2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Biz lojmanda oturuyoruz kızlar ve yüklük var heryerde… ayrıca dolap almama şuan gerek olmadığı ve kullanacağım yüklük 2 gözlü olduğu için üst gözüne bu cicişlerden aldım. Bebeğin kıyafetleri sonra da oyuncaklarını koyarım uzun süre kullanırım diye üst üste de koyuluyor anladığım kadarıyla.

Eklentiler

• IMG_4964.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_4963.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_4962.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 65
Sağolasın canım inşallah hepimizinki tertemiz olur Eritrosit idrarda kan demek aile hekimine baktirdim ben fazla anlayamadım kum döküyoda olabilirsin dedi. Ama 1 ay önce 56 iken 16 ya düşmüş bu iyi bişey. Inşallah bol suyla onu da sıfırlarım. Ben dışarı cikicagim zaman su icmemeye çalışıyorum hemen sıkışırım diye. Dışarda her yerde de wc ye girilmiyor belki oralardan da kapıyor olabiliriz.

ALLAH kabul etsin canımm Umree ziyaretinemi gittin giden birinin ziyaretine mi gerçi farketmez amaaa Hurma evett duymuştum tüketmemek şuanlık dahaa makul halbuki şeker oranı düşük en faydalı meyvelerden de iştee şu sıraa tüketmeee

Doğuma sebep olan sadece normal kuru hurma demi? Kurutulmuş cennet hurması öyle bir şey yapmaz??
yav yediğin hurma neden doğuma sebep olsun, bilimsiz bilimsiz konuşmayın ha kızıcam şimdi hepinize öyle bir tane iki tane yemeyle doğurucak olsak hepimiz zamanı yaklaştığında kiloyla hurma yiyip zart diye doğuralım, olur mu öyle şey. tadını kaçırmadan iki üç tane yiyin bişiy olmaz. katiyen zinhar yasak, asla yenmeyecek diye bir şey yok. çok sağlıklı bir şey hurma.

Kizlar siz ne kadar hurma yiyorsunuz ki? Bana hicbir sey olmuyor ki cok yiyorum zira seker hastalarina önerilen bir meyve. Etli etli böyle homhom diye yutuyorum.

Giden birinin ziyaretine gittim canım, oğlumla gideceğiz inşallah doğsun da hayallerime bu da eklendi artık

Evet, gerçekten öyle sancım oldu sonra 2 tane yemiştim halbuki

ehue kız hurma yemeyin diyen sen miydin, sopamı çıkarmıştım seni gidi denk gelmiştir bebişim, o kadar yol gitmişsin yoruldun ayakta kaldın normal kasılman. iki tane hurmadan bir şey olmaz canın çekerse yine ye ama günde 3 taneyi geçmeden ye

Kizlar siz ne kadar hurma yiyorsunuz ki? Bana hicbir sey olmuyor ki cok yiyorum zira seker hastalarina önerilen bir meyve. Etli etli böyle homhom diye yutuyorum.
canım çekti ya yarın hurma alıcam homhom.

Anladım canımm İNŞALLAH sıfırlansın mikroplar tertemiz olsun testlerimiz bendee içmiyorum aslında 2 3 saat öncesi kesmiştim amaaa ben sabahtan bayaa içmiştim etkiledi sanırım arabaya bindik dönüyoruz rahatım düşünn eve gelince hemen wc ye atıldım amaaa tabii suu içtim bilerek temizlensin diee tutmakta iyi değil ama bazen mecbur kalıyoruz iştee Artık bebişler sağlıkla ilerlesinde arkadaşım ALLAH ın izniyle

ayni zamanda yazmisiz heheh Almanya'da son zamanlarda her gün alti tane yiyin diyorlar, instagramda cok geyigi dönüyor, altina kadinlar hicbi seye yaramadi yazmislar eheheh

Ben iki gün hurma yedim diye diyetisyenim de beni yicekti onu napcaz ve katiyen yasakladı. Telefon numarasını verem de az bi konuşma yap şuna beni bi salsın

Ama her gün düzenli birkaç tane yemek zaten yapıyordu diye biliyorum ben ya

Ben de böyle dedim yedim işte ben de böyle düşünüyorum ve her şeyi yiyorum kasmadım hiç abartmıyorum sonuçta ama sadece hurma yediğim gün sancım oldu biraz ona bağladım bende, yoksa cips, kola, sucuk, ciğer hepsini yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…