2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tam bitti diyorum gene bir sey cıkıyor
Kocam artık bittiye inanmıyor:)
Aynı durumdayız hep bişey çıkıyor. Her akşam o işten gelince aklıma yeni bişey gelmiş oluyor. Bunu da almadık daha bu alınacak diyorum. Adam en son kalpten gidecek ben daha kendime hastane için 2 adet pijama takimi ve bi kaç tane emzirme atleti almadım. İstediğim gibi bulamadım daha onları da

Bu doğru olabilir mi acaba?

W wolfgang 1 Nisan şakası mı olacak bizimkiler?

Ya da sen bir daha hesapla. Matematik yeteneğim gurur duyabilecegim ozelliklerimden değil zira.

Merhaba kızlar siz konuşmuşsunuz ama ben geç okudum bu vücut losyonu veya yağı konusuna bende çok takıldım. Bebe yağı sağlıksız ama nemlendiricek bir şey lazım sanırım bundan da emin değilim. Bir yerde zeytin yağı sürüldüğünü okudum ama onunda cildini yakar mı diye düşünüyorum kafamda deli sorular yani ben şampuan ve pişik kremini minoris aldım temiz içerik ve bir yakınım kullanmış çok memnun kalmış ondan aldım.Yazılanlardan da çoğunluk benim gibi kararsız gibi geldi.Şu nemlendirici yağ konusunda yardımınıza ihtiyacım var.

Haklısın canım alıp çoğunu kullanmam diye ben de düşündüm bazılarını doğunca ihtiyaç halinde alacağım sanırım teşekkür ederim

Tek başına iyi bir losyon yeter diye düşünüyorum zeytinyağ bebek cildi için uygun değil bence gözenekleri tıkayabilir, arındırması zor vs bazıları losyon da kullanmıyor mesela bebeği yıkadıkları küvetin içindeki suya anne sütü karıştırıyorlarmış nasıl olur bilmiyorum bol sütümüz olursa deneriz belki Ben yine de mustelanın ürünlerini alacağım

Z.yagi uzun zamanlı kullanımda cildin rengini koyulastirir. Hele yazin cildin acik oldugu bir yere sürülürse yanar cilt. Bir de bakim için vücuda ya da yüze sürülmez. Yaraya falan cok ufak iyileştirsin diye akut çözüm diye sürülür, ise de yarar. Z.yagini iyi bilen egeli bir aileden geliyorum. Z. Yağını yiyin, bir tarafınıza bakim için sürmeyin

Neden doktor size şeker yüklemesi yaptı bir sıkıntı mı gördü
Yok hatta kan tahlilinde şekerim cok dusuk cıktı, yaptırmana gerek yok dedi fazla kilo da almamıstım ama ben nolur nolmaz dedim yaptırdım :) açlık toklul ikisi de düşük cıktı zaten

Ay bende onu istiyordum ama fiyat fazla geldi yukarda paylaştım onu aldım iyi de geldi ya boşver o kadar para verme alt tarafı çanta yav sanki çanta mi bakacak çocuğa

Ben de aldıgım çantaya bayılmadım bayıldıklarım da cok pahalı sımdılık bunla durayım sonra bakcam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…