Bir avuç içi kadar zeytin ve kibrit kutusu kadar peynir canımŞey kaç adet zeytin yiyorsun? Kaç kalıp peynir? Snsjsjdjd
Bugün eppeksiz yarım tabak sulu bi yemek ve salata yedim valla aç ama rahatımmaşallah ya ne güzel yemiş kızcağız, zaten akşam yemiycek ne dalga geçiyon
Yeer akşamda bir şeylerrr kahvaltı onu tutar mı sanıyorsunmaşallah ya ne güzel yemiş kızcağız, zaten akşam yemiycek ne dalga geçiyon
Ekmeğide keserek yiyorsundur inşallahBir avuç içi kadar zeytin ve kibrit kutusu kadar peynir canım
Sağolasın canım inşallah hepimizinki tertemiz olurCanımm gelmiş geçmiş olsunn İNŞALLAH oda sıfırlanır tertemiz olurr
Yalnız gebelerde genelde çıkabilirmiş
Bendee de lökosit hep çıkıyor yanii şöyle boll görülmüştü Monurol kullandım azaldı Hamdolsun sonra 7 veya 8 düşmüş genee monurol kullandım aslında suyla atılırmış
Sonraa 6 veyaa 7 idii en son 7 veyaa 8 idii genee monurol içtimm amaaa geceleri progestan fitil atıyorum ondanmıdır bilemedim amaa hep çıkıyor lökosit sıfırlanmasını diliyorum bende amaaa doktor normal dedii içtiğimiz haplar hormonlar da yapıyormuş bolll suu dediii wc den çıkamıyorum 2 pazara gideim dedim 1 saatt gezemedim yanii yanımdakileride huzursuz ediyorum iştee dahiliyeci en son genede monurol içtim ben yazdırdım Şimdi 15 gün sonra tekrarlatıcam iNŞALLAH sıfırlanır dileğim cümlemizin temizlenir bebişler sağlıkla ilerler
ALLAH kabul etsin canımm Umree ziyaretinemi gittin giden birinin ziyaretine mi gerçi farketmez amaaa Hurma evett duymuştum tüketmemek şuanlık dahaa makul halbuki şeker oranı düşük en faydalı meyvelerden de iştee şu sıraa tüketmeeeKızlar, ben canım ne isterse onu yapıyorum, kola içtim, birkaç gündür çikolataya dadandım( vazgeçemiyorum) bu zamana kadar paketli ürün hiç yemedim ama aşırı canım istiyor, geçenler de ciğer yedim aklıma geldi
Bu arada Kudüs hurması gerçekten sancı yapıyor yemeyin, canım istedi, umre ziyaretinde 2 tanecik çikolata olandan yedim, kasılmalarım oldu daha asla yemem mesela, korktum o gün çok çünkü tutamadın şu mideni dedim kendime sürekli hayıflandım
yav yediğin hurma neden doğuma sebep olsun, bilimsiz bilimsiz konuşmayın ha kızıcam şimdi hepinize öyle bir tane iki tane yemeyle doğurucak olsak hepimiz zamanı yaklaştığında kiloyla hurma yiyip zart diye doğuralım, olur mu öyle şey. tadını kaçırmadan iki üç tane yiyin bişiy olmaz. katiyen zinhar yasak, asla yenmeyecek diye bir şey yok. çok sağlıklı bir şey hurma.Doğuma sebep olan sadece normal kuru hurma demi? Kurutulmuş cennet hurması öyle bir şey yapmaz??
Doğuma sebep olan sadece normal kuru hurma demi? Kurutulmuş cennet hurması öyle bir şey yapmaz??
ALLAH kabul etsin canımm Umree ziyaretinemi gittin giden birinin ziyaretine mi gerçi farketmez amaaa Hurma evett duymuştum tüketmemek şuanlık dahaa makul halbuki şeker oranı düşük en faydalı meyvelerden de iştee şu sıraa tüketmeee
ehue kız hurma yemeyin diyen sen miydin, sopamı çıkarmıştım seni gidiKızlar, ben canım ne isterse onu yapıyorum, kola içtim, birkaç gündür çikolataya dadandım( vazgeçemiyorum) bu zamana kadar paketli ürün hiç yemedim ama aşırı canım istiyor, geçenler de ciğer yedim aklıma geldi
Bu arada Kudüs hurması gerçekten sancı yapıyor yemeyin, canım istedi, umre ziyaretinde 2 tanecik çikolata olandan yedim, kasılmalarım oldu daha asla yemem mesela, korktum o gün çok çünkü tutamadın şu mideni dedim kendime sürekli hayıflandım
Ay hele bu var ya, ne lezzetli bir sey ya. Adeta bir mucize o meyveBen taze olanıda yiyorum, Trabzon hurmasının tam mevsimi şu an
Tabii keserek keserekYeer akşamda bir şeylerrr kahvaltı onu tutar mı sanıyorsun
Ekmeğide keserek yiyorsundur inşallahsana diyorum ama ben bi kavanoz zeytin yiyorum bir kase reçel
canım çekti ya yarın hurma alıcam homhom.Kizlar siz ne kadar hurma yiyorsunuz ki? Bana hicbir sey olmuyor ki cok yiyorum zira seker hastalarina önerilen bir meyve. Etli etli böyle homhom diye yutuyorum.
Anladım canımm İNŞALLAH sıfırlansın mikroplar tertemiz olsun testlerimizSağolasın canım inşallah hepimizinki tertemiz olurEritrosit idrarda kan demek aile hekimine baktirdim ben fazla anlayamadım kum döküyoda olabilirsin dedi. Ama 1 ay önce 56 iken 16 ya düşmüş bu iyi bişey. Inşallah bol suyla onu da sıfırlarım. Ben dışarı cikicagim zaman su icmemeye çalışıyorum hemen sıkışırım diye. Dışarda her yerde de wc ye girilmiyor belki oralardan da kapıyor olabiliriz.
ayni zamanda yazmisiz heheh Almanya'da son zamanlarda her gün alti tane yiyin diyorlar, instagramda cok geyigi dönüyor, altina kadinlar hicbi seye yaramadi yazmislar ehehehyav yediğin hurma neden doğuma sebep olsun, bilimsiz bilimsiz konuşmayın ha kızıcam şimdi hepinize öyle bir tane iki tane yemeyle doğurucak olsak hepimiz zamanı yaklaştığında kiloyla hurma yiyip zart diye doğuralım, olur mu öyle şey. tadını kaçırmadan iki üç tane yiyin bişiy olmaz. katiyen zinhar yasak, asla yenmeyecek diye bir şey yok. çok sağlıklı bir şey hurma.
Ben iki gün hurma yedim diye diyetisyenim de beni yicektiyav yediğin hurma neden doğuma sebep olsun, bilimsiz bilimsiz konuşmayın ha kızıcam şimdi hepinize öyle bir tane iki tane yemeyle doğurucak olsak hepimiz zamanı yaklaştığında kiloyla hurma yiyip zart diye doğuralım, olur mu öyle şey. tadını kaçırmadan iki üç tane yiyin bişiy olmaz. katiyen zinhar yasak, asla yenmeyecek diye bir şey yok. çok sağlıklı bir şey hurma.
Ama her gün düzenli birkaç tane yemek zaten yapıyordu diye biliyorum ben yayav yediğin hurma neden doğuma sebep olsun, bilimsiz bilimsiz konuşmayın ha kızıcam şimdi hepinize öyle bir tane iki tane yemeyle doğurucak olsak hepimiz zamanı yaklaştığında kiloyla hurma yiyip zart diye doğuralım, olur mu öyle şey. tadını kaçırmadan iki üç tane yiyin bişiy olmaz. katiyen zinhar yasak, asla yenmeyecek diye bir şey yok. çok sağlıklı bir şey hurma.
yav yediğin hurma neden doğuma sebep olsun, bilimsiz bilimsiz konuşmayın ha kızıcam şimdi hepinize öyle bir tane iki tane yemeyle doğurucak olsak hepimiz zamanı yaklaştığında kiloyla hurma yiyip zart diye doğuralım, olur mu öyle şey. tadını kaçırmadan iki üç tane yiyin bişiy olmaz. katiyen zinhar yasak, asla yenmeyecek diye bir şey yok. çok sağlıklı bir şey hurma.
Tazesi de güzel de kuruya aşığım yaBen taze olanıda yiyorum, Trabzon hurmasının tam mevsimi şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?