2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar anne bebek cantasi olarak bunu aldım sadece göründüğünden fermuarları Gold gelen gümüş o farklı geldi ama sevdim. Alt açma örtüsü,bebek arabasına asma aparatı var. Termal gözü de çok küçük çanta,kalemlik gibi olan çanta biberon taşıma için ikisi de termal büyük çantanın on gozunde de biberon için termal göz var. Beğendim ben almayanlara fikir olsun. Fiyat da diğer beğendiklerime göre daha makul geldi 2000 falan civarıydı bu kadarla kurtarmış oldum bu işi

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-16-18-16-27-829_trendyol.com.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 17054182168078340094670450718968.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 73
Çok güzelmiş güzel günlerde güzel gezmelerde kullanın inşallah minnoşla, bende motheric diye sayfa var instagramda kasım indirimlerinde almıştım ordan ama sanırım kullanımı rahat değil bu modelin güzel duruyor kullanımı

Oyyy maşallah fındık burunlu ne kadar tatlı bayıldım

He varmıs ölcucem normal cıkcak ama dedı ben biraz fazla göruyorum sen yıne dıkkat et dedı sonra ölçtü 17 normal dedı dokkat et dedı karbonhıdrata aman gene gitti tatlılar ekmek simitler
Benim doktor da 8 sınır dedi şaşırdım kız seninkini okuyunca

Çok teşekkür ederim inşallah Umarım rahattir ya artık kullanınca anlayacaz ancak

Maşallah bebişine ben de haftaya gideceğim nasipse sabırsızlanıyorum

Maalesef özel sektör olunca hiç bir şeyin garantisi olmuyor. Helede eşinin yaptığı gibi işlerde dönemsel durgunluk normal. Ancak yaza doğru hep araba piyasası canlanır. Bebiş de kısmetiyle gelir inşallah. Hiç sıkma canını.

Kp'ini falan da takmamaya çalış. Boşver, kendi emeğinizle tırnağınızla yapmanız daha iyi. Sonradan yaptım ettim diyecekse hele birde hiç etmesin. Ben bu kafadayım. Zamanı geldiğinde bişi derlerse de lafını esirgemezsin.

He varmıs ölcucem normal cıkcak ama dedı ben biraz fazla göruyorum sen yıne dıkkat et dedı sonra ölçtü 17 normal dedı dokkat et dedı karbonhıdrata aman gene gitti tatlılar ekmek simitler
Ay ben de kahvaltıda çok ekmek tüketiyorum ya da gevrek. Bazen öğlen yemek yemek değil canım kahvaltı yapmak istiyor yine yiyorum. Ama dikkat etmek lazım.

Benim de hamileliğimden beridir tatlıyla pek aram yok. Belki oradan yırtıyorumdur.

Ay kızlar hepinizin mi kocası zengin

Güle güle kullan canım çok güzel.

Benim doktor da 8 sınır dedi şaşırdım kız seninkini okuyunca
2 çeşit ölçüm varmıs biraz arastrdımda ondan heralde canım
Tek ölçum 8 den buyukse dıyor

benım bi kaç yeri ölçüp topladı o da 20 ye kadar diyor dogruysa

17 normal oluyor heralde benım aman doktor normal dedı takmayım

Başka sıvısı ölçülen var mı acaba ?

Son düzenleme:
Kızlar ben anne bebek bakım çantasını mcd bag alacaktım yalnız 2.200’den başlıyor 2.600 e hatta 3’e kadar modeller var. Gerekli mi acaba karar veremedim çok pahalı geldi bana geçen güzel modeller atmıştınız onlardan mı alsam bilemedim önerilere açığım

Valla kuzum hamile oldugumu öğrendiğimden beri bir tane bile araba satamadı eşim hep cepten yedik hazıra da malum dağ dayanmaz.. aynen öyle kalpten inanıyorum ki bebişler kısmetiyle gelir o yüzden tevekkül ediyorum.
Alışkınım zaten isteme söz nişan düğün zamanında aynısını yapmıştı kendileri ama hamileyken hormonlardan mıdır nedir eşimin çırpınışını görüp kendi ailemin özverisini görüp onların ruhsuzluğu beni ister istemez çıldırtıyor

Sana normal dediyse normaldir canım zaten en ufak bi sıkıntıda söylüyorlar hemen sağolsunlar sadece karından baktı dimi

Sana normal dediyse normaldir canım zaten en ufak bi sıkıntıda söylüyorlar hemen sağolsunlar sadece karından baktı dimi
Evet yanlardan bakıp topladı ay ne bılım stres oldum sen oyle dıyınce:) panigim normalde de tavan oldu ıyıce panıklıgım bu ara:)

50 mg mıydı canım yükleme? Hiç kafana takma canım Allah’ın izniyle bişi çıkmaz umarım

Bizim yatakta 70*110 bende alez almayı düşünüyordum iyi denk geldi canım teşekkür ederim. Şimdi senden görünce bende sipariş verdim hemen

Selamlar çok yeni hamileyim o yüzden tecrübeli birilerine ihtiyaç duydum kan tahlillerimi bugün verdim ve idarar tahlili sonucunda farklı şeyler gördüm Lökosit +++ Eritrosit + diyor bunlar enfeksiyon demekk mi yoksa normal sınır mı hemen gitmeli miyim muayeneye yoksa randevumu bekliyimmi ?

Eklentiler

• Screenshot_20240116-201815.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 55
Yaz yaz bitmedi kızlar ne çok eksik varmış daha zaman var diyordum telaş yaptım listeyi yapınca daha anne ihtiyaçlarını yazmadım sadece bebek
Canım en acil olanlari alsan böylece stres yapmamış olursun ben küvet almıştım küvette çok ağladığı için kucağımda yıkadım hep emzirme yastığı uyku arkadaşına falan ihtiyaç duymadım mesela benim şuan ikinci çocuk olacak diye sanırım böyle rahatım senin listenin yarısı ben de hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…