Ben de sola yatınca o taraftan dürtüklüyo resmen kerata. Bence ezilmiyodur alanlarını daraltınca hareketlerini daha yoğun hissediyoruzdur sadeceKızlar şimdi size bir soru soracam bunu doktora soracaktım da hep unutuyorum orda soracaklarımı ya. Benim bebenin kafası sağımda, sağa yattığımda oynamaya başlıyor (genelde sağa yatıyorum), rahatsız olduğu için mi oynuyordur yoksa yattığım için mi hareketini hissediyorum zaten. Kafası ezilmiyordur demi yani ağırlığımı oraya verince
Ay ne bileyim sanki bana rahatsız oluyor hissi verdi solumda bu kadar yapmıyor sağa yatınca başlıyor ben de sola yatamıyorum çarpıntı yapıyorBen de sola yatınca o taraftan dürtüklüyo resmen kerata. Bence ezilmiyodur alanlarını daraltınca hareketlerini daha yoğun hissediyoruzdur sadece
Bi doktor siz bebeği dışardan yatarken veya bacağınızı karnınıza çektiğinizde ezemezsiniz onun yeri çok korunaklı demiştiKızlar şimdi size bir soru soracam bunu doktora soracaktım da hep unutuyorum orda soracaklarımı ya. Benim bebenin kafası sağımda, sağa yattığımda oynamaya başlıyor (genelde sağa yatıyorum), rahatsız olduğu için mi oynuyordur yoksa yattığım için mi hareketini hissediyorum zaten. Kafası ezilmiyordur demi yani ağırlığımı oraya verince
Hareketleri olağan seyrinde devam ediyosa bence endişelenme. Bi de kafası sağda demişsin ama hareketi yoğun olarak sağda hissediyosan dönmüş olabilir mi? Ben en çok ve güçlü hareketleri solumda hissettiğim için bacaklarının orda olduğunu düşünmüştüm çünkü. Haftaya kontrolüm var orda da teyit edicem bunuAy ne bileyim sanki bana rahatsız oluyor hissi verdi solumda bu kadar yapmıyor sağa yatınca başlıyor ben de sola yatamıyorum çarpıntı yapıyor
Ben de doktor kafası bu tarafta dediği için biliyorum ya yoksa anlamazdımBi doktor siz bebeği dışardan yatarken veya bacağınızı karnınıza çektiğinizde ezemezsiniz onun yeri çok korunaklı demiştiama bende merak ediyorum bi tarafa dönünce mesela vurmaya başlıyo rahatsız olduğu için mi acaba diyorum ben bebişin neresi neremde hiç anlayamıyorum koluyla mı vuruyo yoksa ayaklarla mı bilemiyorum hiç
Doktor söylemişti geçen hafta kafası burda diye, yüzüne bakarken de sağıma tuttu makineyi ordan biliyorumHareketleri olağan seyrinde devam ediyosa bence endişelenme. Bi de kafası sağda demişsin ama hareketi yoğun olarak sağda hissediyosan dönmüş olabilir mi? Ben en çok ve güçlü hareketleri solumda hissettiğim için bacaklarının orda olduğunu düşünmüştüm çünkü. Haftaya kontrolüm var orda da teyit edicem bunu
Yok yok ezemezsin. Ben bugün gittim kontrole, benimkinin de kafası sağda, ayakları aşağıda. Zaten kafası yuvarlak olduğu iiçin anlamıştım. Bir de hareketini hep altta hissediyorum, tekmeler orada olmalıydı. Aynı düşündüğüm yerlerde çıktı uktrasonda, doktor da anneler hisseder dedi. Ben beçen sıkıştırdım uyurken. Sağa dönmüşüm ve oradaydı, üzerine yattım fark etmedenBen de doktor kafası bu tarafta dediği için biliyorum ya yoksa anlamazdım
Yani mantıken ezmememiz lazım ama ana yüreği illa bir rahatsız mı oldu diye takılıyor kafama
Ahahah yavrum yaYok yok ezemezsin. Ben bugün gittim kontrole, benimkinin de kafası sağda, ayakları aşağıda. Zaten kafası yuvarlak olduğu iiçin anlamıştım. Bir de hareketini hep altta hissediyorum, tekmeler orada olmalıydı. Aynı düşündüğüm yerlerde çıktı uktrasonda, doktor da anneler hisseder dedi. Ben beçen sıkıştırdım uyurken. Sağa dönmüşüm ve oradaydı, üzerine yattım fark etmedenbir dakika içinde fırt diye kaçtı hemen suda yüzüyor buluyor yönünü kerata.
Bugun 10.30 da şeker yüklemem vardı beklerken 11.30 da da ultrasonla baktı bebege doktor. Normalde her sabah 9 da yerdim kahvaltıyı o saate kadar aç beklediğim için bebişim ağzı açık bekliyordu hareketli bır sekılde :) doktor aç suan yemek bekliyor ondan ağzı açık dedi. O kadar tuhaf oldum ki :) siz bence az da olsa bısıler atıstırın bebişler beslensin :)Ben de akşam yemeğinden sonra çok şişkin oluyorum resmen karnım davul gibi oluyor, sertleşiyor az yesem de değişmiyor, bugün bir çılgınlık yapıp akşam yemek yemedim, ilk defa bu kadar rahatım ya açım ama rahatladım resmen sabah ilk uyandığımızdaki gibi karnım yumuşak ve şişkin değil
Ay yoksam sezeryan günleri mi belli olmaya başlıyorNe sorsam doktorum acele etme dıyor ama zorla ogrendımtüp diye sezeryan yapcak zaaar ben de oyle ıstıyordum
14 15 nisan gibi bisi dedi ilerde gene konusuruz gibisinden bayram donusu dıye heralde ama kesin degıl tabi tatatataaaam 3 ay kaldı
Benimki de aynı saatlerde eliyle yüzünü kapatmış fosur fosur uyuyorduBugun 10.30 da şeker yüklemem vardı beklerken 11.30 da da ultrasonla baktı bebege doktor. Normalde her sabah 9 da yerdim kahvaltıyı o saate kadar aç beklediğim için bebişim ağzı açık bekliyordu hareketli bır sekılde :) doktor aç suan yemek bekliyor ondan ağzı açık dedi. O kadar tuhaf oldum ki :) siz bence az da olsa bısıler atıstırın bebişler beslensin :)
Ben doktora bu gun sordum ilki sezeryan dogurmak isterim ama bu ikinci çocugu olurmu diye.Hayır riskli dedi çok titiz davranmak lazım o zaman bebegide senide riske atmaya gerek yok falan.hadi bakalım benim doktor normal doğum yanlısı hatta sezaryen sonrası vajinal doğum falan yaptırıyo hayırlısı artık korkuyorum aslında sezaryen seçeneğimizin olması içimi rahatlatıyo
Tam net degıl benımkı zorla soyletılmıs bir günAy yoksam sezeryan günleri mi belli olmaya başlıyor
Ben de sımdılık dolap alcam odayı zamanla yaparım acelesi yok ama eşya koycak yer kalmadı dolap şart:)Odaya komodin aldik bugun , ikeada uygundu 6 cekmece ben ilk zamanlar buraya zibindi suydu buydu hepsini koymayi dusuyorumminik minik diye . Ustundede hem alt degistirip hemde iste kremleri virti zirti koyarim dedim. Aldik geldik aksamdan beri bunla ugrasiyoz sjdbjdjfjf butun sinirlerimiz bozuldu tam bitirdik iki cekmecenin rayi montelicez sarjlimizin sarji bitti yedegi kp de esime dedim ya yatalimmm beynim yandi bosver bugunluk pes ettik
Eki Görüntüle 3371128
Ben anlamadım:) sizin de mi tüp bebek riskli diye hangisine dedi canımBen doktora bu gun sordum ilki sezeryan dogurmak isterim ama bu ikinci çocugu olurmu diye.Hayır riskli dedi çok titiz davranmak lazım o zaman bebegide senide riske atmaya gerek yok falan.
Hayır benimkisi tüp bebek değil.Bu konu açılmışken soyledim.Ben anlamadım:) sizin de mi tüp bebek riskli diye hangisine dedi canım
Aynen ben de dolap alacağım içine yerleştireceğim tüm ıvırını zıvırını.Ben de sımdılık dolap alcam odayı zamanla yaparım acelesi yok ama eşya koycak yer kalmadı dolap şart:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?