MaşaAllah maşaAllah maşaAllah kız burnu ne güzel öyleTeyzolar merhabaaa , 27+3 uz size yumuk yumuk surat getirdik1020 gr bebem 37.5 cm . Her seyi yerinde yolundaydi cok sukurrr . Ben bi tik kiloyu kacirmisim doktorum sık sık az az ye dedi her şeyden ye dedi tamam dedim eşim suçlu suçlu bakıyor cunku aksam onun yuzunden yiyoz hep diyemedim benim yuzumden diye diyo demir hapimi
Kesmisti deger iyi diye bi tik dusmus 2-3 gune 1 alabilirsin dedi tamam dedimharicinde E esragirgin tsh t4 icin normal dedi bi sorun yok dedi . Geri kalan her sey yolunda cok sukurrr yuzunu kapatmisti doktor oksur oksur diye diye cocugumun yuzunu acmaya calistik birazda durttuk anca bu cikti aliriz bi masallahinizi
Ben hiç kahve tüketmiyorum, hamilelik öncesi çok tüketirdim. Siyah çay çok nadir tüketiyorum, o da özel dışarda kahvaltı durumlarında 1 çay bardağı maximum 2 oluyor. Arada kahvaltılarımda ayvalı ıhlamur ya da nane limon çayı içiyorum.kkızlar gunde ortalama kac bardak cay / kahve tuketıyorsunuz ?
kkızlar gunde ortalama kac bardak cay / kahve tuketıyorsunuz ?
Teyzolar merhabaaa , 27+3 uz size yumuk yumuk surat getirdik1020 gr bebem 37.5 cm . Her seyi yerinde yolundaydi cok sukurrr . Ben bi tik kiloyu kacirmisim doktorum sık sık az az ye dedi her şeyden ye dedi tamam dedim eşim suçlu suçlu bakıyor cunku aksam onun yuzunden yiyoz hep diyemedim benim yuzumden diye diyo demir hapimi
Kesmisti deger iyi diye bi tik dusmus 2-3 gune 1 alabilirsin dedi tamam dedimharicinde E esragirgin tsh t4 icin normal dedi bi sorun yok dedi . Geri kalan her sey yolunda cok sukurrr yuzunu kapatmisti doktor oksur oksur diye diye cocugumun yuzunu acmaya calistik birazda durttuk anca bu cikti aliriz bi masallahinizi
MAŞALLAH SUBHANALLAH canımm şekercikk sağlıklaa gelişsinn sağlıkla büyüsün bebişinn annesii sevindim iyi haberler duymak insanı mutlu ediyorrrTeyzolar merhabaaa , 27+3 uz size yumuk yumuk surat getirdik1020 gr bebem 37.5 cm . Her seyi yerinde yolundaydi cok sukurrr . Ben bi tik kiloyu kacirmisim doktorum sık sık az az ye dedi her şeyden ye dedi tamam dedim eşim suçlu suçlu bakıyor cunku aksam onun yuzunden yiyoz hep diyemedim benim yuzumden diye diyo demir hapimi
kahvaltı ve müslin kırmızı çizgiYa bütün nisan grubu tek ağız olup kahvaltıya laf ettirmedi resmen hepinize ayrı ayrı cevap vermekten yoruldum böyle yazıyom artık dmlrkfl gıcık mısınız, hiçbiriniz beni anlamadınız hepinize küstümKahvaltı ben de seviyorum, her sabah üşensem ve söylensem bile mutlaka taze sebze meyve de içeren üç dört çeşit peynirli, yumurtalı bir kahvaltı tepsisi hazırlıyorum tamam mı anlaştık mı? Kahvaltıya laf etmiyorum KAHVALTI GÜZEL BİŞİY.
sadece bazı sabahlar kalkıp bugün de öğlene kadar bişiy yemiyim, kahve içiyim muz yiyim tutsun biraz, öğlen acıkınca hazırlarım yapmak istiyorum ya da ne biliyim biri kalksın hazırlasın ben hazır tepsiye oturayım arada sırada. bu yani bu. kahvaltı şovalyeleri sizi ya
Kahvaltıda 1 ya da 2 bardak açık çay.Sonrasında da filtre kahve içiyorum 1 kupa. Ama kupanın dibine kahveyi koyup üstüne full süt ekliyorumkkızlar gunde ortalama kac bardak cay / kahve tuketıyorsunuz ?
Ya hazırlıyo aslında ama ben biraz tez canlıyım. Hazırlayayım diyo mesela ama hemen kalkmıyo, ona dedikten sonra da gecikti diye kalkıp ben yaparsam üzülür diye kalkamıyorum. Geç olunca tadım kaçıyo falan filan. Bi de gerçekten hamilelik öncesi ben de kahvaltıyı ara sıra geçiştirmeyi seviyodum öğlene bırakıyodum falan. Şimdi hem bebek için yemem lazım diyorum hem de aşırı aç uyanıyorum bekleyemiyorum bu da sinir bozucu.beni bir tek sen yakaladın, teşekkür ederim kız kardeşimbebek olmasa aman bugün de tembellik edem acıkınca yerim der geçersin de olmuyor işte insan vicdan yapıyor. eşek herif bir gün de sen hazırla demiyo muydun ya eşine, ben diyemiyorum köpeği artık hep o çıkardığı için
Ben ilk 3 ay çok dikkat ettim buna. Fazla kafein düşük riskini arttırıyor diye. Şu an kahvaltıda ortalama 3 çay bardağı açık çay içiyorum. Akşamları bazen hiç içmiyorum bazen 2 çay bardağı limonlu ve açık içiyorum yine. Çok nadiren gün içinde bol sütlü filtre kahve. Kahve içtiysem akşam çayını es geçiyorum. Biz çok çaycıyız ya anca bu kadar azaltabilirdim vallakkızlar gunde ortalama kac bardak cay / kahve tuketıyorsunuz ?
ben de aynı sekılde gunde 3 bardak acık cay ve 1 turk kahvesı muhakkak ıcıyorum cunku ayılamıyorumBen ilk 3 ay çok dikkat ettim buna. Fazla kafein düşük riskini arttırıyor diye. Şu an kahvaltıda ortalama 3 çay bardağı açık çay içiyorum. Akşamları bazen hiç içmiyorum bazen 2 çay bardağı limonlu ve açık içiyorum yine. Çok nadiren gün içinde bol sütlü filtre kahve. Kahve içtiysem akşam çayını es geçiyorum. Biz çok çaycıyız ya anca bu kadar azaltabilirdim valla
ne guzel 0 kafein :)Ben hiç kahve tüketmiyorum, hamilelik öncesi çok tüketirdim. Siyah çay çok nadir tüketiyorum, o da özel dışarda kahvaltı durumlarında 1 çay bardağı maximum 2 oluyor. Arada kahvaltılarımda ayvalı ıhlamur ya da nane limon çayı içiyorum.
1 kupa filtre kahve kesin , 4-5 bardak aşırı açık çay kesin. (esnaflık , başka türlü gün geçmiyorkkızlar gunde ortalama kac bardak cay / kahve tuketıyorsunuz ?
çayla normalde de çok aram olmadığı için içmiyorum ama günde bir fincan türk kahvesi içiyorum sabahları yoksa asla açılamıyorum masada uyukluyorum zatenkkızlar gunde ortalama kac bardak cay / kahve tuketıyorsunuz ?
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BQHCFP3?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details 25 aralık teslim edilmiş 1.500 e almışım, özellikle telefona bağlanmayan ayrı ekranlı bir şey istedim, wifi ile olmasın diye hem telefonda başka bir şeye bakmak isterim bebiş uyurken falan..*Bebek kamera telsiz alan var miii ? Hangisini aldiniz?
*Benim galiba en son losyon pisik kremi vb seylerimiz kaldi . Siz hangi markalari aldiniz sampuani ecowell aldim indirimdeydi ama losyonu mustela alan cokkk
1 kupa filtre, birkaç bardak çay içiyorumkkızlar gunde ortalama kac bardak cay / kahve tuketıyorsunuz ?
Ay bende başladım geceleri ansızın uyanmaya yada sabah bide bi duygusal uyanıyorum sonrasına eşime sıkı sıkı sarılıp uyuyorumGece uyanmalarının anlamını öğrenince çok duygulanmıştım ben önceden kızıyordum ama öğrenince uyanıp gülümseyip yatıyorum artık :) fıtratımızda anne olmak olduğu için bebek doğmadan Allah seni hazırlıyor gece uyanmalarına. Öyle yaratmış yani bizi ki bebek olunca alışık olalım zorlanmayalım diye çünkü sıpacıklar sürekli uyanacaklar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?