2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ne sorsam doktorum acele etme dıyor ama zorla ogrendım tüp diye sezeryan yapcak zaaar ben de oyle ıstıyordum
14 15 nisan gibi bisi dedi ilerde gene konusuruz gibisinden bayram donusu dıye heralde ama kesin degıl tabi tatatataaaam 3 ay kaldı

Ne sorsam doktorum acele etme dıyor ama zorla ogrendım tüp diye sezeryan yapcak zaaar ben de oyle ıstıyordum
14 15 nisan gibi bisi dedi ilerde gene konusuruz gibisinden ama tatatataaaam 3 ay kaldı
Tüp bebeklere sezaryen mi yapıyolar acaba ya benimkisi de tüp kafa normal olmuyo mu acaba ben daha hiç konuşmadım doktorumla

yook normal var galıba canım
hadi bakalım benim doktor normal doğum yanlısı hatta sezaryen sonrası vajinal doğum falan yaptırıyo hayırlısı artık korkuyorum aslında sezaryen seçeneğimizin olması içimi rahatlatıyo

Karnim o kadar gerik ki anlatamam sanki daha fazla buyuyemeyecekmis gibi

Ben de akşam yemeğinden sonra çok şişkin oluyorum resmen karnım davul gibi oluyor, sertleşiyor az yesem de değişmiyor, bugün bir çılgınlık yapıp akşam yemek yemedim, ilk defa bu kadar rahatım ya açım ama rahatladım resmen sabah ilk uyandığımızdaki gibi karnım yumuşak ve şişkin değil

Ay bende onu istiyordum ama fiyat fazla geldi yukarda paylaştım onu aldım iyi de geldi ya boşver o kadar para verme alt tarafı çanta yav sanki çanta mi bakacak çocuğa
Haklısın canım ben de burada paylaşılan modellerden birini alıcam

Kızlar hiç çatlağım yok sanıyordum aynaya bi baktım karnımın alt tarafları hep çatlamışmoralim çok bozuldu ya daha 27.haftadayım.Diğer haftalar ne olur kimbilir

Ay benim şekerim düşük aç kalınca baygınlık geçiriyorum resmen böyle aç kalim biraz bişi olmaz diyorum ama yok yapamıyorum hemen dönmeye başlıyor başım

Aynı şekilde ben de akşamları şişiyorum sanki göbek sabah farklı akşam farklı ama bu ara midem çok küçüldü çok az yiyebiliyorum. Sen yine de aç kalma canım az da olsa ye bebiş tekmelemeye başlar açlıktann

Kızlar hiç çatlağım yok sanıyordum aynaya bi baktım karnımın alt tarafları hep çatlamışmoralim çok bozuldu ya daha 27.haftadayım.Diğer haftalar ne olur kimbilir
Benim yanlar pert olmuş hep çatlak yetmezmiş gibi öyle bi kararma var ki hele ki koltuk altım ve bikini bölgesi moralim bozuluyor aynaya bakınca

Greyfurt yedim Valla çok iyi geldi ama ya ciddi anlamda karnım sertleşiyordu, ekmeksiz yiyorum zaten porsiyon küçültmeme rağmen perişan oluyordum

Kızlar şimdi size bir soru soracam bunu doktora soracaktım da hep unutuyorum orda soracaklarımı ya. Benim bebenin kafası sağımda, sağa yattığımda oynamaya başlıyor (genelde sağa yatıyorum), rahatsız olduğu için mi oynuyordur yoksa yattığım için mi hareketini hissediyorum zaten. Kafası ezilmiyordur demi yani ağırlığımı oraya verince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…