburgalarım acıyor bu ara resmen. Son 3 ay gerçekten sıkıntılı olacak belli oldu.
Cay hic tüketmiyorum (bitki, siyah, yesil hicbirisi). Kahve iki fincan tüketiyorum (biri sade filtre kahve, digeri bir bardak süte bir kasik kahve oluyor genelde, yoksa o da s).ade Doktorum taze cekilmis kahve cekirdeginden yapiyorsam 3e de cikabilecegimi soyledi, hatta kalbe iyi gelir dedi. Ben de taze cekirdekten kendim cekiyorum, kücük bir rondo gibi makinesi var, onda yapiyorum, kahve makinem yok tek kisi ictigim icin. Öyle iste ^^kkızlar gunde ortalama kac bardak cay / kahve tuketıyorsunuz ?
son kontrolde aşağı yukarı belli olmaz mı çocuğun boyu kilosu, ona göre bir şey götürürsün canikom niye donsuz kalsın çocuk allasenIlk 3 ay kac tane zibin lazim sizce?
Ayrica size durup durup evhamlandigim bir seyi sorucam ama buna niye bu kadar telas yaptigimi kendimin bile anlamadigi bir sey
Almanya'da hastaneye bebek icin bir sey gerekmiyor. Sadece tasinabilir araba koltugu (hatta onsuz birakmiyorlar) ve eve giderken giyecek takim lazim. Ya ben nerden bilicem ya getirdigim takim büyük gelirse? Ya cok kücük gelirse? Cocugum oralarda donsuz mu kalicak nolucak? Allahim bu kiyafet ve bedenleri mevzusu beni cok geriyor yaaaa HELP
Çay bağımlısıyım maalesef günde 250 mg kafein alma hakkımız varmış ben hepsini çayda tüketiyorum. Bür koca bardağım var 250 mg ikeadan almıştım dibine kadar emcuklüyorumkkızlar gunde ortalama kac bardak cay / kahve tuketıyorsunuz ?
canım ben WaterWipes ve Molfix izotonik karışık almıştım, vaktim enerjim yettiğince ıslak pamuk kullanırım diğerlerini de acil durumlarda hastanede dışarıda falan değerlendiririm diye düşünmüştüm. içerik olarak ikisi de fena görünmüyor. belki sen de daha ufak paketlerde alıp denersin, illa ki kullanılır yani.Kızlar ıslak mendil alacağım sizce hangisi daha iyidir karar veremedim Baby turco da çok yorum var, değerlendirme var ve indirim de Molfix izotonik sulu olan da öyle sizce hangisi mantıklı
• Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu Yenidoğan 12x60 Yaprak Yorumları, Fiyatı - Trendyol
• Molfix Izotonik Sulu Islak Mendil Yenidoğan 600 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Aaaynı. Hem sürekli bölünüyo uykum hem de bi uyandım mı çok zor uykuya dalıyorum. İki gündür alt baldırımda bir kramptır uyutmuyo beni. Ama artık uyuyamama sebebim belli de olsa hee bundan uyuyamadım demiyorum. Çünkü sürekli yeni sebep çıkıyo. Hayatımın “şu da geçsin de rahat uyurum” evresini geride bıraktım ve bundan sonraki her günün bir öncekinden daha uykusuz olacağını kabullenme aşamasına geçtim. Yoksa kendimi yalancı bi enayi gibi hissetmeye başlayacaktım.Ay ben de en çok kahvaltıyı seviyorum sanırım. Bazen öğlen yemeği yerine yine kahvaltı yapıyorum hatta
Ben bu ara geceleri uyuyamamaya başladım. Yani öyle böyle değil. Yarım saatte bir uyanıyorum istisnasız. Artık sağım solum çok ağrıyor, sırt üstü uyumak istiyorum. Yüz üstü uyumak istiyorum. Kaburgalarım acıyor bu ara resmen. Son 3 ay gerçekten sıkıntılı olacak belli oldu.
Sana katılıyorum. Sırf uyanır uyanmaz bi şey hazırlama nefretimden dışarda yemeyi en sevdiğim öğün kahvaltı. Evlendiğimde ilk bi hafta hevesimi aldıktan sonra bi sabah uyandım ve eşime dedim ki: ya her gün kahvaltı hazırlamak çok sinir bozucu. O da sağ olsun yemeğe sıfır düşkünlük. Demez mi e hazırlama. Sağ ol ya ne yicez pardon?Ya bütün nisan grubu tek ağız olup kahvaltıya laf ettirmedi resmen hepinize ayrı ayrı cevap vermekten yoruldum böyle yazıyom artık dmlrkfl gıcık mısınız, hiçbiriniz beni anlamadınız hepinize küstümKahvaltı ben de seviyorum, her sabah üşensem ve söylensem bile mutlaka taze sebze meyve de içeren üç dört çeşit peynirli, yumurtalı bir kahvaltı tepsisi hazırlıyorum tamam mı anlaştık mı? Kahvaltıya laf etmiyorum KAHVALTI GÜZEL BİŞİY.
sadece bazı sabahlar kalkıp bugün de öğlene kadar bişiy yemiyim, kahve içiyim muz yiyim tutsun biraz, öğlen acıkınca hazırlarım yapmak istiyorum ya da ne biliyim biri kalksın hazırlasın ben hazır tepsiye oturayım arada sırada. bu yani bu. kahvaltı şovalyeleri sizi ya
ilk zamanlarda olan manyaklık geçti bende altıncı ayımı geride bırakırken saldım birazkkızlar gunde ortalama kac bardak cay / kahve tuketıyorsunuz ?
beni bir tek sen yakaladın, teşekkür ederim kız kardeşimSana katılıyorum. Sırf uyanır uyanmaz bi şey hazırlama nefretimden dışarda yemeyi en sevdiğim öğün kahvaltı. Evlendiğimde ilk bi hafta hevesimi aldıktan sonra bi sabah uyandım ve eşime dedim ki: ya her gün kahvaltı hazırlamak çok sinir bozucu. O da sağ olsun yemeğe sıfır düşkünlük. Demez mi e hazırlama. Sağ ol ya ne yicez pardon?
oy maşallah, ne güzel poz vermiş çok güzel görünüyor çocik daha ne istiyosunTeyzolar merhabaaa , 27+3 uz size yumuk yumuk surat getirdik1020 gr bebem 37.5 cm . Her seyi yerinde yolundaydi cok sukurrr . Ben bi tik kiloyu kacirmisim doktorum sık sık az az ye dedi her şeyden ye dedi tamam dedim eşim suçlu suçlu bakıyor cunku aksam onun yuzunden yiyoz hep diyemedim benim yuzumden diye diyo demir hapimi
Kesmisti deger iyi diye bi tik dusmus 2-3 gune 1 alabilirsin dedi tamam dedimharicinde E esragirgin tsh t4 icin normal dedi bi sorun yok dedi . Geri kalan her sey yolunda cok sukurrr yuzunu kapatmisti doktor oksur oksur diye diye cocugumun yuzunu acmaya calistik birazda durttuk anca bu cikti aliriz bi masallahinizi
Ay ne bileyim ya esya alirken falan da hep ayni soru var bende. "Ya sigmazsa?" "Ya büyük gelirse?" E baska bisi giydiririm o zaman di mi?son kontrolde aşağı yukarı belli olmaz mı çocuğun boyu kilosu, ona göre bir şey götürürsün canikom niye donsuz kalsın çocuk allasen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?