2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ben de dolap alacağım içine yerleştireceğim tüm ıvırını zıvırını.
Benim dolabim vardi ama taa 1.5 yasina kadsr butun eşyaları var. Dolabin bi tarafinda hurc yigini bi tarafi tamamen bizim nevresim takimlarimi vs dolu bebis ben geliyom diyince kaldi oyle

Ben doktora bu gun sordum ilki sezeryan dogurmak isterim ama bu ikinci çocugu olurmu diye.Hayır riskli dedi çok titiz davranmak lazım o zaman bebegide senide riske atmaya gerek yok falan.
Her doktorun değişiyo demek ki risk görecesi benim ilk doğum olucak artık hangisi olursa bakalım

Ben de doktor kafası bu tarafta dediği için biliyorum ya yoksa anlamazdım
Yani mantıken ezmememiz lazım ama ana yüreği illa bir rahatsız mı oldu diye takılıyor kafama
Bunu asla bilemicez içerde keyfi yerinde mi neyi neden yapıyo diye ama zarar vermeyiz bence en rahat ettikleri yer anne karnıymış ay resmen bi mucize taşıyoruz ya

Sonunda 2 li hanelere düşmüşüm Normalde bugün 26+1 ama uygulamada niyeyse 26+0 yazıyo. Dün arkadaşıma gittim. Reflü yatağı, depend. 3 paket 1 numara bebek bezi, silikon göğüs ucu, syling ve bebek kıyafetleri verdi sağolsun. Baya hayra geçti.

Bu arada önemli not: Arkadaşım dedi ki mutlaka sıvı geçirmez önlük al. Normal ağzı besleri müslinler yetmiyo üstü sırılsıklam oluyo tükürükten dedi. Gerçekten de baş edemiyor. 1 saat oturdum çocuk sırıl sıklam oldu tükürükten.

Son düzenleme:
Ilk dogumsa risk yoksa normal dogum iyidirya.Benim ikinci dogumum o yüzden sezeryan olucam.
O da korkutuyo beni ama tabi normal doğum yapabilirsin derse doktor normal isterim bi de suda doğum yaptırıyomuş doktorum onu da bi sorucam daha rahat gibi geldi gözüme su

O da korkutuyo beni ama tabi normal doğum yapabilirsin derse doktor normal isterim bi de suda doğum yaptırıyomuş doktorum onu da bi sorucam daha rahat gibi geldi gözüme su
Suda dogum olayindan korkuyorumya.Burda bir konu okumuştum bir doktor suda dogum yapa bildigini soylemiş kadın az daha çocugunu kayb ediyormus galiba.Dikkatli olmak lazim.Bence en iyisi hastane ortamı.Suda dogum için doktorun mukemmel olmasi lazim.

Günaydın hamurlar bugün ikinci şeker yüklemesini yaptırıyorum, başka bir yere geldim elmalı gazoz verdiler resmen. Anaam yaptırmamış olan varsa bunla yaptırsın, glikosol adı, yükleme eziyetini keyfe çevirdiler. Şimdi iki saat beklememiz kaldı

Evet doktorun çok tecrübeli olması lazım suda doğum için çünkü çok fazla yapılan bi doğum yöntemi değil sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah artık ne şekilde doğurucaksak

Aynen diş çıkarırken sıvı geçirmez önluk yardımci oluyor.O zamanlar hep su akıyor agizlarından önlük dayanmıyor.

Verirsin ya sen sanki fotoğraf atmıştın orda zayıftın gayet de
Dışardan belli olmuyor
valla bunu düşünmekten yatamıyorum artık ya

Güncelliyorum, yani içerken iyiydi de bitirmesi eziyet sonrası eziyet yine fkkfkd

Günaydınlar efendim

Ben de şeker yüklemesinde çok zorlanmadım, çünkü kendim isteyerek yaptırdım, tatlı yemeye bayılıyorum hatta dar bekledim şeker yükleme gününü, baktım şeker yok, devamun aleyküm tatlı yemeye, çok seviyorum ne yapacağım bilmiyorum çıldırıyorum pastaları görünce

Suda doğum güzel ve rahatlatıcı diyorlar su ılık oluyor ya. Ama ilk kez doğum yapacaklara pek onerilmiyor. Çünkü çok fazla müdahale edilemiyor, doktor vajinal dogumda aktif olarak bakıyor eliyle gerekirse müdahale ediyor ya, o suda doğumda yok haliyle diyorlar suya bizle girmiyor ya, o yüzden daha önce doğum yapmış olanlar için uygun deniyor. Bana göre değil açıkçası pek.

Bana da çok rahatlatıcı geldiği için olabilir diye düşündüm çünkü regl olduğum zamanlar ağrılar azalsın diye duşa girerdim hemen muhakkak rahatlatıyodur doğumu da ama böyleyse eğer tabi yaptıramam. Yusuf olgaç diye bi doktor var acıbadem maslakta o adam suda doğum ilahı gibi bişey olmuş ama kim bilir kaç yüz milyon dolardır

Ben burayı kaçırdım mı ya neden ikinci kez yapılacak?
Başka doktorda yaptırmıştım, sınırın az üstünde çıkmıştı sonra şeker yüklemesinden bağımsız olarak o doktorla ilerlememeye karar verdik ve tekrar eski doktora döndüm. O da dozu beğenmedi, yaptırdığım haftayı beğenmedi, kiloma da takık, bir daha yaptır emin olalım dedi. Özetle salaklığıma doyamadığım için yeniden yaptırdım şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…