Evet bende var bazen sürekli bu sebeple tuvaltteyimKızlar sizde hep tekme gibi hiss ediyormusunuz aşagıya vajinaya dogru idrar gelince daha çok oluyor.
Ihlamuru da çok tüketmemek gerekiyormuş ben hasta olduğumda bir bardak içtim gün içinde içine meyve de ekledim limon ve balla içtim öyle icemezsen de sıcak suya limon ve bal koyup iç sıcak sıcakKızlar boğazımda çok yanma var acaba hasta mı oluyorum allahımm nolur hasta olmıyım ya çok mızmızım kendimi çekememıhlamur içebiliyor muyum acaba? Ne gibi sıcak bir içecek tüketebilirim iyi gelmesi için? hastalık geçirenler biliyodur
Kuzum ben hamileliğin başından beri açlık tokluk hepsine bakıyorum not alıyorum hep düşük çıkıyordu ona rağmen yaptı sevgili doktorcuuuumKızlar ben 5 gün tokluk şekerimi takip ettim doktorumun önerisiyle. Sonuçlara bakarak şeker yüklemesi yaptırmama gerek olmadığını söyledi. Herhangi bi çekinceyle yaptırmak istemeyenleriniz varsa aklınızda bulunsun sorun doktorunuza
Ay alıntılamayı unutmuşum. Önceki mesajım alıntılıdırKuzum ben hamileliğin başından beri açlık tokluk hepsine bakıyorum not alıyorum hep düşük çıkıyordu ona rağmen yaptı sevgili doktorcuuuumgerçi sonuç maşaAllah çıkmadı ama bazı doktorlar sanırım onu sallamıyor şekil a: benimki
Ay bende ya.Tuvalete gitmekten bıktım.Evet bende var bazen sürekli bu sebeple tuvaltteyim
İnşallah normale dönmüştür canım senin de. Aynen diyeti sudan dolayı önerdi. Zaten ultrasonla bakar bakmaz oo tatlıyı hamur işini biraz fazla kaçırıyoruz galiba diye tepki verdiCanım suyum benim de fazlaydı en son kontrolümde çarşamba tekrar gideceğim bakalım ne durumda.bu rahim ağzı uzunluğu çok değişiyor Mart grubunda çok arkadaş karşılaştı bu ölçümler hep değişiyor.diyeti suyun fazla olduğu için mi önerdi
Benim ilk başlardan beri 55-60 arası çıkıyordu birden düştüğü için mi böyle tepki verdi bilemedim ben de. Nst ye falan da gönderince biraz tedirgin oldum Allahtan bir şey çıkmadı ordaBenim hep 44 çıkıyor 26haftadayım şu an.Bence 34 çokta az degilya birşey olmaz inşallah.
Ay dimi dimi. İllaki o zamanların derdi de başkadır ama olsun bu türlüsü gerçekten daha zor geliyor insana. Aynen canım doktorun dediklerine göre yediklerimizden dolayı fazla oluyormuş. Karbonhidrat tatlı ağırlıklı beslendiğimiz zaman vücutta bir şeyler oluyormuş bebek daha fazla idrar yapıyormuş bu da suyu fazlalaştırıyormuş tarzı bir şeyler söylediAmin ya gerçekten sağlıkla geçsin bitsin şu süreç sağlıcakla doğuralım gözümüzün önünde dursunlarböyle sürekli bişey çıkıcak mı korkusu kaygısı çok zor. Suyu niçin fazlalaşıyomuş bebeklerin canım yediklerimizden mi? Rahim ağzı uzunluğu 3.trimesterla beraber artık kısalmaya başlıcak diye okumuştum bi yerde
Öyle tabi canım. Ya işte doktor direk suyun fazlalığı erken doğumu tetikler, su fazla olunca rahim daha geniş oluyor bu da benim için doğumda daha fazla kanama denemek, doğum esnasında bebeğin ciğerlerine o sudan kaçıyor bu da bebekte solunum sıkıntısı yapabiliyor tarzı şeyler söyleyince canım sıkıldı tabi.canını sıkma, çözümsüz dert değil allah verecekse böyle dertler versin altından kalkarızdiyetisyene gittiğinde seni zaten yiyeceklerin konusunda yönlendirir, şunun şurasında da bir şey kalmadı. suyun fazlalığının çok kötü bir şey olmadığını biliyorum diğer gruplardan, moral bozmak yok o yüzden rahim ağzı uzunluğunun da bu haftalarda artık kısalması normal bir şey, 34 epey iyi yine. hiç ona takılma.
yemek için kendimden örnek verebilirim. bir aydır makarna ve pilavı tamamen kestim, hiç yemiyorum. ekmek olarak da sadece kahvaltıda karabuğday ekmeği veya tam tahıllı ekmek tüketiyorum. her gün menümde saf protein ve lifli sebze/salata mutlaka oluyor. ne bileyim arada sırada bakliyat tüketip kocama minik kokulu sürprizler hazırlıyorum djkdjk. insan bazen düşünürken bıkıyor ve gözünde büyüyor biliyorum sabah ben de isyan etmiştim ama yiyecek alternatif de bulunuyor karnımız da doyuyor, hiç canını sıkma.
29 altı artık endişeli bir durum bildigim kadarıyla.Kaç haftalıksın şu an?İnşallah normale dönmüştür canım senin de. Aynen diyeti sudan dolayı önerdi. Zaten ultrasonla bakar bakmaz oo tatlıyı hamur işini biraz fazla kaçırıyoruz galiba diye tepki verdi
Benim ilk başlardan beri 55-60 arası çıkıyordu birden düştüğü için mi böyle tepki verdi bilemedim ben de. Nst ye falan da gönderince biraz tedirgin oldum Allahtan bir şey çıkmadı orda
Ay dimi dimi. İllaki o zamanların derdi de başkadır ama olsun bu türlüsü gerçekten daha zor geliyor insana. Aynen canım doktorun dediklerine göre yediklerimizden dolayı fazla oluyormuş. Karbonhidrat tatlı ağırlıklı beslendiğimiz zaman vücutta bir şeyler oluyormuş bebek daha fazla idrar yapıyormuş bu da suyu fazlalaştırıyormuş tarzı bir şeyler söyledi
Öyle tabi canım. Ya işte doktor direk suyun fazlalığı erken doğumu tetikler, su fazla olunca rahim daha geniş oluyor bu da benim için doğumda daha fazla kanama denemek, doğum esnasında bebeğin ciğerlerine o sudan kaçıyor bu da bebekte solunum sıkıntısı yapabiliyor tarzı şeyler söyleyince canım sıkıldı tabi.
Beslenme olarakta beyaz ekmek normalde de yemiyorum yokluğunu aramam o yüzden ama diğerleriiipatateslerim, makarnalarım, poğaçalarım tatlılarım birde bugün poğaça yapayım diyordum bende inşallah alışırım sen gibi bir an önce. Bebeklerimiz iyi olsun da sıkıntı değil gerçi her şeye alışırız. Sudan dolayı mı bu şekilde dikkat ediyorsun sende ?
Aynen bende 30-35 arası normal olarak biliyorum. Başka bir şey dedi de ben mi 34 anladım acaba bilemedim. 26+5 teyim şuan29 altı artık endişeli bir durum bildigim kadarıyla.Kaç haftalıksın şu an?
Bu aralar mesaneyi keşfetti çoçum oraya çalışıyor devamlıAy bende ya.Tuvalete gitmekten bıktım.
Eşim takılıyor bana hatta bu konuda senin yüzünden tuvalete giremiyorum ne zaman baksam tuvalete giriyorsun.
Benımle aynı haftadasın birşey olmaz ya yinede sen kendine dikkat et doktorunda bir bildiĝi vardır.Aynen bende 30-35 arası normal olarak biliyorum. Başka bir şey dedi de ben mi 34 anladım acaba bilemedim. 26+5 teyim şuan
Herhalde hepsi bu hafta bebekler orayı tekmeliyor.Benim eşimim uykusu agır biraz çok rahatsız olursam uyanıyor ne oldu iyimisin diye.Ah son haftalar ilk çocugumda aklıma geliyorda uykusuz geceler uyamiyordum hep yatakta dönup duruyordum.Bu aralar mesaneyi keşfetti çoçum oraya çalışıyor devamlıeşim de bu sebeple uyanır halde oldgumdan artık birlikte yatamıyoruz farkında mısın diyor bana uyaniyorum ya o da uyaniyo
Limonlu çay içe bilirsin oda iyi gelir.Sonra balla süt karıştır iç bogazına iyi gelicektir.Kızlar boğazımda çok yanma var acaba hasta mı oluyorum allahımm nolur hasta olmıyım ya çok mızmızım kendimi çekememıhlamur içebiliyor muyum acaba? Ne gibi sıcak bir içecek tüketebilirim iyi gelmesi için? hastalık geçirenler biliyodur
25 altı sıkıntılı imiş canım senin şuan gayet normal. Şekerini ölçtürmüşmüydün canım şekerden de oluyordu o fazlalık sanırım ne bilem bir sürü faktör var bende şaştım kaldımAynen bende 30-35 arası normal olarak biliyorum. Başka bir şey dedi de ben mi 34 anladım acaba bilemedim. 26+5 teyim şuan
Benim bi arkadaşım çalışabilir raporu aldı. 37 ye kadar çalışacaktı ancak 36 da ayrıldı iyice ağırlaşınca. Sanırım oluyo. İŞten ayrılırken tekrar çalışamaz raporu almak gerekiyormuş galiba.28+2 den selam güzel anneler benim kafama takılan bir kaç soru var bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?
ben şu an çalışıyorum ilk soru 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra zor gelirse eğer 34 veya 35 de tekrar doğum izni raporu alabiliyor muyum ikinci sorum ise; nisanda doğum görünüyor ama şubat ya da martta zorunlu izin var ben doğum izin ücretini 2024 asgari ücretine göre mi yoksa 2023 yılındaki yatan sagari ücretime göre mi alıcam :/
Canımm gelmiş geçmiş olsun şimdiden acill Şifalar olsunKızlar boğazımda çok yanma var acaba hasta mı oluyorum allahımm nolur hasta olmıyım ya çok mızmızım kendimi çekememıhlamur içebiliyor muyum acaba? Ne gibi sıcak bir içecek tüketebilirim iyi gelmesi için? hastalık geçirenler biliyodur
Bendee şeker yüklemesine gidicem Nasipse korkudan canım tatlı yenii yenii Çekmeye başladı yiyemiorum bi tıkımm ancak canımm gün içinde iştahım aşırı olmuyor ama yiyorum zatenn akşam da yiyorum amaaa belli bi saatten sonra bulantı hapını içipp yemeği kesiyorum amaaa canımm istemiyor değil ama yemiyorumKızlar gün içinde canım öyle tatlı çekiyor kii pastalar, şerbetli tatlılar.. ayh gözünün önünden gelip geçiyolar eğer her canım istedigimde yeseydim 100 kilo olurdum heralde kendimi tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?