2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya var ya çok kötü oluyorum ben normalde de açken şekerli bi şey yiyemem mesela. Çıkınca ev yemekleri yapan bi yer gördük direkt yemek yedim, Allah kimseyi açlık üstüne şekerle sınamasın

Tabi tabi doktor her yerde doktordur randevu işini de halledebildiğine göre gidersin
Valla ne yapim gülüm özelin rahatlığı çok farklı iki cocugumu ordadogurdum ama şimdi herşey o kadar pahalı ki bende böyle düşündüm inşalalh iyi bi ebe deng gelir aminnnn aminnn

Aynen öyle canım her zaman doğadan çıkan saf ürünler zararsızdır sadece neyi nerde kıllanacağız onu bilmek lazım tabi herseyin fazlası da zarar

Canim merhaba burada araştırma yaparken seni gördüm de astroloji ile ilgileniyormussun sanırım. Birşey sormak istiyorum da sana burçlarla ilgili. Çocuk yengeç, anne boğa, baba akrep uyumu sence nasil

Valla ne yapim gülüm özelin rahatlığı çok farklı iki cocugumu ordadogurdum ama şimdi herşey o kadar pahalı ki bende böyle düşündüm inşalalh iyi bi ebe deng gelir aminnnn aminnn
İnşallahhh canım aynen özelin rahatlığı var ama sağlık olsun yeter ki en önemlisi doktor ve ebe gerçekten onlar iyi çıksın da 1-2 gece kalıncak yer artık çok önemli değil

Hiç sıkma canını kuzum. Benim arkadaşımın da şeker yüklemesi yüksek çıktı. Yediğine içtiğine dikkat etti biraz. 38. haftada da sezeryan ile doğumu oldu. Hiç bir sorunu da olmadı.
Sağol kuzum. Bende seviniyorum bir yandan fark edildi en azından diye. Belki başka doktor olsa bana yükleme bile yapmazdı. Çok kilo almadım zayıfım. Belki fark edilmezdi bile. En azından doktorum bugün detaylıca inceledi. Her işte var bir hayır diyorum

Kesinlikle öyle. Sadece yediğine içtiğine accuk dikkat etmen lazım hepsi bu. Hiççç sıkma canını. Açıkçası ben babamdan ötürü kesin bende de çıkar diyordum ve gerçekten umursamıyordum bile. Sağlıkla doğacak inşallah

Weleda nappy change cream olarak geçiyor canım, şu:
Ben bunu kaşıntım varken kullanmıştım memnun kalmıştım, ekstra almıştım, sonra kaşıntı geçti şimdi dolapta bebek için duruyor Aynısının yağı da var ama dermatolog yağlar alerji yapabilir, losyon daha iyidir demisti.

İnşallahhh canım aynen özelin rahatlığı var ama sağlık olsun yeter ki en önemlisi doktor ve ebe gerçekten onlar iyi çıksın da 1-2 gece kalıncak yer artık çok önemli değil
Aynen aynen rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi

herkese merhaba teyzoşlarr 1100 gramlık bi minnoş bırakıyorum buraya
27+2 deyiz bugün beni yine doğum telaşı sardı çocugun hiçbir şeyi hazır değil eşimin tarafı ölü balık taklidi yapıyor benim ailem sürekli her şeye yetmeye çalışıyor eşimin işi araba piyasasının durmasından dolayı durdu gerçekten Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ama böyle ah etmek istemiyorum kp milyoner ve bebek ilk torunu olcak olmasına rağmen zerre umurlarında olmaması çok üzüyor beni

Eklentiler

• IMG_2817.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 73
Maşallah bu ne güzellikk

su 17 ne demek kız. suyunda mı sayısal değeri varmış.
He varmıs ölcucem normal cıkcak ama dedı ben biraz fazla göruyorum sen yıne dıkkat et dedı sonra ölçtü 17 normal dedı dokkat et dedı karbonhıdrata aman gene gitti tatlılar ekmek simitler

Bebemın tipi aynı sadece masallah etlenıyor canım bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…