- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
Çok güzelmiş güzel günlerde güzel gezmelerde kullanın inşallah minnoşla, bende motheric diye sayfa var instagramda kasım indirimlerinde almıştım ordan ama sanırım kullanımı rahat değil bu modelin güzel duruyor kullanımıKızlar anne bebek cantasi olarak bunu aldım sadece göründüğünden fermuarları Gold gelen gümüş o farklı geldi ama sevdim. Alt açma örtüsü,bebek arabasına asma aparatı var. Termal gözü de çok küçük çanta,kalemlik gibi olan çanta biberon taşıma için ikisi de termal büyük çantanın on gozunde de biberon için termal göz var. Beğendim ben almayanlara fikir olsun. Fiyat da diğer beğendiklerime göre daha makul geldi 2000 falan civarıydı bu kadarla kurtarmış oldum bu işi
Oyyy maşallah fındık burunlu ne kadar tatlı bayıldımherkese merhaba teyzoşlarr 1100 gramlık bi minnoş bırakıyorum buraya
27+2 deyiz bugün beni yine doğum telaşı sardı çocugun hiçbir şeyi hazır değil eşimin tarafı ölü balık taklidi yapıyor benim ailem sürekli her şeye yetmeye çalışıyor eşimin işi araba piyasasının durmasından dolayı durdu gerçekten Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ama böyle ah etmek istemiyorum kp milyoner ve bebek ilk torunu olcak olmasına rağmen zerre umurlarında olmaması çok üzüyor beni
Benim doktor da 8 sınır dedi şaşırdım kız seninkini okuyuncaHe varmıs ölcucem normal cıkcak ama dedı ben biraz fazla göruyorum sen yıne dıkkat et dedı sonra ölçtü 17 normal dedı dokkat et dedı karbonhıdrata aman gene gitti tatlılar ekmek simitler
Çok teşekkür ederim inşallahÇok güzelmiş güzel günlerde güzel gezmelerde kullanın inşallah minnoşla, bende motheric diye sayfa var instagramda kasım indirimlerinde almıştım ordan ama sanırım kullanımı rahat değil bu modelin güzel duruyor kullanımı
Ama nette 25 e kadar yazıyorBenim doktor da 8 sınır dedi şaşırdım kız seninkini okuyunca
Maşallah bebişineherkese merhaba teyzoşlarr 1100 gramlık bi minnoş bırakıyorum buraya
27+2 deyiz bugün beni yine doğum telaşı sardı çocugun hiçbir şeyi hazır değil eşimin tarafı ölü balık taklidi yapıyor benim ailem sürekli her şeye yetmeye çalışıyor eşimin işi araba piyasasının durmasından dolayı durdu gerçekten Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ama böyle ah etmek istemiyorum kp milyoner ve bebek ilk torunu olcak olmasına rağmen zerre umurlarında olmaması çok üzüyor beni
Ay ben de kahvaltıda çok ekmek tüketiyorum ya da gevrek. Bazen öğlen yemek yemek değil canım kahvaltı yapmak istiyor yine yiyorum. Ama dikkat etmek lazım.He varmıs ölcucem normal cıkcak ama dedı ben biraz fazla göruyorum sen yıne dıkkat et dedı sonra ölçtü 17 normal dedı dokkat et dedı karbonhıdrata aman gene gitti tatlılar ekmek simitler
Ay kızlar hepinizin mi kocası zenginKızlar anne bebek cantasi olarak bunu aldım sadece göründüğünden fermuarları Gold gelen gümüş o farklı geldi ama sevdim. Alt açma örtüsü,bebek arabasına asma aparatı var. Termal gözü de çok küçük çanta,kalemlik gibi olan çanta biberon taşıma için ikisi de termal büyük çantanın on gozunde de biberon için termal göz var. Beğendim ben almayanlara fikir olsun. Fiyat da diğer beğendiklerime göre daha makul geldi 2000 falan civarıydı bu kadarla kurtarmış oldum bu işi
Aman yok be ne zengini herşey çok pahalı anam keşke zengin olsalarAy kızlar hepinizin mi kocası zengin
Güle güle kullan canım çok güzel.
2 çeşit ölçüm varmıs biraz arastrdımda ondan heralde canımBenim doktor da 8 sınır dedi şaşırdım kız seninkini okuyunca
Teşekkür ederiizOyyy maşallah fındık burunlu ne kadar tatlı bayıldım
Valla kuzum hamile oldugumu öğrendiğimden beri bir tane bile araba satamadı eşim hep cepten yedik hazıra da malum dağ dayanmaz.. aynen öyle kalpten inanıyorum ki bebişler kısmetiyle gelir o yüzden tevekkül ediyorum.Maşallah bebişineben de haftaya gideceğim nasipse sabırsızlanıyorum
Maalesef özel sektör olunca hiç bir şeyin garantisi olmuyor. Helede eşinin yaptığı gibi işlerde dönemsel durgunluk normal. Ancak yaza doğru hep araba piyasası canlanır. Bebiş de kısmetiyle gelir inşallah. Hiç sıkma canını.
Kp'ini falan da takmamaya çalış. Boşver, kendi emeğinizle tırnağınızla yapmanız daha iyi. Sonradan yaptım ettim diyecekse hele birde hiç etmesin. Ben bu kafadayım. Zamanı geldiğinde bişi derlerse de lafını esirgemezsin.
Sana normal dediyse normaldir canım zaten en ufak bi sıkıntıda söylüyorlar hemen sağolsunlar2 çeşit ölçüm varmıs biraz arastrdımda ondan heralde canım
Tek ölçum 8 den buyukse dıyor
benım bi kaç yeri ölçüp topladı o da 20 ye kadar diyor dogruysa
17 normal oluyor heralde benım aman doktor normal dedı takmayım
Başka sıvısı ölçülen var mı acaba ?
Evet yanlardan bakıp topladı ay ne bılım stres oldum sen oyle dıyınce:) panigim normalde de tavan oldu ıyıce panıklıgım bu ara:)Sana normal dediyse normaldir canım zaten en ufak bi sıkıntıda söylüyorlar hemen sağolsunlarsadece karından baktı dimi
50 mg mıydı canım yükleme? Hiç kafana takma canım Allah’ın izniyle bişi çıkmaz umarımSelam kızlar. 26+3 oldum. Doktor randevum vardı. Dün ilk kez devlet hastanesine de gittim kıyaslama yapmak için. Orda 1080 gr çıktı bugün özel hastaneye gittim 950 gr dedi. Doktorumu da değiştirdim bu ay. Şeker yüklemesi yaptırdım sabah yüksek çıktı 160bir hafta dikkat edeceğim. Haftaya tekrardan yükleme yapılıp 3 ölçüm yapılacak. Biraz canım sıkıldı haliyle de yapacak bir şey yok.
Bizim yatakta 70*110 bende alez almayı düşünüyordum iyi denk geldi canım teşekkür ederim. Şimdi senden görünce bende sipariş verdim hemenBen yatak alezini bundan aldım. Mart anelerinden biri almış öneriyordu. Beğendim ben de. Benim bebiş yatağı yataş. Ölçüleri tam uyuyordu yatağa.
Elele Life 70*110 Sıvı Geçirmez Lastikli Bebek Yatak Koruyucu Alez - Fiyatı, Yorumları
Elele Life 70*110 Sıvı Geçirmez Lastikli Bebek Yatak Koruyucu Alez yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Canım en acil olanlari alsan böylece stres yapmamış olursun ben küvet almıştım küvette çok ağladığı için kucağımda yıkadım hep emzirme yastığı uyku arkadaşına falan ihtiyaç duymadım mesela benim şuan ikinci çocuk olacak diye sanırım böyle rahatım senin listenin yarısı ben de hiç yokYaz yaz bitmedi kızlar ne çok eksik varmış daha zaman var diyordum telaş yaptım listeyi yapınca daha anne ihtiyaçlarını yazmadım sadece bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?