2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

1 ay önce doktorum bana da dedi. Bebiş kilo alsın istiyorsan günde 1-2 hurma, 1-2 ceviz fındık kaşar falan ye diye. Her şeyi yiyorum da hurmayı daha yemedim bende korkumdan

1 ay önce doktorum bana da dedi. Bebiş kilo alsın istiyorsan günde 1-2 hurma, 1-2 ceviz fındık kaşar falan ye diye. Her şeyi yiyorum da hurmayı daha yemedim bende korkumdan
arkadaşlar müslin ateşini nasıl beraber atlattıysak hurma korkusunu da birlikte aşacağız. bize güveniyorum djkjdk.

Oksapar iğne vururken bebişim gelip oraya vuruyor sonra baya sesi cıkmıyor sonra vuruyor gene normalıne dönup sızde de oluyor mu ıgne vuran anişler

Ben alcam mama kucugunden sezeryanda bazen sut gelmıyormus hemen mecbur

Hanımlar kendinize bez aldınız mı

Normalde hurma diyetlerde kullanılıyor şekeri düzenleyen bir yiyecek o tamamen bu bahsedilen konudan dolayı yasakladı belirtti. Aslında şöyle ben bazen bebe bisküvisi yiyorum onda da bu hünnapın doğal bebe bisküvisi var hurma pekmezli ve ne zaman yesem karnım kasılıp kalıyor ama doğurmuyorum tabi yine de vazgeçemiyorum çünkü çok güzel nımnımnım

Oksapar iğne vururken bebişim gelip oraya vuruyor sonra baya sesi cıkmıyor sonra vuruyor gene normalıne dönup sızde de oluyor mu ıgne vuran anişler
Benim umrunda değil sanırım kafasına göre takılıyor ama yine her tarafı ödem oldu ya nerden vuracağım bilemez hale geldim bu aralar. Top top ödem karnım boş yer bulcam diye anam ağliiiii

Hanımlar kendinize bez aldınız mı
Normal doğum ile sezaryen kanaması farklı oluyormuş ya ben ondan duruma göre bakcam. Sezaryen da bi büyük pedle hallolur dedi ablam almana gerek yok dedi normal doğumda çok kan geliyormuş diyooooollaaaaaaaa bilemedim

Benim umrunda değil sanırım kafasına göre takılıyor ama yine her tarafı ödem oldu ya nerden vuracağım bilemez hale geldim bu aralar. Top top ödem karnım boş yer bulcam diye anam ağliiiii
Bi de gepgergin bi taraf gecen baya morardı doger taraftan vuruyorum hep ıyıce batırdım
Bazen de hicbisi olmuyor

Ben iki gün hurma yedim diye diyetisyenim de beni yicekti onu napcaz ve katiyen yasakladı. Telefon numarasını verem de az bi konuşma yap şuna beni bi salsın
Cennet hurmasına mı kızdı? Ben bugün akşam bi tane küçük kurutulmuş Cennet hurması yemiştim, o da mı şekere etki ediyormuş

Bi de gepgergin bi taraf gecen baya morardı doger taraftan vuruyorum hep ıyıce batırdım
Bazen de hicbisi olmuyor
Evet kuzu ya bizim imtihanımız da buymuş ama ayrıntılı ultrasona girince ne kadar da gerekliymiş dediğim için hamdediyorum. Ama o ödeme gelince fena acıyor yaw Rabbim sana da bana da kullananlara da kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…