2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız ben her şeyi yiyorum ki, o an öyle oldu diye ona bağladım, vurma gözünü sevem hamileyim

Giden birinin ziyaretine gittim canım, oğlumla gideceğiz inşallah doğsun da hayallerime bu da eklendi artık

Evet, gerçekten öyle sancım oldu sonra 2 tane yemiştim halbuki
ALLAH kabul etsin canımm giden kişilerinde huzur doluyor insan ALLAH isteyen herkese sizede Nasip etsin evladınla Çok Aminn
Duymuştum hurmayı canımm o sebeple artık doğuma bi kaç gün kalaa yersen yersin yoksaa bebişine süt olurr doğumdan sonra

Öyle oluyor gerçekten, Rabbim herkese nasip eylesin

Ya bu züberin tatlı atıştırmalıkları hurma ile yapılıyor bide oyhhhj bana bişiler oliiiii

Bizim zaten korunmasakta olmadığı için sikinti yok tüp bebek sürecine başlayacağım inşaAllah bir süre sonra yine 2. Çocuğu da çok geçmeden istiyoruz çünkü inşaAllah
O isler hiç belli olmaz canım. Ben de o kafadaydım nasılsa olmuyor diye. Ama surpriz yumurta olmuş yeterki Rabbim ol desin

ayni zamanda yazmisiz heheh Almanya'da son zamanlarda her gün alti tane yiyin diyorlar, instagramda cok geyigi dönüyor, altina kadinlar hicbi seye yaramadi yazmislar eheheh
ben de çok görüyorum onu. takip ettiğim birkaç ebe var onlar da mesela doğum yaklaştığı zaman yok işte günde altı hurma, vay efendim hurmalı kek yaptık yedik ertesi gün doğurdum falan paylaşıp duruyorlar da tek başına hurmanın doğurtma gücü olduğuna katiyen kimse inandıramaz beni, vakti gelmiş olacağı varmış ve olmuş der geçerim
Ben iki gün hurma yedim diye diyetisyenim de beni yicekti onu napcaz ve katiyen yasakladı. Telefon numarasını verem de az bi konuşma yap şuna beni bi salsın
kızım hurma sağlıklı falan ama sağlıklı da olsa şeker sonuçta yani sağlıksız djmkd, o yüzden yasaklamıştır doğurcan diye değil ona ben karışamam aranızda çözün
Ama her gün düzenli birkaç tane yemek zaten yapıyordu diye biliyorum ben ya
yok öyle bişiy, unut onu unuutttt bak sterne her gün yiyormuş homhom, afiyet olsun tosunuma.

Kız sen niye herkese atar gider yapıyon Her gün biri azar yiyor

Kız sen niye herkese atar gider yapıyon Her gün biri azar yiyor
yav biliyorum ki kimse alınmayacak, komiklik olsun gülelim eğlenelim diye şımarıklık yapıyorum yani inşallah gülüp eğleniyoruzdur bu da ne atarlı abv demiyorsunuzdur dkfjk

yav biliyorum ki kimse alınmayacak, komiklik olsun gülelim eğlenelim diye şımarıklık yapıyorum yani inşallah gülüp eğleniyoruzdur bu da ne atarlı abv demiyorsunuzdur dkfjk
Immm ben demistim.cok.yeme die znsjsjsj son haftalarda bolca yenirse dogum kolay olur die bilior idim efenim sbsjjs

Gizlar mama aldiniz mi ? Ne olur ne olmaz dierekten hic ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…