2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de sola yatınca o taraftan dürtüklüyo resmen kerata. Bence ezilmiyodur alanlarını daraltınca hareketlerini daha yoğun hissediyoruzdur sadece

Ben de sola yatınca o taraftan dürtüklüyo resmen kerata. Bence ezilmiyodur alanlarını daraltınca hareketlerini daha yoğun hissediyoruzdur sadece
Ay ne bileyim sanki bana rahatsız oluyor hissi verdi solumda bu kadar yapmıyor sağa yatınca başlıyor ben de sola yatamıyorum çarpıntı yapıyor

Bi doktor siz bebeği dışardan yatarken veya bacağınızı karnınıza çektiğinizde ezemezsiniz onun yeri çok korunaklı demişti ama bende merak ediyorum bi tarafa dönünce mesela vurmaya başlıyo rahatsız olduğu için mi acaba diyorumben bebişin neresi neremde hiç anlayamıyorum koluyla mı vuruyo yoksa ayaklarla mı bilemiyorum hiç

Ay ne bileyim sanki bana rahatsız oluyor hissi verdi solumda bu kadar yapmıyor sağa yatınca başlıyor ben de sola yatamıyorum çarpıntı yapıyor
Hareketleri olağan seyrinde devam ediyosa bence endişelenme. Bi de kafası sağda demişsin ama hareketi yoğun olarak sağda hissediyosan dönmüş olabilir mi? Ben en çok ve güçlü hareketleri solumda hissettiğim için bacaklarının orda olduğunu düşünmüştüm çünkü. Haftaya kontrolüm var orda da teyit edicem bunu

Ben de doktor kafası bu tarafta dediği için biliyorum ya yoksa anlamazdım
Yani mantıken ezmememiz lazım ama ana yüreği illa bir rahatsız mı oldu diye takılıyor kafama

Doktor söylemişti geçen hafta kafası burda diye, yüzüne bakarken de sağıma tuttu makineyi ordan biliyorum Solumdan da hissediyorum ya da gün içinde karnımın ortasına vuruyor muhtemelen bacak ve elleriyle ama sağıma yattığımda o taraf hareketlenince böyle düşündürttü

Ben de doktor kafası bu tarafta dediği için biliyorum ya yoksa anlamazdım
Yani mantıken ezmememiz lazım ama ana yüreği illa bir rahatsız mı oldu diye takılıyor kafama
Yok yok ezemezsin. Ben bugün gittim kontrole, benimkinin de kafası sağda, ayakları aşağıda. Zaten kafası yuvarlak olduğu iiçin anlamıştım. Bir de hareketini hep altta hissediyorum, tekmeler orada olmalıydı. Aynı düşündüğüm yerlerde çıktı uktrasonda, doktor da anneler hisseder dedi. Ben beçen sıkıştırdım uyurken. Sağa dönmüşüm ve oradaydı, üzerine yattım fark etmeden bir dakika içinde fırt diye kaçtı hemen suda yüzüyor buluyor yönünü kerata.

Ahahah yavrum ya İyi bari yatmaya devam o zaman

Bugun 10.30 da şeker yüklemem vardı beklerken 11.30 da da ultrasonla baktı bebege doktor. Normalde her sabah 9 da yerdim kahvaltıyı o saate kadar aç beklediğim için bebişim ağzı açık bekliyordu hareketli bır sekılde :) doktor aç suan yemek bekliyor ondan ağzı açık dedi. O kadar tuhaf oldum ki :) siz bence az da olsa bısıler atıstırın bebişler beslensin :)

Ay yoksam sezeryan günleri mi belli olmaya başlıyor

Benimki de aynı saatlerde eliyle yüzünü kapatmış fosur fosur uyuyordu Greyfurt yedim

hadi bakalım benim doktor normal doğum yanlısı hatta sezaryen sonrası vajinal doğum falan yaptırıyo hayırlısı artık korkuyorum aslında sezaryen seçeneğimizin olması içimi rahatlatıyo
Ben doktora bu gun sordum ilki sezeryan dogurmak isterim ama bu ikinci çocugu olurmu diye.Hayır riskli dedi çok titiz davranmak lazım o zaman bebegide senide riske atmaya gerek yok falan.

Odaya komodin aldik bugun , ikeada uygundu 6 cekmece ben ilk zamanlar buraya zibindi suydu buydu hepsini koymayi dusuyorum minik minik diye . Ustundede hem alt degistirip hemde iste kremleri virti zirti koyarim dedim. Aldik geldik aksamdan beri bunla ugrasiyoz sjdbjdjfjf butun sinirlerimiz bozuldu tam bitirdik iki cekmecenin rayi montelicez sarjlimizin sarji bitti yedegi kp de esime dedim ya yatalimmm beynim yandi bosver bugunluk pes ettik

Ben de sımdılık dolap alcam odayı zamanla yaparım acelesi yok ama eşya koycak yer kalmadı dolap şart:)

Ben anlamadım:) sizin de mi tüp bebek riskli diye hangisine dedi canım
Hayır benimkisi tüp bebek değil.Bu konu açılmışken soyledim.
Ilk çocugumda maalesef açilma 1cm oldu suyum gidiyordu ama bebegin kafasi dogum kanalina girmedi sezeryan oldum.Oglumun 3 yaşı olucak belki dogururum diye bir umut sordum ama hayır dedi.
Tüp bebek yaptiranlarda çogu zaman sezeryan oluyor benim gordugum kadarıyla riske atmamak için.

ay benim göbüşüm birden büyüdü, bir de bebiş sürekli top gibi toplanmaya başladı hiç böyle şeyler olmamıştı şimdiye kadar. Normaldir dimi hafta ilerledi artık normal falan diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi

Günaydın kızçeler aklıma geldi şimdi benim gibi yapan varsa diye paylaşmak istedim. Ben midem çok yanıyor reflü beni çok rahatsız ediyor diye karbonat içiyordum. Doktor dün bana karbonat içme demir ilacının emilimini azaltıyor dedi. Benim gibi içen varsa içmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…