2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar boğazımda çok yanma var acaba hasta mı oluyorum allahımm nolur hasta olmıyım ya çok mızmızım kendimi çekemem ıhlamur içebiliyor muyum acaba? Ne gibi sıcak bir içecek tüketebilirim iyi gelmesi için? hastalık geçirenler biliyodur

Ihlamuru da çok tüketmemek gerekiyormuş ben hasta olduğumda bir bardak içtim gün içinde içine meyve de ekledim limon ve balla içtim öyle icemezsen de sıcak suya limon ve bal koyup iç sıcak sıcak

Kızlar gün içinde canım öyle tatlı çekiyor kii pastalar, şerbetli tatlılar.. ayh gözünün önünden gelip geçiyolar eğer her canım istedigimde yeseydim 100 kilo olurdum heralde kendimi tutuyorum

Kızlar ben 5 gün tokluk şekerimi takip ettim doktorumun önerisiyle. Sonuçlara bakarak şeker yüklemesi yaptırmama gerek olmadığını söyledi. Herhangi bi çekinceyle yaptırmak istemeyenleriniz varsa aklınızda bulunsun sorun doktorunuza

Kuzum ben hamileliğin başından beri açlık tokluk hepsine bakıyorum not alıyorum hep düşük çıkıyordu ona rağmen yaptı sevgili doktorcuuuum gerçi sonuç maşaAllah çıkmadı ama bazı doktorlar sanırım onu sallamıyor şekil a: benimki

Benim sonuçlarım böyleydi. Her gün kahvaltıdan 1 saat sonra ve akşam yemeğinden 1 saat sonra ölçtüm. Bi akşam tatlı yedim tatlıdan 1 saat sonra da ölçtüm 3 ölçüm olan gün ondan ama evet doktordan doktora değişiyor. Benim doktorum takibe göre yaptırıyormuş

Eklentiler

• 909f5ab3-720b-46c8-91be-598814940c48.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 52
Ay alıntılamayı unutmuşum. Önceki mesajım alıntılıdır

İnşallah normale dönmüştür canım senin de. Aynen diyeti sudan dolayı önerdi. Zaten ultrasonla bakar bakmaz oo tatlıyı hamur işini biraz fazla kaçırıyoruz galiba diye tepki verdi

Benim hep 44 çıkıyor 26haftadayım şu an.Bence 34 çokta az degilya birşey olmaz inşallah.
Benim ilk başlardan beri 55-60 arası çıkıyordu birden düştüğü için mi böyle tepki verdi bilemedim ben de. Nst ye falan da gönderince biraz tedirgin oldum Allahtan bir şey çıkmadı orda
Ay dimi dimi. İllaki o zamanların derdi de başkadır ama olsun bu türlüsü gerçekten daha zor geliyor insana. Aynen canım doktorun dediklerine göre yediklerimizden dolayı fazla oluyormuş. Karbonhidrat tatlı ağırlıklı beslendiğimiz zaman vücutta bir şeyler oluyormuş bebek daha fazla idrar yapıyormuş bu da suyu fazlalaştırıyormuş tarzı bir şeyler söyledi

Öyle tabi canım. Ya işte doktor direk suyun fazlalığı erken doğumu tetikler, su fazla olunca rahim daha geniş oluyor bu da benim için doğumda daha fazla kanama denemek, doğum esnasında bebeğin ciğerlerine o sudan kaçıyor bu da bebekte solunum sıkıntısı yapabiliyor tarzı şeyler söyleyince canım sıkıldı tabi.
Beslenme olarakta beyaz ekmek normalde de yemiyorum yokluğunu aramam o yüzden ama diğerleriii patateslerim, makarnalarım, poğaçalarım tatlılarım birde bugün poğaça yapayım diyordum bende inşallah alışırım sen gibi bir an önce. Bebeklerimiz iyi olsun da sıkıntı değil gerçi her şeye alışırız. Sudan dolayı mı bu şekilde dikkat ediyorsun sende ?

29 altı artık endişeli bir durum bildigim kadarıyla.Kaç haftalıksın şu an?

Ay bende ya.Tuvalete gitmekten bıktım.
Eşim takılıyor bana hatta bu konuda senin yüzünden tuvalete giremiyorum ne zaman baksam tuvalete giriyorsun.
Bu aralar mesaneyi keşfetti çoçum oraya çalışıyor devamlı eşim de bu sebeple uyanır halde oldgumdan artık birlikte yatamıyoruz farkında mısın diyor bana uyaniyorum ya o da uyaniyo

Bu aralar mesaneyi keşfetti çoçum oraya çalışıyor devamlı eşim de bu sebeple uyanır halde oldgumdan artık birlikte yatamıyoruz farkında mısın diyor bana uyaniyorum ya o da uyaniyo
Herhalde hepsi bu hafta bebekler orayı tekmeliyor.Benim eşimim uykusu agır biraz çok rahatsız olursam uyanıyor ne oldu iyimisin diye.Ah son haftalar ilk çocugumda aklıma geliyorda uykusuz geceler uyamiyordum hep yatakta dönup duruyordum.

Limonlu çay içe bilirsin oda iyi gelir.Sonra balla süt karıştır iç bogazına iyi gelicektir.

Aynen bende 30-35 arası normal olarak biliyorum. Başka bir şey dedi de ben mi 34 anladım acaba bilemedim. 26+5 teyim şuan
25 altı sıkıntılı imiş canım senin şuan gayet normal. Şekerini ölçtürmüşmüydün canım şekerden de oluyordu o fazlalık sanırım ne bilem bir sürü faktör var bende şaştım kaldım

Benim bi arkadaşım çalışabilir raporu aldı. 37 ye kadar çalışacaktı ancak 36 da ayrıldı iyice ağırlaşınca. Sanırım oluyo. İŞten ayrılırken tekrar çalışamaz raporu almak gerekiyormuş galiba.

Doğum rapor parasını son 1 yıllık brüt maaşın ortalamasına göremi ne hesaplıyolarmış sanırım. Ben de tam nasıl hesaplıyorlar emin değilim.

Canımm gelmiş geçmiş olsun şimdiden acill Şifalar olsun
Elmaa karabiber limon kaynat bir bardak iç
1 kaşık Pekmez Az bir terreyağ limon yarım dakika kaynat İçç
Ballı sıcağa yakın süt içinn
Sırtına sıcakk atlet koyy yarım saatte bi saatte bir değiştir
Boğaz kısmına sıcak tutcak şalll takk gecee dahii senii sıkmasın amaaaa öksürüğü azaltıyor başlaa bunlara başlamadan bitsin gitsin hastalık olmasın amannn

Kızlar gün içinde canım öyle tatlı çekiyor kii pastalar, şerbetli tatlılar.. ayh gözünün önünden gelip geçiyolar eğer her canım istedigimde yeseydim 100 kilo olurdum heralde kendimi tutuyorum
Bendee şeker yüklemesine gidicem Nasipse korkudan canım tatlı yenii yenii Çekmeye başladı yiyemiorum bi tıkımm ancak canımm gün içinde iştahım aşırı olmuyor ama yiyorum zatenn akşam da yiyorum amaaa belli bi saatten sonra bulantı hapını içipp yemeği kesiyorum amaaa canımm istemiyor değil ama yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…