2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Alanyadayim , Anatolia hastane grubunda doktorum . Normal sezeryan hepsi icin 25.000 tl dediler yilin yarisindan sonra zam gelebilirmis . Bu da mini bi infoooo

MaşaAllah maşaAllah maşaAllah kız burnu ne güzel öyle maşaAllah kuzucuma Rabbim korusun kuzucuğu

kkızlar gunde ortalama kac bardak cay / kahve tuketıyorsunuz ?
Ben hiç kahve tüketmiyorum, hamilelik öncesi çok tüketirdim. Siyah çay çok nadir tüketiyorum, o da özel dışarda kahvaltı durumlarında 1 çay bardağı maximum 2 oluyor. Arada kahvaltılarımda ayvalı ıhlamur ya da nane limon çayı içiyorum.

Maşallah, sağlıkla gelsin, hep böyle sorunsuz, su gibi devam etsin inşallah

MAŞALLAH SUBHANALLAH canımm şekercikk sağlıklaa gelişsinn sağlıkla büyüsün bebişinn annesii sevindim iyi haberler duymak insanı mutlu ediyorrr
T4 tedee sevindim açıkçası umarım dahada düşmeden dengelenir kendi kendini onarır
Sağlıkla huzurla zamanında bebişleri kucaklarız İNŞALLAH ALLAH ın izniyle

kahvaltı ve müslin kırmızı çizgi

Ya hazırlıyo aslında ama ben biraz tez canlıyım. Hazırlayayım diyo mesela ama hemen kalkmıyo, ona dedikten sonra da gecikti diye kalkıp ben yaparsam üzülür diye kalkamıyorum. Geç olunca tadım kaçıyo falan filan. Bi de gerçekten hamilelik öncesi ben de kahvaltıyı ara sıra geçiştirmeyi seviyodum öğlene bırakıyodum falan. Şimdi hem bebek için yemem lazım diyorum hem de aşırı aç uyanıyorum bekleyemiyorum bu da sinir bozucu.

Ben ilk 3 ay çok dikkat ettim buna. Fazla kafein düşük riskini arttırıyor diye. Şu an kahvaltıda ortalama 3 çay bardağı açık çay içiyorum. Akşamları bazen hiç içmiyorum bazen 2 çay bardağı limonlu ve açık içiyorum yine. Çok nadiren gün içinde bol sütlü filtre kahve. Kahve içtiysem akşam çayını es geçiyorum. Biz çok çaycıyız ya anca bu kadar azaltabilirdim valla

ben de aynı sekılde gunde 3 bardak acık cay ve 1 turk kahvesı muhakkak ıcıyorum cunku ayılamıyorum

ne guzel 0 kafein :)

Ben genel olarak beslenmeyle ilgili de tavsiyelerine uyduğum bir gıda mühendisinin gebelikte beslenme rutini videosunu izlemiştim. Benim için çok faydalıydı sizinle de paylaşayım. Kafeinden de bahsediyor :)

1 kupa filtre kahve kesin , 4-5 bardak aşırı açık çay kesin. (esnaflık , başka türlü gün geçmiyor ) ama doktora sormuştum 3. aydan sonra okey demişti yani kafein mg sınırları içinde kaldığından.

*Bebek kamera telsiz alan var miii ? Hangisini aldiniz?
*Benim galiba en son losyon pisik kremi vb seylerimiz kaldi . Siz hangi markalari aldiniz sampuani ecowell aldim indirimdeydi ama losyonu mustela alan cokkk

*Bebek kamera telsiz alan var miii ? Hangisini aldiniz?
*Benim galiba en son losyon pisik kremi vb seylerimiz kaldi . Siz hangi markalari aldiniz sampuani ecowell aldim indirimdeydi ama losyonu mustela alan cokkk
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BQHCFP3?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details 25 aralık teslim edilmiş 1.500 e almışım, özellikle telefona bağlanmayan ayrı ekranlı bir şey istedim, wifi ile olmasın diye hem telefonda başka bir şeye bakmak isterim bebiş uyurken falan..
Mustela Favori Set 1 | Dermoeczanem.com bunu ve
Mustela SPF 50+ Çok Yüksek Koruma Faktörlü Güneş Losyonu 40 ml | Dermoeczanem.com
bunu aldım doğunca önümüz yaz olacak malum, eşim de ben de açık ten hassas cilt, tüm doğum yapanlara sordum herkes mustela önerince bunları aldım ben.

Ay bende başladım geceleri ansızın uyanmaya yada sabah bide bi duygusal uyanıyorum sonrasına eşime sıkı sıkı sarılıp uyuyorum

Kızlar merhaba ben 28. Haftadayım bugün sancım var tuhaf bir şekilde var mı benim gibi sancısı olan birde İstanbul Avrupa yakası doğum ücretleri çok uçuk uygun tavsiyeleriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…